487
  • f2d
    Ha pályát akarsz szerkeszeteni, akkor a *.ter (terrain) kiterjesztésű fájlokat tudod hozzá felhasználni.
    Menete:
    - Mission Editor
    - Map (felül a File melett közvetlen)
    - Pick map..
    - Select region (ahova a villogó négyzetet helyezed, arra a részre tudsz szerkeszetni)
    a többit értelem szerűen.

Telepítsd fel a patch-eket, majd a 2.370 beta verziót. A kódméteredet is frissíteni kell 3.1-re, mert e nélkül nem fog működni, és a legfrissebb directx-et is igényli a progi.

2.304 Patch

Én az előzőrészböl áttettem sz összes pályát, és azokkal játszottam sokáig single-be, pár objektum nem úgy viselkedik mint az elsőrészben (pl eltünnek a hidak), de így is élvezetes. A steelbeasts.com-rol tudsz elég sok sp mission-t letölteni.
  • Feró Flex
    szeva,nagyon de nagyon ott van,ez valami nagyon állat "játék",végra azt kaptam amire vágyok,áhh kész vagyok tőle,az első részével is nyomultam de ez mindent lecsap.Egy a gondom;nem dölnek a fák és a köveken is elakadok...Most gyakorlok,modokat probálok,bujom a leirásokat,és SB oldalakat keresek.kérdésem a következő:letöltettem pld.Bagdad mappát be is teszem a D:\Documents and Settings\All Users\Application Data\eSim Games\Steel Beasts\maps\height, és nem látom az editorban ahol mapklickell megjellenek a mappok,gondolom valamit nem csinálok jól...A cikkedet olvastam nagyon jó,örülnék neki ha sp-miss.ket ajánlanál nekem amik szerinted jók lettek.köszi
  • f2d
    Na milyen?
  • f2d
    Szerintem már régóta kihalt. Én is csak kb havonta egyszer nézek fel az Sg-re.
  • Feró Flex
    itt is van
  • Feró Flex
    Szevasztok.Úton van a kicsike,lehet majd kérek segitséget f2d.Remélem nem halt meg a topik
  • blash
    Az jo, koszi a valaszt.
  • f2d
    Nekem kerekperec 125 dodoba került, sem vám, sem áfa nem jött rá. A szállítás pár nap volt, valószínű, hogy egy európai leraktból küldhették.
  • blash
    Mar nagyon foglalkoztat a megrendeles, s csak egy kerdes merult fel bennem: erre a 125 dollarra ranyomnak me'g nekem afat vagy vamot?
  • f2d
    Ha akarod, akkor a sajátodat irányítod, de leht egy egész páncélos dandárt is parancsnokolni úgy, hogy Te valamelyik harcjárműben ülsz, ez küldetés függő.
    Itt régebben leírtam róla pár gondolatot:
    http://bop.agria.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=256&Itemid=34
    A legújabb patch-ről egykét sor:
    http://bop.agria.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=266&Itemid=34

Ha komolyan érdekel olvasd el, próbáltam alaposan bemutatni a programot. Egyébként a game-t folyamatosan fejlesztik amióta megjelent (2000-1.00 ver.; 2007 2.370 ver.), egy másik ok amimiatt érdemes rá beruházni.
  • Adam II
    Pont attól tartok ,hogy a nehézség a játszhatóság rovására megy. Persze nem egy árkáéd lövöldözést akarok de nem is hónapokig tartó gyakorlást ahhoz ,hogy végre ki tudjak lőni valakit és 2 percnél tovább maradjak életben. Csak a saját harckocsidat kell irányítani? Mert azt se szeretem amikor nem elég ,hogy saját magadra kell vigyáznod neked kell egy egész zászlóalj hadmozdulatát megtervezned meg pesztrálnod mialatt folyton tűz alatt vagy hiszen az AI nélküled nem sokra megy.
    Ezt általánosságban mondom mert ezt a játékot nem ismerem csak az elsővel játszottam egy keveset.
  • f2d
    Nem fogsz benne csalódni. Komplexitásban és realitásban messze ver minden más hivatalosan forgalomba került szimulátort. Nem csoda hisz kiképzőprogramnak készült.
  • Adam II
    Azért nem nagyon akarok ilyen sokat költeni rá látatlanban. Az első rész demója meg azért nem tetszett mert bár a gyakorló küldetés skerült az éles bevetésen nem igazán tudtam mi van. Láttam a kék eget meg a füvet meg a felém röpködő lövedéket de nagy távolságból nem tudtam megállapítani ,hogy melyik pixelhalom a harckocsi és melyik egy bokor vagy egy fa. Valahogy semmi nem úgy működött mint a gyakorlóküldikben.
    Bár a Pro PE grafikája mellett már nem kell ilyentől tartani.
  • blash
    Az alacsony dollar arfolyam miatt, most 22 ezer forint (125$) koruli az ara, ami igy sem keves, de olcsobb, mint egy eve volt. Egyre jobban agyalok rajta, hogy megveszem, mert a sima SB eleg rosszul nez ki es joval tobbet tud a SB PRo PE. Meg sajnos az Armaban soha sem lesz olyan a tankozas, mint a Steel Beastsben. Me'g az FCS ize mellett sem. Pedig mar hekkeltek bele lezeres tavmerest...
  • Adam II
    Igazán lehetne demója.
  • blash
    a linkelt oldalon szepen kiemelve:

You MUST have a CodeMeter stick (USB Dongle) with an SB Pro PE license in order to run this beta!
  • zoltang
    Ez a béta csak a hardverkulccsal rendelkezőknek indul el?
  • blash
    Steel Beasts Pro PE 2.370 Beta (535 MB, 12/11/07)

http://esimgames.com/Downloads.htm

• f2d
    Állítólag az Oroszoknál már lehet kapni. Nekem az alfa demo alapján tetszett, bár azért az SB-től messze elmarad. Lesz neki konkurenciája is: http://www.tanksim.com/news.htm
  • kiskorúbézoltán #268
    A alfás demó óta van valami újabb demó vagy esetleg meg is jelent már?
  • f2d
    Steel Fury-hoz mit szóltok?
  • f2d
    M1 Tank Platoon 2 a régebbi, néhai MicroProse. Volt olyan tervük, hogy a Gunship-pal összegyúrják. Sajnos ez nem jött már nekik össze. Pedig az lett volna ám az igazi.
  • kiskorúbézoltán #265
    Ideje vó't má'... :D

A múlt héten láttam a főnököm gépén a régi SB-et, hmmm, egy kis nosztalgia... :)))
    Az M-1 Tank Platoon 2. volt elöbb vagy a Steel Beast?
  • blash
    Nahat decemberben uj verzio:

http://simhq.com/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=2380575#Post2380575

Ssnake @ 2007.11.16.

"Well, I mean it's not as if there was stagnation with SB Pro PE. Together with the original release we had
    March 2006: Version 2.251
    May 2006: Version 2.262
    November 2006: Version 2.304
    January 2007: Version 2.328
    December 2007: Version 2.368+

We've had countless feature additions and a ton of bugs squashed, some of high profile, many smaller ones but bugs nonetheless. Now there's a new release which by my standards isn't exactly shoddy with at least two new playable vehicles by next summer, completely new crew positions in helicopters, a long awaited recovery vehicle, AARs that can be saved to disk and which contain more data than ever before, new 120mm ammo types of immediate contemporary relevance, and a number of small but useful improvements along with, again, quite a number of bug fixes.

Yeah, so we didn't get the playable T-72 which was never promised for these days anyway. I stand by my observation that most of the screamers haven't really looked at what's in the package, and that the whole package will be vindicated by the time that it is complete. You will learn to appreciate the improvements, and not look back."
  • zoltang
    A régi, sima Steel Beasts (1.) amiről írtam.

Angolul nem tudok (annyira), hogy leírjam a problémát. Nem is tudnék mit írni csak, hogy nem megy az új gépemen. Az exe-hibából nem derül ki semmi.
    (Én azért a két magra gyanakodom.)
  • blash
    Pontos hibauzenetet leirhatnad. Nezze szet a steelbeasts support forum reszen:

SB Pro PE Support Forum
  • zoltang
    Pár hónapja vettem, összeraktam egy AMD X2-es procis gépet. Persze új XP hun (SP2) stb. Most szerettem volna feltenni ezt a progit (1.226-os verzió) újra, de nem indul sehogy sem. Exe hibával leáll. :((((
    Próbálkoztam különböző oprendszer emulációjával, de nem ment (az XP beépített funkciója).

Én a procira gyanakszom. Nem "támogatja" a játék a két magot.? Valakinek volt/ van hasonló problémája? Mi lehet a gond?

(Régi gépem: AMD 2000+, ATI 9600Pro, 1GB DDR stb., az új: AMD X2 4600+, ATI 1950Pro, 2 GB DDR2 stb.)

Az olcsóbb SB2 mikor fog megjelenni? Valaki tud róla valamit?
  • blash
    Kurva jo videok \o/
  • kiskorúbézoltán #259
    Probléma megoldva !
  • kiskorúbézoltán #258
    Hmm , emberek , vágja valaki hogyan működik ez a "Second License" dolog , nyilván az én agyam pici hozzá de nekem vannak benne homélyos pontok ... :(
  • daskal
    Feltettem néhány régebbi + újabb SB videómat a youtube-re, akit érdekel megnézheti őket az alábbi helyeken:

http://www.youtube.com/watch?v=QjcxJznIIOg&mode=user&search=

http://www.youtube.com/watch?v=HDRxIr3UsTI&mode=related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=GGAgZ-xaZiU&mode=related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=1oZ0y6NSAJ4&mode=user&search=
  • daskal
    "Lehet, hogy daskalnak megvan még az ajándék példánya, tőle is megveheted. "

Az enyém már elkelt : )
  • f2d
    Lehet, hogy daskalnak megvan még az ajándék példánya, tőle is megveheted.
  • f2d
    Igen benne van az árban. Kb 3-4 nap alatt meg is jön a rendeléstől számítva.
  • LeonSilver
    Ja.Ezt megtaláltam és láttam, hogy 125 az ára.De nemtaláltam postakőőccséget.Bennevan az árban vajon?Vagy az rájön még?
  • f2d
    Csak rendelni tudod a készítők oldaláról, az ára 125 zöldhasú dodo. Itt árulják: www.esimgames.com
  • LeonSilver
    Itthon meglehet venni ezt vagy csak behozatni lehet?
  • f2d
    Ha valaki ugyanúgy észnélkül telepítene mint én, azoknak előtte egy kis olvasni való:itt.
  • f2d
    Hát azt jól kihagytam.
    Köszi.
  • daskal
    Hmmm - a megcsináltad előtte a Codemeter frissítését? E nélkül ugyanis nem fog elindulni.