Steel Beasts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érdekes hogy a menü gyakorlatilag a régi. A grafika szerintem lehetne szebb is valamivel, legalábbis a külsõ nézetnél. Aztán nem hinném hogy a BTR és a BRDM belsejét olyan nagy kunszt lenne megcsinálni. Kár hogy nincsenek kidolgozva.

Ami nagyon tetszik, az a játékélmény. Azt azért sikerült fejleszteni.
A hangok is faszák, és végre élethû településeken harcolhatunk.

Az elsõ másfél óra után ennyi.
Folyt köv. <#wave>

IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin

f2d
Na, akkor úgylátom minden a legnagyobb rendben. <#taps>
Lehet írni az új élményekrõl.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Köszi. Most jött (ma, 20:32) meg nekem is a hiv. válasz. Mégis rendes... :) Majd én is kipróbálom. IP alapján van szerintem idõre korlátozva demo (maga az elindíthatóság, licensz, szvsz. 1 hét).
Nálam is ok:O)

10perc után:Jók a hangok meg minden finomság:O)

Mûködik !
A pc újraindítására volt csak szükség ahhoz hogy múúködjön !

:)

IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin

köszi
f2d
Na ez az SG egy fos. Küldtem privet mindkettõtöknek.

f2d

f2d
Próbáld meg Death Rattle leírásával. Nálam mûködik.

???:O)
f2d
Az SB Pro PE Demo valójában egy teljes játék. Szerintem akit érdekel, annak mindenféleképpen érdemes kipróbálni.

Sajna az általa leírtak alapján nem mûködik nekem, de azért itt van. Ha nektek sikerült osszátok meg hogyan !

Tehát :

"Below are some directions for setting up the demo.

In order to get it running, you'll have to download the software from here:

http://www.esimgames.com/Downloads.htm

Double click the first file after all are downloaded, and it will extract the installer.

It will install sb pro pe, and the codemeter runtime.

Once thats installed, right click the codemeter icon in your system tray. It's a grey ball with a arrow turning clockwise. Choose webmin.

Click configuration. Under server search list, hit add. 71.170.187.224 is the server. Hit apply.

Once that's done, start up sb pro pe from the start menu. It should automatically grab the license and start."

Privátba vagy ide a ide a közösbe el tudnád nekem is árulni, mik a teendõk? Tegnap én is írtam ennek a rendes Sean -nek, de nem válaszolt eddig semmit.
f2d
És hogy kell?

Na kérem.

Sean rendes csóka mert visszaírt és megírta hogyan kell a letöltött és telepített SB Pro Pe-bõl demo verziót futtatni.

Írtam Seannak, megkérdeztem hogyan tehetek szert egy demora. Kíváncsi vagyok hogy mi sül ki ebbõl... <#hamm>

Demo!Na ez király.:O)
Innen lenne az info?

http://steelbeasts.com/

"Welcome to Steelbeasts.com

...

Available at eSim Store

New Price: $125.00 US
Upgrade: $25.00 for Download Only or $32.00 for DVD

What are the system requirements?

For a FREE trial demo, contact Sean via PM or eMail. "

Akkor már csak egy angolosnak kellene szólni? Csak angolul tud, németül esetleg nem? :)
Miért nem teszik ki szabadon letölthetõ formába a demót, mint mások?
f2d
Hoppá! Egy újdonság! Kérhetsz ingyenes DEMO-t!!!

Itt: [email protected], Sean-nak írd a levelet.

f2d
Ezek mind apró problémák, ahhoz képest, hogy az utak még mindig idétlenül szögletesek, pl a hegyi utak kiábrándítóak.

Remélem a software fejlesztõk már egy új orosz cuccon rugóznak, pl egy T-80 vagy 90-nek tudnék örülni. <#email>

f2d
Ha megveszed a Codemeter-t, az már tartalmazza a 2.640-et, csak a software-t kell letöltened hozzá.

Szerintem van sõt a javítás 2.640 után le is szakad az egész,vagy éppen tönkremegy a futómû.
Nekem a találat helye ami nagyon hiányzik,na meg a nyomjelzõk azok is lehetnének "komolyabbak".Viszont vannak rendes gyalogosok már:)A hangok is marha jók.
Úgy döntöttem hogy amennyiben összejön rá a pénzem, megrendelem a Steel Beasts Pro PE-t a 2.640-es patchel. <#wave>

Az õs Steel Beasts-el még ma is játszanék ha menne Win 7 alatt, de sehogy sem sikerül elindítanom. Sikerül futtatnia valakinek ?

Ha a 2.640-es is olyan élmény mint anno az elsõ rész, akkor nagyon megéri nekem ez a 25-30000 Ft.

Az egyetlen szívfájdalmam a Pro Pe-vel kapcsolatban hogy kívülrõl nézve nincs szimulálva a futómû rugózása. Vagy tévedek ?

Steel Fury:Kharkov 1942.
SPM1.5-re modolva egész jó,sõt.Tiger I-II,P-II,III,IV,V.Rohamlövegek és kedvencem a Vadászpárduc:O)
Jó kampik,küldik fincsi a játék.
f2d
Én annakidején az alapjátékkal játszottam, nem rossz, de nekem a modernek jönnek be.

f2d

Szerintem beinvesztálok 25dolcsit én is.
Köszi az infót !

Tehát, ha jól értem, magát a szimszoftvert ingyen letölthetem .RAR formátumban. Aztán 100 dolcsis áron megveszem a hardverkulcsot, majd további 25 dolcsi a 2.640-es patch ?

f2d
25 $-ért csak egy liszenszet kapsz a 2.640-es patch-hez. Ahhoz, hogy tudj játszani kell a hardverkulcs is, ami 100 $. Ezt csak egyszer kell megvenni, és amelyik patch tetszik, azt 25$-ért liszenszelheted a továbbiakban.

Itt az SB bótban minden le van írva. <#smile>

Helló emberek, egy olyan kérdésem lenne hogy a SB2 25 dolcsis változata miben különbözik a 125 dolcsistól ? Gyengébb valamivel ?

Tervezem a vásárlást de nem tudom melyiket válaasszam, nyílván az olcsóbb jobban érdekel. Legfõképpen a T-72-es szimulációja érdekel.

Köszi !

ASZTAKURVAÉLATBE:o)
f2d
Még csak tanulmányozgatom. Az sbwiki-t ajánlom figyelmedbe, itt sokmindent meg lehet tudni az újdonságokról. Jelenleg én is itt ismerkedek a T-72-vel.
Ami így elsõre feltünt, az a környezet texturái, szerintem nagyon harsányak lettek a színek, legalábbis nekem nem tetszik. Viszont az új harckocsi -azaz a régi Leo1 és 2A4- küzdõterek nagyon jók lettek. Remélem a 2.6xx-be még egy hasonló nívójú Challenger 2 interior bele fér. <#nevetes1>

sbwiki T-72M1

Valamit írj majd léci hogy mik a finomságok:O)
f2d
Eddig csak a T-72-vel próbálkoztam. Nagy kár, hogy nincsenek új single pályák ahol az aktuális újdonságokat ki lehetne próbálni.

Igen a letöltõs, 25$ volt.

NA MILYEN???
Mennyi az annnyi?
Letõltõs verzió és 25dolcsi?
f2d
Új év, új upgrade. Mostmár én is 2.640-el tolom. <#violent>

f2d
Van itt külön topic-ja.
Látványosnak látványos, bár ettõl a fejlesztõcsapattól inkább csak közepes szimek láttak napvilágot, fõleg a sok bug miatt. De egy próbát mindenképp megér.

f2d
Neked is Boldog Karácsonyt.

Bodog Karácsonyt F2dhu:)
f2d
Igen, ezeket én is olvastam. És valószínû igaz is, mert 91-tõl már elég nagy nyilvánosságot kaptak a fegyveres konfliktusok, és emiatt nem tudta a háborús propaganda a tényeket elferdítrni, eltagadni. Azért ehhez a jó statiszikához az is hozzá tartozik, hogy az amcsi páncélos erõk folyamatos tájékoztatást kaptak az ellenséges csapatok/harckocsik helyzetérõl, számáról, stb. Úgy azért könnyebb az elenséges MBT-t becserkészni, hogy tudod hányan és milyen messze vannak, milyen irányba mozognak, õk meg nagyon semmit nem tudnak rólad. Nem mellékesen még számbeli fölénybe is vagytok. És az tény, hogy az Abrams és a T-72 nem egy kategória, sem páncélvédettség (fõleg a DU páncélzattal felszerelt Abrams-ok), sem optikai/tûzvezetõ/felderítõ képesség területen. Talán a tûzerõbe lehetne vetélytárs megfelelõ lõszertípussal.

"A sivatagi ütközetek során az M1A1 képes volt 2500 m-re lévõ célpontok megsemmisítésére."

Ez tiszta ügy. Állítólag 5000 m-rõl is lõtek ki T-55-öst DU lõszerrel. Nem tudom, hogy az Abrams optikája képese-e ilyen távolságból célt földeríteni. Szerintem ez inkább csak olyan harctéri legenda.

"Azért az Sb-be jól megfingatnak a 72-esek,de ez nem jó példa az M1 kilõhetetlenségére,mert ez csak játék."

Hát ez egy kiképzõ progi, olyan nagyon nem ferdíthet, mert akkor a kutya se venné meg. A felhasználó hadseregek száma pedig egyre nõ. Elméleileg a Pro PE és a Pro között ilyen téren nincs külömbség, de kitudja.

Egy kis téma:

Szerinted f2dhu?

"Nem akarlak bántani, de ez így hülyeség. Persze lehet azon vitatkozni , hogy hány M1 veszett oda, (és legfõképpen mitõl-pl. téves azonosítás saját szöv. részrõl) de légyszi'ne mondjál játék példát hanem tényeket.
Az említett veszteségek(az ellen részérõl) a városokban bekövetkezõ harcokban, és a nyitott!! harci jármûvel közlekedõ esetében volt a legtöbb.
Kérlek nézz utána a Tikriti harcoknak pontosan."

"Összesen 23 Abrams kapott komolyabb találatot.<4> A legénység tagjai közül senki nem halt meg.

A sivatagi ütközetek során az M1A1 képes volt 2500 m-re lévõ célpontok megsemmisítésére. Ez a nagy távolság hatalmas elõnyt jelentett, mert az iraki harckocsik lõtávolsága 2000 m-en belül volt. Az iraki harckocsikhoz nem volt rendszeresítve ágyúcsõbõl indítható ûrméret alatti páncéltörõ rakéták, így az Abramsek még azelõtt támadni tudtak, mielõtt õk maguk az ellenség lõtávolán belülre értek volna. A páncélzat nagyon ellenállónak bizonyult, a torony és a harckocsitest homlokpáncéljaira leadott lövések egyetlenegy alkalmommal sem tudták áttörni azokat. Azonban az oldalról és hátulról leadott lövésekkel már nem ez volt a helyzet.<5>

A források többsége szerint egyetlen Abrams sem az ellenséges harckocsik tüzétõl semmisült meg. Egy olyan esetrõl tudunk, amikor az egyik iraki T–72-es harcképtelenné tudott tenni egy Abramst, ûrméret alatti páncéltörõ lövedék használatával. Az Abrams nem semmisült meg, de nagyjavításra kellett küldeni. A tároló rész kigyulladt és lángra kapott, késõbbi elemzések szerint hagyományos lövedék találta el. Az irakiak nem használtak szegényített uránt tartalmazó lövedékeket.

Hat másik Abrams kapott találatot T–72-es harckocsiktól, de a sérülések nem voltak komolyak.<6>

1991. február 26-án a 37. páncélosezred néhány Abrams harckocsiját egy szintén amerikai AH–64 Apache harci helikopter támadta meg tévedésbõl, és AGM–114 Hellfire páncéltörõ rakétákkal négyet harcképtelenné tett. A legénység néhány tagja is megsebesült.<7> Ez nem bizonyított teljesen, mert ugyanekkor iraki T-72-esek is támadták ugyanezeket a harckocsikat, azonban a késõbbi vizsgálat alapján a baráti Apache támadást tartják a legvalószínûbbnek.

Egy másik alkalommal három Abrams elszakadt a saját csapatoktól, és az ellenséges vonalak mögött magára maradt. Egyikük találatot kapott, míg a másik kettõ elakadt, így a legénységüknek el kellett azokat hagynia. Végül az amerikai erõk mindhármat teljesen megsemmisítették, nehogy ellenséges kézre kerüljenek." on
Persze lehet azzal jönni , hogy hamisak az adatok, és a holdon sem járt ember."

"Ja , és olvastam valahol , hogy egy M1 több mint 15 találatot kapott míg végül felfedezte a T-72 és egy lövésre kilõtte. Nem egy kategória."

Azért az Sb-be jól megfingatnak a 72-esek,de ez nem jó példa az M1 kilõhetetlenségére,mert ez csak játék.
Végre vannak normálisabb katonák is,így azért szebb a dolog,nem valami pacákra lõdõzõl kérem:)
Kint a 2.640-en és potom 25 dolcsi....mhh de jó lenne.
Be kéne szerezni feltétlen,nagyon állat lesz.