107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • LeWyTy
    Hát azzal téleg kezdhetnének valamit...megyek 200al az autópályát és egyszer csak hoppá!! miez 50m-ert repülök.
    Vagy nemerre gondoltál?
  • preti96
    Na mostmár minden jol müködik látom az embereket meg minden
  • AlieN911
    Ezt sajnálattal hallom! Jolenne egy második rész, amiben a hibák javitva lennének, és összeraknának egy nagyon jo gamet!
    Tényleg, én mint nem hozzáérteő.. Kérdezném a hozzáértő embereket itt, hogy a TDUban az utat nehéz lenne megcsinálni szép simára? Mert nekem olyan érzésem van, mintha össze lenne csak rakva darabokbol, és ilyen szögletes lenne, amitöl az auto meg is dobodik!
  • Pepsi Twist
    az a ferrári úgy néz ki mintha papír lenne :D
  • gduck
    Lassan másfél éve találta ki valaki a pletykát, hivatalosan azóta se erősítette meg senki hogy lesz TDU2!
  • LeWyTy
    Én nemtom.2009-2010
  • AlieN911
    A TDU 2 ről hírek vannak, hogy mikor jelenik meg stb?
  • LeWyTy
    Ha megveszed csak akkor bírsz online jáccani.A patch fennvan a hivatalos oldalon, letölthető.De ha normálisan akarsz játszani már a Car Packot is megkell vedd.
    "Ill a cruzba mit szoktatok csinálni?"-együtt autókázni A-b ól B-be vagy csak amerre visz az út.Meg persze fényképezkedni 1000-el
  • cicai
    Somdav, és pár külföldi rajtam kívül:D
  • preti96
    És amikor azt irja ki hogy tdu servers not avaible this time ? Akkor hogy ha késöbb felmegyek akkor nem fogja ezt kiirni?
  • AlieN911
    Hali!

Ha megveszem a TDUt akkor abban a patch is benne van, vagy azt le tudom tölteni játékon bellül v. vmi? Egyébként az eredetivel online lehet játszani, más egyéb van még, hogy eredetivel játszol?
    Ill a cruzba mit szoktatok csinálni?
  • szabod
  • preti96
    Hello all
    az hogy tdu servers avaiable az azt jelenti hogy a multyplayerbe játszok?
  • ThomaszHun
    Raga. A mai ill. a hétfői klubtaliról felmentést kérnék,mert ma elutazok így ezért nem leszek ott,de,ha hazajöttem újra ott leszek
  • milk41
    bevan pipálva h kormánnyal játszol?
  • [HUN]FaTaL
    A sensitivity (asszem) és a linearity csúszkát állítgasd ahogy neked jó. Nekem a sensi balról a harmadik helyen, a linearity teljesen jobbra van asszem.
  • red bull
    Sziasztok!
    Van-e itt olyan ember aki kormánnyal játszik? Csak azért kérdezem mert én egyszerűen nem tudom jol beállítani az irányítást kormánnyal, mármint tudok mindent csinálni csak ha kocsit vezetek akkor egyszerűen ha egy picitis belekormányozok akkor már beinog a kocsi és csúszik ki az útról. Ha motorral megyek akkor tökéletes tudom irányítani, tehát gondolom nem a kormány a szar. Ha valaki tudna nekem segíteni vagy hasonló problémája van/volt légyszi irjon. Előre is köszönöm.
  • milk41
    pepsi,majd holnap amikor felkelek felpakolom(AVI=500mb,WMV=27mb meiket tegyem fel?:D)
  • trimo #56182
    Bocsi, közben elment a net, szóval sajnos nem jött össze. Majd legközelebb :(
  • bucsher
    most értem volna vissza, de nem talállak már titeket
    szépek voltunk :)

• cicai
    Tomi77+Én+Holecsko

Köszi a Krúzt:)
  • V43 1105
    XD
  • milk41
    ezaz!hó végén fater kihozza a DFP-t!!!utána márcsak arra kell rávennem magamat h a 12-15FPS is elég a TDUhoz
  • trimo #56177
    15 percet késni fogok, mert még elugrok valahova, tehát 21:45re eltolnám a dolgot.
  • bucsher
    jajdejó \o/
  • WalkBen
    juj te ne is mond :S :D:D:D

ma csináltam meg hogy succesfull legyen, de engem ugy fel ba....tt!

maskor amikor csinaltam akkor alig mentem bele kocsiba, most meg megyek a leallosavon es orokke megcsusztam

én egy murcielagoval jövök
  • trimo #56174
    Nem gyűjtögetek, meg van mindenem ami kell. :D Ha meg kellene valami akkor 1 milliós verseny újra és kész. :P
  • WalkBen
    0$ befigyel xD :D:D nekem is volt eccer ilyen :D

egyebkent tudok egy érdekes dolgot kruz alatt elmehetnénk oda
  • cicai
    ha lenne speedlimit, neked véged lenneXD
  • trimo #56171

Itt lenne egy találkozó 21:30kor, méghozzá Lambokkal, ha van rá igény, azt meg elírtam a képen, nem hely, hanem ilyen bolt meg mindenféle.
  • Pepsi Twist
    okés kösz
  • Lunatic83
    1.66A
  • preti96
    hello all multy playerhez milyen patchet kér?
  • milk41
    hallod,hajnalra meglesz a virágárústól a progi.majd megcsinálom,addig töltsed fel vhova a vidit és pm me
  • Pepsi Twist
    Aki ért a Sony Vegashoz és 1 nagyon egyszerű feladatot megcsinálna nekem várom jelentkezését!
  • bucsher
    valaki szervezhetne, mert jönnék! :)
  • preti96
    ok
  • Roger6
    Akkor telepítsed, csináld meg az első pár küldetést, aztán irány az esti krúzolás (már ha szervez valaki)!
  • preti96
    na megsikerült vennem
  • WalkBen
    jo lehet őket... akkor megosztanád velem hogy hogyan vagy hol?? :D