Karórák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet internetrõl is linkelni képet😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
pred
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
!Forza Ferrari!
Most nem azért, de tényleg nincs ennyi eszed?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
amúgy a mûanyagok annyira nem jönnek be. nekem egyik killéganõm vett bizsusnál órát pl. és bele van a hátoldalába irva, hogy allergiásoknak is jó. kiváncsi leszek, veszek kipróbálom. nálam fél óra alatt kiderül. max ha nem jó elajándékozom:-)
pred
Namost ehhez képest van 50 rugóért jó kis mûanyag, barométeres- hõm + magasságmérõs, a pontos idõ tartásához és idõzónánként + idõátállításoknál aktiválódó Ön-idõátállításhoz rádiószignált használó, 200 m WR, Napelemes óra 4 ébresztéshez szundi-funkcióval + a szokásos stopper, világidõk, visszaszámlálás módokkal, ami Ütés, Víz, Vibráció és Por álló, szóval az ilyen órákat nem kell félteni, és jóformán még elemet sem kell cserélni benne <#buck>#buck>
pred
amúgy hello mindenkinek. szépen visszaolvastam, sok érdekeset megtudtam az órákról. hát én nem igazán vagyok szakavatott. örültem is hogy megláttam ezt a topikot, mert órát szeretnék venni. na de nem komolyat:-)
ahhoz képest hogy milyen árakat irtatok, kevés szép órát láttam belikelve. lehet csak én vagyok igénytelen:-)
pred
Ézért gondolom h pesten lehet vhol ilyet venni(én józsefvárosi kínaira gondoltam)
Aki tudja h kaphatok ilyet olcsóbban az írjon légyszike.
http://www.vatera.hu/s_tech_retro_ferfi_karora_analog_150268311.html
GMT idõ, stopper, stb 😛
Valaki nem tudja, mire való ezen az órán a 3 segédszámlap? 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Az egyetlen dolog ami a munka mellett tart az a föld vonzereje.
Hello!
Nem tudtok valami jó oldalt (vagy esetleg személyt), ahonnan férfi replika karórákat lehet venni? 😊
Köszi elõre is!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Elõrejelzi az idõjárást miközben kijelzi az idõt és dátumot + milyen nap van. (Fényenergiával mûködik, hõm+magasságmérés)
Akár a tiéd is lehet.
Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.
Ezen felül egy szép óra jól is mutat. Már már ékszer. Egy ilyen vagy hasonló szerkezet csak felbosszant. Gagyi divatcikk.
Az órát a belsõ blokkokból álló körben lévõ hézag állása mutatja, míg a perceket durván a külsõ blokkokban található hézag állása, pontosan pedig a peremen futó csík jelzi (ez az utóbbi kettõ tehát együtt mozog).
Most õszintén, ennek mégis mi értelme? Ki akar kódfejtõt játszani, ha meg akarja nézni, hogy mikor jön a metró?
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Tokyoflash Rouge
171$, Európába ingyen szállítás ("This order qualifies for FREE SHIPPING")
"Payment of tax and customs duty: (...) From December 1st 2008, customers in the EU only have to pay import duty on goods valued at more than €150. (...) Tokyoflash Japan online prices are far lower than retail prices to account for these charges."
A többi óra is különleges, többnyire ennél nehezebben olvasható kijelzõkkel.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Be happy. :) Running!
127D vagy 128D
Razgon ha tudnál nekem küldeni egy képet az óráról ahol mondjuk egy tárgy mellett van vagy esetleg a kezeden akkor azt nagyon megköszönném.
Be happy. :) Running!

.jpg)