Karórák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egyik:
Lorus
A másik:Casio EF 128
Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Kinéztem egy casio órát EF-305T-8A segítséget szeretnék kérni hogy ebben a z árkategóriában hasonló tulajdonságokkal rendelkezõ óra milyen másik márkában van. És ez a casio megfelelõ minõségû lehet-e?
óravásárlás elött állok..és 2 órát néztem. az egyik egy festina, a másik egy rodania.. nos a rodania jobban néz ki. de mennyire jók ezek az órák? a rodaniat nem ismerem. valami infot adtok róla?
Én ennek az órának a megvásárlása elõtt állok de elõtte hozzáértõ emberektõl szeretnék tanácsot kérni hogy ilyen árkategóriában ez jónak számít vagy nem? (Nem arra vagyok kíváncsi hogy kinek tetszik, hanem arra hogy mennyire idõálló, az üvege mennyire karcolódik a használat során stb..)
Elõre is köszi.
Casio
ez mit jelent pontosan?segítsetek légyszi
Egy ilyet nekem is vehetnél! 😊)
Milyen az idõ a szigeten?
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Vaccillálok két típusú casio óra között:
az egyik
és a másik
Szóval van e vkinek ilyen órája a fentiek közül és mik a tapasztalatok velük? Illetve a méretekre vagyok kíváncsi, mmint hogy kényelmes e stb. Válaszokat elõre is köszönöm!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Most fogok venni egy Police Skyline órát! Vélemények érdekelnek, fõleg ha már van valakinek!<#wink>#wink>

annyit szeretnék kérdezni hogy van ugye az átmérõ korona nélkül! az mit is jelent pontosan? az órának azt az átmérjét amiben nincs bennt a ház lényegében csak úgymond a számlap? vagy pedig beletartozik a ház is?
a police fast lane óránál láttam egy cseh oldalon 44*51*13 ( gondolom a 44 akkor a belsõ átmérõje, az 51 a külsõ házzal együtt, a 13 pedig a vastagsága) bár egy német oldalon azt láttam hogy Gehäusedurchmesser: 42 mm, ami a tokátmérõt jelentené egyszerûen leforditva ha jól tudom
valaki homályosítson fel legyen oly kedves!
Órák
2. talán azért, nehogy megakadjon benne valamelyik alkatrész az állítás miatt.
3. ha nincs rajta AM/PM lap ami vált 12 óránként, akkor max onnan tudod, hogy kinézel az ablakon és ha nem valamelyik sarkvidéken laksz, akkor napszaktól függõen sötét vagy világos lesz odakinn.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
fekete bõrszíjas chrono-s karórát szeretnék, minél nagyobb átmérõvel!
eddig a Police - Fast Lane karórája az ami megfogott!
http://www.oraszalon.hu/item/police/police_fastlane_ferfi_karora_pl11306js_02
De most rábukkantam egy MZI modellre:
http://www.mzi.idomero.hu/?page=watch&op1=kep&op2=artanes_lbb
vagy pedig sima fém színben:
http://www.mzi.idomero.hu/?page=watch&op1=kep&op2=artanes_lsb
szóval annyit szeretnék kérdezni hogy valakinek valami tapasztalata az órákkal kapcsolatban? élõben csak a police-t láttam de azt is csak fémszíjasban! mennyire megbízható a police és mennyire az MZI?
bocs kicsit hosszúra sikeredett<#beka2>#beka2><#falbav>#falbav>
nagyonmeg kösszöném!!!!!!
[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]
1. Honnan tudja az óra, hogy melyik hónap 30, 31 napos? Gondolom gyárilag be van állítva ugye? Szökõévek, minden bele van kalkulálva?
2. Miért nem szabad a naptárat egy bizonyos idõpontban állítani? Nekem este 8-tól reggel 5-ig nem lehet. Gondolom, emiatt elcsúszik a naptár elõre beállított rendszere, de pontosan hogy mûködik?
3. Amikor beállítom az idõt, honnan tudom, hogy ez most délelõtt, vagy délután? Tegnap beállítottam, de véletlenül délelõttre, ezért végigtekertem 12 órát. Van erre valami "módszer"?
Bocs hogy ilyen hülyeségeket kérdezek, de sose volt még analóg karórám.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
★
Óravásárlás elõtt állok, de elõtte kíváncsi vagyok a véleményetekre. A Police karórák mennyire jók? Jól néznek ki, de sajnos nem értek hozzá. Mennyire megbízhatóak? Pontosak, strapabíróak?
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Épp azon gondolkodom, hogy egy barométerrel szerelt karórát akarok szerezni és ehhez kellenek a kézikönyvek, de érdekel, van-e vkinek tapasztalata ilyen téren, melyik típus megbízható és pontos, esetleg más gyártók órái?!
Olcsó, jó és pontos legyen! 😊
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
AI3820-57H
smertetõ: - 10 BAR (WR 100) vízálló
- Multifunkciós szerkezet
- Napi ébresztés
- Stopper - chronograph
- Zónaidõ
- Naptár
- Visszaszámláló riasztás
- Antiallergén titánium tokozás
Érdeklõdöm,hogy Junghans Solar karórához ,hol lehet kapni ,vagy rendelni solar cellát (akkumulátort), tipusa : GC 920 2.4V 0.33F
Elõre is köszi a választ!
Hozzáértõ embereket szeretném ha véleményt nyílvánítanának errõl a karóráról! Konkrétan a rádióvezérelt mûködés érdekel valamint tapasztalatok az órával kapcsolatosan, hogy megéri-e ilyet venni?
Elõre is köszönöm a válaszokat
amerikából vettem egy órát. a kérdés: esetleg ha valakinek van ilyen tipusú órája, pdf-ben tudna-e nekem magyar nyelvü leírást küldeni. illetve esetleg honnan tudnék szerezni magyar leírást. interneten sokat kerestem, sikertelenül. elõre is köszönöm a válaszokat.
az óra típusa: Citizen Eco-Drive Men's Skyhawk Chronograph Watch #JR3060-59F
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
ha esetleg ki tudnátok segíteni hasznos tanácsokkal, hogy érdemes-e elemes órát venni és ha igen, a Seiko kb mennyire megbizható és pontos ebben a kategóriában, megköszönném😊
Ez megfizethetõ árban van, de nem vagyok benne biztos, hogy idõtálló... ezek körülbelül mennyire kopnak a használat során???
elõre is köszi a segítséget😊