690
Karórák
  • bardocz

Képet úgy tudsz linkelni onnan, hogy nyitsz egy új tabot FF-ben, és a képet ráhúzod.
  • ba32107
    Nem tudok képet linkelni erről a buzi oldalról, de ilyen.
  • bardocz
    Neked milyened van?
  • ba32107
    Ugye? :D Az enyém is titán és kurvajól néz ki :D
  • bardocz
    Ez lesz, köszi, ma elviszem. Élőben sokkal szebb a titánium színe, mint a képen:-)
  • ba32107
    Mindenképp vidd óráshoz szerintem, ha rosszul rakod össze a szíjat még elhagyod egy kellemetlenebb pillanatban, ha szétesik a csat. Pár száz forintért megcsinálnak rajta mindent.
  • bardocz
    Sziasztok

Vettem egy ilyen órát, és az lenne a kérdésem, hogy megpróbáljam-e magamnak beállítani a szíjat rajta, vagy inkább vigyem óráshoz, mert nem olyan egyszerű az?
  • Unreal1942
    Ezek a divat órák nagy ritkán érik meg az árukat. Nem is a minőséget, hanem az aktuális trendet kell megfizetni.
    Ritkán ezek között is ki lehet fogni egész jó darabokat, de nagy általánosságban elmondható, hogy kidobott pénz.

Szerinte ami jó vétel és megfizethető is. Ráadásul tartós, minőségi darabok azok a Tissot vagy Certina órák. 50-70 ezresért már meg lehet csípni a boltban egyébként 80-100 ezres darabokat is.
  • mate317
    Apropó police, tegnap láttam egyet élőben egy srácon, hát valami ultragagyi kinézete volt...
    Megkerestem neten: 50e pénzbe kerül, szerintem a negyedét nem éri!
    De ugyan ez volt egy 55ezres emporio armanival is, egy casio jobban néz ki esküszöm... És nem a formavilággal van bajom, hanem a pocsék anyaghasználattal, összeszereléssel, amitől hihetetlen gagyinak lásztanak.
    Tehát ezektől a divatóráktól óva intek mindenkit, bár nem állítom, hogy az ilyen márkájú órák között nincs rendes darab!
    Szerintem inkább spóroljon az ember egy kicsit egy svájcira, vagy vegyen egy olcsóbb, de jól összerakott órát. Pl ezek élőben nagyon jól néznek ki, és ahhoz képest nem is drágák!
  • qsparrow
    hali mindenkinek. A segítségeteket szeretném kérni: szükségem lenne egy police twingear (fekete számlap, fekete szíj két oldalán fehér varrás) bőrszíjra. Hol tudok esetleg hozzá jutni? vmi ötlet? előre is köszi. üdv.

• kovi703
    Sziasztok, lenne par kerdesem az internetes oraaruhazakkal kapcsolatban. Ha van valakinek valami jo/rossz tapasztalata legyszi irja le.

http://www.authenticwatches.com/
    http://svajciora.com/

Koszi a segitseget :)
  • valentin84
    Igen azt hiszem ezt fogom tenni.
  • hajbilajbi
    Azért szerintem hivd fel őket mielőtt mész, itthon gyakran előfordul, hgoy egy bolt kiirja magára, hogy ilyen meg olyan órákat forgalmaz, aztán mikor bemész, ebből a minőségi kategóriából jó ha egy darabot tartanak márkánként.
  • valentin84
    Hát itt 20%os kedvezmény adnak, hogyha beviszel egy kinyomtatott kupont.
    http://www.arenaplaza.hu/cikk/nyomtathato-kuponok-februar
    És ha jól láttam más boltokban is lehet használni. De azt nem tudom, hogy egy kupon egy termékre vagy egy vásárlásra szól-e.
  • hajbilajbi
    és mennyi az akció? sztem ha a hivatalos ár alatt mondjuk 15%-kal meg tudod venni, az jó. érdemes a neten körülnézni egyébként, bár ha nagy boltban veszed, annak is megvannak az előnyei.
  • valentin84
    Miért gondolod, hogy ezekkel a márkákkal később gondom lesz, ha el akarom adni? Különben nem tervezem, hogy eladom, ha nem szokott gond lenni vele, ahogy mondod akkor jó.
    Az Arénában lesz egy akciós nap, amikor a Babósban kedvezmény van az órákra is.
  • hajbilajbi
    hol veszed egyébként?
  • hajbilajbi
    Szia Valentin (boldog névnapot előre is). Szvsz Raymond Eeil vagy a Maurice Lacroix jól hangzó nevek csak arra is gondolni kell hogy ha valaha pénzé kell tenned az órád, akkor a legkisebb veszteséggel tedd meg azt. Erre a fenti két márka nem biztos hogy jó befektetés. De ha ez nem zavar, akkor jó választás, ETA werkkel szerelik, amivel nem sok gond szokott lenni.
  • valentin84
    Sziasztok!

A MAURICE LACROIX órákról tudna nekem valaki mondani valamit? Szerdán meg tudnék venni egyet kedvezményesen és addig el kéne döntenem, hogy ilyet szeretnék-e. Előre is köszi
  • Pocok256
    Sziasztok!

Kellene némi gyors infó a TX márkához, hogy mennyire megbízható, mennyire ajánlott??Elég jó áron tudnám beszerezni most.
    Annyit tudok, hogy a Timex cég exclusive márkája és valami egyedi német szerkezet van benne. Előre is köszi a segítséget!!!
  • Aquir
    ez még egy megoldás lehet :)

• Aquir
    Akkor szvsz vagy veszel szíjat, vagy órásnál próbálkozhatsz, bár ott nem valószínű hogy lesz rá pont olyan tartó.
  • packson
    Hello!!Még mindig ugyan ott tartok!!Szervízben azt mondják,hogy külön ilyet nem adnak,kell vennem egy komplett új szíjjat!!!Ugyhogy ha valaki esetleg ki tudna segíteni,és tudna olyan helyet vagy látta valahol vagy tud szerezni szíjtartót,mert elszakadt,annak megköszönném!!
  • Aquir
    Hát órásnál akár lehet is kapni (egyszerűeket) ha van :P
    Vagy ha speciális a szíj, akkor a márka szervízhelyén (saját weboldalon megkeresed)
  • packson
    Hello!!Lenne még egy kérdésem!!A szíjhoz ugye vannak tartók,hogy amikor bekapcsolod nem "lifegjen"!!Na és az a kérdésem hogy ilyen tartókat lehet külön kapni ha esetleg elszakadna???
  • Aquir
    A válasz a kérdésében van.
  • sz4bolcs
    Lol, mélytengeri búvárkodsz? :D
  • óraboltos
    Helló!Artur vagyok,és keresem azokat a vásárlóimat,akik 2008 tavaszán és nyarán eredeti karórákat - Breitling,Omega,Tag Heuer - vásároltak tőlem Dunaújvárosban vagy Budapesten,olcsóbban mint a listaár,saját dobozban.Nyugtát adtam az órákról.Telefonszámom: +3620-3-22-62-32 Köszönettel előre is.
  • Szabi84
    tessék
  • packson
    És az mire szolgál?
  • Szabi84
    szerintem hélium szelep
  • packson
    Hello!!Az a kérdésem,hogy most lett egy omega seamaster-em,és a bal koronan az a felirat all hogy He,és nemtudom hogy ez a korona mire való!!Előre is kössz a választ!!
  • Stelk0
    Van vkinek police glory-ja esetleg tapasztalat vélemény?
  • ba32107
    Ment a privi!
  • mano76
    Üdv...
    Láttam az órád a Vaterán...
    Engem érdekelne, de az árát át kellene gondolnod.
    Üzletben is ennyi: Tissot V8
    Ha tudsz egy jó árat adni, akkor itt megegyezhetünk , és még a Vatera-s
    eladási költséget is megúszod...
    Üdv....
  • ba32107
    Bocs a reklámért, de hadd tegyem ki még egyszer a hirdetést :D Tehát eladó az órám. Vaterás link
  • Aquir
    Tesómnak - aki szeret túrázni - vettem Polar FA20 órát, mozgásérzékelője méri a folyamatos mozgást, ami a testreszabhatóságával együtt (magasság súly, nem, életkor) mutatja a megtett kilométert, elégetett kalóriát, a tréningen kívül egy gombot sem kell nyomni, közben mutatja az idő alatt mennyit mozgott aznap ösztönzésként, napokra visszamenőleg telített csíkokkal látható mennyire volt aktív.

• ba32107
    65e forint. Vadiúj, kb. egyszer húztam fel. Garancia, doboz van, egyedül a használati nincs meg, mert azt nem kaptam (igény szerint kinyomtatom az angol verziót, és mellékelem).
    Pontos típus: Tissot V8 T36131672
    Bemutató videó

Érdekel?
  • AntiHero
    mennyi az ár?
  • doxadmin
    Szép darab. Amúgy vatera vagy teszvesz amire érdemes feltenni.