359
Nightwish
-
#239 na de ha innen jönnek többen is meg kellene beszélni hogy valahol összefusson az sg-s brigád előtte ha van rá igény -
#238 Fordítva vannak az árak:) Az álló 7500 és az ülő 6000:) -
#237 NIGHTWISH + PAIN + INDICA
2009. 04. 04. Főnix Csarnok - Debrecen 19:00
jegyár: álló:6.000.-
6.900.-december 1-től
ülő:7.500.-
[3 jegy rendelve is :D]
-
#236 inkább kihagynám -
Nuki #235 Hallod, neked most azonnal magam és 3 jóbarátom nevében AZONNAL MEGKÉREM A KEZED -
#234 Igenigen, már hétvégén kinnt volt a hivatalos oldalon, annyira örülök!!:D Csak még olyan sok van hátra:P -
#233 2009. április 4.
Debrecen
Főnix Csarnok
NIGHTWISH
PAIN
INDICA
concerto.hu -
codmusic #232 Igényes power/gothic/symphonic metál játszó zenekar keresi új és tehetséges billentyűssét! Demó, próbahely, cucc és egy rakás saját szám van! Gyere hogyha úgy gondolod híres szeretnél lenni, mert mi azok leszünk!!!:-)) http://www.myspace.com/creaturesofdawn
email: [email protected]
-
Nuki #231 Az, árcs enemire gondoltam :D
Ezt mutogatták nekem széles vigyorral, mellesleg az a zene nekem nagyon nem jön be -
#230 amilyen jó volt a bandával olyan borzalmas soloba szegény tarja :( -
#229 goth bandák többségében nő énekel.
amiben meg hörög, az arch enemy, tymah pl. -
Nuki #228 Van olyan is akiről meg nem mondanád hogy nő úgy hörög :o
Lehet hogy az olyat :D -
#227 nem tudok túl sokat, csak azokat, amiket sokan ismernek, mert amúgy csak Nightwisht hallgatok:) Dehát ugye Within Temptation, Epica, Tarja Turunen... bár neki a szóló aébumát nem nagyon ismerem. -
#226 ", nekem a női hang tetszik nagyon a metálegyüttesekben"
mondj pls pár ilyet :) -
#225 ööh... jó kis heavy metál:D annyira nem vagyok oda az ilyenért, nekem a női hang tetszik nagyon a metálegyüttesekben. -
Nuki #224 Tetszik-e? -
#223 Csak a Tarotot, amiben Marco van:D -
Nuki #222 Itt fel vannak sorolva a Nightwish tagjainak zenekarai amikben még benne vannak a Nightwish-en kívül. Valamelyikőtök ismeri valamelyket? :) -
#221 Hát örökké semmi sem tart:) Én még most is nagyban hallgatom:D Mongyuk nem csak a DPP-t, de a régebbi számokat is. -
#220 Na úgy tűnik, hogy a Dark Passion Play végleg kicsúszott a sűrűbben hallgatott lemezek sorából.
Azért jól bírta, augusztus végétől kb. április elejéig.Szép teljesítény.Mára kifulladt. -
#219 Itt egy nagyon jó kritika a koncertről. -
Nuki #218 Na ja. jöjjön a koncertdvd :D Várjuk. -
#217 Én is októberben vettem:P Dehát én sem ismertem egy számukat sem... végülis nem volt rossz, de olyan nagyon jó se. -
Nuki #216 Körülöttünk senki nem ismerte :D
Aztán bementem iskolába, elmeséltem és volt valaki, aki ismeri és szereti őket... na mondom, csak én vagyok műveletlen
(főleg hogy nekünk olyan jegyünk volt, amin még csak + support-ként tűnt fel, én csak a koncert napján tudtam meg hogy Pain lesz a nevük) Egy kicsit korán vettük... olyan okt-nov környékén... :D -
#215 nem tom nem volt nagy szám... azért rossz se volt -
Nuki #214 Mi kb. fél3-ra értünk oda, és a második sorban voltunk nagyjából.. :)
Hogy tetszett a előzenekar? -
#213 Hát... 5re értem a sorba kábé. A koncerten kábé a tömeg egyharmadánál álltam. Jól láttam szerencsére. -
Nuki #212 Hol voltál? Sorban és koncerten? :D -
#211 Na voltma a koncerten és eszméletlen jó volt!! Anette nagyon jól énekelt, nagyon jó volt az egész! Eszméletlen jó show volt!! -
Nuki #210 HOLNAP KONCERT !!!! :D
(aki jön, ugye tudja hogy NEM a pecsában lesz?)
-
#209 Ha neked a Nightwish Tarja volt, akkor igazad van.
Kár, hogy a zene ugyanaz. -
Nuki #208 Lehet valami kórus vagy ilyesmihez kapcsólód fogalom... Majd jönnek a többiek és kisegítenek (talánxD ) -
#207 nemtom, hasbeszélés? :DDDDDDD(csak viccel :) ) -
Nuki #206 Én azt imádom amikor be-énekel maga mögé :D
Amikor áá-zik és közben ugyanúgy ő áá-zik a 'háttérben'. (hogy hívják ezt?) -
#205 én meg inkább az eva-ban fedeztem fel a szép kis nightwish-t:) (nemo)
amugy nem értem, h pl eva-ban meg jonéhány számban olyan szépen énekel magas hangon, konertem meg mikor magas rész jön elkezd visitani:S nem értem -
#204 nem igazán... nekem a Nightwish nem csak arról szólt, hogy operaénekes van benne. plusz Tuomas is megmondta, hogy a (asszem) a Century Child album óta nem is opera metált csináltak. Legalábbis a stúdiófelvételeken Tarja nem operahangon énekelt, max a koncerteken. Most nekem például a Poet and the Pendulum nagyon is Nightwish-es. Meg a többi szám is. Nekem most is nagyon tetszik.
És igen lehet hogy kár érte, de Tarja csak magát okolhatja azért, hogy el kellett mennie. -
haata #203 Eltűnt a zenéből az, ami Nightwish. Kár érte. -
#202 De, van. Van tehetségében pótolhatatlan zenész, de az távolról sem ez a műfaj.
Jól megírt kritika. -
gabr #201 Jövö hét kedden Tarja új lemezbemutató koncerje (My Winter Storm) a pecsában! Nagyon jó az új album! -
#200 itt megtalálod :)
amugy igazábol, engem legföképp az zavar az uj énekesbe h értem én h nem képes arra amire Tarja, de spec az én fülemet nagyon zavarja h mikor a régi számokban magasan probál énekelni akkor elkezd visitani, olyan mintha azt hinné, hogy ha visit attol magasabban fog énekelni:D