Végre megérkezett a víziumom Oahu szigetére. Amint megláttam, egyből összepakoltam és felültem a repülő gépre, 100 Ft-al és egy száradt tescos kiflivel. Tudom, nem egy nagy vagyon, de reméltem hogy boldugolok valahogy, hiszen az Oahui versenyzők legendásak, és én is otthon vagyok egy kicsit az autók világában.
Történetem a repülőgépen folytatódik, ami nagyon hosszú és unalmas volt, állandoan az járt a fejemben hogy hogy fogok megélni.
A repülőgép megérkezett, amint kiszálltam belőle megcsapott a az Oahui kellemes szellő, és az autópályán éppen egy Enzo Ferrari hajtott végig.
Egy két napig az utcán csöveztem, hiszen semmilyen szállást nem találtam. Addig a városban repkedő újságpapírok összegyűjtésén kerestem kenyeremet. A tescos kifli elkezdett penészesedni..A következő pár napban nem történt semmi.
2. hét
A külvárosban, egy elhagyatott Lexus szalon mögött találtam egy felismerhetetlenségig roncsolódott autót. Elhatároztam, hogy a 100 forintommal, és a szikkadt, penészes tescos kiflimmel megszerelem, és ezentúl versenyzéssel fogom keresni a kenyerem.
4.hét
Hosszas munka után végre sikerült.. Megjavítottam az autót, ami később kiderült egy Chevrolet Camaro SS volt, egy teljesen ép motorral. Most versenyezgetek a helyi autósokkal, van egy házam, és egy autóm, ami nekem mindennél többet ér..
magyarul sikerült megcsinálnom a procim, és fellelhető vagyok a szigeten ^^. a szövegért bocsi, csak így valahogy jobb volt leírni :P