107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Atti12
    nah akkor beszéljünk meg 21:35 re egy talipontot, lehetőleg a honolulu közelébe. ha nem érek oda 21:40 re akkor induljatok nélkülem. oké? :)
  • Fr3nky21
    Énis benne vagyok
  • Misi az ezredes
    oksa :)
  • Atti12
    lehet más dolgom lesz, de majd 21:20 körül írok hogy ráérek e!
  • Misi az ezredes
    21:30-kor talizunk valahol?
  • Atti12
    Napló, Első bejegyzés

1. nap

Végre megérkezett a víziumom Oahu szigetére. Amint megláttam, egyből összepakoltam és felültem a repülő gépre, 100 Ft-al és egy száradt tescos kiflivel. Tudom, nem egy nagy vagyon, de reméltem hogy boldugolok valahogy, hiszen az Oahui versenyzők legendásak, és én is otthon vagyok egy kicsit az autók világában.
    Történetem a repülőgépen folytatódik, ami nagyon hosszú és unalmas volt, állandoan az járt a fejemben hogy hogy fogok megélni.

A repülőgép megérkezett, amint kiszálltam belőle megcsapott a az Oahui kellemes szellő, és az autópályán éppen egy Enzo Ferrari hajtott végig.
    Egy két napig az utcán csöveztem, hiszen semmilyen szállást nem találtam. Addig a városban repkedő újságpapírok összegyűjtésén kerestem kenyeremet. A tescos kifli elkezdett penészesedni..A következő pár napban nem történt semmi.

2. hét

A külvárosban, egy elhagyatott Lexus szalon mögött találtam egy felismerhetetlenségig roncsolódott autót. Elhatároztam, hogy a 100 forintommal, és a szikkadt, penészes tescos kiflimmel megszerelem, és ezentúl versenyzéssel fogom keresni a kenyerem.

4.hét

Hosszas munka után végre sikerült.. Megjavítottam az autót, ami később kiderült egy Chevrolet Camaro SS volt, egy teljesen ép motorral. Most versenyezgetek a helyi autósokkal, van egy házam, és egy autóm, ami nekem mindennél többet ér..

magyarul sikerült megcsinálnom a procim, és fellelhető vagyok a szigeten ^^. a szövegért bocsi, csak így valahogy jobb volt leírni :P
  • Penge88
    Köszi a tippet, igen van, de már késő, lassacskán letisztítom a gépem és megy a win reinstall... Amúgy is kellett már ez a picikének :-) Még1x köszi a tippet! legközelebb figyelek rá!
  • Sordoran
    Sziasztok, hazaértem koliból! Most a gépet is viszem majd, de lehet nem fogok tudni játszani veletek 1 évig :S
    Van egy gyors, 20 MB/s-es internet félévente 5000ért a koliba, de állítólag le vannak tiltva a játékszerverekhez való kapcsolódások, szóval nem fogok tudni menni, de még nem próbáltam, szóval reménykedem :S
    Ha meg nem jön össze, akkor hülyét kapok...
  • Fr3nky21
  • gagyenkov
    Nem tom mi a franc van mert mindig szakad a kapcsolat!!
  • Dustman
    Hát vírusos lett a gépem ijedtemben újraraktam a windows-t és a gépemen 2partíció van ezért egy kicsit nem figyeltem és hopp ugrott is a mentésem a mercimmel és a majdnem 15000km-rel! Mindegy csak a barátokat sajnálom inkább most mire újra összefutok valakivel :(
  • Fr3nky21
    Nemnagyon fog menni a Világítótorony. Legyen inkább a Lexus szalon.
  • Fr3nky21
    Oksa
  • Misi az ezredes
    Nekem van egy dodge Viperem ha 20 perc mulva É-NY kilátótól nemmessze leszel akkor ott talizunk oks?
  • Fr3nky21
    SZiasztok! Nincs valakinek kedve krúzolni egy kicsit? Nem feltétlen A kategóriás verdákra gondoltam hanem E-C ig.
  • jofer
    A nagyok mindig visszatérnek!
  • tdu Toyota

nah bocsi most már jó lesz :)
  • Misi az ezredes
    Vagy tedd fel az 1.66 pachet és vedd le grafikát és minden grafikai dolgot minnél kissebre! Felbontás nagyon sokat eszik! 800x600-ban még olvasható a szöveg amit írnak neked!
  • jofer
    Van egy tippem!

A Dokumentumok\Test Drive Unlimited mappában a savegame mappa mellett lehet, hogy van egy fájl! Olyan 11 mega körül! Töröld ki! Tuti nem fog fagyni!
  • Lunatic83
    HUN Easy Riders tagjai közül:

Eddi3HUN
    Hotiviktor[HUN]

ha olvassátok ezt a fórumot, kérlek küldjetek nekem minél hamarabb egy privát üzenetet!
    //köszönöm, és sorry, de lusta vagyok 100-200 hsz-t visszaolvasni//
  • Penge88
    Hát ebből win reinstall lesz. Töredezettség mentesítettem, lejjebb vettem graft mediumra és kifagyott ugyanúgy...
  • orszagtom
    már nem él az a klub, csak elfelejtettem még átírni az aláírásban
  • Pepsi Twist
    üdv, jó reggelt :D
  • gagyenkov
    Persze a "dögösöket" a Fordokra értettem!
  • gagyenkov
    Hát mi tagadás baromira dögösek ezek a verdák Tegnapi képek az öreg szigetlakó Toyotával
  • Penge88
    Jah még valami... Van még hely a clubotokban? :-P
  • Penge88
    Uhhh vazze... F40 az csak a megapackban van ugye? AZt itthon meg lehet venni valahol?? LEgközelebb már talán én is tudok menni, csak egész éjszaka defragmentáltam :D
  • orszagtom
    Köszi azoknak, akik ott voltak. Nagyon jó krúz volt ismét!

• Penge88
    a héten vettem meg, ne viccejjé má :D Más játéknál nem jelentkezik ilyen problem. Vagy 30 hsz.el ezelőtt le is írtam, h megvettem, mert onlinekodni szeretnék. Egyellőre mondjuk még az alap dolgokat tolom... Egyszer már elvittem sokáig, de most kedvet kaptam újrakezdeni. Nah majd kiderül, h mi lesz defrag után
  • milk41
    -de ügye eredeti a játékod?
    -más játéknál is ezt produkálja?
  • Penge88
    Graf beállításokhoz nem nyúltam eddig, proci nincs húzva, gép meg épp defragmentálódik :D
  • Misi az ezredes
    Ha túl magas grafikán jáccól és a géped nem bírja akkor van ez a hiba!

#61232 nálam ha sokáig van kisablakban akkor lessz fekete a kép szal nem tom mi lehet a gond neked sry.
  • milk41
    vga túlmelegszik,proci tuningból vegyél vissza,takaríjjad ki a gípöt
  • Penge88
    Fene vigye el... Játék közbe mindig tele lesz a képernyő szines téglalapokkal és kifagy. Ez miért lehet?? Most próbálok töredezettség mentesíteni, mert eléggé belassult a gépem...
  • gilbert93
    Megpróbáltam de így se működik. Amikor elkezdeném a játékot.Még a menübe se lép be csak feketeség van.Nem tok vele mit kezdeni.Már egyszer újraraktam de úgy sem jó.
  • drot
    de csak abban van és a neve nem porsche hanem ruf
  • Misi az ezredes
    Ugye nem csak a megapack-ban van?
  • gilbert93
    Köszi a segítséget!!!
  • Misi az ezredes
    "Ha lefagy a játék vagy nagyon rosszul fut akkor töltsd le ezt! RADIALENG" ide kattincs fent
  • Misi az ezredes
    porshet hol lehet venni?