He he sorry elírtam!Még nem vezethetek kocsit és hátúl jobboldalt ülök 10 éve.Mind1 a lényeget értetted BALRÓL előzés PIROS lámpánál megállnuk úgy ahogy szokás életben is.Időben mennyi hát az a gond öregem hogy ha én taposom a gázt akor HC-ben kanyargós úton 200-tól-260-ig terjed a sebességem.Addig tapad az autó.Egyenesbe 360km/h a Turbóval.Nekem az Én útvonalamon olyan 55 perc a szigetkör.
Nah most minenki készűljön úgy hogy igyekszem majd kajáldákat útba ejteni hogy tudjunk enni inni pisilni fújni egyett.Viszont megkéne abban egyeznünk hogy 5,10 perces időintervallumon belűl legyünk=>micsoda szakszó!!!
Isolate nem lesz az jön aki ráér akinek van kedve és aki sok tapasztalatot szeretne szerezni.Bátorság is kell.Én biztos felírom egy lapra hogy mennyi van jelenleg a verdába és mennyi lesz plusz egíy ezressel. Így fogom mérni.Azért azt szeretném hogy legalább 2 ember lenyomja velem az 1000-dik km-t is.
Különben srácok tényleg bárki azzal a verdával jön amit szívesen hajt.Lehet az Nissan Skylne vagy Enzo Ferrari.Hiszen ismertek (a nagytömeg) hogy vezetek.Időben szoktam jelezni mikor jn olyan kanyar amit nem tudok bevenni 160-al.Kormánnyal játszom szóval a fékezés is hosszú és alámpa is világit.Még jó hogy világit baszki ez egy RUF!Bízok benne hogy egy remek laza gumball3000 szerüségü krúzt csapunk 8 vérbeli magyar sráccal.Csajok is jöhetnek de akkor Telefonszám és MSN-címet adjanak.