Nightwish

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó lehetett :)

!!HALA MADRID!! Egyszer élünk, de akkor nagyon! ;)

Atkamon
Hát, jó volt az Indica meg a Pain is, Nightwish meg mindent vitt... Romanticide meg Ghost Love Score alatt megõrültem. Koncert után 1 körül meg kijött Tuomas hátul, aztán vagy 20 percig autogrammot osztogatott, aztán még vagy 3ig ott maradtunk dumálni az Indicás csajokkal, meg a pirotechnikus srácokkal:D Nagyon jófejek voltak:D

én a színpadtól nem messze, NAGYON NAGYON jó volt!

Bõvebben má? :D

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Atkamon
NAGYONNAGYON:) Elsõ sorban voltam, kurva jó volt minden.

NAGYON :)

tugyiti
Jó vót :)
artschi
Ha jól tudom, az idei Miskolci Operafesztiválon Tarja fog fellépni.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Qwerty4
Alyson Avenue-t még nem, állítólag xar, de majd egyszer abba is belehallgatok. :)
Azt viszont sajnálom, hogy ebben az évben nem volt ilyen jó nõi vokálos album, mint a DPP.Csajszis-metálba gyenge volt 2008.

Qwerty4

Dragooon
még mindig nem untam meg<#smile>

Alyson Avenue-t hallgatott már valaki?

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Atkamon
Van bizony... nekem pont az utolsó szám a legkedvencebb, de mongyuk az egész albumot imádom úgy ahogy van. Ez az elsõ olyan Nightwish album, amin az összes szám tetszik nekem, a többin mindig volt egy-kettõ, amik annyira nem tetszettek, de ez nagyon jó elejétõl a végéig.

Jók tényleg! :) Fõleg az elsõ kettõ! És még ha nem is hallgattad végig, akkor van még hátra jóság.

Dragooon
csütörtökön megvettem a Dark Passion Play-t ajándékba. aztán kedvet kaptam hozzá, hogy hallgassam én is a zenét, letöltöttem és kb. most jutottam el odáig hogy az elsõ négy számon továbbmenjek úgy igazából (eddig csak bele-bele hallgattam a többibe) :D
nagyon jó kis album, elsõ négy szám favorit, most jön a többi is :]

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Tiszteletem a rajongóknak!Lenne egy kérdésem:Honnan tudok leszedni magyar szöveget?HA valaki tud írjon be egy linket!Segítségetek elöre is köszönöm!

Tarotot most szeretem, egész jó. Várom a többit hogy csorogjon lefelé. :]

Szerintünk: is <#smile>

#242: Az idõ elõrehaladtával, ha jobban körvonalazódik a program, akkor szervezhetünk esetleg közös loálkodást, hátha közös nagy szállás olcsóbb :)

Cabell
A NÁJTVISH AMÚGY NAGYON ÜTÕS ZENEKAR

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Atkamon
Igen lehet én is már pénteken lemegyek... dehát olyan messze van még, ki tudja mi lesz addig:D

Szívesen összefutok innen bárkivel, esetleg az iwiweseket hozd át az ezsgés talira <#idiota>

ha minden igaz nálunk már pénteken le akarnak menni egyesek... majd meglátjuk hogy lesz :D

Atkamon
Hát, én az iwiwes brigáddal leszek:)

tugyiti
na de ha innen jönnek többen is meg kellene beszélni hogy valahol összefusson az sg-s brigád elõtte ha van rá igény
Atkamon
Fordítva vannak az árak:) Az álló 7500 és az ülõ 6000:)

tugyiti
NIGHTWISH + PAIN + INDICA
2009. 04. 04. Fõnix Csarnok - Debrecen 19:00
jegyár: álló:6.000.-
6.900.-december 1-tõl
ülõ:7.500.-
<3 jegy rendelve is :D>
artschiatwork
inkább kihagynám <#idiota>

Hallod, neked most azonnal magam és 3 jóbarátom nevében AZONNAL MEGKÉREM A KEZED <#idiota>

Atkamon
Igenigen, már hétvégén kinnt volt a hivatalos oldalon, annyira örülök!!:D Csak még olyan sok van hátra:P

artschiatwork
2009. április 4.
Debrecen
Fõnix Csarnok

NIGHTWISH
PAIN
INDICA

concerto.hu

Igényes power/gothic/symphonic metál játszó zenekar keresi új és tehetséges billentyûssét! Demó, próbahely, cucc és egy rakás saját szám van! Gyere hogyha úgy gondolod híres szeretnél lenni, mert mi azok leszünk!!!:-)) http://www.myspace.com/creaturesofdawn
email: [email protected]
Az, árcs enemire gondoltam :D
Ezt mutogatták nekem széles vigyorral, mellesleg az a zene nekem nagyon nem jön be <#idiota>

tugyiti
amilyen jó volt a bandával olyan borzalmas soloba szegény tarja :(
Dying Soul
goth bandák többségében nõ énekel.
amiben meg hörög, az arch enemy, tymah pl.

Van olyan is akirõl meg nem mondanád hogy nõ úgy hörög :o
Lehet hogy az olyat :D

Atkamon
nem tudok túl sokat, csak azokat, amiket sokan ismernek, mert amúgy csak Nightwisht hallgatok:) Dehát ugye Within Temptation, Epica, Tarja Turunen... bár neki a szóló aébumát nem nagyon ismerem.

Zomil
", nekem a nõi hang tetszik nagyon a metálegyüttesekben"
mondj pls pár ilyet :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Atkamon
ööh... jó kis heavy metál:D annyira nem vagyok oda az ilyenért, nekem a nõi hang tetszik nagyon a metálegyüttesekben.

Tetszik-e?

Atkamon
Csak a Tarotot, amiben Marco van:D

Itt fel vannak sorolva a Nightwish tagjainak zenekarai amikben még benne vannak a Nightwish-en kívül. Valamelyikõtök ismeri valamelyket? :)

Atkamon
Hát örökké semmi sem tart:) Én még most is nagyban hallgatom:D Mongyuk nem csak a DPP-t, de a régebbi számokat is.

Qwerty4
Na úgy tûnik, hogy a Dark Passion Play végleg kicsúszott a sûrûbben hallgatott lemezek sorából.
Azért jól bírta, augusztus végétõl kb. április elejéig.Szép teljesítény.<#eljen>Mára kifulladt.

Qwerty4

Na ja. jöjjön a koncertdvd :D Várjuk.

Atkamon
Én is októberben vettem:P Dehát én sem ismertem egy számukat sem... végülis nem volt rossz, de olyan nagyon jó se.

Körülöttünk senki nem ismerte :D

Aztán bementem iskolába, elmeséltem és volt valaki, aki ismeri és szereti õket... na mondom, csak én vagyok mûveletlen <#hehe>

(fõleg hogy nekünk olyan jegyünk volt, amin még csak + support-ként tûnt fel, én csak a koncert napján tudtam meg hogy Pain lesz a nevük) Egy kicsit korán vettük... olyan okt-nov környékén... :D

Atkamon
nem tom nem volt nagy szám... azért rossz se volt

Mi kb. fél3-ra értünk oda, és a második sorban voltunk nagyjából.. :)

Hogy tetszett a elõzenekar?

Atkamon
Hát... 5re értem a sorba kábé. A koncerten kábé a tömeg egyharmadánál álltam. Jól láttam szerencsére.

Hol voltál? Sorban és koncerten? :D

Atkamon
Na voltma a koncerten és eszméletlen jó volt!! Anette nagyon jól énekelt, nagyon jó volt az egész! Eszméletlen jó show volt!!

HOLNAP KONCERT !!!! :D

(aki jön, ugye tudja hogy NEM a pecsában lesz?)