72
  • OliApa
    Azért nem olyen egyszerű ez a logó, mint amilyennek látszik. Egyszerű ember egyszerűnek látja. Hajaz a möbiusz szalagra. Pölö.
  • SymbioC
    Nem tudom, de a bugyiszínű T mennyivel jobb logo?
    Ja, igen, nem a logotól lesz egy szolgáltató korrektebb, vagy olcsób.
    Tölem egy WC-t is rajzolhattak volna, ha éjjel-nappal 10Ft-ért lehetne telefonálni....
  • EvilDevil
    Szerintem nem a logó a lényeg... attól hogy szépen becsomagolsz egy szart még szar marad :D

Fontosabb a szolgáltatások minősége.. abban kéne javítani a pannonnak...
  • pepe003
    Hát ezzel a logo-val nem nagyon eröltették meg magukat. Lehet h. ezt is sok idő volt összedobni, bár kétlem, viszotn azért egy logotarvezőtől több is telhetett volna
  • schrank
    ez a logó olyan mint a kockásfülű nyúl csak kékben
  • morrison
    Ez a logó úgy jó ahogy van.
  • TothLaci
    jaja :)
  • klastrom
    Akármit mondasz barátom ez a logó úgy fos ahogy van...
  • maestro85
    Mennyire egy szánalmasak akik a logot fikázzák... Megnézem én mit csinálsz öt perc alatt, még annyit se fog mondani mint ez az biztos. Nekem tetszik a színvilága, fiatalsoabb, mint az eddigi színek, szerintem ez is kifejezei a megújulást. Persze te aztán nagyon érthetsz az arculattervezéshez. Ahhh mennyire idegesítő...
  • MrTressy
    "Ja hogy nem trendi bugyirózsaszín, vagy nem a sumákher k*csögképe vigyorog a dobozról??"
  • Su0my
    A vodafone a leggusztustalanabb multik egyike. A t se jobb, de kevésbé xar, mint a V. Másrészt meg Pannon olcsó, jó, korrekt(mint előttem is elmondták) és azért talán valami kis MAGYAR is van benne... Ja hogy nem trendi bugyirózsaszín, vagy nem a sumákher k*csögképe vigyorog a dobozról?? bahh...
  • schrank
    ez egy kék T-betű
  • Punker
    mi ez a gagyesz logo???????
  • ThomasTheKoRner
    Aha!És ez egy publikus csomag?Mi a neve?
    Ha nem publikus akkor meg nem mérvadó..és senkit nem érdekel...
  • EvilDevil
    névváltás ide vagy oda a pannon-ról nekem mindig a gagyiság jut eszembe... pár hónap pannon-os tapasztalatból mondom ezt!!

Régebben azzal jöttek hogy ők a legolcsóbbak... ami már akkor sem volt igaz... a minőségben meg a T-Mobile (anno a Westel) már az indulás óta messze lekörözi őket...
  • Chriss745
    Én meg azért vagyok Pannonos, mert a lehető legjobb csomagjuk nekik van:

Éjjel nappal ingyen beszélek a családommal, és éjjel-nappal 18 forintért beszélek másodperc alapon. 2500 a havidíj, amit 100%-ban le is beszélhetek. GPRS 10kb 6 forint.

Tud valaki ennél jobbat?
  • enkido
    már elnézést... ez egy logo??? három perc photoshoppal es különbet csinálok :DDDD gratulálok annak aki tervezte, meg annak is aki elfogadta... le a kalappal előttük! :DDDD
  • vgez
    nekem első látásra ez a logo az óvodás sapkán lévő forgóra emlékeztet
  • Yossarian
    én meg a GPRS netes időkben örökre megútáltam a vodát.
  • norbeey01
    szerintem az gusztustalan hogy a tmob-nál és a vodafonnál is telerakják a telefonokat matricákkal meg saját (kurvaronda ) op rendszer verzióval és lekorlátozzák az infrát,bluetooth-t
    én e miatt vagyok pannonos elsősorban
  • smv
    Én meg azért vagyok T-s, mert minden cimbim T-s ergo T telóról tudom őket a legolcsóbban hívni, illetve a legolcsóbban sms-ezni.
  • norti
    wapon és pannonlineon ingyenes
  • HöfEE
    Pannonos vagyok az is maradok a 3 szolgáltató közül ők a legkorrektebbek (voltam a másik 2 nél is igaz nem sokat)
  • Pharaoh
    Most pannonos vagyok, de nagyon a vodahoz húz a szivem.
  • kisgabo
    debizony. valahogy az az érzésem, ők a leglehúzósabbak. volt egyáltalán teljesen másodperc alapú csomagjuk? talán sosem, de a leánycégeitől is forog a .....
  • janyikzs
    Ez a logo valóban sz*r!
    Biztos éhbérért készítette valaki!!!
  • AgentKis
    Ahogyan a pannonnál is.
  • Drawain
    hát ez a logó érdekes... olyan... őőő fura, semmitmondó :)
  • akyyy
    kár hogy nem az lesz az új neve hogy T-Pannon
  • pasy01
    :-----DD csan nem a TÉT kerülöd??? :D
  • Cat 02 #2
    :D
    haverom utálja Vodafont- mert pénzért lehet csak nézii egyneleget
  • kisgabo
    Sokáig voltam pannonos, aztán vodkafon. De valamiért nem húz vissza a szívem. 1 szolgáltatót viszont nagyon kerülök...