Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

proway
nektek most felenged a szeróra?? mer engem nem... felraktam a car packot azóta nem enged fel... a radialeg-et viszont nem futtatam mielõtt felraktam a pack-ot? ez a baj?

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Shongi
BTW: 1.66a egy rendes patch pár hibajavítással + 2 új autóval, de azt úgyis felrakatja a TDU ha elindítod onlineban

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Shongi
Épp ezt mondom, az alap sose dobott ki a radialos fájl miatt, de mióta pack van minden indítás elõtt törölni kell, mert ha nem meghal...

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Lunatic83
beírtam tdu patch, semmi
tdu patch 1.66 , semmi
TEST DRIVE UNLIMITED patch 1.66 = <#taps>

mindig vagy továbbküld ahol nincs is fent vagy noname warez vagy torrent oldalra irányít....

Xbox Live: Lunatic HUN

tdu Toyota
<#ejnye1> nana ezt a király, ász, szép játékot teljesen ki kell írni 😊 így Test Drive Unlimited 😊))))

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

tdu Toyota
😄<#beka3><#beka3>

Lunatic83
rákerestem a patch -re de nagyon nem akart bejönni... aztán vettem a fáradságot s beírtam a "TDU"-t normálisan.... s láss csodát, egybõl meglett...

bár több helyen 1.68 patch-et írnak... de ahogy látom, csak valaki nagyon unatkozott s a többieket akarta sz()patni...

Lunatic83
amíg nincs fent a car pack addig állandóan teleír egy fájlt, ami nincs jó hatással a játékra, így állandóan törölni kell , de a car pack megoldja ezt is...

h az 1.66 mit csinál, passz, nemtudom, de szerintem semmit, ad 2 autót és tsá... jó kis paraszt vakítás volt annak idején....

tdu Toyota
xD <#eplus2><#beka3>

Shongi
Nekem akkor jött elõ ez a gond, mikor feltettem😞

Lunatic83
Radialeng 1.5
ezt se árt néha(játék elõtt) lefuttatni, ha még nincs meg a car pack...

Lunatic83
megelõztél , grat 😉

tdu Toyota
de ne feled a google jó barát 😄

tdu Toyota

tiburon26
patch-et linkelné valaki legyszi?

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

orszagtom
nomeg hála az államvizsgának én tanulok ezerrel, de holnap vége, úgyhogy sokat leszek 😉

TDU Project Paradise nick: ToMeE

proway
hát vágom én is a GRID-et de a TDU simán veri 😛 EB-t is nézem de mikor kiestek a Gallok😞 hát-hát azóta elment a kedvem tõle

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Lunatic83
hála a focinak s a gridnek (pc játék) mostanában kicsit kihalt a sziget magyarok terén....

Lunatic83
1.66os patch és car pack van a játékhoz, + a radialeng , semmi több

a car packot ezer helyen le lehet szedni DE amíg nincs eredeti sorozat számod hozzá addig csak láthatod az autókat, de nem veheted meg õket, mert kifagy a játék...

Lunatic83
név+ egy nagyobb szám

esetleg név vagy név

proway
má nyomom vele egy napja és überfasza gém,csak nincsen 1 friend-em se meg 1 magyarral se találkoztam eddig:S mit kell csinálni h bevegyenek 1 klubba?

tiburon26
pedig nagyon beszálnék már valami versenybe

tiburon26
semijen nick-et nem akar elfogadni bármit írok be azt irja hogy foglalt!mit csináljak???

orszagtom
én feltettem már egyszer, de nem ment tört-tel. Hallottam arról, hogy ha serial nélkül installálod, akkor mûxik, csak használni nem tudod a pack-os autókat, de látod õket.

rikimen
Nézdd meg ezt Nem tom hogy ez jó lesz-e az eredetihez de kérdezdd az ilyen Fatal-féléket!

tiburon26
hali.megvettem a játékot, és érdekelne hogy a carpack-ot ingyen le lehet szedni valahonnan és fölrakni vagy külön meg kell venni hozzá illetve milyen ujjítások vannak még a játékhoz?

tdu Toyota
fatal: neked dual a procid?

Gaben17
na,ma délután rászántam magam,és felnyomtam a vistát😊 szal majd még tdu install lesz😄 aztán újra hajtom a gépeket<#idiota>

Spirit of Perfomance Koenigsegg

proway
ez lehet a gond?

[HUN]FaTaL
Nyissátok ki a routeren a játék portjait.

http://goo.gl/gd6Zi5

milk41
he?

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

tiburon26
szintén zenész...

proway
Most kezdtem el multizni és az utakon 1 lelket se látok,mármint 1 másik multizó csávót se, lehet h hülye ez a kérdés de ez mér van?<#szomoru1>

Köszi! Közben leszedtem torrent-rõl és az eredeti kódommal telepítettem és kiirtam újra, leelenõrizve <#mf1>

TDU2 nick: PM75

[HUN]FaTaL
Egyébként így sem vagyunk tele.

[HUN]FaTaL
Valaki más tegye meg mert én is keveset vagyok:/

Lunatic83
Fatal kérlek törölj a klub listájáról
Sajnos mostanában nagyon keveset vagyok, s nem szeretném feleslegesen elvenni a helyet egy aktív játékostól
köszönöm

Shongi
Ha megvan az eredeti e-mail onnan asszem még 2x le tudod szedni.

orszagtom
OFF torrenten tatlálod sztem csak meg ON

Tudnál egy linket küldeni, ahonnan letölthetem a szinkront + a feliratot?

hangacsi.blog.hu

Újratelepítettem a gépet és a játékot is, de a megapack hibásan lett kiirva. csak a megapack-ot le tudom tölteni valahonnét. a játék és a pack-om eredeti csak megsérült.

TDU2 nick: PM75

Én viszont meg fogom venni, akár lesz benne, akár nem. Olyan hangulata van a gaménak, amivel eddig más játékban még nem találkoztam.

TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67

milk41
tdu-ban eléggé szar a ff

habár egyenlõre nincsmost semmilyen tdu, mert vagy 15x körbetekeretem a force ex-et😊 (szerintem egy hulladék az a kormány) kicsit rárántottam tegnap tdu közben mert egy hirtelen kanyar jött, erre az ffb elkezdett össze visza rángatni a játékban és bevehetetlenek lettek a kanyarok nem lehetett normálisan sávban tartani az autót... egyszóval olyan mint az ára egy ólnyi disznószar...
kár. pedig tényleg megvettem volna<#alien>
milk41
akkor biztos vagyok abban hogy nem fogod megvenni

[HUN]FaTaL
Talán mert a Pentium Dual Coreon is két prescott mag van?😊

tdu 2ben ha ez nem lesz, én meg se veszem...
én most is magyar felírat+szinkron kombóval játszok :p

Nekem ilyen problémám a 9250-es karival volt, és annál melegedés okozta néhány játéknál, de csak nyáron.
Olyankor levettem a ház oldalát, és meg volt oldva.
Sajnos most sincs komoly kártyám (X1550 Pro), de ennek már aktív hûtése van, és melegedési probléma még nem lépett fel!
Remélem tudtam segíteni!

hangacsi.blog.hu