Karórák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
elõször a csicsásat aztán a swatchot 😊
lehet internetrõl is linkelni képet😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

predator1982
valami gáz van a bluetoothal majd ha mûkszik rakok fel:-)

pred

Szabi84
mutiii

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

predator1982
na én végül vettem egy nagyon csicsás gagyi órát, aztán a párom azt mondta hogy ne ilyennel rohangáljak már, és meglepett egy nagyon szép swatch órával:-)

pred

Aquir
legyen sok örömöd vele 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Szép és nem felvágós óra. Hasonló van nekem is csak Barna szíjas és Certina

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Szabi84

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Ez szép is.

oneal1
Ez nagyon baba óra! 4 éve használom, most is ugyan azzal a jó érzéssel húzom fel minden nap😊

!Forza Ferrari!

ez sz@r

Szabi84
<#eljen>

Aquir
hát ebbõl lett az elsõ youtube videóm.. :]

bocsi idióta öcsém irta am ezeket

Hát biztos nem a Karórák topikba...
Most nem azért, de tényleg nincs ennyi eszed?

Meikbe kellet volna ??

Gratulálunk, te is a megfelelõ topikba írtál

aki tud valami cod4 es configot vagy valami Privat wh-t az irjon!! vagy valami fps növelõ cfg-t !!!! plz Elöre is köszönöm !

Aquir
hát egy félvezetõ nyomásszenzor van, meg egy hõm-érzékelõ, és e kettõ összefüggései alapján határozza meg a magasságot 😊

sz4bolcs
"barométeres- hõm + magasságmérõs," -hogy mik vannak. <#hawaii>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

predator1982
na ez jól hangzik:-)

amúgy a mûanyagok annyira nem jönnek be. nekem egyik killéganõm vett bizsusnál órát pl. és bele van a hátoldalába irva, hogy allergiásoknak is jó. kiváncsi leszek, veszek kipróbálom. nálam fél óra alatt kiderül. max ha nem jó elajándékozom:-)

pred

Aquir
az elõzõ rettentõ egyszerû órám, ami ami nagyon régóta megvolt az amerikai honlapon van csak meg, most arra is pl. 30 $-t írnak (8000 Ft)
Namost ehhez képest van 50 rugóért jó kis mûanyag, barométeres- hõm + magasságmérõs, a pontos idõ tartásához és idõzónánként + idõátállításoknál aktiválódó Ön-idõátállításhoz rádiószignált használó, 200 m WR, Napelemes óra 4 ébresztéshez szundi-funkcióval + a szokásos stopper, világidõk, visszaszámlálás módokkal, ami Ütés, Víz, Vibráció és Por álló, szóval az ilyen órákat nem kell félteni, és jóformán még elemet sem kell cserélni benne <#buck>

predator1982
óóó én valami olcsóbbat szeretnék, a lényeg hogy a fémallergiámra ne legyen hatással. nekem csak arra kell hogy az idõt lássam rajta:-) nem is mernék ilyen drága órákat hordani, mert valszeg gutaütést kapnék ha történne vele valami:-)

pred

Aquir
nincs benne kódfejtés. Addig meg csak keress, én szerencsére már megtaláltam a magamét :p 😊

predator1982
viszont ez durván szép

pred

predator1982
én is ezt akartam kérdezni😄DD

amúgy hello mindenkinek. szépen visszaolvastam, sok érdekeset megtudtam az órákról. hát én nem igazán vagyok szakavatott. örültem is hogy megláttam ezt a topikot, mert órát szeretnék venni. na de nem komolyat:-)
ahhoz képest hogy milyen árakat irtatok, kevés szép órát láttam belikelve. lehet csak én vagyok igénytelen:-)

pred

Mondjuk tuti nem erdeti(mivel a vaterán sinte semmi sem az)
Ézért gondolom h pesten lehet vhol ilyet venni(én józsefvárosi kínaira gondoltam)
Aki tudja h kaphatok ilyet olcsóbban az írjon légyszike.

Szasiztok a vaterán láttam ezt az órát

http://www.vatera.hu/s_tech_retro_ferfi_karora_analog_150268311.html

Aquir
az az óra holnap érkezik ide😊

Japep

😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Aquir
sok óra rendelkezik több számlappal 😊
GMT idõ, stopper, stb 😛

Japep

Valaki nem tudja, mire való ezen az órán a 3 segédszámlap? 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

http://ora.linkcenter.hu/

Az egyetlen dolog ami a munka mellett tart az a föld vonzereje.

Japep

Hello!

Nem tudtok valami jó oldalt (vagy esetleg személyt), ahonnan férfi replika karórákat lehet venni? 😊

Köszi elõre is!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

qetuol
most 164 ojró, 2 éve amikor vettem 175 volt

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

AntiHero
mipíz?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

qetuol
nekem ilyen van e, és jó

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Aquir
Sportos órák közül ez tetszik.
Elõrejelzi az idõjárást miközben kijelzi az idõt és dátumot + milyen nap van. (Fényenergiával mûködik, hõm+magasságmérés)

szigetlakó
GEM "Luxus Karóra pár"+ 1.000,00€ (neked és a párodnak egy, egy örök darab)
Akár a tiéd is lehet.

Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.

Aquir
ízlések és pofonok

Az óra elsõsorban azért van, hogy megkönnyítse az életünket.
Ezen felül egy szép óra jól is mutat. Már már ékszer. Egy ilyen vagy hasonló szerkezet csak felbosszant. Gagyi divatcikk.

Aquir
A lényeg, hogy a gyártó ezen órájáról még egy pillantásra leolvasható az idõ (a többivel erõsen ellentétben), és még dizájnos is.

Az órát a belsõ blokkokból álló körben lévõ hézag állása mutatja, míg a perceket durván a külsõ blokkokban található hézag állása, pontosan pedig a peremen futó csík jelzi (ez az utóbbi kettõ tehát együtt mozog).

Csuhai G
Mi a f*sz?!
Most õszintén, ennek mégis mi értelme? Ki akar kódfejtõt játszani, ha meg akarja nézni, hogy mikor jön a metró?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Aquir
ez tetszik
Tokyoflash Rouge
171$, Európába ingyen szállítás ("This order qualifies for FREE SHIPPING")
"Payment of tax and customs duty: (...) From December 1st 2008, customers in the EU only have to pay import duty on goods valued at more than €150. (...) Tokyoflash Japan online prices are far lower than retail prices to account for these charges."
A többi óra is különleges, többnyire ennél nehezebben olvasható kijelzõkkel.

HD JOHNNIE
Nekem is a második tetszik

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HappyHunter
Köszi. Persze,de már néztem is õket élõben, de még így sem tudtam dönteni.<#crazya>

Be happy. :) Running!

Nekem a második jobban tetszik. De nehogy ez alapján válassz 😊

HappyHunter
Most én szeretném a segítségeteket kérni. Két majdnem egyforma óra, de én nem tudok dönteni. Vajon melyik legyen? A döntés a Ti kezetekben van. 😊

127D vagy 128D

Razgon ha tudnál nekem küldeni egy képet az óráról ahol mondjuk egy tárgy mellett van vagy esetleg a kezeden akkor azt nagyon megköszönném.

Be happy. :) Running!

Köszönöm a véleményeket, a Casio-nál maradtam. Két napja van meg, nagyon bejön, pont olyan amilyet szerettem volna. Mondjuk az Edifice sorozatból sem volt könnyû választani, van pár modell...
tibicsoki4
Casio 😊 Mondjuk azért tudom ajánlani mert nekem is Edifice sorozatbol van az órám és jókis óra😊