107666
-
Szerintetek ASUS EAH3870 512MB PCI-E HTDI 32.700FT-ot megér?
uff -
A ma este képekben. Eladtam 2 VW-t és én lettem az isten...hogy lehet ezeknek ennyire örülni... :)))
-
Nem érted. Ő vesz tőled darabonként 9 millióért saturnt. Tehát te felrakod 9 millióért a tradere ő meg megveszi, capiche?:) -
ha lesz 9 milióm, abbol már veszek is:D -
Ohh bocsi akkor felejtős! Respect all G25 user! -
Hidd el addigra szerzünk neked egy igazán dögös verdát.Ha kell segítek.Pénzem az van és nagy aszívem. I am not candyman.Megérte a sok gyűlytögetés.Eladok neked pár fincsi kocsit serébe 9 millióért kérek tőled kettő Saturnt és akkor puszipajtások leszünk xD Halálosan komolyan gondoltam mindent.Persze ha lesz VGA-m -
chucky, ha a tied a G25 engem lehet h érdekelne!
[email protected] az msn-em, beszélhetnénk róla! -
Nem én adom el én imádom a g25 öt :)))
Szeretek vele motorozni is, de jobb lenne egy olyan mocikormány... -
Így már érthető miért akarod eladni a G25-öt.Motoroztam én is vele de katasztrófa.Mondjuk fanatikusnak az is jó de buta érzés.Motoroztam már életben és he he röhögtem mikor TDUba jöttek a motoros küldik.
Érdemes lenne megvenni 35-ért.Média Marktba 70 kiló még mindig. 1 éve is az volt és amíg nem lesz új G szériás kormány max 5000 Ft.ot fog esni az ára. -
én olvastam félre, te jól irtad, sory:)
de értettem.
és ez kb mikor esedékes? nekem max sebesség még csak 150 körül van:D -
Én olyan motorkormányt szeretnék venni, csak még gyűjtöm rá a pénzt.. -
igen, akarok akarok akarok én is egy G25öt :)))
csak valaki vegye meg az 5éves MOMO-mat :( -
Megsúgom én 36 jutottam hozzá és csak a rükvercet nem veszi be mindig.Mondj olyan autót ami manuális és néha nem veszi be elsőre. :P
Eldugott honlapokon magánemberektől lehet venni jó áron. -
35ért tedd félre :)
mi a baja? mert ennyiért azért gyanús... -
He he sorry elírtam!Még nem vezethetek kocsit és hátúl jobboldalt ülök 10 éve.Mind1 a lényeget értetted BALRÓL előzés PIROS lámpánál megállnuk úgy ahogy szokás életben is.Időben mennyi hát az a gond öregem hogy ha én taposom a gázt akor HC-ben kanyargós úton 200-tól-260-ig terjed a sebességem.Addig tapad az autó.Egyenesbe 360km/h a Turbóval.Nekem az Én útvonalamon olyan 55 perc a szigetkör.
Nah most minenki készűljön úgy hogy igyekszem majd kajáldákat útba ejteni hogy tudjunk enni inni pisilni fújni egyett.Viszont megkéne abban egyeznünk hogy 5,10 perces időintervallumon belűl legyünk=>micsoda szakszó!!!
Isolate nem lesz az jön aki ráér akinek van kedve és aki sok tapasztalatot szeretne szerezni.Bátorság is kell.Én biztos felírom egy lapra hogy mennyi van jelenleg a verdába és mennyi lesz plusz egíy ezressel. Így fogom mérni.Azért azt szeretném hogy legalább 2 ember lenyomja velem az 1000-dik km-t is.
Különben srácok tényleg bárki azzal a verdával jön amit szívesen hajt.Lehet az Nissan Skylne vagy Enzo Ferrari.Hiszen ismertek (a nagytömeg) hogy vezetek.Időben szoktam jelezni mikor jn olyan kanyar amit nem tudok bevenni 160-al.Kormánnyal játszom szóval a fékezés is hosszú és alámpa is világit.Még jó hogy világit baszki ez egy RUF!Bízok benne hogy egy remek laza gumball3000 szerüségü krúzt csapunk 8 vérbeli magyar sráccal.Csajok is jöhetnek de akkor Telefonszám és MSN-címet adjanak.
-
ennyire nem jön be, hogy máris eladod? -
Csabimomo #56645 ha kell vkinek egy logitech g25 kormány akkor 35ezer körül tudok 1.5 év gari van rá -
és milyen jól tetszik emlékezni :) -
Az még a doom volt, ha jól emlékszem
-
hát kispajtás pedig ez trafic-kal volt, mivel én semmiféle csítet nem használok és nem is használtam soha (na jó, az IDDQD, meg az IDKFA kivételek ^^ ) -
Nem készül vmi új videó? -
jólogo:) -
Szép szép csak legközelebb forgalommal menj rajta végig.
Mert én is kiprobáltam és ugy tudtam ilyesmi időt menni ha NO Trafic
És azért nem vagyok anyira béna
-
mik azok a furcsa hangok, minhta valaki teloval felvett volan egy forma 1-es futamot, és lejátszaná nekem. játék közbe. -
akos512 #56637 újraindítottam a gépet és most jó.ez egy rohadtjó játék
-
ah kiváncsi milyen lesz egy ilyen tali, remélem meghivtok : -)
eddig csak 2 személyesen voltam bercivel
-
Whiskys16 #56635 Bár egy ideje nem játszottam vele időhiány miatt, de szívesen megyek motorostalira, nyugis nagypapás tempóban:D mondj egy időpontot és helyet,m már ott is vagyok;) -
akos512 #56634 2 gb ram és 19% vok
-
1.sztem 3-4óráig
2.igen,lámpánál megállunk és BALRÓL előzés(nem vagyunk angolok) -
és ez kb időben meddig tart?
én még csak most kezdtem el, most vettem egy ócsó audit, mert a chevi nagyon szarul ment-.-.
lámpánál megálás jobbrol előzés? érdekes:D -
Felveszed a láthatatlanná tévő köpenyed. Akkor látod a többi láthatatlan dolgot!.
Viccet félretéve, elég egyedi a probléma. Egyszer-egyszer megesett mindenkivel itt, de nem állandó jelleggel! Én valami memória problémára tudok gondolni nálad. Mennyi memória van a gépedben? Mekkora a lapozófájl? -
akos512 #56630 Hello!Van egy kis gondom a játékkal.amikor szállítok egy autót egyszer csak valami láthatatlan dolog belém jött és az összes melónál ez van.Van valami megoldás?
-
én ilyen vagyok:) benne lennék -
csak simson... -
-.-'' -
Babetta is mehet ?
-
JElentkezem!:
Nyilvány sok motoros van köztetek, és sokan vagytok úgy, hogy bármilyen motorotok is van, bármire is képes az, néha csak 100-150 tempóval járkáltok a szigeten. Én is ilyen vagyok. Keresem olyan társa(i)mat aki(k) hasonlóképpen vannak ezzel a motorozósdival, és szívesen túráznának velem, velünk együtt, menénnk a táj szépségéért, felfedeznénk stb stb. Kérem jelezze nekem aki szívesen csatlakozna a motoros túrákhoz! Jöjjön össze egy jó csapat!! -
Na mizu? rég voltam, mi jó történt ? :D
-
Nagyon ütősek a verdák ezekben a színekben
.
-
Igaz.