487
-
#367 Ha megveszed a Codemeter-t, az már tartalmazza a 2.640-et, csak a software-t kell letöltened hozzá. -
Feró Flex #366 Szerintem van sőt a javítás 2.640 után le is szakad az egész,vagy éppen tönkremegy a futómű.
Nekem a találat helye ami nagyon hiányzik,na meg a nyomjelzők azok is lehetnének "komolyabbak".Viszont vannak rendes gyalogosok már:)A hangok is marha jók.
-
Death Rattle #365 Úgy döntöttem hogy amennyiben összejön rá a pénzem, megrendelem a Steel Beasts Pro PE-t a 2.640-es patchel.
Az ős Steel Beasts-el még ma is játszanék ha menne Win 7 alatt, de sehogy sem sikerül elindítanom. Sikerül futtatnia valakinek ?
Ha a 2.640-es is olyan élmény mint anno az első rész, akkor nagyon megéri nekem ez a 25-30000 Ft.
Az egyetlen szívfájdalmam a Pro Pe-vel kapcsolatban hogy kívülről nézve nincs szimulálva a futómű rugózása. Vagy tévedek ? -
Feró Flex #364 Spm 1.5+Márciusi béta pöcs. -
Feró Flex #363 Steel Fury:Kharkov 1942.
SPM1.5-re modolva egész jó,sőt.Tiger I-II,P-II,III,IV,V.Rohamlövegek és kedvencem a Vadászpárduc:O)
Jó kampik,küldik fincsi a játék.
-
#362 Én annakidején az alapjátékkal játszottam, nem rossz, de nekem a modernek jönnek be. -
Feró Flex #361 Ez bizony jó nagyon!
50 dolcsi az alaptagság -
#360 Táblázat legfelső rublikája! -
Feró Flex #359 Szerintem beinvesztálok 25dolcsit én is. -
Death Rattle #358 Köszi az infót !
Tehát, ha jól értem, magát a szimszoftvert ingyen letölthetem .RAR formátumban. Aztán 100 dolcsis áron megveszem a hardverkulcsot, majd további 25 dolcsi a 2.640-es patch ? -
#357 25 $-ért csak egy liszenszet kapsz a 2.640-es patch-hez. Ahhoz, hogy tudj játszani kell a hardverkulcs is, ami 100 $. Ezt csak egyszer kell megvenni, és amelyik patch tetszik, azt 25$-ért liszenszelheted a továbbiakban.
Itt az SB bótban minden le van írva. -
Death Rattle #356 Helló emberek, egy olyan kérdésem lenne hogy a SB2 25 dolcsis változata miben különbözik a 125 dolcsistól ? Gyengébb valamivel ?
Tervezem a vásárlást de nem tudom melyiket válaasszam, nyílván az olcsóbb jobban érdekel. Legfőképpen a T-72-es szimulációja érdekel.
Köszi ! -
Feró Flex #355 ASZTAKURVAÉLATBE:o) -
#354 Még csak tanulmányozgatom. Az sbwiki-t ajánlom figyelmedbe, itt sokmindent meg lehet tudni az újdonságokról. Jelenleg én is itt ismerkedek a T-72-vel.
Ami így elsőre feltünt, az a környezet texturái, szerintem nagyon harsányak lettek a színek, legalábbis nekem nem tetszik. Viszont az új harckocsi -azaz a régi Leo1 és 2A4- küzdőterek nagyon jók lettek. Remélem a 2.6xx-be még egy hasonló nívójú Challenger 2 interior bele fér.
sbwiki T-72M1 -
Feró Flex #353 Valamit írj majd léci hogy mik a finomságok:O) -
#352 Eddig csak a T-72-vel próbálkoztam. Nagy kár, hogy nincsenek új single pályák ahol az aktuális újdonságokat ki lehetne próbálni.
Igen a letöltős, 25$ volt. -
Feró Flex #351 NA MILYEN???
Mennyi az annnyi?
Letőltős verzió és 25dolcsi? -
#350 Új év, új upgrade. Mostmár én is 2.640-el tolom. -
#349 Van itt külön topic-ja.
Látványosnak látványos, bár ettől a fejlesztőcsapattól inkább csak közepes szimek láttak napvilágot, főleg a sok bug miatt. De egy próbát mindenképp megér. -
Feró Flex #348 Ezmiez?! -
Feró Flex #347 Nyam-nyam:O) -
#346 Neked is Boldog Karácsonyt. -
Feró Flex #345 Bodog Karácsonyt F2dhu:) -
Feró Flex #344 Na ez már azért valami nem paca emberke! -
#343 Igen, ezeket én is olvastam. És valószínű igaz is, mert 91-től már elég nagy nyilvánosságot kaptak a fegyveres konfliktusok, és emiatt nem tudta a háborús propaganda a tényeket elferdítrni, eltagadni. Azért ehhez a jó statiszikához az is hozzá tartozik, hogy az amcsi páncélos erők folyamatos tájékoztatást kaptak az ellenséges csapatok/harckocsik helyzetéről, számáról, stb. Úgy azért könnyebb az elenséges MBT-t becserkészni, hogy tudod hányan és milyen messze vannak, milyen irányba mozognak, ők meg nagyon semmit nem tudnak rólad. Nem mellékesen még számbeli fölénybe is vagytok. És az tény, hogy az Abrams és a T-72 nem egy kategória, sem páncélvédettség (főleg a DU páncélzattal felszerelt Abrams-ok), sem optikai/tűzvezető/felderítő képesség területen. Talán a tűzerőbe lehetne vetélytárs megfelelő lőszertípussal.
"A sivatagi ütközetek során az M1A1 képes volt 2500 m-re lévő célpontok megsemmisítésére."
Ez tiszta ügy. Állítólag 5000 m-ről is lőtek ki T-55-öst DU lőszerrel. Nem tudom, hogy az Abrams optikája képese-e ilyen távolságból célt földeríteni. Szerintem ez inkább csak olyan harctéri legenda.
"Azért az Sb-be jól megfingatnak a 72-esek,de ez nem jó példa az M1 kilőhetetlenségére,mert ez csak játék."
Hát ez egy kiképző progi, olyan nagyon nem ferdíthet, mert akkor a kutya se venné meg. A felhasználó hadseregek száma pedig egyre nő. Elméleileg a Pro PE és a Pro között ilyen téren nincs külömbség, de kitudja. -
Feró Flex #342
Egy kis téma:
Szerinted f2dhu?
"Nem akarlak bántani, de ez így hülyeség. Persze lehet azon vitatkozni , hogy hány M1 veszett oda, (és legfőképpen mitől-pl. téves azonosítás saját szöv. részről) de légyszi'ne mondjál játék példát hanem tényeket.
Az említett veszteségek(az ellen részéről) a városokban bekövetkező harcokban, és a nyitott!! harci járművel közlekedő esetében volt a legtöbb.
Kérlek nézz utána a Tikriti harcoknak pontosan."
"Összesen 23 Abrams kapott komolyabb találatot.[4] A legénység tagjai közül senki nem halt meg.
A sivatagi ütközetek során az M1A1 képes volt 2500 m-re lévő célpontok megsemmisítésére. Ez a nagy távolság hatalmas előnyt jelentett, mert az iraki harckocsik lőtávolsága 2000 m-en belül volt. Az iraki harckocsikhoz nem volt rendszeresítve ágyúcsőből indítható űrméret alatti páncéltörő rakéták, így az Abramsek még azelőtt támadni tudtak, mielőtt ők maguk az ellenség lőtávolán belülre értek volna. A páncélzat nagyon ellenállónak bizonyult, a torony és a harckocsitest homlokpáncéljaira leadott lövések egyetlenegy alkalmommal sem tudták áttörni azokat. Azonban az oldalról és hátulról leadott lövésekkel már nem ez volt a helyzet.[5]
A források többsége szerint egyetlen Abrams sem az ellenséges harckocsik tüzétől semmisült meg. Egy olyan esetről tudunk, amikor az egyik iraki T–72-es harcképtelenné tudott tenni egy Abramst, űrméret alatti páncéltörő lövedék használatával. Az Abrams nem semmisült meg, de nagyjavításra kellett küldeni. A tároló rész kigyulladt és lángra kapott, későbbi elemzések szerint hagyományos lövedék találta el. Az irakiak nem használtak szegényített uránt tartalmazó lövedékeket.
Hat másik Abrams kapott találatot T–72-es harckocsiktól, de a sérülések nem voltak komolyak.[6]
1991. február 26-án a 37. páncélosezred néhány Abrams harckocsiját egy szintén amerikai AH–64 Apache harci helikopter támadta meg tévedésből, és AGM–114 Hellfire páncéltörő rakétákkal négyet harcképtelenné tett. A legénység néhány tagja is megsebesült.[7] Ez nem bizonyított teljesen, mert ugyanekkor iraki T-72-esek is támadták ugyanezeket a harckocsikat, azonban a későbbi vizsgálat alapján a baráti Apache támadást tartják a legvalószínűbbnek.
Egy másik alkalommal három Abrams elszakadt a saját csapatoktól, és az ellenséges vonalak mögött magára maradt. Egyikük találatot kapott, míg a másik kettő elakadt, így a legénységüknek el kellett azokat hagynia. Végül az amerikai erők mindhármat teljesen megsemmisítették, nehogy ellenséges kézre kerüljenek." on
Persze lehet azzal jönni , hogy hamisak az adatok, és a holdon sem járt ember."
"Ja , és olvastam valahol , hogy egy M1 több mint 15 találatot kapott míg végül felfedezte a T-72 és egy lövésre kilőtte. Nem egy kategória."
Azért az Sb-be jól megfingatnak a 72-esek,de ez nem jó példa az M1 kilőhetetlenségére,mert ez csak játék. -
Feró Flex #341 Végre vannak normálisabb katonák is,így azért szebb a dolog,nem valami pacákra lődőzől kérem:) -
Feró Flex #340 Kint a 2.640-en és potom 25 dolcsi....mhh de jó lenne. -
Feró Flex #339 Kis finomság... -
Feró Flex #338 Be kéne szerezni feltétlen,nagyon állat lesz. -
#337 BTR & BRDM -
#336 Én inkább hétvégén érek rá, de majd valahogy megoldjuk. -
Feró Flex #335 Na ez odabasszus rendesen.
Teszteltem,vezettem,lőttem.Hétfő vagy Kedd este ráérnék kicsit játszani szerintem.Meg lenne egy rahedlí kérdésem is...
Üdv:O) -
#334 Ez nagyon komoly! Eddig úgy néz ki, hogy ezt a 2.6xx patch-et megéri majd megvenni. Elég sok hiányoságot pótoltak benne a régóta hiányzó orosz technika mellett.
Még a végén lesz benne BMP2 is, tudtommal a Finnek ezt is rendszeresítették. -
#333 Hardverkulcsos játék, így nem sokra mész a magával a DVD-vel. -
#332 Ne akarjunk bölcsnek látszani, ahol csak szerencsések voltunk. (Lessing)
valaki nem tudja honnan lehet letölteni akár torrentel a steel beats pro- szimulátort? a régi megvan minden hold de az újat valamiért nem engedi letölteni. -
#331 Azaz itt: (Ez a fos sg fórum nem engedi a képek direkt linkelését.)
T-72M1 Interior 1
T-72M1 Interior 2
T-72M1 Interior 3 -
#330 Itt van pár T-72M1 interior kedvcsinálónak:
-
#329 Bizony sokk.
A 2.6 majd kiderül, hogy milyen lesz, szerintem csak a patch-ért kell fizetni, mint eddig. -
Feró Flex #328 köszi
A 2.6-os verzió gondolom valami letöltős dolog lesz számomra?
Nem kell dvd-ét rendelnem,hisz nekem már megvan,bár ez fizetős dolog azért nekünk ezen az árfolyamon kicsit sok(K).