Pannon: az ügyfelekért váltunk

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A vodafone a leggusztustalanabb multik egyike. A t se jobb, de kevésbé xar, mint a V. Másrészt meg Pannon olcsó, jó, korrekt(mint elõttem is elmondták) és azért talán valami kis MAGYAR is van benne... Ja hogy nem trendi bugyirózsaszín, vagy nem a sumákher k*csögképe vigyorog a dobozról?? bahh...

Blackmail the Universe

schrank
ez egy kék T-betû <#ravasz1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Punker
mi ez a gagyesz logo???????

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Aha!És ez egy publikus csomag?Mi a neve?
Ha nem publikus akkor meg nem mérvadó..és senkit nem érdekel...
EvilDevil
névváltás ide vagy oda a pannon-ról nekem mindig a gagyiság jut eszembe... pár hónap pannon-os tapasztalatból mondom ezt!!

Régebben azzal jöttek hogy õk a legolcsóbbak... ami már akkor sem volt igaz... a minõségben meg a T-Mobile (anno a Westel) már az indulás óta messze lekörözi õket...

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

Én meg azért vagyok Pannonos, mert a lehetõ legjobb csomagjuk nekik van:

Éjjel nappal ingyen beszélek a családommal, és éjjel-nappal 18 forintért beszélek másodperc alapon. 2500 a havidíj, amit 100%-ban le is beszélhetek. GPRS 10kb 6 forint.

Tud valaki ennél jobbat?
enkido
már elnézést... ez egy logo??? három perc photoshoppal es különbet csinálok 😄DDD gratulálok annak aki tervezte, meg annak is aki elfogadta... le a kalappal elõttük! 😄DDD

DON\'T PANIC!!!

vgez
nekem elsõ látásra ez a logo az óvodás sapkán lévõ forgóra emlékeztet <#vigyor2>

Yossarian
én meg a GPRS netes idõkben örökre megútáltam a vodát.

Nieleen

szerintem az gusztustalan hogy a tmob-nál és a vodafonnál is telerakják a telefonokat matricákkal meg saját (kurvaronda ) op rendszer verzióval és lekorlátozzák az infrát,bluetooth-t
én e miatt vagyok pannonos elsõsorban
smv
Én meg azért vagyok T-s, mert minden cimbim T-s ergo T telóról tudom õket a legolcsóbban hívni, illetve a legolcsóbban sms-ezni.

Starcraft + Diablo III - esemve

wapon és pannonlineon ingyenes

HöfEE
Pannonos vagyok az is maradok a 3 szolgáltató közül õk a legkorrektebbek (voltam a másik 2 nél is igaz nem sokat)

Pharaoh
Most pannonos vagyok, de nagyon a vodahoz húz a szivem.

kisgabo
debizony. valahogy az az érzésem, õk a leglehúzósabbak. volt egyáltalán teljesen másodperc alapú csomagjuk? talán sosem, de a leánycégeitõl is forog a .....

janyikzs
Ez a logo valóban sz*r!
Biztos éhbérért készítette valaki!!! <#boxer>

AgentKis
Ahogyan a pannonnál is.

Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...

hát ez a logó érdekes... olyan... õõõ fura, semmitmondó 😊

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

akyyy
kár hogy nem az lesz az új neve hogy T-Pannon<#bdead>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

:-----DD csan nem a TÉT kerülöd??? 😄
😄
haverom utálja Vodafont- mert pénzért lehet csak nézii egyneleget

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

kisgabo
Sokáig voltam pannonos, aztán vodkafon. De valamiért nem húz vissza a szívem. 1 szolgáltatót viszont nagyon kerülök...

← ElőzőOldal 2 / 2