Karórák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
ez még egy megoldás lehet 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
Akkor szvsz vagy veszel szíjat, vagy órásnál próbálkozhatsz, bár ott nem valószínû hogy lesz rá pont olyan tartó.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Hello!!Még mindig ugyan ott tartok!!Szervízben azt mondják,hogy külön ilyet nem adnak,kell vennem egy komplett új szíjjat!!!Ugyhogy ha valaki esetleg ki tudna segíteni,és tudna olyan helyet vagy látta valahol vagy tud szerezni szíjtartót,mert elszakadt,annak megköszönném!!
Aquir
Hát órásnál akár lehet is kapni (egyszerûeket) ha van 😛
Vagy ha speciális a szíj, akkor a márka szervízhelyén (saját weboldalon megkeresed)

Hello!!Lenne még egy kérdésem!!A szíjhoz ugye vannak tartók,hogy amikor bekapcsolod nem "lifegjen"!!Na és az a kérdésem hogy ilyen tartókat lehet külön kapni ha esetleg elszakadna???
Aquir
A válasz a kérdésében van.

sz4bolcs
Lol, mélytengeri búvárkodsz? 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Helló!Artur vagyok,és keresem azokat a vásárlóimat,akik 2008 tavaszán és nyarán eredeti karórákat - Breitling,Omega,Tag Heuer - vásároltak tõlem Dunaújvárosban vagy Budapesten,olcsóbban mint a listaár,saját dobozban.Nyugtát adtam az órákról.Telefonszámom: +3620-3-22-62-32 Köszönettel elõre is.
Szabi84

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

És az mire szolgál?
Szabi84
szerintem hélium szelep

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Hello!!Az a kérdésem,hogy most lett egy omega seamaster-em,és a bal koronan az a felirat all hogy He,és nemtudom hogy ez a korona mire való!!Elõre is kössz a választ!!
Van vkinek police glory-ja esetleg tapasztalat vélemény?
Ment a privi!

Üdv...
Láttam az órád a Vaterán...
Engem érdekelne, de az árát át kellene gondolnod.
Üzletben is ennyi: Tissot V8
Ha tudsz egy jó árat adni, akkor itt megegyezhetünk , és még a Vatera-s
eladási költséget is megúszod...
Üdv....
Bocs a reklámért, de hadd tegyem ki még egyszer a hirdetést 😄 Tehát eladó az órám. Vaterás link

Aquir
Tesómnak - aki szeret túrázni - vettem Polar FA20 órát, mozgásérzékelõje méri a folyamatos mozgást, ami a testreszabhatóságával együtt (magasság súly, nem, életkor) mutatja a megtett kilométert, elégetett kalóriát, a tréningen kívül egy gombot sem kell nyomni, közben mutatja az idõ alatt mennyit mozgott aznap ösztönzésként, napokra visszamenõleg telített csíkokkal látható mennyire volt aktív.

65e forint. Vadiúj, kb. egyszer húztam fel. Garancia, doboz van, egyedül a használati nincs meg, mert azt nem kaptam (igény szerint kinyomtatom az angol verziót, és mellékelem).
Pontos típus: Tissot V8 T36131672
Bemutató videó

Érdekel?

AntiHero
mennyi az ár?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

doxadmin
Szép darab. Amúgy vatera vagy teszvesz amire érdemes feltenni.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Szeretném eladni az órát, és tanácsot kérnék. Szerintetek hol érdemes meghirdetni? Vaterán és eBay-en gondolkoztam. eBay-en valószínûleg hamar elkelne, de ott szerintem nem kaphatok érte annyit, amennyit itthon ér, a másik hátránya, hogy perpillanat fogalmam sincs, hogy mûködik ott az eladás, még sosem csináltam (persze ez nem igazi hátrány, mert meg tudom csinálni). Jobb lenne itthon eladni, de gyanítom, hogy valószínûleg nem fogok vevõt találni rá. Mi a véleményetek? Hova érdemesebb feltenni? Ja ha esetleg innen a topikból kell valakinek, az lenne a legjobb 😊

Thx 😊

Szabi84
nafene, szép nyeremény

Pókerversenyen nyertem

Szabi84
hol lehet ilyet nyerni?

Aquir
grat hozzá😊

Most nyertem egy ilyet:

ELADÓ a 2 óra
http://www.teszvesz.hu/item767302875_philip_persio_karora_uj_vedofolias_dobozaban.html
http://www.teszvesz.hu/item767302842_eric_chevillard_ferfi_karora_uj_nemet_aru.html
itt a kép a másikról (Philip persio) ELADÓ!!!
itt van az egyikrõl egy kép
2 karóra eladó (link mellékelve)
http://www.teszvesz.hu/item767302875_philip_persio_karora_uj_vedofolias_dobozaban.html
http://www.teszvesz.hu/item767302842_eric_chevillard_ferfi_karora_uj_nemet_aru.html
L3vi
Valaki tudna segíteni, hogy hol tudnék neten hasonló órát szerezni?
óra

Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ meg fogja ismerni a békét. -Jimi Hendrix-

AntiHero
holl és mennyiért?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

sz4bolcs
Hopp, éppen diagnosztizáltam egy marfan-szindrómást. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

predator1982
nem az nincs-.- csak egy idõ után megnyúlik. a régi órámon is hiába vigyáztam rá megnyúlt, a legkisebb luk mellettiben volt, de állandóan megfordult a kezemen, ami nagyon idegesitõ volt. ha meg legkisebbe raktam akkor meg szoros volt. ennyi.

pred

Aquir
a fémen kívül bõrallergiád is van? :| :o

predator1982
szép és mutatós, de én többet tutira nem veszek bõrszijasat

pred

Amíg meg unod addig biztos jó szolgálatot tesz majd.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

ranGer2
Beleszerettem... Mit gondoltok megéri az árát? Mennyire megbízható szerkezettel szerelik a police órákat?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

predator1982
jól néz ki, olyan férfias. és látom játékosok voltak a tervezõk, mert a 12-es a 4-es és a 8-as van rajta:-)

pred

plas

Én most egy ilyenre ruháztam be. ETA2824 szerkezettel. Nem igazán öltönyhöz való óra, de (#×$@{=/-ul tetszik.

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

predator1982
köszi:-)

azt tuti hogy szép lesz, mondom én majd elájultam, nem gondoltam hogy ennyire jól meg tudják csinálni.

pred

Szabi84
szép nagyon

nekem is most polírozták ki az órámat, már 8 éves, most csilivili lesz egy darabig

Aquir
az szép 😊

predator1982
azaz:-)

amúgy meg amit megtudtam: a páromnak is swatch órája van, de az övé van vagy hat éves. ahol vettük az enyémet, ott gondolta beadja elemcserére. képzeljétek el, hogy gyönyörûen fel tudták neki az átlátszó lapot polirozni, sehol egy karc, és a szijjat is szépen csillogóra rendbehozták. olyan lett mint újkorában:-)

pred

Aquir
a lényeg hogy mindenki boldog legyen az új órájával 😊

predator1982
ugye hogy szép?:-) amúgy meg köszönöm az ötletet. alig találtam meg:-)

pred

Aquir
<#smile>

predator1982
egyszerû szép praktikus sztem:-) nekem nem is kell több. a csicsásat valószínûleg nem fogom megtalálni.

pred

predator1982