Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
tdu patch 1.66 , semmi
TEST DRIVE UNLIMITED patch 1.66 = <#taps>#taps>
mindig vagy továbbküld ahol nincs is fent vagy noname warez vagy torrent oldalra irányít....
Xbox Live: Lunatic HUN
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
bár több helyen 1.68 patch-et írnak... de ahogy látom, csak valaki nagyon unatkozott s a többieket akarta sz()patni...
h az 1.66 mit csinál, passz, nemtudom, de szerintem semmit, ad 2 autót és tsá... jó kis paraszt vakítás volt annak idején....
ezt se árt néha(játék elõtt) lefuttatni, ha még nincs meg a car pack...
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
TDU Project Paradise nick: ToMeE
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
a car packot ezer helyen le lehet szedni DE amíg nincs eredeti sorozat számod hozzá addig csak láthatod az autókat, de nem veheted meg õket, mert kifagy a játék...
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
TDU Project Paradise nick: ToMeE
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Spirit of Perfomance Koenigsegg
TDU2 nick: PM75
Sajnos mostanában nagyon keveset vagyok, s nem szeretném feleslegesen elvenni a helyet egy aktív játékostól
köszönöm
hangacsi.blog.hu
TDU2 nick: PM75
TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
tdu 2ben ha ez nem lesz, én meg se veszem...
Olyankor levettem a ház oldalát, és meg volt oldva.
Sajnos most sincs komoly kártyám (X1550 Pro), de ennek már aktív hûtése van, és melegedési probléma még nem lépett fel!
Remélem tudtam segíteni!
hangacsi.blog.hu