487
-
#447 A d3drm.dll hiányzik a játékhoz. Le kell tölteni, majd betenni a Windows\System32 könyvtárba, és elviekben mehet a játék 64 biten. -
gsg16 #446 Üdv!
megtaláltam ezt a játékot a régi játék CD-im közt,de az istennek sem akar feltelepülni windows7 64bit-re.van valakinek valami ötlete,mit lehetne tenni?a játék természetesen eredeti -
Feró Flex #445 Vampi Én még soha sem multiztam... -
#444 Akarom mondani M2A2.... sorry -
#443 Valaki nem akarna multizni? Sajnos Daskal igen elfoglalt mostanában... úgyhogy most ezen a fórumon is próbálkoznék.
Favorit M1A1(HE) és M2A3 Bradley, T72M1 ha valaki nagyon magyarozni akarna.
Szerintem a SteelBeasts TeamSpeak-ét simán használhatnánk, amikor magyarul is lehet gagyarászni. De Daskal kijavít ha mégsem ilyen egyszerű a dolog. Ha sűrűbben multiznánk akkor talán egy külön magyar szobát is lehetne nyitni (kérni) a TS-be. -
Feró Flex #442 -
#441 SB Pro PE 3.0 M1A2 -
daskal #440 Sziasztok,
röpke 2 hónap múlva érkezik az új verzió. Eddig úgy néz ki én fogom ismét a promó videókat gyártani hozzá szóval sanszos hogy közeljövőben meglegyen a 3.0-ás verzió. Magyar oldalról szokott valaki online játszani? Jó lenne pár hazai arcot is látni - főleg hogy már van T72M1-esünk már egy ideje ;) -
#439 - Nem próbáltam a megosztott license-t, de valahogy így kellene neki működni.
- Igen, van.
- Ezt nem hiszem.
- Megjelenés óta játszogatok vele (Steel Beasts, 2000), azt hiszem ez a véleményem is elárúlja. -
#438 Természetesen van. -
Feró Flex #437 Jajj... -
#436 Visszatérve még erre a hsz-edre.
Most nézem, hogy az a rohadt nagy szopás a részemről hogy a rendelésem után leakciózták a programot 100-ról 75USD-re! (még meg nem jelenik az új verzió) Hamarabb is megtehették volna hogy ......meg.
Nem mindegy hogy 16ezer vagy 23ezer. -
#435 """-A T-72M1-en van lézeres távmérő meg ballisztikus computer ami beállítja a löveg függőleges szögét az adott távolságra?"""
Ezt az igazi harckocsira értettem. -
#434 Még nem jött meg a dongle.
Múlt év nyarán próbáltam ki demó licenszel. Hát vannak benne dolgok amiket furcsálok (#), de más részről meg EZ az egyetlen modern tank szimulátor ami említésre méltó (szerintem nem is lesz más). Amit a demó alatt láttam az összességében teszett.
Sajnos nem volt annyi időm hogy mélyen beleássak a manuálba, így csak arra tudtam alapozni amit az SB 1.-ből tudtam.
Sokkal többet kell vele játszanom hogy igazi véleményt alkothassak róla.
A grafikával nekem semmi gondom, az se érdekelne ha a következő verzióban nem történne e téren változás. Bár némi árnyék tényleg nem ártana :D .
Én annak örülnék ha a program támogatná a több monitoros megjelenítést. Pl más más nézet megjelenítése. Mondjuk 1-1 monitoron a térkép és TIS\GPS.
#Ez egyik ilyen dolog hogy a T-72M1 vak sötétben 2000 m-ről képes 1 lövéssel eltalálni a tankom pl.M1-et, miközben nincs thermal-ja illetve a gen.1. passzív éjjellátója gyakorlatilag egy vicc. (személy szerint elismerésem annak aki bármit is kivesz ebből a képből ami távolabb van 100 m-nél).
Ezt meg is mutattam xxx-nek (akivel kipróbáltam a multis részt is. Már nem tudom a nevét, elnézést), mert nem hitte el, de aztán ő is láthatta.
Szóval; mint látom elég kevesen vagyunk de remélem azért nem egyedül fogok nyomulni a szimulátorral, hanem legalább heti 1x multira is sor kerülhet.
MÁS
-Próbálta valaki a licensz megosztását valakivel? Ha jól értettem akkor 7 ?licenszet? vásárol meg az ember amit megoszthat mással is. Egy kritériuma van hogy csak akkor működik a másiknál is a program ha a gazdánál be van dugva a "dongle" és megy a codemeter.
-A T-72M1-en van lézeres távmérő meg ballisztikus computer ami beállítja a löveg függőleges szögét az adott távolságra?
-Van valaki közületek aki harckocsizó a Magyar Honvédségnél?
-Neked\nektek mi a véleményetek a szimulátorról? Játszátok már egy jó ideje, így gondolom igen csak ismeritek minden hibáját. -
#433 És hogy tetszik eddig a game? -
#432 Tudom, olvastam a júniusban megjelenő új verzióról.
De majd updatelem. Viszont addig is még jún. lesz addig is tudok "játszani". Elkövetkező 2 hónapban meg csak félre tudok rakni 25 USD-t. -
Feró Flex #431 Na kiváncsi leszek milyen lesz mert lehetne kicsit olyan "játékosabb" mert nekem nagyon száraz így... -
#430 Nem akarom a lelkesedésed letörni, de most életed legrosszabb döntését hoztad meg.
Ugyanis kb 2 hónap múlva jön egy teljesen felújított rész.
- Nekem 2.654
- Kb 3-4 ember
- sehol, szar a multi rész, de a két hónap múlva megjelenő kiadásban teljesen újra gondolták ezt is.
- nagyon valószínű, elég sokan rinyuszolnak érte. -
#429 Üdv, ismét így fél év után.
Hosszas tépelődés és gyűjtögetés után végre beruháztam az SB PRO PE-re ver2.6.40.
1-2 hét és megjön az USB-s ketyere.
-Nektek melyik verzió van meg?
-Ennyien lennénk akik magyarországon is nyomják ezt a szimulátort?
-Milyen gyakran nyomjátok multiban és hol?
-Van e valami infótok arról, hogy a nyárra várható újabb verzióban lesz e irányítható M1A2? -
#428 Az új netes megoldásra már nagyon szükség volt, a régi szinte használhatatlan. Az új grafikus motor is jól hangzik, de az majdnem biztosra vehető, hogy egy átlagos pc-n nem fog normálisan futni. Minden estre kíváncsian várom az új fejleményeket, na meg az új felhasználható járműveket. -
Feró Flex #427 Na erre kiváncsi leszek:O))) -
#426 Júniusban jön egy teljesen felújított SB Pro PE.
-
#425 SimHQ -
baabi #424 Sziasztok! Nincs itt véletlenül valaki, akinek problémái voltak a TCP/IP kapcsolódással? Nem tudok rájönni, mi lehet a gond nálam, pedig lelőttem a tűzfalamat és próbálkoztam több porton is... Ha valaki próbaképpen megpróbálna kapcsolódni, azt is nagyon megköszönném! -
#423 Csak 100 dodo (persze a mostani árfolyamon ez is sok), ha újat veszel a legutolsó patch-ért nem kell fizetni, azt magábafoglalja (jelenleg 2.6XX), gyakorlatilag a letöltött progihoz veszel egy hardverkulcsot, utána persze 2.7XX-től az új dolgokért fizetni kell.
A külömbség ég és föld, most nem írogatom oldalkon keresztül, ha játszasz vele úgyis rájössz. Pl: külömböző műszaki alakulatok, aknazárak, akadályok, UAV, stb, stb. -
#422 Szia,
Valamelyik fórumon olvastam hogyan kell, pontosan nem tudom hol, csak átsiklottam felette, mert én egy monitoron használom.
Itt keresd, de szerintem egyszerűbb ha valamelyiken megkérdezed.
http://simhq.com/forum/ubbthreads.php/forums/20/1/Steel_Beasts_Series.html
vagy
http://www.steelbeasts.com/sbforums/index.php -
#421 Megkaptam a demo "kulcsot" :D
Hát... klassznak klassz de eddig semmi olyat nem láttam ami 125 USD-t érne (és most nem a grafikus dolgokra gondolok). Igazából nem látom a különbséget az SB 1. és a PRO SE között.
Cáfoljon meg valaki ha rosszul gondolnám! -
#420 Én akkor írogatok ide. Hátha valaki válaszol majd.
Megtudnátok mondani hogy igazából az SB 1 és a PRO PE miben különbözik?
Azt látom hogy több a vezethető jármű, meg valamivel szebb grafika.
De ezen kívül mi másban jobb az elődjénél? Mi az az extra ami megéri a 100 +25 USD-t? -
Solt #419 f2d és Feró Flex a "játék" nagy ismerője, én csak követem a topikot, hátha egyszer lesz pénzem a játékra...
Csupán azért írtam, hogy jelezzem nem kihalt a topik, viszont nem is a pörgősebbek közé tartozik... Kis türelem, és szerintem érdemi választ fogsz kapni valamelyikőjüktől... -
#418 Oké. Csak nem árt tudni, hogy azért nem jön válasz mert nem tudjátok a választ vagy hogy hiába várok válaszra, mert már senki sem nézni ezt a fórumot.
Olvastam lentebb, hogy lehet demo kulcsot kérni az SB PRO SE-re a "[email protected] címről.
Ez csak ideiglenes lehetőség volt vagy még most is aktív? Mert írtam én is az adott email-re ez ügyben levelet, de nem jött válasz már jópár napja.
Én az SB 1.-el nyomtam eddig de Win 7-et raktam a gépre és többé már nem működik. Így nem árt fontolóra vennem a PRO SE megvételét. De mivel 125 USD-ért már igencsak megnézem mit veszek így nagyon kellene egy demo, hogy kipróbálhassam hogy mit is tud a szimuláció. -
Solt #417 Vagy olyan kérdés amire nem tudjuk a választ. -
#416 Halott oldal.... ??? -
#415 Sziasztok!
Lehetséges az SB PRO SE -be 2 monitor használata? Mondjuk egyik monitor mutatná a térképet a másik meg a TIS-t.
Köszönöm a választ! -
Feró Flex #414 hűha -
-
Feró Flex #412 Tehát:Én is így vagyok ezzel akart lenni.Ma már nem írok...:O) -
Feró Flex #411 Erre gondoltam:O) -
Feró Flex #410 Ja-ja,Én is vagyok ezzel:O)Bár valami normális nyomjelőknek örülnék nagyon. -
#409 Sajnos kevés új pálya van, eddig ezt a kettőt találtam a legjobbnak.
Olyan dolgok modolhatók a játékban, amik szerintem alapból is jók, így ezeken nem szoktam változtatni. -
Feró Flex #408 Szuper,köszi.Jöhetnek még ilyen ajánlatok:O)
Modban valami hasznos?