487
  • f2d
    Feltettem az új patc-et, és semmi. Pontossabban a gém nem indul el, próbáltam úgy, hogy friss SB, majd patch-ek sorjába és úgyis, hogy friss SB és a legújabb patch. Az eredmény mindkét esetben ugyanaz indítás után kilép. Véleményem szerint az új exe file okozza a problémát, ami adódhat a memória vagy a video driver összeakadásából. Valakinek van valami ötlete esetleg?
    Ami nekem gyanus: 6.10-es ATI driver, valamint 2x512 GB RAM dualban.
  • f2d
    Jóhogy mondod, már nem is nézek semmi steelbeasts-el kapcsolatos oldalt/forumot, mellékesen megjegyzem a netet sem bújom mostanában, de azért a Steelbeasts-el amikor van időm mindig játszom.
    Jelenleg nincs ennél jobb game!!!
  • kiskorúbézoltán #245
    Hmm , hmm , kint az új patch ! :D
    Csak emlékeztetőül CV90 ...
  • blash
    youtube.com: Finnish Leopard 2A4 Training

Ezzel konnyen le lehet menteni: 1024k.de/bookmarklets/video-bookmarklets.html
  • f2d
    Ezt a topicot kevesen olvassák, azoknak pedig megvan aprogi. Szerintem próbálkozz olyan helyeken, ahol kicsit nagyobb a forgalom.
  • csoola
    jo kis szim lehet, kár h pénzem nincs rá... szivesen kiprobálbám pedig, milyen a leopárd 2-essel nyomulni:P
  • daskal
    Szóval nincs jelentkező az extra példány SB Pro PE-re?
  • f2d
    Codec probléma volt:( Teljesen beleéltem magam. Pedig tök jól nézett ki.
    Online bevetéshez nekem spec mindig lenne kedvem, de sajnos csak Vodafonos netem van, ami nem alkalmas internetes játékokhoz. (Sávszélessége: kb 36k)
    Tavasszal, ha a költözködés összejön, akkor lesz valami komolyabb. Addig nem akarok 2 éves szerződést kötni egyetlen internet szolgáltatóval sem.
  • daskal
    Sötét a videó? Hmm... amennyiben tényleg sötétnek tűnik a videó, akkor szerintem ellenőrizd a videókártya beállításodat & a monitorodat. Éjszakai bevetés még mindig nem lesz az új update után sem - viszont a www.steelbeasts.com fórumon a mod-ok között már található éjszakai-mod. Én még nem próbáltam, úgyhogy nem tudok róla véleményt alkotni
    Egy online bevetéshez nem lenne vmikor kedvetek?
  • f2d
    Klassz nagyon a video. A sötétedés már megoldott a játékban gyárilag? Ugyanis a videoban igen sötét minden, nagyon tetszik. Ha létezik valmilyen éjszak/nappal mod a játékhoz légyszi tájékoztass.
    (Remélem hamarosan lehet kérni a tüzérségtől megvilágítást.)
  • daskal
    Csináltam egy kisebb "dokumentum" videót a CV9040-ről.... elvileg mér letölthető a steelbeasts.com-ról.
  • f2d

CV-9040

CV-9040

Strv-122
  • f2d
    Nyam, nyam.

CV-90

• daskal
    Sziasztok, időközben megjött az "extra"-példány SB PRO PE-m & nem igazán tudok mit kezdeni vele, szóval szeretném eladni:

A teljes szofvercsomag (még bontatlan állapotban) kézikönyv + SB PRO PE cd + USB kulcs együtt 24eFt-ért.

akit érdekel kérem ide írjon:

[email protected]
  • NSVT
    Azthiszem, hogy ez az első magyar nyelvű Steel Beasts Pro PE leírás.
  • NSVT
    Köszi a jó linket. Ma este feldúlom Bagdad utcáit.
  • daskal
    Hmm.... itt van egy másik link, ami működik:

http://www.steelbeasts.com/sbforums/attachment.php?attachmentid=4356&d=1156959909
  • f2d
    Tölteném ha jönne.
    Gondolom ez lenne az: Baghdad Raid - Thunder run - Updated version
    Van helyette ez:

• daskal
    Úgy tűnik pár nap múlva akár már Bagdad utcáin "száguldozhattok" :) - a pályával & a várossal már kész vagyok, már csak az utolsó simítások vannak hátra.

Akit érdekel az talál itt egy videót ízelítőül:

http://rapidshare.de/files/29302386/Daskals_Baghdad_Raid.wmv.html
  • Seaweed
    ooo hopp ez beneztem.... bar az elso hangfoszlanyok utan le is hajtottam a hangot.
  • daskal
    öööö ez a Szózat volt
  • Seaweed
    A himnusz alatta elegge szurrealis nekem...de ha kulfoldieknek keszitetted akkor ok..onekik ez a zene semmit se jelent..csak egy kornyikalo tomeget a hangszorokbol...

Amugy a szkin jo!
  • daskal
    íme egy rövid clip a magyar Hind-ről SB PRO módra : )

http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=002FB4F55B02C319
  • kiskorúbézoltán #224
    Pár hónapja lőttem vele , igaz nem párhuzamosított volt hanem Hummvee-ről , de nekem nem tűnt fel , hogy a játékban lévő nem lenne jó .
    Mindenesetre majd leszedem és kipróbálom , köszi a linket .
  • f2d
    Köszi. (Multkor már letöltöttem)
  • daskal
    Eredeti M240 coax hang effektek a SB PRO PE-hez - kb 2hónapja megcsináltam már ezt a sound mod-ot, de itt elfelejtettem reklámozni a dolgot. A steelbeasts.com-ról letölthető, de megadom hozzá a közvetlen linket is:

http://www.steelbeasts.com/modules.php?op=modload&name=Downloads&file=index&req=getit&lid=910

Gondoltam érdekel titeket...

üdv
  • kiskorúbézoltán #221
    Kissé be vagyok havazva egy költözés miatt , még nem tudam megnézni sajnos ... :(
  • f2d
    Mármint az éjszakai mod.
  • f2d
    És milyen?
  • Icebird
    itt folytassuk!:)
  • kiskorúbézoltán #217
    Megkaptam ! THX !
  • f2d
    Olyanra gondoltál, mint ami itt látható a #554 sz. hsz.-ben? Sajnos a www.kampfpanzer.de bezárt, ott elég sok infó volt a harckocsik páncélzatáról. Itt is nézz szét, van sok leírás harckocsikról, steelbeast-ról. Haditechnikával foglalkozó oldalak, forumok, stb hasznosak lehetnek.

Saját vélemény: A OFP legnagyobb hibája a ballisztika hiánya célzásnál, találatok helyének érdektelensége, valamint a távolságok befolyásoló tényezőinek hiánya, és a lőszer típusok közötti külömbség. Itt arra gondolok nem mindegy, hogy egy harckocsit 3000 m-ről vagy 500 m-ről találnak el, AP vagy HEAT lőszerrel, és mondjuk még azsem mellékes, hogy ellölrő vagy oldalrol.
    Ezeket az alapvető dolgokat is nagyon nehéz bele csempészni az OFP-be, de ha sikerül, akkor már csak a harckocsi műszerek lemodellezése marad hátra. Most ezzel nem a kedvedet akartam elvenni, csak érzékeltetni, hogy elégnagy fába vágtad a fejszédet. Szerény véleményem szerint az OFP gyalogos hadviselésre lett kiélezve (ebbe viszont jelenleg a legjobb, lásd VBS), a hsználható légi, vizi, szárazföldi járművek csak a játék élethűségét/hangulatát fokozzák, többet nem is várhatunk tőle. Ha belegondolsz a valóságban sem úgy működik, hogy megy a desszantos és elfoglal egy repteret, majd beleugrik egy F/A-18-asba elér 10 légigyőzelmet, leszáll egy reptéren, utána beugrik egy MBT-be és laposra vasalja vele a környéket, és amikor végzett beugrik egy helikopterbe és leszáll egy hajon, amivel tovább folytatja útját. Ehez azért egy kicsit több speciálisan kiképzett emberre van szükség.

Más nem jöttem rá, hogy hogyan lehet a tankok interior-ját kiszedni a Pro PE-ből, viszont az SB-ből a 2D-set simán csak ki kell másolni, dehát ez nem jó az OFP-hez.
  • f2d
    www.easymail.hu 100 MB tárhely, 10 MB levelek küldése/fogadása. (angol, magyar)
    www.gmail.com 3GB tárhely, 10 Mb levelek Küldése/fogadása, meghívós. Küldök, ha kell. (angol, magyar)
    Az előbbi kettő reklám mentes.
    www.yahoomail.com 3GB tárhely 10 MB levelek küldése/fogadása, sajnos reklámokkal teli. (angol, német)
  • Icebird
    OFF:
    ofp alatt elkezdtem egy valós modot csinálni, aminél a harckocsikat is minnél reálisabban szeretném lemodellezni lehetöségekhez mérten. Ehhez kellene segítség, info páncélzatról a rájuk gyakorolt fegyverek hatásairól. Meg ugy ált. mi az amit valaki hiányol vagy elkerülhetetlennek gondol egy harckocsi szimulátórnál müködés, viselkedés stb.

Steel Beasts Pro Pe-böl is szeretnék átvenni dolgokat.
  • kiskorúbézoltán #213
    Hinnye ! Erre nem is gondoltam ... :((( Hol lenne érdemes regelni ?
  • f2d
    Köszi, ez nekem is eszembe jutott, csak az a helyzet, hogy most melóhelyen vagyok és itt a rapidshare levan tiltva. Na mindegy majd holnap, egyszer csak eljuttatom valahogy.
    (Lehet ám a freemail-on kívül más ingyenes postafiókokat is használni, modjuk olyat ami 10 MB-os leveleket küldözget, és több giga tárhellyel rendelkezik. Pár kattintás és semmibe nem kerül.)
  • Seaweed
    Freemail egy fos...toltsd fel ide neki http://rapidshare.de/ aztan a cimet kuld el, ha megvan torolni is tudod amit feltoltottel,
  • f2d
    A mailer daemon állandóan vissza dobálja a levelet. Elképzelhető, hogy tele van a póstafiókod, vagy 1,6 megát nem tud fogadni a freemail.
  • f2d
    Ha valakinek nem működne jól a CodeMeter-je az most upgrade-elheti. Spec eddig nekem semmi bajom nem volt vele.

Mountain View (CA), Jul 13, 2006 - Game developer eSim Games, LLC announced today that a firmware upgrade for the anti piracy device "CodeMeter" has just been released. The CodeMeter device, developed by German company Wibu Systems AG, is essential to run eSim Games' software "Steel Beasts Professional".

"We strongly recommend our customers to perform the free upgrade to the new firmware 1.10", said Director of Customer Support Nils Hinrichsen. "The new firmware will further increase the reliability of the CodeMeter stick especially for end users. The risk of downtime will be further reduced."

To perform the upgrade, users should
    1) make sure that their computer is connected to the internet.
    2) Insert your CodeMeter stick
    3) Start the CodeMeter runtime software (the "C" icon will appear in the system tray)
    4) Right-click the CodeMeter Icon in the system tray and select the option "view as window".
    5) Start the Firmware Update utility by selecting the option "Process | Update CM-Stick Firmware".
    6) Enter their CodeMeter password ("CodeMeter" by factory settings).
    7) Select the CM-Stick in the dialog window, and execute the Firmware Update by clicking the "Update" button.

Under no circumstances should the CodeMeter stick be unplugged from its USB port during the firmware upgrade process.
  • f2d
    "gondolom mert változott a file struktúrája."

Az a helyzet, hogy nem változott, mivel egy folyamatos fejlesztés eredménye a mostani 2.273-as verzió, inkább a progi szépen kigöbölyödött. A steelbeasts.com-on azt írják, hogy a 2.20 verzió tudja kezelni a Pro PE mrf file-jait.

"Viszont nem lehet valahogy kioperálni a tank belsejét pl 3ds-be, jó szolgálatot tenne ofp alatt?:)"

Ezt nem tudom, majd utána nézek. Az biztos, hogy az OFP-nek baromi jót tenne egy komolyabb harckocsis mod.