487
  • f2d
    25 Dolcsi, de az már 2.6xx. Ez már elég sok újdonságot jelen a 2.370 Bétához képest, de igazából a T-72 a király.

Látom az előző hsz-embe a videót nem sikerült belinkelnem. Na, erre gondoltam:
    http://www.youtube.com/watch?v=AjnS560BKqQ&feature=player_embedded
  • Feró Flex
    72-es!Az jó lenne de nekem itt a vége:SB Pro PE 2.370 Beta

Mi forint lenne most 2.460-asra felpöcsölní???
  • f2d
    1 per 30 másodpercnél egy pillantra láthatjuk a T-72-est belülről akció közben.
  • f2d
    Hmm... A 2.6-ban lesz T-72M1!
  • sulyid
    Valaki tudna írni egy rövid útmutatót a játékhoz magyarul? Nekem valami SE Gold kiadás nyugszik a gépemen...
  • obersepp
    na jó: 25000...
  • obersepp
    Lassan 40 000Ft a Steel Beast...
  • Buren
    Lenyomva tartod a "p"-t míg követed a célt.
  • Willenbrock
    Még egy kérdés:A Loeparddal hogy lehet pontosan célozni mozgó célra?
    Mert az M1-el nem gond csak célon kell az irányzékot tartani és a számítógép ráállítja az ágyút,de a Leo-nál ugyanez a módszer nem működik,csak hozzávetőlegesen tudok célozni az meg nagyon pontatlan.(álló célnál nincs ilyen gond természetesen)
  • Buren
    Itt vannak scenariok az sb1-hez, nem tudom, hogy mennyire vannak történelmi küldetések, szerintem nyugodtan játsszál a fiktív küldetésekkel is, azokban nagyobb a kihívás.

Nem kell külön beütni az entert ha lase-elsz, az csak arra kell hogyha a LRF elszállt de a ballisztikus számítógép megvan és te pittyeged be a távolságot.

A szovjet tankok alacsonyak, viszonylag kicsi ovális toronnyal, ezeket keresd, illetve valóban jó ha nézed a térképet merről várható támadás.

Az Abrams-nél azért lehet gond a coax célzással mert minden lase után automatikusan előretart (amikor "úszik" a szálkereszt).
    Ilyenkor el kell engedni a palm switch-et (csak nyomd le a P-t, elég egy pillanatra is) és megszűnik ez, sokkal könnyebb lesz álló célra tüzelni, illetve célt keresni.
    Erősen javaslom ezt az ágyúval történő munkavégzéshez is. ;)
  • Willenbrock
    Még azt kérdezném hogy Irakos sivatagi scenariók tölthetőek-e le valahonnan mert lassan az összeset lejátszottam már.A történelmi pályák jobban érdekelnek mint a fiktív NATO-szovjet pályák.
  • Willenbrock
    A 73-ast korábban játszottam,a Dust Devil sokkal nehezebb,legutóbb ezt játszottam le.(az 1.226-os verzó van meg,abban benne van ez a scenario.)Úgy vettem észre hogy megállásból könnyebb pontosan célozni hiába van stabilizátor.Úgy szoktam lőni hogy a szálkeresztet ráirányítom a célra aztán lézerrel lemérem a távolságot,enterrel beviszem a számítógépbe és a kereszt rajta tartásával lövök.A sabot lövedékkel így egész pontosan sikerül lőni,a HEAT mintha kicsit pontatlanabb lenne.Most jöttem csak rá hogy ha HEAT-tal lövök akkor át kell kapcsolni a panelon a lőszer tipusát is ennek megfelelően.
    Messziről még az azonosítás is gond szokott lenni-csak a térkép alapján próbálom kitalálni ellenséget látok-e,illetve a parancsnok rá szokta irányítani a tornyot néha a célra.A másik hogy a géppuskával csak hozzávetőlegesen tudok célozni,hogy kell vele messziről pontosan lőni?Kicsit túlzásnak tartom hogy a gyalogos rpg-vel kilőtte alólam párszor az M1-et,nem tudom van-e ilyen a valóságban.A Pro PE megvételén is gondolkodom,azért mégiscsak 3d meg korszerű grafika.
  • Buren
    Szerintem te a Battle of 73 Eastings-et játszottad ami valóban könnyű, az egész egy nagy gőzhenger. Próbálj keresni olyan scenariot ahol te is és az ellenség is manőverezik és ráadásul rád is pattog az égi áldás, úgy már érdekesebbek a dolgok.

A rendszerek nem öngyógyítósak, szerintem a PE-ben se voltak azok ha maximális realizmussal játszottad. (de lehet hogy csak a modok kavarnak meg)

A grafika szerintem elégséges, úgyis 99%-ban a TIS-en keresztül bámulod a világot.

Az emergency mode-ot akkor használod ha nincs stabilizáció, viszont így a tűzvezető rendszerben nincs elétartás, ha lase-elsz csak a GPS mozdul el, az ágyú nem, ergó át kell váltanod GAS-ra (ami mindkét tanknál a csövön van).

Az hogy szinte egyedül hentelsz le T-72 hadosztályokat ne lepjen meg, a handicap erősen a te oldaladon van; a T-72-nek nincs TIS-ja. Viszont a T-80-nak...
  • Willenbrock
    Lejátszottam a Dust Devil pályát-az utolsó szakasz M1-el sikerült csak átvágni magam az Iraki védelmen,a bokrok tele voltak gyalogsággal és jött 2 nagy T-72 hullám is,a 2-at szinte egyedül intéztem el.
  • Willenbrock
    Ha tönkremegy egy rendszer azt idővel kijavítja-e a legénység mint a Panzer Elite-ben vagy nem?
  • Willenbrock
    Rájöttem hogy kell pontosan lőni az ágyúval:lézerrel bemérni a cél távolságát aztán a számítógépbe rögzíteni ezt és ezután csak rajta kell tartani a célon,az elétartást elvégzi a gép.Már csak azt nem tudom hogy lehet géppuskával pontosan lőni gyalogságra,azt még csak sacc/kb. módszerrel csináltam de gyakran mellémennek a sorozatok,pláne messziről így könnyen kilőhetnek rpg-vel.
  • Willenbrock
    Üdv mindenkinek!

Kipróbáltam a SB gold-ot.Jó szimulátor de a grafikája már túl gyenge.(nem létezik valami grafikai mod a játékhoz?A SB Pro már jól néz ki látom,de elég drága)Egy iraki sceanariót lejátszottam és 150-ből 126 pontot értem el,annak ellenére hogy kezdő vagyok nem tűnt nagy kihívásnak ez a pálya mert a számítógépes ballisztika elvégezte a célzást,nekem csak az ágyú elsütése maradt.Kézi vezérlésre nem kapcsoltam át mert akkor meg túl nehéz lett volna kilőni a célokat.
    Az emergency mód mit jelent a tűzvezetésben?Van valahol magyar nyelvű kézikönyv a játékhoz?
  • f2d
    Szia!

Nincs mit.
    A topic be van téve a kedvencek közé, így látom az új hsz-eket.
    Az SB meg erősen rétegjáték, és e mellett még drága is, ezért érthető módon csak pár fanatikus játszik vele. Mint én is, bár a 2.483-as verzió óta nem igazán játszok már vele.
  • szike75
    Szia!

Köszönöm a segítséget gyakorlok lelkesen már vannak sikerélményeim is.
    Örülök hogy válaszóltál, eléggé kihalt sajnos a fórum.

Szike
  • f2d
    Ha megvan a távolság, akkor már csak az előretartást kell eltalálnod, ez meg csak gyakorlás útján megy. Az Abrams computere tud szög elfordulást is számolni de, ha begyakorlod (lőszertípusra, mozgó cél távolságára, sebességére, stb.) az előretartást, akkor ez már inkább zavaró lesz mint segítség. Én spec mindig kikapcsolm.
  • szike75
    Sziasztok!

A napokban meghozta a futár a programot. Minden szép és jó , de kéne egy kis segítség. Valaki aki ért hozzá elmagyarázná nekem a ballisztikus komputer működését, mert míg az álló célpontokat simán leszedem addig a mozgó járművek okoznak egy kis fejtörést. Bemérem a célpontot a lézerrel megkapom a távolságot, de ez után mit kéne még tennem..?

Előre is köszönöm:

Szike

• f2d
    Az orosz technika biztos nem. A Challenger se valószínű. Úgy tudom, hogy az angoloknak külön harcszimulátoruk van erre a célra. Általában azoknak az országoknak a harceszközei kerülnek a játékba amelyek megveszik a programot kiképzési célokra.
  • obersepp
    T-55,T-62,M-60,Challenger 2, Centauro. Csak a Centauro lesz játszható?
  • f2d
    Új hírek a játékról. Csak, hogy ne haljon már ki ez a topic.
    SB Pro PE 2.5 patch
  • f2d
    Hardverkulcsos játék, önmagában a CD-vel nem sokra mész.
  • PredatorJoci
    sziasztok.
    le tudom tölteni valahonnét a játékot?vagy meg kell rendelni?
    mert nekem nagyon bejön.és akár honnét szeretném letölteni nem jön össze:S
    .de ha meg van valakinek és nem nagyon használja vagy valami ilyesmi attól szivesen megveszem.
  • obersepp
    Üdv!

Van valakinek komplett SB Pro PE, kedvező áron?
    Köszönöm.
  • blash
    Canadian Army News - Leopard 2 training

Olyat szeretnek, amivel 1:20 korul szorakoznak.
  • antitank
    Bár már jó régen megkaptam,csak most köszönöm meg a választ f2d!
    Ismét csak problémám lenne.Persze lehet hogy szimplán béna vagyok.
    Tehát:
    A steelbeast.com-ról letöltöttem szám szerint négy darab pályát.
    Ezeket a pályákat bemásoltam a promram elemein belül a scenario mappába.
    Természetesen ki lett bontva. (lévén tömörített fájl volt)
    Ezek után bemásoltam hasonlóképpenb az action mappába is.
    Miután ezzel készen voltam,elindítottam a játékot. A pályák között megjelent a 4 letöltött misszió,de amikor el akartam indítani az egyiket, ez a szöveg fogadott: "Error reading scenario file!"
    A kérdésem a következő: Mit rontottam el vagy mit hagytam ki a program elemei közé illesztés során?
    Köszönöm a választ előre is és ígérem, udvariasabb leszek és hamarabb megköszönöm a segítséget.
    U.I.: Sajnos a kézkönyvet nem leltem meg az adott címen.
  • Feró Flex
    -fizessem-
  • Feró Flex
    hááát legyen megveszem tőled daskal,találd ki hogy fizzesem ki és forintban az mennyi pontosan
  • Feró Flex
    remélem csak félre értem hogy fizetnem kéne az új Update-ért?!

Steel Beasts Pro PE
    Includes v2.460 CD, manual, and dongle US$125.00

v2.460 Upgrade CD
    (Requires dongle with valid license) US$30.00

v2.460 Upgrade CD + manual
    (Requires dongle with valid license) US$40.00

MI a csuda remélem csak félre értem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • blash
    http://www.steelbeasts.com/video/SBProPE2_460_Preview.wmv

ugyanaz a video, de 49 megas es normalisabb minosegu
  • blash
    SBProPE2 460 Preview http://youtube.com/watch?v=lhWbNQUa7fk

tegnapi
  • daskal
    Sziasztok. Már előrendelhető a 2.460-as upgrade CD az eSimgames honlanpján (USD 35 kézikönyvvel együtt) - a futtatáshoz kell a hardver kulcs, ergó Pro PE tulajdonosnak kell lenned.

Namármost. Vmi technikai malőr folytán 2xer került a rendelésem a rendszerbe & 2xer történt meg az utalást. Akit érdekel a plussz 1 db az írjon, én nem tudok vele mit csinálni, nyerészkedni se akarok rajta, USD 35-ért elvihető akit érdekel.
  • f2d
    Nézz be a játék docs könyvtárába, itt találsz pár irományt.
  • neverig
    Üdv minden Tankernek!

Mostantól Én is a Steel Beasts Pro PE tulajdonosok táborába tartozom.
    Még csak most ismerkedem vele. Nem tudnátok nekem tippekkel/tanácsokkal abban segíteni, hogy a tanulási időt egy kicsit lerövidítsem (kicsit kiábrándító hogy a csatatéren a tankom átlagos élettartama kb. negyed óra, pedig próbálom a terep adottságait maximálisan kihasználni fedezékként)?
    Ha van a neten valahol erre vonatkozó forrás, köszönettel venném ha megosztanátok velem.

Köszönettel:
    Gábor
    neverig kukac freemail pont hu
  • f2d
    Neked is BÚÉK!
    Én még azért figyelem.
    Igen megjelent, mondjuk már elég régen. Én jelenleg a 2.370 Beta verzióval játszok.
    Bővebb infó itt:
    Steel Beasts

Itt a manual:
    SB Manual

Itt találsz némi infót a második részről:
    SB Pro PE
    Patch
  • antitank
    Boldog új évet mindenkinek!
    Látom inaktív már ez a fórum,de azért bátorkodom feltenni kérdéseimet:Az első: A Steel Beasts-et kézikönyv nélkül vettem meg (egyszerűen nem volt hozzá).Meg tudja nekem valaki mondani,hogy honann tudom esetleg letölteni vagy elolvasni?
    A másik kérdésem:Megjelent már a játék második része (ezalatt nem az SB PRO PE-t értem,hanem a sima második részt),és ha megjelent,akkor mennyibe kerül és hol tudom beszerezni?
  • Feró Flex
    köszi