690
Karórák
  • Szabi84
  • Aquir
    hát ebből lett az első youtube videóm.. :]
  • Kinga19
    bocsi idióta öcsém irta am ezeket
  • ba32107
    Hát biztos nem a Karórák topikba...
    Most nem azért, de tényleg nincs ennyi eszed?
  • Kinga19
    Meikbe kellet volna ??
  • ba32107
    Gratulálunk, te is a megfelelő topikba írtál
  • Kinga19
    aki tud valami cod4 es configot vagy valami Privat wh-t az irjon!! vagy valami fps növelő cfg-t !!!! plz Elöre is köszönöm !
  • Aquir
    hát egy félvezető nyomásszenzor van, meg egy hőm-érzékelő, és e kettő összefüggései alapján határozza meg a magasságot :)
  • sz4bolcs
    "barométeres- hőm + magasságmérős," -hogy mik vannak.
  • predator1982
    na ez jól hangzik:-)

amúgy a műanyagok annyira nem jönnek be. nekem egyik killéganőm vett bizsusnál órát pl. és bele van a hátoldalába irva, hogy allergiásoknak is jó. kiváncsi leszek, veszek kipróbálom. nálam fél óra alatt kiderül. max ha nem jó elajándékozom:-)
  • Aquir
    az előző rettentő egyszerű órám, ami ami nagyon régóta megvolt az amerikai honlapon van csak meg, most arra is pl. 30 $-t írnak (8000 Ft)
    Namost ehhez képest van 50 rugóért jó kis műanyag, barométeres- hőm + magasságmérős, a pontos idő tartásához és időzónánként + időátállításoknál aktiválódó Ön-időátállításhoz rádiószignált használó, 200 m WR, Napelemes óra 4 ébresztéshez szundi-funkcióval + a szokásos stopper, világidők, visszaszámlálás módokkal, ami Ütés, Víz, Vibráció és Por álló, szóval az ilyen órákat nem kell félteni, és jóformán még elemet sem kell cserélni benne
  • predator1982
    óóó én valami olcsóbbat szeretnék, a lényeg hogy a fémallergiámra ne legyen hatással. nekem csak arra kell hogy az időt lássam rajta:-) nem is mernék ilyen drága órákat hordani, mert valszeg gutaütést kapnék ha történne vele valami:-)
  • Aquir
    nincs benne kódfejtés. Addig meg csak keress, én szerencsére már megtaláltam a magamét :p :)
  • predator1982
    viszont ez durván szép
  • predator1982
    én is ezt akartam kérdezni:DDD

amúgy hello mindenkinek. szépen visszaolvastam, sok érdekeset megtudtam az órákról. hát én nem igazán vagyok szakavatott. örültem is hogy megláttam ezt a topikot, mert órát szeretnék venni. na de nem komolyat:-)
    ahhoz képest hogy milyen árakat irtatok, kevés szép órát láttam belikelve. lehet csak én vagyok igénytelen:-)
  • Kinga19
    Mondjuk tuti nem erdeti(mivel a vaterán sinte semmi sem az)
    Ézért gondolom h pesten lehet vhol ilyet venni(én józsefvárosi kínaira gondoltam)
    Aki tudja h kaphatok ilyet olcsóbban az írjon légyszike.
  • Kinga19
    Szasiztok a vaterán láttam ezt az órát

http://www.vatera.hu/s_tech_retro_ferfi_karora_analog_150268311.html
  • GregSB
    Van valakinek felesleges 50 millája karórára?
  • Aquir
    az az óra holnap érkezik ide:)
  • Japep

:D
  • Aquir
    sok óra rendelkezik több számlappal :)
    GMT idő, stopper, stb :P
  • Japep

Valaki nem tudja, mire való ezen az órán a 3 segédszámlap? :D
  • kisördög
    http://ora.linkcenter.hu/
  • Japep

Hello!

Nem tudtok valami jó oldalt (vagy esetleg személyt), ahonnan férfi replika karórákat lehet venni? :)

Köszi előre is!
  • qetuol
    most 164 ojró, 2 éve amikor vettem 175 volt
  • AntiHero
    mipíz?
  • qetuol
    nekem ilyen van e, és jó

• Aquir
    Sportos órák közül ez tetszik.
    Előrejelzi az időjárást miközben kijelzi az időt és dátumot + milyen nap van. (Fényenergiával működik, hőm+magasságmérés)

• szigetlakó
    GEM "Luxus Karóra pár"+ 1.000,00€ (neked és a párodnak egy, egy örök darab)
    Akár a tiéd is lehet.

• Aquir
    ízlések és pofonok
  • Unreal1942
    Az óra elsősorban azért van, hogy megkönnyítse az életünket.
    Ezen felül egy szép óra jól is mutat. Már már ékszer. Egy ilyen vagy hasonló szerkezet csak felbosszant. Gagyi divatcikk.
  • Aquir
    A lényeg, hogy a gyártó ezen órájáról még egy pillantásra leolvasható az idő (a többivel erősen ellentétben), és még dizájnos is.

Az órát a belső blokkokból álló körben lévő hézag állása mutatja, míg a perceket durván a külső blokkokban található hézag állása, pontosan pedig a peremen futó csík jelzi (ez az utóbbi kettő tehát együtt mozog).
  • Csuhai G
    Mi a f*sz?!
    Most őszintén, ennek mégis mi értelme? Ki akar kódfejtőt játszani, ha meg akarja nézni, hogy mikor jön a metró?
  • Aquir
    ez tetszik
    Tokyoflash Rouge
    171$, Európába ingyen szállítás ("This order qualifies for FREE SHIPPING")
    "Payment of tax and customs duty: (...) From December 1st 2008, customers in the EU only have to pay import duty on goods valued at more than €150. (...) Tokyoflash Japan online prices are far lower than retail prices to account for these charges."
    A többi óra is különleges, többnyire ennél nehezebben olvasható kijelzőkkel.

• HD JOHNNIE
    Nekem is a második tetszik
  • HappyHunter
    Köszi. Persze,de már néztem is őket élőben, de még így sem tudtam dönteni.
  • ba32107
    Nekem a második jobban tetszik. De nehogy ez alapján válassz :)
  • HappyHunter
    Most én szeretném a segítségeteket kérni. Két majdnem egyforma óra, de én nem tudok dönteni. Vajon melyik legyen? A döntés a Ti kezetekben van. :)

127D vagy 128D

Razgon ha tudnál nekem küldeni egy képet az óráról ahol mondjuk egy tárgy mellett van vagy esetleg a kezeden akkor azt nagyon megköszönném.
  • Razgon
    Köszönöm a véleményeket, a Casio-nál maradtam. Két napja van meg, nagyon bejön, pont olyan amilyet szerettem volna. Mondjuk az Edifice sorozatból sem volt könnyű választani, van pár modell...
  • tibicsoki4
    Casio :) Mondjuk azért tudom ajánlani mert nekem is Edifice sorozatbol van az órám és jókis óra:)