208
  • MacrosTheBlack
    #208
    Tükörbe néztél?
  • Tetsuo
    #207
    Te hm.. kissé gyerekes vagy. Talán neked kéne kinyitni a szemed. Addig értelmetlen a vitád, amíg nem tájékozódsz. Áhh, mind1, úgysem érted.
  • MacrosTheBlack
    #206
    Nem, ez R-Á-D jellemző, csak gondolkodnod kéne hogy észrevedd.
  • Capra Ibex #205
    (gondolkodásúAkkal....)
  • Capra Ibex #204
    Hmm szerintem sem ártana gondolkodnod...
    Tudod általában a (szélső) jobb oldal jellemezhető beszűkült, nem elfogadó (hogy ne mondjam intoleráns), stb "gondolkodás"módjáról.
    Ha magadba néznél meglátnád, hogy ez RÁD jellemző, szóval igen közel vagy az általad emlegetett Pannon Rádióhoz.

    De ha ennyire el vagy tévedve, ajánlanék egy másik rádiót, amit mindig emlegethetsz, ha kedves, téged meggyőzni próbáló "liberális gondolkodásúkkal" találkozol.

    Tilos.
  • ReTeK
    #203
    "szélsőfasiszta" ???
    nocsak fasisztább a fasisztánál ?
  • szivar
    #202
    Inkább a vallásos fanatikusok nem tolerálják a humort. Sőt semmit sem tolerálnak, ami nekik nem tetszik. De ha már van egy ilyen fanatikus vallási vezető, akkor akár több ezer -esetleg több tízezer- fős tömegeket is fel tudnak hergelni. Elég ha megnézünk valai politikai alapokon nyugvó nagyobbacska gyűlést, ott is többnyire ez folyik, csak nem vallási alapon.
  • sonance
    #201
    A jó dolgokhoz persze senki nem ír ilyen hosszan, mint egyesek :) Az én véleményem egyszerű: a fanatikus vallások nem vezetnek jóra, főleg, mert nem tolerálják a humort.

  • szivar
    #200
    Talán nem egy vallást kellene elitélni egyes csoportjainak a bűneiért. Amúgy azt a Pannon Rádiót merrefele lehet halgatni? Mert errefele sajnos nem jön be, de majd igyekszem. Mellesleg nem vagyok iszlám, de tudom hogy téged ez sem érdekel kifejezetten.
  • MacrosTheBlack
    #199
    Talán nem a Pannon Rádióban (ez Cs. Pista szélsőfasiszta pártelnök szócsöve) kéne "utánajárni", és szövögetni a nemlétező összeesküvés elméleteket. Elég csak a tv-t kinyitni, tudod, ahol a _tények_ vannak, nem a fantazmagóriák. Álomvilágban élsz, egy iszlám álomvilágban.
  • szivar
    #198
    De én legalább tudok gondolkodni... És szoktam is. Mégmielőtt hozzászólnák valamihez is a fene nagy eszemmel, azért utánajárok a témának, hátha valmit rosszul tudok. Mellesleg nem azt várom el hogy az én fejemmel gondlokozz, hanem azt hogy legalább a magadéval.

    Mi az a Pannon Rádió? Lehet hogy egy kicsit többet halgatod azt az adót, mint én. Mellesleg jobb érzéssel tölt el az hogy kiröhögnek, mintha sírnának a műveltségem hallatán. Mellesleg majd ha saját véleményt is tudsz alkotni a dolgokról, -jobban körbejárva a témát, mint amit a médiából megtudsz (tv, rádiók, blikk,stb)- akkor lehet hogy neked is más véleményed lenne a dolgok állásáról. És ha összeesküvés-elméletnek hiszed az olyan apró dolgokat, amiket leírtam, akkor nem is jársz messze a valóságtól. Csak ezt az elméletet nem én írtam le, hanem a te fejedben derengett fel. Ha jól emlékszem, én csak a tényeket írtam le.

    És valóban. Örülök hogy észrevetted, Pakisztán nem magyarországon van. És nem lenne rossz egy kis agymosás, de van akinél ez lehetetlen, és nem azért mert olyan hatalmas az akaratereje...
  • MacrosTheBlack
    #197
    Te várod el mástól hogy gondolkodjon a te fejeddel, mikor te nem tudsz a másik fejével gondolkodni? Lol. Csak nyomod a terrorista propagandát, a Pannon Rádióban belédagymosott Tel Aviv - New York összeesküvéselméletet, csoda ha mindenki kiröhög? Ez itt nem Pakisztán, itt nem vevő senki a tálib agymosásra!
  • MacrosTheBlack
    #196
    Tényleg az vagy.
  • szivar
    #195
    Szerintem te titokban terrosristákat támogatsz. Ha letagadod, akkor biztosan, ha nem akkor is :D. Ha figyelmen kívül hagyod az előző mondatot, akkor meg kínvallatásban lesz részed, amíg be nem vallod :D.

    De talán ha a műveltségedet csillogtatod, akkor legalább olvasd el azt amit írtam, és utána vonj párhuzamot a dolgok között. Egy kis segítséget azért még adok, hátha felfogod. Hátha így már leeseik hogy mi köze van a wtc lerombolásának Irakhoz és Izraelhez.
    Amerika beleugat mindenbe -> Egyeseknek nem tetszik -> WTC -> na hol is volt a Word Trade Center?
    Természetesen Bagdadban. Nem ám amerikában. Sőt mi több, ez a két épület semmiféle jelképnek nem volt tekinthető, még az amerikai polgárok szemében sem.

    Hogy mi köze van a karikatúráknak ehhez? Gondolom neked is rettent mód tetszene ha leközölnének olyan karikatúrát, hogy az egyik családtagodat egy lágerben ápolgatja hátulról Jézus, horogkeresztes karszalagot viselve. Körülbelül ilyen látvány a muzulmánoknak ez az egypár karikatúra. És ezt ne vedd személyes (sőt senki sem vegye) sértésnek, mert csak hasonlatnak szántam. Azonkívül meddig tartana bocsánatot kérni a Dán államnak a mohamedánoktól? Semeddig. Csak ez ilyen civilizált szokás, hogy nem kérek bocsánatot.
    Hogy miért nem? Dögölj meg, azértvazzemertcsak. Te kis görcs. Ne háborogj nekem, mert szólok a bátyámnak, annak sem teccik ám a pofád. Sajtószabadság van ám.
    Csak nem a sajtó tartja a hátát, hanem egy egész ország. Olyan nagy kaland lenne egy "bocsánatot kérünk mindazoktól" kezdetű mondat?

    Azonkívül hogy van amely muzulmán csak a fejét csóválja, és kedves dolgokat gondol magában, van olyan is, aki ezt a vallása elleni támadásnak veszi. A középkorban nem egy ember hal kínhalált, mert az egyház istenkáromlásnak vélte a szavait. Valahogy így megy a dolog kint is, mert a vallási vezetők vannak MÉG tényleges hatalmon. Ezen Ámerika vezetése sem sokmindent tud változtatni.

    Mellesleg ha te is birkapásztorként tengetnéd az életedet, minden másra lenne gondod, csak a rádióhalgatásra, tévézésre meg a netezésre nem. Azon kiváltságos kevesek akiknek meg van erre idejük és LEHETŐSÉGÜK, azoknak meg nem érdekük hogy a vallási ellentéteket ékesszóval elsimítsák. Nekik az a jó hogyha áll a bál, fogynak a fegyverek, vagy erősödik a hatalmuk. Esetleg ha valaki ellenük mer szólni, akkor minnél előbb eltűntessék a föld felszínéről.

    "Kicsit unalmas már ez az USA - zsidó - multik paranoia... "

    Igen. Az az unalmas, hogy leközöl az ember egy rakás TÉNYT, és akkor ezzel szemben jön az elvakult HIT, hogy szemetek, gonoszak, primitívebbek, stb. Illetve az hogy a (pl.) Meggyesdi meg az Orbán nem ezt monta. Tényként kezelem, azt hogy az ember -ha 'biztos' forrásból halja a dolgot- akkor nem képes elgondolkodni a részleteken, hanem elfogadja azt amit mondanak neki. Akkor is ha ellentmond a tényekkel. Ez van nálad is és ez van a muzulmánok egy részével is. Tök mindegy hogy ha így cselekszel akkor a nagy bosszúálló (lsd. dick, farok, pistike, tsai) rossz végére kerülsz és csak szopás lesz. Ezt mondták, bennük megbízok.

    " Gyújtogatni, rombolni, gyilkolni, az igen..."
    Esetleg nézz meg egy archív felvételt, hogy egy focimeccs után mit művelnek a szurkolók. Párszáz ember műve alapján levonnád a következtetést egész Európáról? Törnek-zúznak, a rendőröket megdobálják -esetenként tüzes vízzel (molotov-koktél)-, vagy rájuk lőnek. És még nekik nem tetszik ha megsorozzák őket gumilövedékekkel, vagy egykicsit meggyepálják a hátuk közepét ezzel+azzal.

    De amúgy valóban rosszul cselekednek a muzulmánok, mert nem elégetni kellene a zászlókat, hanem kimosni.

    És végezetül egypár sor ami sokaknak ismerős lehet.

    Uradat, Istenedet imádd, és csak neki szolgálj!
    Isten nevét hiába ne vedd!
    Az Úr napját szenteld meg!
    Tiszteld apádat és anyádat!
    Ne ölj!
    Ne törj házasságot!
    Ne lopj!
    Ne hazudj!
    Felebarátod házastársát ne kívánd!
    Ne kívánj el semmit sem felebarátodtól!

    Aki ezeket mind betartja, attól elfogadom a kritikát, hogy a muzulmánok így meg úgy...
  • IstvánTM
    #194
    És a Macross szinte csak miattad született 193 hozzászólás, szerintem akkor tuti te látod jól a dolgokat :D
  • Equ
    #192
    The Politically Incorrect Guide to Islam

    Egy kis olvasnivaló...
    (torrenten is)
  • Enkil
    #191
    Na pont az ilyen kretén, szánalmas megnyívánulásokról beszélek. Tökéletes példa vagy arra amit mondtam. Fiatal, beképzelt és szűklátókörű.
  • MacrosTheBlack
    #190
    Mi meg azon amikor majd a Híradóban kiskanállal kaparják össze a testrészeidet egy robbantásnál.
  • MacrosTheBlack
    #189
    Mi meg mondhattuk volna hogy az oroszokkal meg az osztrákokkal nem merünk szembeszállni, ezért inkább felgyújtunk pár mecsetet Kairóban, vagy felrobbantunk egy iskolát Libanonban. Mi miért nem így gondolkodunk? Talán mert nem vagyunk olyan gyávák mint az arabok?
  • MacrosTheBlack
    #188
    Igen, azok. Majd nézd meg a tv-ben micsoda intelligencia sugárzik az arcukról miközben zászlót égetnek meg követséget rombolnak. Sír a szájuk hogy nincs miből megélni, de dolgozni azt már nincs eszük. Gyújtogatni, rombolni, gyilkolni, az igen...
  • MacrosTheBlack
    #187
    Hát igen, tanulhatnának az arabok a múltból. Pl. azt hogyha sokat szórakoznak, keresztesháborút kapnak a nyakukba. Ez nagyon tanulságos.

    Mellesleg a ruszkiknál nincs sem Mekka, sem Damaszkusz. Ezek a városok egy kicsit arréb vannak, és nem sok közük van oroszországhoz.
    Épp ezért jó példa! WTC sincs Izraelben, de még Irakban se!

    Kicsit unalmas már ez az USA - zsidó - multik paranoia... A dán karikatúrákhoz pl. mi köze az amcsiknak, izeaelnek? Semmi. Mégis az ő szászlójukat (is) égetik. Ezeknek csak a balhé kell, szarnak bele kinek mi köze van mihez, ezt kéne már felfognia minden arabfannak! Úgy jártok majd mint a Függetlenség napjában akik integettek a tetőről az ufósoknak, azok meg szarrábombázták őket. Te se veszed észre hogy te is ugyanolyan célpont vagy, hiába haverkodsz velük. És mégis azok mellé állsz akik le akarnak téged gyilkolni. Ez hiányzik neked?
  • Enkil
    #186
    És jókat nevetnek azokon akik, ilyen technikailag elmaradott fórumrendszerben, kisregényeket írnak.
  • Enkil
    #185
    Nem árt észben tartani , hogy sokan itt kis pisis 13 évesek vagy még annyi sem, ezért van hogy ilyen cikkeknél mindig van pár kölyök akik atomot meg ilyeneket mondanak. Nekik meg hiába írsz érsz érveket, ha meg is érték akkor is megállásnélkül sorolják tovább a hülyeségüket
  • kristiaan
    #184
    a 48as szabadsagharcott az osztrakok ugy nyertek meg h hivtak az oroszokat segitsegul. tehat 1 3 fel lepet kozbe, mondhata volna oroszo h ez az osztrakok gondja. ennyi erovel mi meg menjunk oroszoba robbantgatni, mert 150 evvel ezelott segitetteg az osztrakoknak?
  • Bitlisz
    #183
    .
    birom az olyan velemenyeket, akik az eletben nem voltak keleten, sot, egy nyamvadt filmet sem neztek meg ami az ottani vilagrol szol, szal igazabol goze sincs "a masik oldal" eleterol...de "atomot nekik" stb hozzaszolasokat irnak...pedig mar szuletett jopar film is a temat illetoen. pl a Menyorszag Most c film volt az utolso, ami vege utan a moziban szokatlan csond lett.
    A vallasi fanatizmus es a mindent fikazunk (anarchia) kozott nincs is olyan nagy tavolag.
  • ReTeK
    #182
    mikor a szoc. blokk országa voltunk gondolom az átlag amerikai is kb. ugyanezt gondolhatta róllunk "szemét komcsik primitív népség nem dolgoznak,buták,lusták ATOMOT NEKIK"
  • szivar
    #181
    Az a baj veled, hogy semmi dolgod az életben, csak szaporodsz és háborogsz minden hülyeség miatt, pedig lehetne értelmesebb időtöltésed is. Ezek szerint az arabok primitívek...
  • szivar
    #179
    A múltból valóban nem lehet megélni, csak tanulni belőle. Például azt hogy mi miért történt, hogy legközelebb ne kövessük el ugyanazt. De akit ez nem érdekel, és csak a saját teljes mértékben 'elfogulatlan' véleményét szajkózza, azt tudom sajnálni.

    Mellesleg a ruszkiknál nincs sem Mekka, sem Damaszkusz. Ezek a városok egy kicsit arréb vannak, és nem sok közük van oroszországhoz. Ezeket a cselekedeteket elitélném.

    És a terrorizmust az USA és népes társaságának közbenjárására sikerült ilyen elfogadható mértékűre növelni. Ennek a kezdetét a II.világháború utáni évekre lehet tenni. A holokauszt után a nagyhatalmak megállapodtak abban, hogy a zsidóknak külön állam kellene. És vala Izrael ('48), aki feltámadt hamvaiból, kihasítván egy jókora területet a környékbeli arab országokból, deportálván az arab népességet. Amint egy kicsit megerősödött Izrael, akkor arra gondolt a vezetés, hogy egy kicsit terjeszkedni kellene valamerre, még több arabot űzött el az othonaikból ('67). Ebben az USA is segítette fegyverekkel és politikai támogatást is biztosított. Főleg '73 után. Mellesleg Izrael nem fogadta el az ENSZ határozatát (ENSZ határozat 242), melyben a júniusi háborúban elfoglalt területek visszaadására kötelezte, valamint egy "igazságos és hosszantartó békét" garantált Izrael és arab szomszédai között. '82-ben lerohanták Libanont. Amikor az arab fiatalok kövekkel kezdték dobálni őket, akkor egyből nácizmust kiálltottak. '96-ban ismét lerohanta Libanont, többszáz civilt is lemészárolván. Mi lett volna egy fegyveres beavatkozás eredménye? Nácizás.

    És most egypár statisztikai adat az USA jócselekedeteiről, amiről nem nagyon szeretnek beszélni. "Az USA indokinai háborúinak következményeként elpusztult, 4-5 millió férfi, nő és gyermek. Vietnámnak, az amerikai csapatok visszavonása után, egy történész szerint, azonnali segítségre volt szüksége. "Délen elpusztult, 9000-15000 falu, 10 millió hektár szántóföld, 5 millió hektár erdő. A háború visszahagyott mintegy, 200000 prostituáltat, 879000 árvát, 181000 fogyatékost és 1 millió özvegyet. Az északi országrész mind a hat ipari városa súlyosan megrongálódott, ugyancsak a megyei területi fovárosok, valamint 4000 mezogazdasági közösség az összes 5800-ból. Carter elnök mégis elutasított mindennemű jóvátételt és úgy nyilatkozott, hogy "a pusztítás kölcsönös volt". Clinton elnök védelmi minisztere, William Cohen jegyzi meg, nem lát semmiféle szükségességet "bárminemű bocsánatkérésre is, ami a háborút illeti" és hozzátette személyes véleményét: "Mindkét ország sokat szenvedett a háborúban, amely mély sebeket ejtett mindkét félben. Bizonyára, nekünk is jutott nem kevés belőlük"."

    Na, akkor csapjuk egy kalap alá a maradékot, csak tényekből kiindulva. A közel-keleten húzódó országhatárok jó részét az akkori nagyhatalmak húzták meg, bár ez sokakanak nem tetszett, de hiába emelték fel a hangjukat ellene. Kik mennyire volt benyalva, attól függően alakultak a határai. Lsd. Irak, Kuvait. A későbbiek folyamán a Szovjet-Amerikai ellentét (lsd.:hidegháború) miatt az usa támogatta a hozzá hű diktatorikus rezsimeket. Mind fegyverrel, mind pénzzel, csak azért hogy arrafele ne terjedjen el a kommunizmus. Ezért adták segítő jobbjukat a diktátoroknak, mert biztosak lehettek benne hogy amíg támogatják őket, addig megtorolnak mindenféle kommunista szervezkedést. Illetve segédkeztek bizonyos kiképzőtáborok létrehozásában, ahol partizánakciókra képezték ki a jelölteket. Na, mire gondoltam?

    És eljött az idő, amikor a Szovjetunió összeomlott. Közben némely rezsim ellenszegült az usa szándékainak. Lerohanták ezen országokat, mondván hogy tömegpusztító fegyverek, meg terrorizmus.

    Így talán megérthető a terrorizmus miértje is - bár tudom hogy téged nem érdekel. Szerinted ha valaki függetlenséget akar, nem akarja hogy más nemzetek vezetői döntsenek a sorsukról, akkor indítson háborút. Szerinted az araboknak lenne esélye a Nyugattal szemben, ha háborúra kerülne a sor? Nem. Mert a Nyugat szeretné megvédeni az érdekeit -most nem olyan maszlagokra gondolok hogy demokrácia és az emberi jogok-, ehhez megvan a szükséges katonai erő is a háta mögött... Az alapvető emberi jogok mindenhol le vannak tojva. (Mellesleg olyan hogy egy nemzet érdekei, a valóságban nem léteznek. Csak személyek érdekei, de ez más tészta.) Ezen okokból is robbantgatnak, nem azért mert tetszik nekik. Fel akarják hívni a figyelmet magukra, de mivel terroristákkal nem tárgyalnak...

    "Dzsihádot jelent az is, ha egy muszlim megvédi idegen támadóitól
    országát, és vallását. "

    Nos, szerinted miért folytatnak 'partizánakciókat' a Nyugati országok ellen? Azonkívül hogy tudatlanok, primitívek,stb.

    Amúgy mit jelent az a szó hogy terrorista? Csak azért kérdem, mert mindenhol ezt lehet hallani, bár definíció nincs rá. Tök jó, mindenki lehet terrorista :D. Legalábbis az akire ráfogják. Akár te is :D. És le vannak sz@rva a jogaid :D.

    Iránról meg csak annyit, hogy a pártatlan megfigyelők szerint nem volt csalás a választásokban. Tehát jogosan nyert a Hamas. És ha közbeavatkozik az USA, az mindannak a sárbatiprását jelenti, amiért állítólag harcolnak.

    Így dióhéjjben.
  • bécikém
    #178
    az a baj az arabokkal hogy semmi dolguk az életben szaporodnak,háborognak minden hülyeség miatt, pedig lehetne értelmesebb idötöltésük is mint a zászlóégetés szoval primitivek
  • MacrosTheBlack
    #177
    Ha mindenki félt volna a következményektől, nem lett volna 1956, 1848 se. Ha nem akarnak változtatni rajta, az azt jelenti hogy azt akarják amit a diktátoraik, és számolhatnak vele hogy ezt meg mi nem fogjuk hagyni. Döntsék el nekik mi a fontosabb: a béke vagy a háború. A háborúban viszont nem a saját uraik, hanem az ellenfél fog visszalőni, akkor meg ne nyavajogjanak hogy az amcsik tesznek rendet Irakban, Afganisztánban, és nemsokára Iránban is. Ha ők nemtudnak, akkor másnak kell.

    Ez a "helyes útra terelés" sose működött semmivel, majd pont az iszlámmal fog... Én remélem hogy azelőtt leszámolnak vele az amcsik a határainkon _kívül_, mielőtt minálunk fognak balhézni az arabok. Inkább ott legyen háború mint itt!
  • szivar
    #176
    "Ki kell állnunk a nyugati civilizáció mellett."
    Ebben egyetértek veled. Nem szabad hagyni hogy a csőcselék megakadályozza a kifejlődését.
  • Kornan
    #175
    Szerintem azért nem mernek ellentüntetést szervezni mer félnek a következményektől,az az igazság,hogy némelyik arab országban teljesen uralma alatt tartja a környéket egy terrorista szervezet.Ha valamelyik gazdag és befolyásos arab ki merne állni a nyugat melett akkor biztosan árulónak nyilvánítanák és a többit már tudjátok.Nekünk kell megoldani a helyzetet,mert ők maguk nem fogják,csak elszaporodik az erőszak és a gyűlölet.Ha engedünk akkor is a szélsőséges terroristák tovább folytatják a harcot.A kormányvezetés ott nem megbízható,ha pl Iránban kifejlesztenek atomfegyvert mi a garancia hogy nem adnak belőle a terroristáknak,itt nem az a fontos,hogy miért teszik hanem azt hogy ellenünk teszik amit teszik.Nyilván nem minden arab országban ugyanolyan súlyos a helyzet,de épp elégben nagyon rossz.Nem engedhetünk mert egyszer csak azon kapjuk magunkat,hogy egy jól szervezett terrorista hullám lerombol egy egész nagyvárost.Az ő ideológiájuk a rossz nem a miénk,mondjuk ők meg ugyanezt gondolják rólunk.Ki kell állnunk a nyugati civilizáció mellett.Már említettem,hogy saját határainkon belül kell fellépni a mohamedán vallás ellen,és helyes útra kell terelni az arabokat,még egy két terrorcselekmény és meglessz rá az indok is.Vannak arabok akiket ez nem érint,őket persze békénhagyjuk,amíg nyugton maradnak.Itt nem mi vagyunk az agresszorok hanem ők.
  • MacrosTheBlack
    #174
    Mi alapján higgyem el? A számolatlan terrorakció, vagy az azokat éljenző csőcselék láttán? Sajnos értelmes arab vagy nem létezik, vagy jól titkolja. Amelyikről azt hiszed hogy az, abból lesz a terrorista, akiről aztán majd a tv-ben azt nyilatkozzák a szomszédok hogy "pedig olyan rendes visszahúzódó ember volt..."
  • Capra Ibex #173
    Különben is, hogy minden arabot leterroristázol az olyan (ha nem rosszabb), mintha minden európait lenáciznál.
    Már pedig a náciknál nem sok primitívebb állatfajt ismerek a világon.
    Azt is írtad, hogy mé' nem mennek el akkor tünteni a khm... "radikális elemek" ellen.
    Szerinted pl nekem van időm, kedvem, akár bátorságom elmenni tünteni a nácik ellen?
    Nincs, és értelme sincs mert hálisten annyira nem jellemzőek az ilyen csoportok (jobb lenne neonácinak vagy fene tudja minek nevezni őket) szerintem, hogy mozdulni kelljen ellenük.

    Persze ha esetleg arab országban élnék és ott azt látnám csak a tv-ben, hogy a fehér ember arab embert ver/öl, és nincs is olyan fehér társa aki ezt megakadályozná, mit gondolnék?
    Hogy minden fehér rasszista, primitív állat?

    Azt.

    Rosszul gondolnám?

    De még mennyire.
  • Capra Ibex #172
    Megoldás?
    Egyelőre csak hidd el, hogy ez a kissebbség.

    /Ismerek arab embereket (és nem a gazdagabb régiókból), jártam is már arab országban, és egyáltalán nem gondolom, hogy primitívek lennének.
    Sőt akikkel beszélgettem mind kedves, értelmes fickók voltak./

    A kevesek hülyeségéért meg ugye nem lenne szép dolog mindenkit megbünteni.

    (a 119-esedre reagálva meg... OK, akkor vagy bocsáss meg "ellenségeidnek", vagy méginkább olvass bele a Koránba és rájössz, hogy ilyenről nem hogy szó nincs benne, de az iszlám békés vallás!)
  • MacrosTheBlack
    #171
    És szerinted mi a megoldás? Áttárni iszlám hitre? Én nem akarok primitív lenni, te igen?
  • MacrosTheBlack
    #170
    A múltból nem lehet megélni, ezek ma nyírnak ki minket - ha hagyjuk.

    És mit szólnál ha a idejönnének a ruszkik, de mi ahelyett hogy velük rendeznénk le a dolgot, felrobbantanánk pár iskolabuszt meg repülőt Mekkában meg Damaszkuszban? Jogos lenne, nem?

    Az araboknak nincs mit megbosszulni, ők kezdték az egészet, amit utána kapnak, azt bűntetésnek hívják. Azon pedig nincs mit megbosszulni, elfogadni kell. Mit szólnál ha a móri rablógyilkosok megbosszulnák a bírósági ítéletet? Jogos lenne?
  • Capra Ibex #169
    És még sír a magyarok szája, hogy miért élünk ilyen szarul... Magatokba nem néznétek?
    Ha ez a rasszista felfogás a többség, várom az atomot a mi fejünkre, annyival is jobbak lesznek azután az arányok.
    Szerintetek tényleg ez a megoldás?
    Miért nem gondolkodtok?

    Szivar, csodálom a kitartásod.
  • szivar
    #168
    És mindezen következtetéseket a közelkelet közelmúltjának tényleges (szerintem, cáfolj meg ha nem igaz) ismerete nélkül közelítetted meg ennyire. Gratulálok.

    Ismét csak egy hasonlattal élnék. Mit szólnál ahhoz, ha holnap beállítanának az oroszok, mert szerintük másik kormány kellene mo élére. Mondjuk olyan ami őket támogatja a nyugat ellenében? Biztosan örülnél neki. Esetleg ha a nyugat úgy döntene hogy lecsippent még egy kicsit az országunkból, mert szüksége van rá pl. a cigányoknak, és azok majd kapnak egy kis államot. Aztán amikor egy kicsit felfegyverkeztek, akkor még csipegetnének maguknak egy szeletet, mert nekik az xxx prófétájuk már 30000 éve nekik ígérte, csak annakidején elmentek, de most visszajöttek és kell nekik ez a föld. Biztos vagyok benne hogy nem méltatlankodnál. Esetleg lelőnék a kislányodat, mert azt hitték hogy robbanószer van nála, csak olyan messze volt hogy felnőttnek látszott. Biztosan nem fenekednél bosszúra, pláne ha panaszra vinnéd -feltéve nem kerülnél kapásból sittre,stb- és beleröhögnének a pofádba azzal az indokkal, hogy ez megesik.

    Mellesleg ahol valóban a nép választott, ott sem nyugodtak bele a nagyhatalmak ebbe a döntésükbe. Többnyire be kellett avatkozni, ilyen+olyan indokokkal. Valószínűleg nem az olaj miatt, hanem csak a demokrácia védelmében...

  • bécikém
    #167
    nem tom ki hogy van vele de ha az araboknak atom kell akkor adjunk nekik egy nagyot a fejükre
    mert ezek másból ugysem értenek csak az eröszakból az arabokat másképp nem lehet megfegyelmezni csak egy kis eröszakkal