72
-
#32 Azért nem olyen egyszerű ez a logó, mint amilyennek látszik. Egyszerű ember egyszerűnek látja. Hajaz a möbiusz szalagra. Pölö. -
SymbioC #31 Nem tudom, de a bugyiszínű T mennyivel jobb logo?
Ja, igen, nem a logotól lesz egy szolgáltató korrektebb, vagy olcsób.
Tölem egy WC-t is rajzolhattak volna, ha éjjel-nappal 10Ft-ért lehetne telefonálni.... -
#30 Szerintem nem a logó a lényeg... attól hogy szépen becsomagolsz egy szart még szar marad :D
Fontosabb a szolgáltatások minősége.. abban kéne javítani a pannonnak... -
pepe003 #29 Hát ezzel a logo-val nem nagyon eröltették meg magukat. Lehet h. ezt is sok idő volt összedobni, bár kétlem, viszotn azért egy logotarvezőtől több is telhetett volna -
#28 ez a logó olyan mint a kockásfülű nyúl csak kékben -
morrison #27 Ez a logó úgy jó ahogy van. -
#26 jaja :) -
klastrom #25 Akármit mondasz barátom ez a logó úgy fos ahogy van... -
#24 Mennyire egy szánalmasak akik a logot fikázzák... Megnézem én mit csinálsz öt perc alatt, még annyit se fog mondani mint ez az biztos. Nekem tetszik a színvilága, fiatalsoabb, mint az eddigi színek, szerintem ez is kifejezei a megújulást. Persze te aztán nagyon érthetsz az arculattervezéshez. Ahhh mennyire idegesítő... -
MrTressy #23 "Ja hogy nem trendi bugyirózsaszín, vagy nem a sumákher k*csögképe vigyorog a dobozról??" -
Su0my #22 A vodafone a leggusztustalanabb multik egyike. A t se jobb, de kevésbé xar, mint a V. Másrészt meg Pannon olcsó, jó, korrekt(mint előttem is elmondták) és azért talán valami kis MAGYAR is van benne... Ja hogy nem trendi bugyirózsaszín, vagy nem a sumákher k*csögképe vigyorog a dobozról?? bahh... -
#21 ez egy kék T-betű -
#20 mi ez a gagyesz logo??????? -
ThomasTheKoRner #19 Aha!És ez egy publikus csomag?Mi a neve?
Ha nem publikus akkor meg nem mérvadó..és senkit nem érdekel... -
#18 névváltás ide vagy oda a pannon-ról nekem mindig a gagyiság jut eszembe... pár hónap pannon-os tapasztalatból mondom ezt!!
Régebben azzal jöttek hogy ők a legolcsóbbak... ami már akkor sem volt igaz... a minőségben meg a T-Mobile (anno a Westel) már az indulás óta messze lekörözi őket... -
Chriss745 #17 Én meg azért vagyok Pannonos, mert a lehető legjobb csomagjuk nekik van:
Éjjel nappal ingyen beszélek a családommal, és éjjel-nappal 18 forintért beszélek másodperc alapon. 2500 a havidíj, amit 100%-ban le is beszélhetek. GPRS 10kb 6 forint.
Tud valaki ennél jobbat? -
#16 már elnézést... ez egy logo??? három perc photoshoppal es különbet csinálok :DDDD gratulálok annak aki tervezte, meg annak is aki elfogadta... le a kalappal előttük! :DDDD -
#15 nekem első látásra ez a logo az óvodás sapkán lévő forgóra emlékeztet -
#14 én meg a GPRS netes időkben örökre megútáltam a vodát. -
norbeey01 #13 szerintem az gusztustalan hogy a tmob-nál és a vodafonnál is telerakják a telefonokat matricákkal meg saját (kurvaronda ) op rendszer verzióval és lekorlátozzák az infrát,bluetooth-t
én e miatt vagyok pannonos elsősorban -
#12 Én meg azért vagyok T-s, mert minden cimbim T-s ergo T telóról tudom őket a legolcsóbban hívni, illetve a legolcsóbban sms-ezni. -
norti #11 wapon és pannonlineon ingyenes -
#10 Pannonos vagyok az is maradok a 3 szolgáltató közül ők a legkorrektebbek (voltam a másik 2 nél is igaz nem sokat) -
#9 Most pannonos vagyok, de nagyon a vodahoz húz a szivem. -
#8 debizony. valahogy az az érzésem, ők a leglehúzósabbak. volt egyáltalán teljesen másodperc alapú csomagjuk? talán sosem, de a leánycégeitől is forog a ..... -
#7 Ez a logo valóban sz*r!
Biztos éhbérért készítette valaki!!! -
#6 Ahogyan a pannonnál is. -
Drawain #5 hát ez a logó érdekes... olyan... őőő fura, semmitmondó :) -
#4 kár hogy nem az lesz az új neve hogy T-Pannon -
pasy01 #3 :-----DD csan nem a TÉT kerülöd??? :D -
Cat 02 #2 :D
haverom utálja Vodafont- mert pénzért lehet csak nézii egyneleget -
#1 Sokáig voltam pannonos, aztán vodkafon. De valamiért nem húz vissza a szívem. 1 szolgáltatót viszont nagyon kerülök...