487
  • f2d
    Két jó pálya T-72-höz, a másodikban lehet ájszakai harcászkodni.

Russo-Turkish Battle T-72M1 (2.640)
    Slovenian Defense T-72M1 (2.640)
  • f2d
    Valóban ez a Pro PE első kiadásához tartozik, ez a Keycharts van a User's Manual hátulján, de azóta is sok idő eltelt már.

Nincs sajnos.
  • Feró Flex
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=G-o-OFzKII4&feature=related]1.33-nál van "NVG for commanders".[/URL]

Régi használati füzetem van nekem is,több éves.Tehát az új dolgok nincsenek benne.
  • zoltang
    Most nézem az L.2A5-öt és ott tényleg számít az N gomb, A joy-on nem a megszokott bill.-el nagyít a hőkamerán, mint az A4-el.
  • Feró Flex
    köszi
  • zoltang
    A tutorials-ba neked a T-72M1 alatt van egy darab "feladaton" kívül, egyéb is?
  • zoltang
    Ez egy 2006-os bill. kiosztás elméletileg a pro-hoz. Ezen is ott van az N gomb.
    Nálam a "nagyítás" pl.: a Leo2 (kivétel A4) nem működik a hőkamerán...
  • f2d
    Ez még az első részhez való, azóta sokminden változott.
    (Pl a Leo2 is, az újabb verzióknál, az N gombal tudod a magnification-t váltani.)
  • f2d
    Az SBWiki-t olvassátok el, ott minden problémtokra választ kaptok. Pl T-72M1, itt éjjellátó, párhuzamosított géppuska, töltőautómata kezelése, stb részletesen ki van fejtve.
  • zoltang
    A numlockos billentyűzeten +/- gombokkal kapcsolgatom, vagy F2, F3 a lövész poszton a különböző célzók (ha jól mondom).

• Feró Flex
    Éjjellátót hogy kell bekapcspólní?Videón láttam hogy van ilyen.
  • Feró Flex
    Nálatok is vannak ilyen mikró akadások?
  • zoltang
    Szombat óta ismerkedem a demóval, és lenne pár kérdésem. A "lő-pályákat" gyakoroltam végig a különféle típusokkal.

De a T-72M1 nem akar "működni", mert be sem tölti a lövedéket. Hiába mérem be lézerrel a távot stb. nem tudok lőni. A 7.62-es párhuzamosított is érdekesen viselkedik az M gombra. Ennek a hk.-nak a gyakorló "küldetései" (Tutorial) is hiányoznak, csak egy gépi demó van helyette. Ez a demó licensz sajátossága lenne, hogy nem érhető el minden?

A Leo.2A4 olyan mint a SB-ben. A hőképes célzónál is van 12x-es nagyítás, eddig rendben. Azonban pl.: a Leo.2A5-nél már nem lehet a hőképessel így célozni. (csak az alap 4x-es kapcsolható)
    Van valami spec. új gomb erre?
  • Death Rattle
    f2dhu, én nem a fizikára utaltam hanem a rugózásra.

Tehát hogy nincs lengéscsillapítás. Sem szimulálva nincs, sem animálva.
    Ha megfigyeled, haladás közben a futógörgők csak forognak egy helyben, nem végeznek függőleges mozgást. Nem is végezhetnek igazán, mert a a SB-ben nincs reális talaj szimuláció sem. Remélem érted mire akarok kilyukadni.
    Köveken, síneken, egyéb talajegyenetlenségeken való áthajtáskor a futómű viselkedésének az imitálása az amire gondolok.
  • Feró Flex
    Szépen kiköhögöm a 25dolcsit ha már 100-at egyszer kifizettem nem maradok le....
    Szuper ez a 2.640,óriásit fejlődőtt a játék.
  • f2d
    Hát, semmi nem tart örökké.
    Viszont kérhetsz ingyenes Demót. Ha jól sejtem, Te Death Rattle liszenszével játszasz(nál).
  • Feró Flex
    A baj az nincs időm most játszani:O(
    Lejár a demo tökön szúrom magam:O)
  • f2d
    Akkor ott valami gond van, mert nálam szinte érezni lehet a vas súlyát, és ez harckocsinként változó. A T-72 talán egy kicsit fürgébb, mint amit a 780 LE megengedne. (A T-72 fajlagos teljesítménye 13,8 KW/t, a Leopard 2-é 17,5 KW/t, és mégis kb ugyanúgy szedi a lábát előre mint a Leo 2.)

Az ArmA2 nem egy kategória, az egy nagyon jó TPS, és nem szim. Ott a járművek csak a játékélmény fokozására szolgálnak, a realitáshoz semmi közük (sajnos). Viszont cserébe sokkal szebb látványelemeket tartalmaz a játék. Azt mindenkinek magának kell eldönteni, hogy neki mi ér többet.

100$? Azért egy apróságot tudomásul kell venni a SB-ve kapcsolatban, mégpedig azt, hogy ez egy nagyon rétegjáték -szimulátor, harckocsis, ráadásul még modern is, szóval halmozottan hátrányos helyzetű -, és a fennmaradáshoz, sajnos ilyen árat kell szabni. A komolyabb szimek hasonló üzletimodellel működnek (pl DCS), vagy egyszerűen finansziális okok miatt megszünnek.
  • Death Rattle
    Engem nem zavarna, főleg ha leírnák hogy konkrétan mire számítsunk tartalom szempontjából.

Ami viszont mocskosul illúzióromboló az a harckocsik mozgásakor a pattogás. Úgy viselkednek mint amikor az ember egy makettet tologat a talajon. Erre gondoltam amikor a futómű rugózásának hiányát jeleztem.
    Ezt még az ArmA 2-ben is gyönyörűen animálják, pedig az elsősorban nem is egy szimulátor. Én tényleg nem vagyok egy kötekedős fajta, de 100 dolcsiért azért szerintem illene ilyen feature-t felmutatni.

Ami még szemet szúr az a helikopterek mozgása, amik (legalábbis a Mi-24 ) úgy gyorsulnak 0-ról 200-ra mint egy dragster. Ez is irreális egy kissé.
  • f2d
    Bár nekem qrvára nem hiányzik, de várhatóan nyáron lesz egy mid-stream upgrade.
  • Death Rattle
    Érdekes hogy a menü gyakorlatilag a régi. A grafika szerintem lehetne szebb is valamivel, legalábbis a külső nézetnél. Aztán nem hinném hogy a BTR és a BRDM belsejét olyan nagy kunszt lenne megcsinálni. Kár hogy nincsenek kidolgozva.

Ami nagyon tetszik, az a játékélmény. Azt azért sikerült fejleszteni.
    A hangok is faszák, és végre élethű településeken harcolhatunk.

Az első másfél óra után ennyi.
    Folyt köv.
  • f2d
    Na, akkor úgylátom minden a legnagyobb rendben.
    Lehet írni az új élményekről.
  • zoltang
    Köszi. Most jött (ma, 20:32) meg nekem is a hiv. válasz. Mégis rendes... :) Majd én is kipróbálom. IP alapján van szerintem időre korlátozva demo (maga az elindíthatóság, licensz, szvsz. 1 hét).
  • Feró Flex
    Nálam is ok:O)

10perc után:Jók a hangok meg minden finomság:O)

• Death Rattle
    Működik !
    A pc újraindítására volt csak szükség ahhoz hogy múúködjön !

:)
  • Feró Flex
    köszi
  • f2d
    Na ez az SG egy fos. Küldtem privet mindkettőtöknek.
  • f2d
    Így kéne valahogy kinézni a dolognk.
  • f2d
    Próbáld meg Death Rattle leírásával. Nálam működik.
  • Feró Flex
    ???:O)
  • f2d
    Az SB Pro PE Demo valójában egy teljes játék. Szerintem akit érdekel, annak mindenféleképpen érdemes kipróbálni.
  • Death Rattle
    Sajna az általa leírtak alapján nem működik nekem, de azért itt van. Ha nektek sikerült osszátok meg hogyan !

Tehát :

"Below are some directions for setting up the demo.

In order to get it running, you'll have to download the software from here:

http://www.esimgames.com/Downloads.htm

Double click the first file after all are downloaded, and it will extract the installer.

It will install sb pro pe, and the codemeter runtime.

Once thats installed, right click the codemeter icon in your system tray. It's a grey ball with a arrow turning clockwise. Choose webmin.

Click configuration. Under server search list, hit add. 71.170.187.224 is the server. Hit apply.

Once that's done, start up sb pro pe from the start menu. It should automatically grab the license and start."
  • zoltang
    Privátba vagy ide a ide a közösbe el tudnád nekem is árulni, mik a teendők? Tegnap én is írtam ennek a rendes Sean -nek, de nem válaszolt eddig semmit.
  • f2d
    És hogy kell?
  • Death Rattle
    Na kérem.

Sean rendes csóka mert visszaírt és megírta hogyan kell a letöltött és telepített SB Pro Pe-ből demo verziót futtatni.
  • Death Rattle
    Írtam Seannak, megkérdeztem hogyan tehetek szert egy demora. Kíváncsi vagyok hogy mi sül ki ebből...
  • Feró Flex
    Demo!Na ez király.:O)
  • zoltang
    Innen lenne az info?

http://steelbeasts.com/

"Welcome to Steelbeasts.com

...

Available at eSim Store

New Price: $125.00 US
    Upgrade: $25.00 for Download Only or $32.00 for DVD

What are the system requirements?

For a FREE trial demo, contact Sean via PM or eMail. "

Akkor már csak egy angolosnak kellene szólni? Csak angolul tud, németül esetleg nem? :)
    Miért nem teszik ki szabadon letölthető formába a demót, mint mások?
  • f2d
    Hoppá! Egy újdonság! Kérhetsz ingyenes DEMO-t!!!

Itt: [email protected], Sean-nak írd a levelet.
  • f2d
    Ezek mind apró problémák, ahhoz képest, hogy az utak még mindig idétlenül szögletesek, pl a hegyi utak kiábrándítóak.

Remélem a software fejlesztők már egy új orosz cuccon rugóznak, pl egy T-80 vagy 90-nek tudnék örülni.