107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Pepsi Twist
    Szerintetek ASUS EAH3870 512MB PCI-E HTDI 32.700FT-ot megér?

uff
  • orszagtom
    A ma este képekben. Eladtam 2 VW-t és én lettem az isten...hogy lehet ezeknek ennyire örülni... :)))

• [HUN]FaTaL
    Nem érted. Ő vesz tőled darabonként 9 millióért saturnt. Tehát te felrakod 9 millióért a tradere ő meg megveszi, capiche?:)
  • akyyy
    ha lesz 9 milióm, abbol már veszek is:D
  • HUNMemphis
    Ohh bocsi akkor felejtős! Respect all G25 user!
  • HUNMemphis
    Hidd el addigra szerzünk neked egy igazán dögös verdát.Ha kell segítek.Pénzem az van és nagy aszívem. I am not candyman.Megérte a sok gyűlytögetés.Eladok neked pár fincsi kocsit serébe 9 millióért kérek tőled kettő Saturnt és akkor puszipajtások leszünk xD Halálosan komolyan gondoltam mindent.Persze ha lesz VGA-m
  • orszagtom
    chucky, ha a tied a G25 engem lehet h érdekelne!
    [email protected] az msn-em, beszélhetnénk róla!
  • ChuckyHUN
    Nem én adom el én imádom a g25 öt :)))
    Szeretek vele motorozni is, de jobb lenne egy olyan mocikormány...
  • HUNMemphis
    Így már érthető miért akarod eladni a G25-öt.Motoroztam én is vele de katasztrófa.Mondjuk fanatikusnak az is jó de buta érzés.Motoroztam már életben és he he röhögtem mikor TDUba jöttek a motoros küldik.
    Érdemes lenne megvenni 35-ért.Média Marktba 70 kiló még mindig. 1 éve is az volt és amíg nem lesz új G szériás kormány max 5000 Ft.ot fog esni az ára.
  • akyyy
    én olvastam félre, te jól irtad, sory:)
    de értettem.

és ez kb mikor esedékes? nekem max sebesség még csak 150 körül van:D
  • ChuckyHUN
    Én olyan motorkormányt szeretnék venni, csak még gyűjtöm rá a pénzt..
  • orszagtom
    igen, akarok akarok akarok én is egy G25öt :)))
    csak valaki vegye meg az 5éves MOMO-mat :(
  • HUNMemphis
    Megsúgom én 36 jutottam hozzá és csak a rükvercet nem veszi be mindig.Mondj olyan autót ami manuális és néha nem veszi be elsőre. :P
    Eldugott honlapokon magánemberektől lehet venni jó áron.
  • orszagtom
    35ért tedd félre :)
    mi a baja? mert ennyiért azért gyanús...
  • HUNMemphis
    He he sorry elírtam!Még nem vezethetek kocsit és hátúl jobboldalt ülök 10 éve.Mind1 a lényeget értetted BALRÓL előzés PIROS lámpánál megállnuk úgy ahogy szokás életben is.Időben mennyi hát az a gond öregem hogy ha én taposom a gázt akor HC-ben kanyargós úton 200-tól-260-ig terjed a sebességem.Addig tapad az autó.Egyenesbe 360km/h a Turbóval.Nekem az Én útvonalamon olyan 55 perc a szigetkör.
    Nah most minenki készűljön úgy hogy igyekszem majd kajáldákat útba ejteni hogy tudjunk enni inni pisilni fújni egyett.Viszont megkéne abban egyeznünk hogy 5,10 perces időintervallumon belűl legyünk=>micsoda szakszó!!!
    Isolate nem lesz az jön aki ráér akinek van kedve és aki sok tapasztalatot szeretne szerezni.Bátorság is kell.Én biztos felírom egy lapra hogy mennyi van jelenleg a verdába és mennyi lesz plusz egíy ezressel. Így fogom mérni.Azért azt szeretném hogy legalább 2 ember lenyomja velem az 1000-dik km-t is.
    Különben srácok tényleg bárki azzal a verdával jön amit szívesen hajt.Lehet az Nissan Skylne vagy Enzo Ferrari.Hiszen ismertek (a nagytömeg) hogy vezetek.Időben szoktam jelezni mikor jn olyan kanyar amit nem tudok bevenni 160-al.Kormánnyal játszom szóval a fékezés is hosszú és alámpa is világit.Még jó hogy világit baszki ez egy RUF!Bízok benne hogy egy remek laza gumball3000 szerüségü krúzt csapunk 8 vérbeli magyar sráccal.Csajok is jöhetnek de akkor Telefonszám és MSN-címet adjanak.
  • nesto
    ennyire nem jön be, hogy máris eladod?
  • Csabimomo
    ha kell vkinek egy logitech g25 kormány akkor 35ezer körül tudok 1.5 év gari van rá
  • orszagtom
    és milyen jól tetszik emlékezni :)
  • gduck
    Az még a doom volt, ha jól emlékszem
  • orszagtom
    hát kispajtás pedig ez trafic-kal volt, mivel én semmiféle csítet nem használok és nem is használtam soha (na jó, az IDDQD, meg az IDKFA kivételek ^^ )
  • Synit HUN
    Nem készül vmi új videó?
  • cicai
    jólogo:)
  • Tinky
    Szép szép csak legközelebb forgalommal menj rajta végig.
    Mert én is kiprobáltam és ugy tudtam ilyesmi időt menni ha NO Trafic
    És azért nem vagyok anyira béna
  • akyyy
    mik azok a furcsa hangok, minhta valaki teloval felvett volan egy forma 1-es futamot, és lejátszaná nekem. játék közbe.
  • akos512
    újraindítottam a gépet és most jó.ez egy rohadtjó játék
  • akyyy
    ah kiváncsi milyen lesz egy ilyen tali, remélem meghivtok : -)

eddig csak 2 személyesen voltam bercivel
  • Whiskys16
    Bár egy ideje nem játszottam vele időhiány miatt, de szívesen megyek motorostalira, nyugis nagypapás tempóban:D mondj egy időpontot és helyet,m már ott is vagyok;)
  • akos512
    2 gb ram és 19% vok
  • milk41
    1.sztem 3-4óráig
    2.igen,lámpánál megállunk és BALRÓL előzés(nem vagyunk angolok)
  • akyyy
    és ez kb időben meddig tart?

én még csak most kezdtem el, most vettem egy ócsó audit, mert a chevi nagyon szarul ment-.-.

lámpánál megálás jobbrol előzés? érdekes:D
  • Dante73
    Felveszed a láthatatlanná tévő köpenyed. Akkor látod a többi láthatatlan dolgot!.
    Viccet félretéve, elég egyedi a probléma. Egyszer-egyszer megesett mindenkivel itt, de nem állandó jelleggel! Én valami memória problémára tudok gondolni nálad. Mennyi memória van a gépedben? Mekkora a lapozófájl?
  • akos512
    Hello!Van egy kis gondom a játékkal.amikor szállítok egy autót egyszer csak valami láthatatlan dolog belém jött és az összes melónál ez van.Van valami megoldás?
  • Gaben17
    én ilyen vagyok:) benne lennék
  • Pepsi Twist
    csak simson...
  • ChuckyHUN
    -.-''
  • V43 1105
    Babetta is mehet ?
  • ChuckyHUN
    JElentkezem!:
    Nyilvány sok motoros van köztetek, és sokan vagytok úgy, hogy bármilyen motorotok is van, bármire is képes az, néha csak 100-150 tempóval járkáltok a szigeten. Én is ilyen vagyok. Keresem olyan társa(i)mat aki(k) hasonlóképpen vannak ezzel a motorozósdival, és szívesen túráznának velem, velünk együtt, menénnk a táj szépségéért, felfedeznénk stb stb. Kérem jelezze nekem aki szívesen csatlakozna a motoros túrákhoz! Jöjjön össze egy jó csapat!!
  • pointer4
    Na mizu? rég voltam, mi jó történt ? :D

• mrmilan
    Nagyon ütősek a verdák ezekben a színekben.
  • mrmilan
    Igaz.