359
Nightwish
-
#279 -
#278 nocsak egész jo lett :)
ha jol tudom nov. 30-án jön, szoval már várom :)
amugy lesz valami film is nem(de lehet félreértettem)? vagy csak videoklip? -
Jeti2 #277 nagyon tetszik ez a szám, alig várom a megjelenését!!! -
Jön az új album! -
#275 Sziasztok!
Van egy eladó eredeti Nightwish - Once albumom!
Az album az alábbi változat: http://www.musicland.hu/?p=lemez&l=&b=CD&id=199542
Akit érdekel keressen fel mail-ben: [email protected]
Nem azért adom el, mert nem bírom őket, hanem mert már megvan ez az album kétszer, és nekem egyszer is simán elég! Gondoltam hátha érdekel valakit innét a cucc! -
#274 És ha elolvassátok a riportot, amit Tuomassal készítettek utána, megértitek miért ilyen fontos koncert volt:) -
#273 Jaja, azt en is megvettem, nagyon jo:) -
Jeti2 #272 :)) -
#271 Szerencsére megvan a teljes koncertfelvétel, utazásközbeni vidikkel, színpadmögötti képekkel:)) -
Jeti2 #270 az biztos :(:) -
#269 Hát, jó lett volna egy End of an Eran ott lenni... :'( -
Jeti2 #268 Tarja koncertjén ki volt? -
#267 Decemberig 6000, azután 7000. Az ülő jegyeket nem tudom. -
#266 6900 -
#265 Üdv! Érdeklődésképp: mennyi volt a jegy a koncertre? -
Jeti2 #264 tudom, hogy jó volt, ott voltam :D
az autogramm osztásra gondoltam hogy jó lehetett, meg arra, hogy az Indicás csajokkal beszélgettek :) -
#263 Pár fénykép ... -
#262 heh :) én ... az elején még full középen voltam 4. sor körül, aztán sikerült előrébb menni, kicsit balra ...
(most töltöm fel a fényképeket) -
#261 te csináltad? kb. 4 méterre voltam tőled jobbra :DDDDDD -
#260 bizony hogy jó volt
-
Jeti2 #259 jó lehetett :) -
#258 Hát, jó volt az Indica meg a Pain is, Nightwish meg mindent vitt... Romanticide meg Ghost Love Score alatt megőrültem. Koncert után 1 körül meg kijött Tuomas hátul, aztán vagy 20 percig autogrammot osztogatott, aztán még vagy 3ig ott maradtunk dumálni az Indicás csajokkal, meg a pirotechnikus srácokkal:D Nagyon jófejek voltak:D -
Jeti2 #257 én a színpadtól nem messze, NAGYON NAGYON jó volt! -
Nuki #256 Bővebben má? :D -
#255 NAGYONNAGYON:) Első sorban voltam, kurva jó volt minden. -
Jeti2 #254 NAGYON :) -
#253 Jó vót :) -
#252 Ha jól tudom, az idei Miskolci Operafesztiválon Tarja fog fellépni. -
#251 Alyson Avenue-t még nem, állítólag xar, de majd egyszer abba is belehallgatok. :)
Azt viszont sajnálom, hogy ebben az évben nem volt ilyen jó női vokálos album, mint a DPP.Csajszis-metálba gyenge volt 2008. -
#250 még mindig nem untam meg
Alyson Avenue-t hallgatott már valaki? [ahonnan Anette átkerült a Nightwishbe] -
#249 Van bizony... nekem pont az utolsó szám a legkedvencebb, de mongyuk az egész albumot imádom úgy ahogy van. Ez az első olyan Nightwish album, amin az összes szám tetszik nekem, a többin mindig volt egy-kettő, amik annyira nem tetszettek, de ez nagyon jó elejétől a végéig. -
Nuki #248 Jók tényleg! :) Főleg az első kettő! És még ha nem is hallgattad végig, akkor van még hátra jóság. -
#247 csütörtökön megvettem a Dark Passion Play-t ajándékba. aztán kedvet kaptam hozzá, hogy hallgassam én is a zenét, letöltöttem és kb. most jutottam el odáig hogy az első négy számon továbbmenjek úgy igazából (eddig csak bele-bele hallgattam a többibe) :D
nagyon jó kis album, első négy szám favorit, most jön a többi is :] -
Mc Master #246 Tiszteletem a rajongóknak!Lenne egy kérdésem:Honnan tudok leszedni magyar szöveget?HA valaki tud írjon be egy linket!Segítségetek elöre is köszönöm! -
Nuki #245 Tarotot most szeretem, egész jó. Várom a többit hogy csorogjon lefelé. :] -
Nuki #244 Szerintünk: is
#242: Az idő előrehaladtával, ha jobban körvonalazódik a program, akkor szervezhetünk esetleg közös loálkodást, hátha közös nagy szállás olcsóbb :) -
#243 A NÁJTVISH AMÚGY NAGYON ÜTŐS ZENEKAR
-
#242 Igen lehet én is már pénteken lemegyek... dehát olyan messze van még, ki tudja mi lesz addig:D -
Nuki #241 Szívesen összefutok innen bárkivel, esetleg az iwiweseket hozd át az ezsgés talira
ha minden igaz nálunk már pénteken le akarnak menni egyesek... majd meglátjuk hogy lesz :D -
#240 Hát, én az iwiwes brigáddal leszek:)