Karórák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elég érdekes, rengeteg mindent tud az óra, van rajta 6 gomb, és qrvasok opció...
Ilyesmik pl., hogy holdállás (teli, negyed...) és ezzel egyszerre a tengerszintmagasság, meg amiket írtam ezelött!😊
De az automata idõbeállítást bekell állítani a helyemhez, mert van német/angol/japán/usa...adók, és ehhez állít be!
Annyi negatív (?) az órával, hogy amikor kibontottam, nemhittem el, hogy ez a titánszíj, mert az oké, hogy könnyû, de kicsit gagyihatása volt!
Felvéve már nem, de elsõre leellenõriztem egybõl a modelszámot!😄
Egyébként minden mûxik, nincsenek bugok, majd télen kiderül, hogy mennyit ér a napelemes cucc!😊
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
De a szabadidõmben a 16h meló után feltekerek biciklivel a szoborhoz, és ahhoz kell nekem ez az óra!😊
Most van valami festina órám kék lappal, de nekem ettõl már herótom van, és valamelyik nap láttam valakin egy ilyen nagy krumpli protrek órát, és annyira megtetszett, hogy csak!😄
Amúgy amik nekem bejönnek órák, azok azok, amiket mégha árcimke nélkül is aztmondom, hogy tetszik...na azok közül mind +500€ sajna...annyit meg én nemfogok kiadni egy óráért, nemvagyok abban a szituációban, hogy megvegyem a ferrarim mellé...
Most nekem ez bejön, ha nemválik be, akkor eladom...hátha kell majd valakinek!😄
Mondjuk az én órám is foszforeszkál, de szerintem tök menõ 😄

mióta nekem is rádiós van, feltûnt hogy sosem pontos a harangszó😄
Napelemes, titánium szíj, hõmérõ, magasságmérõ, légnyomásmérõ, iránytû, stopper, ébresztõ...
Napi 6x vesz jelet a pontosidõrõl rádiójelen keresztül (németo. vagy angliából), állitani nemkell az idõt meg a dátumot!😊
200m vízálló...
Majdha megjön, ésha valamit kifelejtettem, majd kiegészítem, de már az is öröm lesz, ha rájövök majd, hogy mit hogyan kell használni!😄
nekem is van egy atomic solarosom:

Van egy régi Rakéta karórám,amit szeretnék feltámasztani. Hiányzik a szíja, és a felhúzó gombja is. A szíj nem tûnik nagy problémának, de szerintetek hol van esély vajon találni hozzá gombot?
Köszi
Üdv,
do
A csathoz tartozó eredeti órafej szélesebb, 36,6 mm. Amúgy a csat van meg nekem, és az órafej tetszik az egyszerûsége és eleganciája miatt, és kíváncsi vagyok, hogy illik-e hozzá. Az a baj, hogy ezt élõben kellene megnézni, csak arra meg nincs lehetõségem.
Chaos Anno Domini
[/img]
A csat és az órafej nem egymáshoz tartozik eredetileg, csak összevágtam.
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Képet úgy tudsz linkelni onnan, hogy nyitsz egy új tabot FF-ben, és a képet ráhúzod.
Vettem egy ilyen órát, és az lenne a kérdésem, hogy megpróbáljam-e magamnak beállítani a szíjat rajta, vagy inkább vigyem óráshoz, mert nem olyan egyszerû az?
Ritkán ezek között is ki lehet fogni egész jó darabokat, de nagy általánosságban elmondható, hogy kidobott pénz.
Szerinte ami jó vétel és megfizethetõ is. Ráadásul tartós, minõségi darabok azok a Tissot vagy Certina órák. 50-70 ezresért már meg lehet csípni a boltban egyébként 80-100 ezres darabokat is.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Megkerestem neten: 50e pénzbe kerül, szerintem a negyedét nem éri!
De ugyan ez volt egy 55ezres emporio armanival is, egy casio jobban néz ki esküszöm... És nem a formavilággal van bajom, hanem a pocsék anyaghasználattal, összeszereléssel, amitõl hihetetlen gagyinak lásztanak.
Tehát ezektõl a divatóráktól óva intek mindenkit, bár nem állítom, hogy az ilyen márkájú órák között nincs rendes darab!
Szerintem inkább spóroljon az ember egy kicsit egy svájcira, vagy vegyen egy olcsóbb, de jól összerakott órát. Pl ezek élõben nagyon jól néznek ki, és ahhoz képest nem is drágák!
http://www.authenticwatches.com/
http://svajciora.com/
Koszi a segitseget 😊
http://www.arenaplaza.hu/cikk/nyomtathato-kuponok-februar
És ha jól láttam más boltokban is lehet használni. De azt nem tudom, hogy egy kupon egy termékre vagy egy vásárlásra szól-e.
Az Arénában lesz egy akciós nap, amikor a Babósban kedvezmény van az órákra is.
A MAURICE LACROIX órákról tudna nekem valaki mondani valamit? Szerdán meg tudnék venni egyet kedvezményesen és addig el kéne döntenem, hogy ilyet szeretnék-e. Elõre is köszi
Kellene némi gyors infó a TX márkához, hogy mennyire megbízható, mennyire ajánlott??Elég jó áron tudnám beszerezni most.
Annyit tudok, hogy a Timex cég exclusive márkája és valami egyedi német szerkezet van benne. Elõre is köszi a segítséget!!!