Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Küldtem emailt!

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Get a life!
TDU,ETS2 Nick: holecsko
probalj meg tobbszor odateleportalni gps-el
Xbox Live: Lunatic HUN
Szerintem nyugodtan jöhetsz Te is, a pack miatt kár lenne bárkit is kizárni!
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
szürke 18as idõmérõ izénél vagyunk, a nagy város felett...
H szélességi fok, 7,5 hosszúsági fok 😉
de a térképen úgyis látszik, egy nagy piros kör, egy stadion szerüség
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Na gyerekek elindítom az elsõ talit ezen a fórumon. Megapckos amcsi, olasz kocsikkal lenne egy kis verseny Péntek este klub elõtt. A tali 8:00 kor lesz 8:10-ig várunk és utána indulunk. Nincs szabály betartás, csak tépünk, mint állatok az úton. Lehet hc módban is jönni vagy csak sima módban. Szeretettel várok benneteket.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Valaki krúz? Az ény-i csücsökben lévõ világítotorny melletti parkolóban leszek. 21:00-ig várok. Én Gallardo-val, vagy F430-al leszek.
de a képek még megvannak szerencsére 😊)

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
izlések és pofonok😊))
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
ott leszek, aki akar jojjon.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB