107666
-
nah akkor beszéljünk meg 21:35 re egy talipontot, lehetőleg a honolulu közelébe. ha nem érek oda 21:40 re akkor induljatok nélkülem. oké? :) -
Énis benne vagyok -
oksa :) -
lehet más dolgom lesz, de majd 21:20 körül írok hogy ráérek e! -
21:30-kor talizunk valahol? -
Napló, Első bejegyzés
1. nap
Végre megérkezett a víziumom Oahu szigetére. Amint megláttam, egyből összepakoltam és felültem a repülő gépre, 100 Ft-al és egy száradt tescos kiflivel. Tudom, nem egy nagy vagyon, de reméltem hogy boldugolok valahogy, hiszen az Oahui versenyzők legendásak, és én is otthon vagyok egy kicsit az autók világában.
Történetem a repülőgépen folytatódik, ami nagyon hosszú és unalmas volt, állandoan az járt a fejemben hogy hogy fogok megélni.
A repülőgép megérkezett, amint kiszálltam belőle megcsapott a az Oahui kellemes szellő, és az autópályán éppen egy Enzo Ferrari hajtott végig.
Egy két napig az utcán csöveztem, hiszen semmilyen szállást nem találtam. Addig a városban repkedő újságpapírok összegyűjtésén kerestem kenyeremet. A tescos kifli elkezdett penészesedni..A következő pár napban nem történt semmi.
2. hét
A külvárosban, egy elhagyatott Lexus szalon mögött találtam egy felismerhetetlenségig roncsolódott autót. Elhatároztam, hogy a 100 forintommal, és a szikkadt, penészes tescos kiflimmel megszerelem, és ezentúl versenyzéssel fogom keresni a kenyerem.
4.hét
Hosszas munka után végre sikerült.. Megjavítottam az autót, ami később kiderült egy Chevrolet Camaro SS volt, egy teljesen ép motorral. Most versenyezgetek a helyi autósokkal, van egy házam, és egy autóm, ami nekem mindennél többet ér..
magyarul sikerült megcsinálnom a procim, és fellelhető vagyok a szigeten ^^. a szövegért bocsi, csak így valahogy jobb volt leírni :P -
Köszi a tippet, igen van, de már késő, lassacskán letisztítom a gépem és megy a win reinstall... Amúgy is kellett már ez a picikének :-) Még1x köszi a tippet! legközelebb figyelek rá! -
Sziasztok, hazaértem koliból! Most a gépet is viszem majd, de lehet nem fogok tudni játszani veletek 1 évig :S
Van egy gyors, 20 MB/s-es internet félévente 5000ért a koliba, de állítólag le vannak tiltva a játékszerverekhez való kapcsolódások, szóval nem fogok tudni menni, de még nem próbáltam, szóval reménykedem :S
Ha meg nem jön össze, akkor hülyét kapok... -
-
gagyenkov #61259 Nem tom mi a franc van mert mindig szakad a kapcsolat!!
-
Dustman #61258 Hát vírusos lett a gépem ijedtemben újraraktam a windows-t és a gépemen 2partíció van ezért egy kicsit nem figyeltem és hopp ugrott is a mentésem a mercimmel és a majdnem 15000km-rel! Mindegy csak a barátokat sajnálom inkább most mire újra összefutok valakivel :( -
Nemnagyon fog menni a Világítótorony. Legyen inkább a Lexus szalon. -
Oksa -
Nekem van egy dodge Viperem ha 20 perc mulva É-NY kilátótól nemmessze leszel akkor ott talizunk oks? -
SZiasztok! Nincs valakinek kedve krúzolni egy kicsit? Nem feltétlen A kategóriás verdákra gondoltam hanem E-C ig. -
A nagyok mindig visszatérnek!
-
nah bocsi most már jó lesz :) -
Vagy tedd fel az 1.66 pachet és vedd le grafikát és minden grafikai dolgot minnél kissebre! Felbontás nagyon sokat eszik! 800x600-ban még olvasható a szöveg amit írnak neked! -
Van egy tippem!
A Dokumentumok\Test Drive Unlimited mappában a savegame mappa mellett lehet, hogy van egy fájl! Olyan 11 mega körül! Töröld ki! Tuti nem fog fagyni! -
HUN Easy Riders tagjai közül:
Eddi3HUN
Hotiviktor[HUN]
ha olvassátok ezt a fórumot, kérlek küldjetek nekem minél hamarabb egy privát üzenetet!
//köszönöm, és sorry, de lusta vagyok 100-200 hsz-t visszaolvasni// -
Hát ebből win reinstall lesz. Töredezettség mentesítettem, lejjebb vettem graft mediumra és kifagyott ugyanúgy... -
már nem él az a klub, csak elfelejtettem még átírni az aláírásban -
üdv, jó reggelt :D -
gagyenkov #61243 Persze a "dögösöket" a Fordokra értettem! -
gagyenkov #61242 Hát mi tagadás baromira dögösek ezek a verdák
Tegnapi képek az öreg szigetlakó Toyotával
-
Jah még valami... Van még hely a clubotokban? :-P -
Uhhh vazze... F40 az csak a megapackban van ugye? AZt itthon meg lehet venni valahol?? LEgközelebb már talán én is tudok menni, csak egész éjszaka defragmentáltam :D -
Köszi azoknak, akik ott voltak. Nagyon jó krúz volt ismét!
-
a héten vettem meg, ne viccejjé má :D Más játéknál nem jelentkezik ilyen problem. Vagy 30 hsz.el ezelőtt le is írtam, h megvettem, mert onlinekodni szeretnék. Egyellőre mondjuk még az alap dolgokat tolom... Egyszer már elvittem sokáig, de most kedvet kaptam újrakezdeni. Nah majd kiderül, h mi lesz defrag után -
-de ügye eredeti a játékod?
-más játéknál is ezt produkálja? -
Graf beállításokhoz nem nyúltam eddig, proci nincs húzva, gép meg épp defragmentálódik :D -
Ha túl magas grafikán jáccól és a géped nem bírja akkor van ez a hiba!
#61232 nálam ha sokáig van kisablakban akkor lessz fekete a kép szal nem tom mi lehet a gond neked sry. -
vga túlmelegszik,proci tuningból vegyél vissza,takaríjjad ki a gípöt -
Fene vigye el... Játék közbe mindig tele lesz a képernyő szines téglalapokkal és kifagy. Ez miért lehet?? Most próbálok töredezettség mentesíteni, mert eléggé belassult a gépem... -
gilbert93 #61232 Megpróbáltam de így se működik. Amikor elkezdeném a játékot.Még a menübe se lép be csak feketeség van.Nem tok vele mit kezdeni.Már egyszer újraraktam de úgy sem jó.
-
de csak abban van és a neve nem porsche hanem ruf
-
Ugye nem csak a megapack-ban van? -
gilbert93 #61229 Köszi a segítséget!!!
-
"Ha lefagy a játék vagy nagyon rosszul fut akkor töltsd le ezt! RADIALENG" ide kattincs fent -
porshet hol lehet venni?