Karórák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ajem kisa
Ehhez viszonyítva pontos az órám!😊
Elég érdekes, rengeteg mindent tud az óra, van rajta 6 gomb, és qrvasok opció...
Ilyesmik pl., hogy holdállás (teli, negyed...) és ezzel egyszerre a tengerszintmagasság, meg amiket írtam ezelött!😊
De az automata idõbeállítást bekell állítani a helyemhez, mert van német/angol/japán/usa...adók, és ehhez állít be!
Annyi negatív (?) az órával, hogy amikor kibontottam, nemhittem el, hogy ez a titánszíj, mert az oké, hogy könnyû, de kicsit gagyihatása volt!
Felvéve már nem, de elsõre leellenõriztem egybõl a modelszámot!😄
Egyébként minden mûxik, nincsenek bugok, majd télen kiderül, hogy mennyit ér a napelemes cucc!😊

Szabi84
szinte sz összes óra foszforeszkál, ha jól tudom az illuminátoros világítás levédett dolog

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szabi84
nálam már delet üt az óra, a harangszó meg késik 5 másodpercet

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

ajem kisa
Bekell vallanom, hogy mekszikóban vagyok, 10éves, és nályk cipõket varrok!
De a szabadidõmben a 16h meló után feltekerek biciklivel a szoborhoz, és ahhoz kell nekem ez az óra!😊
Most van valami festina órám kék lappal, de nekem ettõl már herótom van, és valamelyik nap láttam valakin egy ilyen nagy krumpli protrek órát, és annyira megtetszett, hogy csak!😄
Amúgy amik nekem bejönnek órák, azok azok, amiket mégha árcimke nélkül is aztmondom, hogy tetszik...na azok közül mind +500€ sajna...annyit meg én nemfogok kiadni egy óráért, nemvagyok abban a szituációban, hogy megvegyem a ferrarim mellé...
Most nekem ez bejön, ha nemválik be, akkor eladom...hátha kell majd valakinek!😄

Nekem se tetszik. Szerintem az ilyen digitális órák vagy a komoly sportolóknak (vagy olyan szakmában dolgozóknak), vagy a gyerekeknek valók (nem sértés 😄)

Mondjuk az én órám is foszforeszkál, de szerintem tök menõ 😄

ajem kisa
Hogyhogy nempontos?😊

Szabi84
analógba nehéz lenne ennyi mindent belesûríteni

mióta nekem is rádiós van, feltûnt hogy sosem pontos a harangszó😄

bardocz
Jajj, a fenébe!<#szomoru1>
ajem kisa
Akkor nemadom neked, és megtartom!<#idiota><#wink>

bardocz
A foszforeszkálós mutatótól meg hülyét kapok, bemegyek a sötétbe, és mintha valami játékóra lenne rajtam, pedig közel sem😄
bardocz
Nekem az ilyen órák nem tetszenek. Nekem úgy jó, ha minden analóg rajta, esetleg stopper legyen rajta a nap mutatásán kívül, de más nem kell.
ajem kisa
Hol kezdjem?!😊
Napelemes, titánium szíj, hõmérõ, magasságmérõ, légnyomásmérõ, iránytû, stopper, ébresztõ...
Napi 6x vesz jelet a pontosidõrõl rádiójelen keresztül (németo. vagy angliából), állitani nemkell az idõt meg a dátumot!😊
200m vízálló...
Majdha megjön, ésha valamit kifelejtettem, majd kiegészítem, de már az is öröm lesz, ha rájövök majd, hogy mit hogyan kell használni!😄

Szabi84
ez már nekem kicsit bonyolult lenne😊

nekem is van egy atomic solarosom:

sz4bolcs
Mit tud ez? Nem tudok franciául..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

ajem kisa
Jövõ7en jön meg!

Videó a drágáról!😊

Sziasztok! Találtam egy jó oldalt ahol egész szép órákat lehet kapni viszonylag olcsón! www.oramester.hu
tommygear
ne a saját tapasztalataidból indulj ki 😊
Szabi84
persze, ha böszme a csuklódon ne vedd meg

GhostRider1
De az idõt sajnos még nemtudod leolvasni róla 😄

&#9733;

zvaragabor
Így van, nincs nagy karom, egy nagy bumszli óra nem állna jól.

Chaos Anno Domini

bardocz
Ha valakinek vékony keze van, akkor inkább egy kis óra, mint egy nagy valami. Nekem van egy másik órám, ami hatalmas a kezemre, ezért vettem a #404-ben lévõ órát.
Szabi84
36mm elég kicsinek tûnik

tommygear
nekem ilyen van, 2 éve van szolgálatban és kiváló

Sziasztok,

Van egy régi Rakéta karórám,amit szeretnék feltámasztani. Hiányzik a szíja, és a felhúzó gombja is. A szíj nem tûnik nagy problémának, de szerintetek hol van esély vajon találni hozzá gombot?

Köszi
Üdv,
do
zvaragabor
A csat legszélesebb része a rögzítés mellett 21 mm. Az órafej a gomb nélkül 33 mm széles. Amúgy igazad van, picit széles hozzá képest. A kép is csal egy nagyon picit, látni, hogy a csat belenyúlik az órafej rögzítõjébe.
A csathoz tartozó eredeti órafej szélesebb, 36,6 mm. Amúgy a csat van meg nekem, és az órafej tetszik az egyszerûsége és eleganciája miatt, és kíváncsi vagyok, hogy illik-e hozzá. Az a baj, hogy ezt élõben kellene megnézni, csak arra meg nincs lehetõségem.

Chaos Anno Domini

bardocz
Szerintem a csat széles az órafejhez képest.
zvaragabor
Szerintetek hogy néz ki ez?
[/img]
A csat és az órafej nem egymáshoz tartozik eredetileg, csak összevágtam.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Haho, nincs valakinek véletlenül egy MTP 1236-os sorozatszámú Casio-ja? Mindegy, hogy pontosan melyik, csak az acél színûek érdekelnek. Tudna valaki róla egy fényképet feltenni? Mert neten nem igen találok róla jó képet, amit találtam, azon meg nem is tudom, talán rossz a fény, de nem olyan, mint az általános mintaképeken. Vagy ha más tipusú karóráknak is ugyan az a színe, akkor arról is lehet. Köszi.

Chaos Anno Domini

Aquir
Chromeban meg még nyitni se kell hozzá, csak húzni

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Operát használok, FF-t lusta voltam megnyitni ezért 😄

bardocz
<#eljen>

Képet úgy tudsz linkelni onnan, hogy nyitsz egy új tabot FF-ben, és a képet ráhúzod.
Nem tudok képet linkelni errõl a buzi oldalról, de ilyen.

bardocz
Neked milyened van?
Ugye? 😄 Az enyém is titán és kurvajól néz ki 😄

bardocz
Ez lesz, köszi, ma elviszem. Élõben sokkal szebb a titánium színe, mint a képen:-)
Mindenképp vidd óráshoz szerintem, ha rosszul rakod össze a szíjat még elhagyod egy kellemetlenebb pillanatban, ha szétesik a csat. Pár száz forintért megcsinálnak rajta mindent.

bardocz
Sziasztok

Vettem egy ilyen órát, és az lenne a kérdésem, hogy megpróbáljam-e magamnak beállítani a szíjat rajta, vagy inkább vigyem óráshoz, mert nem olyan egyszerû az?
Ezek a divat órák nagy ritkán érik meg az árukat. Nem is a minõséget, hanem az aktuális trendet kell megfizetni.
Ritkán ezek között is ki lehet fogni egész jó darabokat, de nagy általánosságban elmondható, hogy kidobott pénz.

Szerinte ami jó vétel és megfizethetõ is. Ráadásul tartós, minõségi darabok azok a Tissot vagy Certina órák. 50-70 ezresért már meg lehet csípni a boltban egyébként 80-100 ezres darabokat is.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Apropó police, tegnap láttam egyet élõben egy srácon, hát valami ultragagyi kinézete volt...
Megkerestem neten: 50e pénzbe kerül, szerintem a negyedét nem éri!
De ugyan ez volt egy 55ezres emporio armanival is, egy casio jobban néz ki esküszöm... És nem a formavilággal van bajom, hanem a pocsék anyaghasználattal, összeszereléssel, amitõl hihetetlen gagyinak lásztanak.
Tehát ezektõl a divatóráktól óva intek mindenkit, bár nem állítom, hogy az ilyen márkájú órák között nincs rendes darab!
Szerintem inkább spóroljon az ember egy kicsit egy svájcira, vagy vegyen egy olcsóbb, de jól összerakott órát. Pl ezek élõben nagyon jól néznek ki, és ahhoz képest nem is drágák!

hali mindenkinek. A segítségeteket szeretném kérni: szükségem lenne egy police twingear (fekete számlap, fekete szíj két oldalán fehér varrás) bõrszíjra. Hol tudok esetleg hozzá jutni? vmi ötlet? elõre is köszi. üdv.

Sziasztok, lenne par kerdesem az internetes oraaruhazakkal kapcsolatban. Ha van valakinek valami jo/rossz tapasztalata legyszi irja le.

http://www.authenticwatches.com/
http://svajciora.com/

Koszi a segitseget 😊
Igen azt hiszem ezt fogom tenni.
Azért szerintem hivd fel õket mielõtt mész, itthon gyakran elõfordul, hgoy egy bolt kiirja magára, hogy ilyen meg olyan órákat forgalmaz, aztán mikor bemész, ebbõl a minõségi kategóriából jó ha egy darabot tartanak márkánként.
Hát itt 20%os kedvezmény adnak, hogyha beviszel egy kinyomtatott kupont.
http://www.arenaplaza.hu/cikk/nyomtathato-kuponok-februar
És ha jól láttam más boltokban is lehet használni. De azt nem tudom, hogy egy kupon egy termékre vagy egy vásárlásra szól-e.
és mennyi az akció? sztem ha a hivatalos ár alatt mondjuk 15%-kal meg tudod venni, az jó. érdemes a neten körülnézni egyébként, bár ha nagy boltban veszed, annak is megvannak az elõnyei.
Miért gondolod, hogy ezekkel a márkákkal késõbb gondom lesz, ha el akarom adni? Különben nem tervezem, hogy eladom, ha nem szokott gond lenni vele, ahogy mondod akkor jó.
Az Arénában lesz egy akciós nap, amikor a Babósban kedvezmény van az órákra is.
hol veszed egyébként?
Szia Valentin (boldog névnapot elõre is). Szvsz Raymond Eeil vagy a Maurice Lacroix jól hangzó nevek csak arra is gondolni kell hogy ha valaha pénzé kell tenned az órád, akkor a legkisebb veszteséggel tedd meg azt. Erre a fenti két márka nem biztos hogy jó befektetés. De ha ez nem zavar, akkor jó választás, ETA werkkel szerelik, amivel nem sok gond szokott lenni.
Sziasztok!

A MAURICE LACROIX órákról tudna nekem valaki mondani valamit? Szerdán meg tudnék venni egyet kedvezményesen és addig el kéne döntenem, hogy ilyet szeretnék-e. Elõre is köszi
Sziasztok!

Kellene némi gyors infó a TX márkához, hogy mennyire megbízható, mennyire ajánlott??Elég jó áron tudnám beszerezni most.
Annyit tudok, hogy a Timex cég exclusive márkája és valami egyedi német szerkezet van benne. Elõre is köszi a segítséget!!!