690
Karórák
-
Unreal1942 #490 Gratulálok! Nem csináltál rossz vásárt. Biztos, hogy sokáig szolgál majd.
Vigyázz rá!
Én a sajátomra idén vettem egy másik szíjat is. Amiben nyugodtan strandolhatok is. Nagyon feldobta. Szinte más óra lett. Most vissza téliesítettem :) -
#489 thx:) -
#488 elvileg 121.000 lett volna de kaptam kedvezményt 110.000 lett a vége. -
#487 huh, ez igen szép, mennyibe fájt?? -
#486 grat:) -
#485 megvettem végül,nagyon ütős!!!
certina -
#484 garancia csak van rá -
#483 de itt már nem a minőségen van a lényeg:), amúgy szuper óra -
#482 az előzőnél sem segitett az elemcsere, nem az volt a baja. amúgy meg nem szoktam ütögetni, amennyit rázkódik azt meg ki kell hogy birja, mégsem lehetek egész nap vigyázállásban-.- -
#481 100.000 feletti árral biztos is.. a 40ezres casio órámmal ami vízálló, barométeres&hőmérős és soha nem kell tenni bele elemet, el sem merem gondolni mennyire kéne minőséginek lennie ennek itt :) -
Unreal1942 #480
Nekem ilyen Certinám van. Már több mint 2 éve és maximálisan elégedett vagyok vele.
Merem ajánlani ezeket! -
#479 cseréld ki az elemet vagy vegyél ütésálló órát, így már nem lesz gond gondolom:) -
#478 errőlaz óráról valakinek van tapasztalata vagy valami?:)
CERTINA DS FURIOUS -
#477 nah fasza ez is beszart-.- -
#476 de az árukból sztem lakást tudnék venni -
#475 nemtom, keress rá -
ba32107 #474 Hát nemtom, gondolom ja -
#473 Jaa, és amikor eléri a hatvanat, akkor visszaugrik előre? -
ba32107 #472 A tű nem az órát mutató téglatesthez van rögzítve, hanem az aranyszínű körhöz. -
#471 A másodikon nem értem, hogy a perc mutató tű hogyan kerül át a másik órát mutató forgóakármire. -
#470 mi a nevük? -
#469 nem rosszak, csak kár hogy rohadtul nem tudnám leolvasni az időt róluk:D -
#468 csak pár hülye óra..
-
#467 Szerintetek ez az óra megér ennyit? -
#466 Lehet, hogy kell érte vámot fizetned. -
#465 Üdv! Valaki rendelt már interneten órát az USA-ból? Most nagyon gondolkodom rajta, mert még a szállítási költséggel együtt is fele annyiba kerül mint itthon. Csak nem tudom, hogy megbizható-e illetve, hogy kell-e valami adót fizetni utána. -
#464 thx:-) nekem is, élőben sokkal szebb ám:-) -
Unreal1942 #463 Gratulálok. Kifejezetten tetszik -
#462 az új órám:-) -
#461 ok belinkelem:-) -
Unreal1942 #460 Nem lesz rossz választás. Szerintem tényleg csak kifogtad. Egyébként, ha megint tönkre menne akkor kicseréled megint. :)
Majd linkeld be mit választottál! -
#459 :-)
azért kicsit megnyugtattál, ezekszerint csak lehet ez az egy modell nem volt szerencsés, tegnap óta ezen agyalok mi legyen, de marad a swatch:-)tegnap körbenéztem a bolt honlapján, és azt hiszem ugyanolyat veszek mint a páromé , csak nőibe:-)
a többi hsz-re válaszolva, nem választhatok akármit, a boltban lévő márkából lehet, ha le szeretném a régi árát vásárolni:-) -
Unreal1942 #458 Értem. Nekem is van néhány modelljük ami most is tetszik, de az már nem fér bele a keretembe, hogy több órám is legyen :)
Ismerem ezeket a női swatch órákat. Én is vettem már és a mai napi megelégedéssel használja a tulajdonosa. Ennek már van 8 éve. -
#457 Nem kell szarni nekem is vékony a csuklóm, órám meg kb 44mm-es -
#456 A lineage sorozatban vannak szerintem szép órák, és azoknak egyáltalán nem vészes az ára. És abban jópár kicsi, ami nekem jó, mivel vékony kezem van. Ráadásul titánium, nagyon könnyű, és szép. -
#455 :) ez igaz g-shock-ok sosem tetszettek de valahogy van stílusuk igazából csak pár darab van ami tetszik, viszont én nem nagyon látom kezeken ezt az órát -
#454 Azért vannak olcsóbb, és emészthetőbb kinézetű óráik:D -
#453 ja vegyél g shockot nekem is az van ha meg sok lovéd akkor rolex -
#452 Esetleg valami Casio? -
#451 szerintem is swatch, divtórát én személy szerint nem vásárolnék, de attól még bírhatja