107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Misi az ezredes
    citromailos postafiókom elfogadta és kidobott engem a honlapjukra h töltsek le frissítést! kár h nincs sehol frissítés link...
  • Atti12
    más jelszót írj be. csak kis betü legyen, próbálj számoakt írni bele vagy próbáld hosszabban.
  • jofer
    én is így regiztem annak idején...
  • Misi az ezredes
    És nem érkezett e-mail pedig a gmail.com viszonylag pillanatokon belül nyomatni szokta
  • Misi az ezredes
    igen elvileg a kézikönyvben is az van de nem megy :S és gamespy-n sem találom a regisztrálást :D
  • Lunatic83
    visszaolvasva a hsz-et, sokan azt írják h nem kell regelni a gamespy-on, csak beírod a nevet jelszót, beXeled és tsá...

nézd meg a postafiókodat, lehet h már az első jó volt, csak küldtek egy visszaigazoló mailt amit le kell okézni...
  • Misi az ezredes
    rendben most töltöm le és regizek!
  • Misi az ezredes
    Sajnos arra a névre is invalid password amit nem értek kell bele nagy betű is kisbetű is és szám is? vagy elég csak betű!
  • Lunatic83
    a gamespy-on pedig csinálj accountot.... úgy emléxek ott kellett kezdeni a reget először....
  • Lunatic83
    boxer56[HUN] simán lehet a nicked.... nem lesz foglalt...
  • Misi az ezredes
    megpróbáltam ilyen névvel is hogy <HUN>boxxxer911016 de ez sem volt jó ua hiba
  • Misi az ezredes
    mit rontok el?

• HUNMemphis
    Hát jah!Valami egészendurva hosszút adjál meg és a nmevedben legyen a <(HUN)> jelző.Valamilyen formában.
    Sajnos ez egy meredek emelkedő de mögötte ott a fennsík :)
  • Misi az ezredes
    Az a gáz h bármien nevet adok meg azt írja h "password ist invalid" valami hasonlót mindig amikor gamespy accuntot akarok létrehozni.
  • Misi az ezredes
    Valami nem okés valami gamespy izét ír amikor beírom... esetleg tapasztaltabb emberek tudnának segíteni? :)
  • HUNMemphis
    Rikivel tóltuk a szokásos közös Driftet
    Két képet voltam hajlandó készíteni igazából nagyon nem volt hangulatom az egészhez de a barátokért meglehet tenni.
    A drift hát az........nah mind1 itt a két kép.
  • Misi az ezredes
    thx.. a röktön választ :) akkor majd ha lesznek kocsiaim akkor crousolok majd én is :) addig is bye és jo gamet :)
  • V43 1105
    Nem. (:
  • Misi az ezredes
    Nah hali! Végre van gépem igaz holnaptól lesz teljes!

Ha online -ba szeretnék játszani akkor nem kell club-ban lennem ahoz hogy lássak másokat ugye?
  • CopyKing92
    jah énis bazmeg XDD
  • somdav95
    Hát öööh izééé szóval, rakj fel egy normális xp-t és szevasz menni fog szépen :D
  • Neo92
    vicces:P
  • Gunner
    van neted? azt hittem álmodok
  • Neo92
    és valahogy a cd kulcsot, át lehet irni, mert nekem csak az 1. install-nál kérte, eredetim van, csak azért kérdeztem hogy hátha azzal van valami
  • Neo92
    Sziasztok!
    Volna egy kis problémám, elinditom az online profilt, amit eddig is használtam, és azt irja, hogy nem tud csatlakozni a gamespy szerverhez, ez miért lehet? netem van, a játékot már 2-3szor ujraraktam! (vista-t használok)
  • IJIazz
    Egy kicsit szaggattuk a (szögletes) aszfaltot a Sasával

• somdav95
    Nah megldottam, mostmár tud csatlakozni a tdu, csak engedélyezni kellett hogy csatlakozzon ahoz a szerverhez, különös hogy ebbe pont a tűzfal segített xD legalább kész :D
  • somdav95
    Laptopon csak net van teh :D Megvan osztva, és hát a TDU nem komálja. Most mi a faszomat csináljak? Valaki segítsen pls.
  • CopyKing92
    dobd ki a laptopot és tépd ki a kábelt a laptop bol és pc n gamelj az valo ienekre nem a laptop :D
  • somdav95
    najó újrarakom a tdu-t mer televan a tököm már vele xD
  • somdav95
    Valaki tudna segíteni? A net a gépemen megvan osztva a laptop-pal és hát nemnagyon akaródzik csatlakozni így a játék a gépen. Valami megoldás?
  • somdav95
    ööh nemtudom, majd meglátom, mit hogy, még az irodalmat átkell nézni
  • Merlin0724
    Valaki nek van kedve este kruzolni egy kicsit?
  • orszagtom
    felteszem 1680x1050-be is ha érdekel :)
  • milk41
    nagy felbontásból visszavesz 1/4-re akkor még jó hogy szépek a képek
  • jofer
    Hogy lesz a 99%-ból 100%??? Engem érdekelne! Kb. 3 hónapja 99%-on vagyok! Hallottam, hogy lanba kell kapcsolni 4 gépet, és úgy? érdekelne a dolog! Leírhatod, akár privátba is!

Ja, 99%-ig nem vettem igénybe semmilyen eszközt! Szívtam a drive-in-es versenyekkel is, de meglett!
  • w77d
    de szép nálad a kép.... nálam valamiért nem ilyen...
  • cicai
    cserélj elemet a billedben
  • Contrecast
    mit lehet tenni az akadozó irányítás ellen?? pedig bírja a gépem a közepest!??
  • Pepsi Twist
    de az tuti csaló :D