107666
-
citromailos postafiókom elfogadta és kidobott engem a honlapjukra h töltsek le frissítést! kár h nincs sehol frissítés link... -
más jelszót írj be. csak kis betü legyen, próbálj számoakt írni bele vagy próbáld hosszabban. -
én is így regiztem annak idején... -
És nem érkezett e-mail pedig a gmail.com viszonylag pillanatokon belül nyomatni szokta -
igen elvileg a kézikönyvben is az van de nem megy :S és gamespy-n sem találom a regisztrálást :D -
visszaolvasva a hsz-et, sokan azt írják h nem kell regelni a gamespy-on, csak beírod a nevet jelszót, beXeled és tsá...
nézd meg a postafiókodat, lehet h már az első jó volt, csak küldtek egy visszaigazoló mailt amit le kell okézni... -
rendben most töltöm le és regizek! -
Sajnos arra a névre is invalid password amit nem értek kell bele nagy betű is kisbetű is és szám is? vagy elég csak betű! -
a gamespy-on pedig csinálj accountot.... úgy emléxek ott kellett kezdeni a reget először.... -
boxer56[HUN] simán lehet a nicked.... nem lesz foglalt... -
megpróbáltam ilyen névvel is hogy <HUN>boxxxer911016 de ez sem volt jó ua hiba -
mit rontok el?
-
Hát jah!Valami egészendurva hosszút adjál meg és a nmevedben legyen a <(HUN)> jelző.Valamilyen formában.
Sajnos ez egy meredek emelkedő de mögötte ott a fennsík :) -
Az a gáz h bármien nevet adok meg azt írja h "password ist invalid" valami hasonlót mindig amikor gamespy accuntot akarok létrehozni. -
Valami nem okés valami gamespy izét ír amikor beírom... esetleg tapasztaltabb emberek tudnának segíteni? :) -
Rikivel tóltuk a szokásos közös Driftet 
Két képet voltam hajlandó készíteni igazából nagyon nem volt hangulatom az egészhez de a barátokért meglehet tenni.
A drift hát az........nah mind1 itt a két kép. -
thx.. a röktön választ :) akkor majd ha lesznek kocsiaim akkor crousolok majd én is :) addig is bye és jo gamet :) -
Nem. (: -
Nah hali! Végre van gépem igaz holnaptól lesz teljes!
Ha online -ba szeretnék játszani akkor nem kell club-ban lennem ahoz hogy lássak másokat ugye? -
jah énis bazmeg XDD -
Hát öööh izééé szóval, rakj fel egy normális xp-t és szevasz menni fog szépen :D -
Neo92 #60952 vicces:P -
van neted? azt hittem álmodok -
Neo92 #60950 és valahogy a cd kulcsot, át lehet irni, mert nekem csak az 1. install-nál kérte, eredetim van, csak azért kérdeztem hogy hátha azzal van valami -
Neo92 #60949 Sziasztok!
Volna egy kis problémám, elinditom az online profilt, amit eddig is használtam, és azt irja, hogy nem tud csatlakozni a gamespy szerverhez, ez miért lehet? netem van, a játékot már 2-3szor ujraraktam! (vista-t használok) -
Egy kicsit szaggattuk a (szögletes) aszfaltot a Sasával 
-
Nah megldottam, mostmár tud csatlakozni a tdu, csak engedélyezni kellett hogy csatlakozzon ahoz a szerverhez, különös hogy ebbe pont a tűzfal segített xD legalább kész :D -
Laptopon csak net van teh :D Megvan osztva, és hát a TDU nem komálja. Most mi a faszomat csináljak? Valaki segítsen pls. -
dobd ki a laptopot és tépd ki a kábelt a laptop bol és pc n gamelj az valo ienekre nem a laptop :D -
najó újrarakom a tdu-t mer televan a tököm már vele xD -
Valaki tudna segíteni? A net a gépemen megvan osztva a laptop-pal és hát nemnagyon akaródzik csatlakozni így a játék a gépen. Valami megoldás? -
ööh nemtudom, majd meglátom, mit hogy, még az irodalmat átkell nézni 

-
Merlin0724 #60941 Valaki nek van kedve este kruzolni egy kicsit?
-
felteszem 1680x1050-be is ha érdekel :) -
nagy felbontásból visszavesz 1/4-re akkor még jó hogy szépek a képek -
Hogy lesz a 99%-ból 100%??? Engem érdekelne! Kb. 3 hónapja 99%-on vagyok! Hallottam, hogy lanba kell kapcsolni 4 gépet, és úgy? érdekelne a dolog! Leírhatod, akár privátba is!
Ja, 99%-ig nem vettem igénybe semmilyen eszközt! Szívtam a drive-in-es versenyekkel is, de meglett! -
de szép nálad a kép.... nálam valamiért nem ilyen... -
cserélj elemet a billedben -
mit lehet tenni az akadozó irányítás ellen?? pedig bírja a gépem a közepest!?? -
de az tuti csaló :D