Steel Beasts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jajj...
Borisz80
Visszatérve még erre a hsz-edre.
Most nézem, hogy az a rohadt nagy szopás a részemrõl hogy a rendelésem után leakciózták a programot 100-ról 75USD-re! <#falbav>(még meg nem jelenik az új verzió) Hamarabb is megtehették volna hogy ...<#bdead>...meg.
Nem mindegy hogy 16ezer vagy 23ezer. <#guluszem1>

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Borisz80
"""-A T-72M1-en van lézeres távmérõ meg ballisztikus computer ami beállítja a löveg függõleges szögét az adott távolságra?"""

Ezt az igazi harckocsira értettem.

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Borisz80
Még nem jött meg a dongle.
Múlt év nyarán próbáltam ki demó licenszel. Hát vannak benne dolgok amiket furcsálok (#), de más részrõl meg EZ az egyetlen modern tank szimulátor ami említésre méltó (szerintem nem is lesz más). Amit a demó alatt láttam az összességében teszett.
Sajnos nem volt annyi idõm hogy mélyen beleássak a manuálba, így csak arra tudtam alapozni amit az SB 1.-bõl tudtam.
Sokkal többet kell vele játszanom hogy igazi véleményt alkothassak róla.
A grafikával nekem semmi gondom, az se érdekelne ha a következõ verzióban nem történne e téren változás. Bár némi árnyék tényleg nem ártana 😄 .

Én annak örülnék ha a program támogatná a több monitoros megjelenítést. Pl más más nézet megjelenítése. Mondjuk 1-1 monitoron a térkép és TIS\GPS.

#Ez egyik ilyen dolog hogy a T-72M1 vak sötétben 2000 m-rõl képes 1 lövéssel eltalálni a tankom pl.M1-et, miközben nincs thermal-ja illetve a gen.1. passzív éjjellátója gyakorlatilag egy vicc. (személy szerint elismerésem annak aki bármit is kivesz ebbõl a képbõl ami távolabb van 100 m-nél).
Ezt meg is mutattam xxx-nek (akivel kipróbáltam a multis részt is. Már nem tudom a nevét, elnézést), mert nem hitte el, de aztán õ is láthatta.

Szóval; mint látom elég kevesen vagyunk de remélem azért nem egyedül fogok nyomulni a szimulátorral, hanem legalább heti 1x multira is sor kerülhet.

MÁS
-Próbálta valaki a licensz megosztását valakivel? Ha jól értettem akkor 7 ?licenszet? vásárol meg az ember amit megoszthat mással is. Egy kritériuma van hogy csak akkor mûködik a másiknál is a program ha a gazdánál be van dugva a "dongle" és megy a codemeter.
-A T-72M1-en van lézeres távmérõ meg ballisztikus computer ami beállítja a löveg függõleges szögét az adott távolságra?
-Van valaki közületek aki harckocsizó a Magyar Honvédségnél?
-Neked\nektek mi a véleményetek a szimulátorról? Játszátok már egy jó ideje, így gondolom igen csak ismeritek minden hibáját.

f2d
És hogy tetszik eddig a game?

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Borisz80
Tudom, olvastam a júniusban megjelenõ új verzióról.
De majd updatelem. Viszont addig is még jún. lesz addig is tudok "játszani". Elkövetkezõ 2 hónapban meg csak félre tudok rakni 25 USD-t.

Na kiváncsi leszek milyen lesz mert lehetne kicsit olyan "játékosabb" mert nekem nagyon száraz így...
f2d
Nem akarom a lelkesedésed letörni, de most életed legrosszabb döntését hoztad meg.
Ugyanis kb 2 hónap múlva jön egy teljesen felújított rész.

- Nekem 2.654
- Kb 3-4 ember
- sehol, szar a multi rész, de a két hónap múlva megjelenõ kiadásban teljesen újra gondolták ezt is.
- nagyon valószínû, elég sokan rinyuszolnak érte.

Borisz80
Üdv, ismét így fél év után.
Hosszas tépelõdés és gyûjtögetés után végre beruháztam az SB PRO PE-re ver2.6.40.
1-2 hét és megjön az USB-s ketyere.

-Nektek melyik verzió van meg?
-Ennyien lennénk akik magyarországon is nyomják ezt a szimulátort?
-Milyen gyakran nyomjátok multiban és hol?
-Van e valami infótok arról, hogy a nyárra várható újabb verzióban lesz e irányítható M1A2?

f2d
Az új netes megoldásra már nagyon szükség volt, a régi szinte használhatatlan. Az új grafikus motor is jól hangzik, de az majdnem biztosra vehetõ, hogy egy átlagos pc-n nem fog normálisan futni. Minden estre kíváncsian várom az új fejleményeket, na meg az új felhasználható jármûveket.

Na erre kiváncsi leszek😮)))
f2d
f2d

Sziasztok! Nincs itt véletlenül valaki, akinek problémái voltak a TCP/IP kapcsolódással? Nem tudok rájönni, mi lehet a gond nálam, pedig lelõttem a tûzfalamat és próbálkoztam több porton is... Ha valaki próbaképpen megpróbálna kapcsolódni, azt is nagyon megköszönném!
f2d
Csak 100 dodo (persze a mostani árfolyamon ez is sok), ha újat veszel a legutolsó patch-ért nem kell fizetni, azt magábafoglalja (jelenleg 2.6XX), gyakorlatilag a letöltött progihoz veszel egy hardverkulcsot, utána persze 2.7XX-tõl az új dolgokért fizetni kell.

A külömbség ég és föld, most nem írogatom oldalkon keresztül, ha játszasz vele úgyis rájössz. Pl: külömbözõ mûszaki alakulatok, aknazárak, akadályok, UAV, stb, stb.

f2d
Szia,

Valamelyik fórumon olvastam hogyan kell, pontosan nem tudom hol, csak átsiklottam felette, mert én egy monitoron használom.

Itt keresd, de szerintem egyszerûbb ha valamelyiken megkérdezed.
http://simhq.com/forum/ubbthreads.php/forums/20/1/Steel_Beasts_Series.html

vagy

http://www.steelbeasts.com/sbforums/index.php

97th Vampire
Megkaptam a demo "kulcsot" 😄
Hát... klassznak klassz de eddig semmi olyat nem láttam ami 125 USD-t érne (és most nem a grafikus dolgokra gondolok). Igazából nem látom a különbséget az SB 1. és a PRO SE között.
Cáfoljon meg valaki ha rosszul gondolnám!

97th Vampire
Én akkor írogatok ide. Hátha valaki válaszol majd.
Megtudnátok mondani hogy igazából az SB 1 és a PRO PE miben különbözik?
Azt látom hogy több a vezethetõ jármû, meg valamivel szebb grafika.
De ezen kívül mi másban jobb az elõdjénél? Mi az az extra ami megéri a 100 +25 USD-t?

f2d és Feró Flex a "játék" nagy ismerõje, én csak követem a topikot, hátha egyszer lesz pénzem a játékra...

Csupán azért írtam, hogy jelezzem nem kihalt a topik, viszont nem is a pörgõsebbek közé tartozik... Kis türelem, és szerintem érdemi választ fogsz kapni valamelyikõjüktõl...

www.smart-bus.hu

97th Vampire
Oké. Csak nem árt tudni, hogy azért nem jön válasz mert nem tudjátok a választ vagy hogy hiába várok válaszra, mert már senki sem nézni ezt a fórumot.
Olvastam lentebb, hogy lehet demo kulcsot kérni az SB PRO SE-re a "[email protected] címrõl.
Ez csak ideiglenes lehetõség volt vagy még most is aktív? Mert írtam én is az adott email-re ez ügyben levelet, de nem jött válasz már jópár napja.

Én az SB 1.-el nyomtam eddig de Win 7-et raktam a gépre és többé már nem mûködik. Így nem árt fontolóra vennem a PRO SE megvételét. De mivel 125 USD-ért már igencsak megnézem mit veszek így nagyon kellene egy demo, hogy kipróbálhassam hogy mit is tud a szimuláció.

Vagy olyan kérdés amire nem tudjuk a választ.

www.smart-bus.hu

97th Vampire
Halott oldal.... ???

97th Vampire
Sziasztok!
Lehetséges az SB PRO SE -be 2 monitor használata? Mondjuk egyik monitor mutatná a térképet a másik meg a TIS-t.
Köszönöm a választ!

hûha
f2d

Tehát:Én is így vagyok ezzel akart lenni.Ma már nem írok...😮)
Ja-ja,Én is vagyok ezzel😮)Bár valami normális nyomjelõknek örülnék nagyon.
f2d
Sajnos kevés új pálya van, eddig ezt a kettõt találtam a legjobbnak.
Olyan dolgok modolhatók a játékban, amik szerintem alapból is jók, így ezeken nem szoktam változtatni.

Szuper,köszi.Jöhetnek még ilyen ajánlatok😮)
Modban valami hasznos?
f2d
Két jó pálya T-72-höz, a másodikban lehet ájszakai harcászkodni.

Russo-Turkish Battle T-72M1 (2.640)
Slovenian Defense T-72M1 (2.640)

f2d
Valóban ez a Pro PE elsõ kiadásához tartozik, ez a Keycharts van a User's Manual hátulján, de azóta is sok idõ eltelt már. <#wink>

Nincs sajnos.

1.33-nál van "NVG for commanders".

Régi használati füzetem van nekem is,több éves.Tehát az új dolgok nincsenek benne.
Most nézem az L.2A5-öt és ott tényleg számít az N gomb, A joy-on nem a megszokott bill.-el nagyít a hõkamerán, mint az A4-el.
köszi
A tutorials-ba neked a T-72M1 alatt van egy darab "feladaton" kívül, egyéb is?
Ez egy 2006-os bill. kiosztás elméletileg a pro-hoz. Ezen is ott van az N gomb.
Nálam a "nagyítás" pl.: a Leo2 (kivétel A4) nem mûködik a hõkamerán...
f2d
Ez még az elsõ részhez való, azóta sokminden változott.
(Pl a Leo2 is, az újabb verzióknál, az N gombal tudod a magnification-t váltani.)

f2d
Az SBWiki-t olvassátok el, ott minden problémtokra választ kaptok. Pl T-72M1, itt éjjellátó, párhuzamosított géppuska, töltõautómata kezelése, stb részletesen ki van fejtve.

A numlockos billentyûzeten +/- gombokkal kapcsolgatom, vagy F2, F3 a lövész poszton a különbözõ célzók (ha jól mondom).

Éjjellátót hogy kell bekapcspólní?Videón láttam hogy van ilyen.
Nálatok is vannak ilyen mikró akadások?
Szombat óta ismerkedem a demóval, és lenne pár kérdésem. A "lõ-pályákat" gyakoroltam végig a különféle típusokkal.

De a T-72M1 nem akar "mûködni", mert be sem tölti a lövedéket. Hiába mérem be lézerrel a távot stb. nem tudok lõni. A 7.62-es párhuzamosított is érdekesen viselkedik az M gombra. Ennek a hk.-nak a gyakorló "küldetései" (Tutorial) is hiányoznak, csak egy gépi demó van helyette. Ez a demó licensz sajátossága lenne, hogy nem érhetõ el minden?

A Leo.2A4 olyan mint a SB-ben. A hõképes célzónál is van 12x-es nagyítás, eddig rendben. Azonban pl.: a Leo.2A5-nél már nem lehet a hõképessel így célozni. (csak az alap 4x-es kapcsolható)
Van valami spec. új gomb erre?
f2dhu, én nem a fizikára utaltam hanem a rugózásra.

Tehát hogy nincs lengéscsillapítás. Sem szimulálva nincs, sem animálva.
Ha megfigyeled, haladás közben a futógörgõk csak forognak egy helyben, nem végeznek függõleges mozgást. Nem is végezhetnek igazán, mert a a SB-ben nincs reális talaj szimuláció sem. Remélem érted mire akarok kilyukadni. <#papakacsint>
Köveken, síneken, egyéb talajegyenetlenségeken való áthajtáskor a futómû viselkedésének az imitálása az amire gondolok.

IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin

Szépen kiköhögöm a 25dolcsit ha már 100-at egyszer kifizettem nem maradok le....
Szuper ez a 2.640,óriásit fejlõdõtt a játék.
f2d
Hát, semmi nem tart örökké.
Viszont kérhetsz ingyenes Demót. Ha jól sejtem, Te Death Rattle liszenszével játszasz(nál). <#vigyor1>

A baj az nincs idõm most játszani😮(
Lejár a demo tökön szúrom magam😮)
f2d
Akkor ott valami gond van, mert nálam szinte érezni lehet a vas súlyát, és ez harckocsinként változó. A T-72 talán egy kicsit fürgébb, mint amit a 780 LE megengedne. (A T-72 fajlagos teljesítménye 13,8 KW/t, a Leopard 2-é 17,5 KW/t, és mégis kb ugyanúgy szedi a lábát elõre mint a Leo 2.)

Az ArmA2 nem egy kategória, az egy nagyon jó TPS, és nem szim. Ott a jármûvek csak a játékélmény fokozására szolgálnak, a realitáshoz semmi közük (sajnos). Viszont cserébe sokkal szebb látványelemeket tartalmaz a játék. Azt mindenkinek magának kell eldönteni, hogy neki mi ér többet.

100$? Azért egy apróságot tudomásul kell venni a SB-ve kapcsolatban, mégpedig azt, hogy ez egy nagyon rétegjáték -szimulátor, harckocsis, ráadásul még modern is, szóval halmozottan hátrányos helyzetû <#nevetes1> -, és a fennmaradáshoz, sajnos ilyen árat kell szabni. A komolyabb szimek hasonló üzletimodellel mûködnek (pl DCS), vagy egyszerûen finansziális okok miatt megszünnek.

Engem nem zavarna, fõleg ha leírnák hogy konkrétan mire számítsunk tartalom szempontjából.

Ami viszont mocskosul illúzióromboló az a harckocsik mozgásakor a pattogás. Úgy viselkednek mint amikor az ember egy makettet tologat a talajon. Erre gondoltam amikor a futómû rugózásának hiányát jeleztem.
Ezt még az ArmA 2-ben is gyönyörûen animálják, pedig az elsõsorban nem is egy szimulátor. Én tényleg nem vagyok egy kötekedõs fajta, de 100 dolcsiért azért szerintem illene ilyen feature-t felmutatni.

Ami még szemet szúr az a helikopterek mozgása, amik (legalábbis a Mi-24 ) úgy gyorsulnak 0-ról 200-ra mint egy dragster. Ez is irreális egy kissé.

IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin

f2d
Bár nekem qrvára nem hiányzik, de várhatóan nyáron lesz egy mid-stream upgrade.