Steel Beasts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
Teszteltem,vezettem,lõttem.Hétfõ vagy Kedd este ráérnék kicsit játszani szerintem.Meg lenne egy rahedlí kérdésem is...
Üdv😮)
Még a végén lesz benne BMP2 is, tudtommal a Finnek ezt is rendszeresítették.
valaki nem tudja honnan lehet letölteni akár torrentel a steel beats pro- szimulátort? a régi megvan minden hold de az újat valamiért nem engedi letölteni.
.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
T-72M1 Interior 1
T-72M1 Interior 2
T-72M1 Interior 3
A 2.6 majd kiderül, hogy milyen lesz, szerintem csak a patch-ért kell fizetni, mint eddig.
A 2.6-os verzió gondolom valami letöltõs dolog lesz számomra?
Nem kell dvd-ét rendelnem,hisz nekem már megvan,bár ez fizetõs dolog azért nekünk ezen az árfolyamon kicsit sok(K).
Látom az elõzõ hsz-embe a videót nem sikerült belinkelnem. Na, erre gondoltam:
http://www.youtube.com/watch?v=AjnS560BKqQ&feature=player_embedded
Mi forint lenne most 2.460-asra felpöcsölní???
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Mert az M1-el nem gond csak célon kell az irányzékot tartani és a számítógép ráállítja az ágyút,de a Leo-nál ugyanez a módszer nem mûködik,csak hozzávetõlegesen tudok célozni az meg nagyon pontatlan.(álló célnál nincs ilyen gond természetesen)
Nem kell külön beütni az entert ha lase-elsz, az csak arra kell hogyha a LRF elszállt de a ballisztikus számítógép megvan és te pittyeged be a távolságot.
A szovjet tankok alacsonyak, viszonylag kicsi ovális toronnyal, ezeket keresd, illetve valóban jó ha nézed a térképet merrõl várható támadás.
Az Abrams-nél azért lehet gond a coax célzással mert minden lase után automatikusan elõretart (amikor "úszik" a szálkereszt).
Ilyenkor el kell engedni a palm switch-et (csak nyomd le a P-t, elég egy pillanatra is) és megszûnik ez, sokkal könnyebb lesz álló célra tüzelni, illetve célt keresni.
Erõsen javaslom ezt az ágyúval történõ munkavégzéshez is. 😉
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Messzirõl még az azonosítás is gond szokott lenni-csak a térkép alapján próbálom kitalálni ellenséget látok-e,illetve a parancsnok rá szokta irányítani a tornyot néha a célra.A másik hogy a géppuskával csak hozzávetõlegesen tudok célozni,hogy kell vele messzirõl pontosan lõni?Kicsit túlzásnak tartom hogy a gyalogos rpg-vel kilõtte alólam párszor az M1-et,nem tudom van-e ilyen a valóságban.A Pro PE megvételén is gondolkodom,azért mégiscsak 3d meg korszerû grafika.
A rendszerek nem öngyógyítósak, szerintem a PE-ben se voltak azok ha maximális realizmussal játszottad. (de lehet hogy csak a modok kavarnak meg)
A grafika szerintem elégséges, úgyis 99%-ban a TIS-en keresztül bámulod a világot.
Az emergency mode-ot akkor használod ha nincs stabilizáció, viszont így a tûzvezetõ rendszerben nincs elétartás, ha lase-elsz csak a GPS mozdul el, az ágyú nem, ergó át kell váltanod GAS-ra (ami mindkét tanknál a csövön van).
Az hogy szinte egyedül hentelsz le T-72 hadosztályokat ne lepjen meg, a handicap erõsen a te oldaladon van; a T-72-nek nincs TIS-ja. Viszont a T-80-nak...
Kipróbáltam a SB gold-ot.Jó szimulátor de a grafikája már túl gyenge.(nem létezik valami grafikai mod a játékhoz?A SB Pro már jól néz ki látom,de elég drága)Egy iraki sceanariót lejátszottam és 150-bõl 126 pontot értem el,annak ellenére hogy kezdõ vagyok nem tûnt nagy kihívásnak ez a pálya mert a számítógépes ballisztika elvégezte a célzást,nekem csak az ágyú elsütése maradt.Kézi vezérlésre nem kapcsoltam át mert akkor meg túl nehéz lett volna kilõni a célokat.
Az emergency mód mit jelent a tûzvezetésben?Van valahol magyar nyelvû kézikönyv a játékhoz?
Nincs mit.
A topic be van téve a kedvencek közé, így látom az új hsz-eket.
Az SB meg erõsen rétegjáték, és e mellett még drága is, ezért érthetõ módon csak pár fanatikus játszik vele. Mint én is, bár a 2.483-as verzió óta nem igazán játszok már vele.
Köszönöm a segítséget gyakorlok lelkesen már vannak sikerélményeim is.
Örülök hogy válaszóltál, eléggé kihalt sajnos a fórum.
Szike
A napokban meghozta a futár a programot. Minden szép és jó , de kéne egy kis segítség. Valaki aki ért hozzá elmagyarázná nekem a ballisztikus komputer mûködését, mert míg az álló célpontokat simán leszedem addig a mozgó jármûvek okoznak egy kis fejtörést. Bemérem a célpontot a lézerrel megkapom a távolságot, de ez után mit kéne még tennem..?
Elõre is köszönöm:
Szike
SB Pro PE 2.5 patch
le tudom tölteni valahonnét a játékot?vagy meg kell rendelni?
mert nekem nagyon bejön.és akár honnét szeretném letölteni nem jön össze:S
.de ha meg van valakinek és nem nagyon használja vagy valami ilyesmi attól szivesen megveszem.
Van valakinek komplett SB Pro PE, kedvezõ áron?
Köszönöm.
Olyat szeretnek, amivel 1:20 korul szorakoznak.
#ofp.hu@irknet
Ismét csak problémám lenne.Persze lehet hogy szimplán béna vagyok.
Tehát:
A steelbeast.com-ról letöltöttem szám szerint négy darab pályát.
Ezeket a pályákat bemásoltam a promram elemein belül a scenario mappába.
Természetesen ki lett bontva. (lévén tömörített fájl volt)
Ezek után bemásoltam hasonlóképpenb az action mappába is.
Miután ezzel készen voltam,elindítottam a játékot. A pályák között megjelent a 4 letöltött misszió,de amikor el akartam indítani az egyiket, ez a szöveg fogadott: "Error reading scenario file!"
A kérdésem a következõ: Mit rontottam el vagy mit hagytam ki a program elemei közé illesztés során?
Köszönöm a választ elõre is és ígérem, udvariasabb leszek és hamarabb megköszönöm a segítséget.
U.I.: Sajnos a kézkönyvet nem leltem meg az adott címen.
Steel Beasts Pro PE
Includes v2.460 CD, manual, and dongle US$125.00
v2.460 Upgrade CD
(Requires dongle with valid license) US$30.00
v2.460 Upgrade CD + manual
(Requires dongle with valid license) US$40.00
MI a csuda remélem csak félre értem<#wow1>#wow1>!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ugyanaz a video, de 49 megas es normalisabb minosegu
#ofp.hu@irknet
#ofp.hu@irknet
Namármost. Vmi technikai malõr folytán 2xer került a rendelésem a rendszerbe & 2xer történt meg az utalást. Akit érdekel a plussz 1 db az írjon, én nem tudok vele mit csinálni, nyerészkedni se akarok rajta, USD 35-ért elvihetõ akit érdekel.
Mostantól Én is a Steel Beasts Pro PE tulajdonosok táborába tartozom.
Még csak most ismerkedem vele. Nem tudnátok nekem tippekkel/tanácsokkal abban segíteni, hogy a tanulási idõt egy kicsit lerövidítsem (kicsit kiábrándító hogy a csatatéren a tankom átlagos élettartama kb. negyed óra, pedig próbálom a terep adottságait maximálisan kihasználni fedezékként)?
Ha van a neten valahol erre vonatkozó forrás, köszönettel venném ha megosztanátok velem.
Köszönettel:
Gábor
neverig kukac freemail pont hu
Én még azért figyelem.
Igen megjelent, mondjuk már elég régen. <#nevetes1>#nevetes1> Én jelenleg a 2.370 Beta verzióval játszok. <#email>#email>
Bõvebb infó itt:
Steel Beasts
Itt a manual:
SB Manual
Itt találsz némi infót a második részrõl:
SB Pro PE
Patch
Látom inaktív már ez a fórum,de azért bátorkodom feltenni kérdéseimet:Az elsõ: A Steel Beasts-et kézikönyv nélkül vettem meg (egyszerûen nem volt hozzá).Meg tudja nekem valaki mondani,hogy honann tudom esetleg letölteni vagy elolvasni?
A másik kérdésem:Megjelent már a játék második része (ezalatt nem az SB PRO PE-t értem,hanem a sima második részt),és ha megjelent,akkor mennyibe kerül és hol tudom beszerezni?