Steel Beasts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami nagyon tetszik, az a játékélmény. Azt azért sikerült fejleszteni.
A hangok is faszák, és végre élethû településeken harcolhatunk.
Az elsõ másfél óra után ennyi.
Folyt köv. <#wave>#wave>
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
Lehet írni az új élményekrõl.
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
10perc után:Jók a hangok meg minden finomság:O)
A pc újraindítására volt csak szükség ahhoz hogy múúködjön !
:)
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
Tehát :
"Below are some directions for setting up the demo.
In order to get it running, you'll have to download the software from here:
http://www.esimgames.com/Downloads.htm
Double click the first file after all are downloaded, and it will extract the installer.
It will install sb pro pe, and the codemeter runtime.
Once thats installed, right click the codemeter icon in your system tray. It's a grey ball with a arrow turning clockwise. Choose webmin.
Click configuration. Under server search list, hit add. 71.170.187.224 is the server. Hit apply.
Once that's done, start up sb pro pe from the start menu. It should automatically grab the license and start."
Sean rendes csóka mert visszaírt és megírta hogyan kell a letöltött és telepített SB Pro Pe-bõl demo verziót futtatni.
http://steelbeasts.com/
"Welcome to Steelbeasts.com
...
Available at eSim Store
New Price: $125.00 US
Upgrade: $25.00 for Download Only or $32.00 for DVD
What are the system requirements?
For a FREE trial demo, contact Sean via PM or eMail. "
Akkor már csak egy angolosnak kellene szólni? Csak angolul tud, németül esetleg nem? :)
Miért nem teszik ki szabadon letölthetõ formába a demót, mint mások?
Remélem a software fejlesztõk már egy új orosz cuccon rugóznak, pl egy T-80 vagy 90-nek tudnék örülni. <#email>#email>
Nekem a találat helye ami nagyon hiányzik,na meg a nyomjelzõk azok is lehetnének "komolyabbak".Viszont vannak rendes gyalogosok már:)A hangok is marha jók.
Az õs Steel Beasts-el még ma is játszanék ha menne Win 7 alatt, de sehogy sem sikerül elindítanom. Sikerül futtatnia valakinek ?
Ha a 2.640-es is olyan élmény mint anno az elsõ rész, akkor nagyon megéri nekem ez a 25-30000 Ft.
Az egyetlen szívfájdalmam a Pro Pe-vel kapcsolatban hogy kívülrõl nézve nincs szimulálva a futómû rugózása. Vagy tévedek ?
SPM1.5-re modolva egész jó,sõt.Tiger I-II,P-II,III,IV,V.Rohamlövegek és kedvencem a Vadászpárduc:O)
Jó kampik,küldik fincsi a játék.
Tehát, ha jól értem, magát a szimszoftvert ingyen letölthetem .RAR formátumban. Aztán 100 dolcsis áron megveszem a hardverkulcsot, majd további 25 dolcsi a 2.640-es patch ?
Itt az SB bótban minden le van írva. <#smile>#smile>
Tervezem a vásárlást de nem tudom melyiket válaasszam, nyílván az olcsóbb jobban érdekel. Legfõképpen a T-72-es szimulációja érdekel.
Köszi !
Ami így elsõre feltünt, az a környezet texturái, szerintem nagyon harsányak lettek a színek, legalábbis nekem nem tetszik. Viszont az új harckocsi -azaz a régi Leo1 és 2A4- küzdõterek nagyon jók lettek. Remélem a 2.6xx-be még egy hasonló nívójú Challenger 2 interior bele fér. <#nevetes1>#nevetes1>
sbwiki T-72M1
Igen a letöltõs, 25$ volt.
Mennyi az annnyi?
Letõltõs verzió és 25dolcsi?
Látványosnak látványos, bár ettõl a fejlesztõcsapattól inkább csak közepes szimek láttak napvilágot, fõleg a sok bug miatt. De egy próbát mindenképp megér.
"A sivatagi ütközetek során az M1A1 képes volt 2500 m-re lévõ célpontok megsemmisítésére."
Ez tiszta ügy. Állítólag 5000 m-rõl is lõtek ki T-55-öst DU lõszerrel. Nem tudom, hogy az Abrams optikája képese-e ilyen távolságból célt földeríteni. Szerintem ez inkább csak olyan harctéri legenda.
"Azért az Sb-be jól megfingatnak a 72-esek,de ez nem jó példa az M1 kilõhetetlenségére,mert ez csak játék."
Hát ez egy kiképzõ progi, olyan nagyon nem ferdíthet, mert akkor a kutya se venné meg. A felhasználó hadseregek száma pedig egyre nõ. Elméleileg a Pro PE és a Pro között ilyen téren nincs külömbség, de kitudja.
Egy kis téma:
Szerinted f2dhu?
"Nem akarlak bántani, de ez így hülyeség. Persze lehet azon vitatkozni , hogy hány M1 veszett oda, (és legfõképpen mitõl-pl. téves azonosítás saját szöv. részrõl) de légyszi'ne mondjál játék példát hanem tényeket.
Az említett veszteségek(az ellen részérõl) a városokban bekövetkezõ harcokban, és a nyitott!! harci jármûvel közlekedõ esetében volt a legtöbb.
Kérlek nézz utána a Tikriti harcoknak pontosan."
"Összesen 23 Abrams kapott komolyabb találatot.<4>4> A legénység tagjai közül senki nem halt meg.
A sivatagi ütközetek során az M1A1 képes volt 2500 m-re lévõ célpontok megsemmisítésére. Ez a nagy távolság hatalmas elõnyt jelentett, mert az iraki harckocsik lõtávolsága 2000 m-en belül volt. Az iraki harckocsikhoz nem volt rendszeresítve ágyúcsõbõl indítható ûrméret alatti páncéltörõ rakéták, így az Abramsek még azelõtt támadni tudtak, mielõtt õk maguk az ellenség lõtávolán belülre értek volna. A páncélzat nagyon ellenállónak bizonyult, a torony és a harckocsitest homlokpáncéljaira leadott lövések egyetlenegy alkalmommal sem tudták áttörni azokat. Azonban az oldalról és hátulról leadott lövésekkel már nem ez volt a helyzet.<5>5>
A források többsége szerint egyetlen Abrams sem az ellenséges harckocsik tüzétõl semmisült meg. Egy olyan esetrõl tudunk, amikor az egyik iraki T–72-es harcképtelenné tudott tenni egy Abramst, ûrméret alatti páncéltörõ lövedék használatával. Az Abrams nem semmisült meg, de nagyjavításra kellett küldeni. A tároló rész kigyulladt és lángra kapott, késõbbi elemzések szerint hagyományos lövedék találta el. Az irakiak nem használtak szegényített uránt tartalmazó lövedékeket.
Hat másik Abrams kapott találatot T–72-es harckocsiktól, de a sérülések nem voltak komolyak.<6>6>
1991. február 26-án a 37. páncélosezred néhány Abrams harckocsiját egy szintén amerikai AH–64 Apache harci helikopter támadta meg tévedésbõl, és AGM–114 Hellfire páncéltörõ rakétákkal négyet harcképtelenné tett. A legénység néhány tagja is megsebesült.<7>7> Ez nem bizonyított teljesen, mert ugyanekkor iraki T-72-esek is támadták ugyanezeket a harckocsikat, azonban a késõbbi vizsgálat alapján a baráti Apache támadást tartják a legvalószínûbbnek.
Egy másik alkalommal három Abrams elszakadt a saját csapatoktól, és az ellenséges vonalak mögött magára maradt. Egyikük találatot kapott, míg a másik kettõ elakadt, így a legénységüknek el kellett azokat hagynia. Végül az amerikai erõk mindhármat teljesen megsemmisítették, nehogy ellenséges kézre kerüljenek." on
Persze lehet azzal jönni , hogy hamisak az adatok, és a holdon sem járt ember."
"Ja , és olvastam valahol , hogy egy M1 több mint 15 találatot kapott míg végül felfedezte a T-72 és egy lövésre kilõtte. Nem egy kategória."
Azért az Sb-be jól megfingatnak a 72-esek,de ez nem jó példa az M1 kilõhetetlenségére,mert ez csak játék.