Karórák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Valaki ismeri a Calvaneo 1583 órákat, valamint a toporak.hu weboldalt?
Nagyon tetszenek az órák, az áruk is kiváló, de Listaárként 1000-1500 euró van megadva a legtöbb óránál, míg az említett magyar honlapon 69-110ezer forint közt mozognak ezek az órák, tehát negyed/ötödannyiért lehet hozzájutni...
Valakinek van esetleg ilyen órája, vagy vásárolt-e arról az oldalról?
Elõre is köszi
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
En tudom ajanlani magat a markat<#eljen>#eljen>
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
esetleg tapasztalata valakinek?😊
köszi
!Forza Ferrari!
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
😊
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
fail vagyok XD
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Mi a neve ennek?
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
!Forza Ferrari!
Eléggé le volt merülve az elem, ha benyomtam a világítást eltûnt a kép. Beállítottam, majd véletlenül benyomtam a világítást, de nem felejtette el az idõt miután visszajött a kép. Ennek ellenére valami nagyon furcsa dolog történt, MEGVÁLTOZOTT A MENÜRENDSZER. A világóra helyett TIDE/MOON funkció lett, egy grafikonon mutatta a hold és a nap állását az megadott idõintervallumnak megfelelõen villogtatva az adott tartományt. A beállítómenü is megváltozott, az óra/perc beállítást a felsõ kijelzõblokkon mutatta, az idõzóna beállítás eltûnt, viszont lett egy másodlagos konfigurációs menü, amit az A gomb ismételt hosszú nyomvatartásával lehetett elõhozni a fõ konfigurációba való belépés után. Itt 3 féle számot lehetett megadni, az egyik fok/perc volt, a többi nem tudom mi, talán idõeltolódás.
Ma nekiálltam karbantartani, azonban mára ez a fura menürendszer eltûnt róla, és visszajött az eredeti, miután levettem a hátsó takarólemezt. Az idõre még mindig emlékezett, igaz mostmár a világítás benyomásakor elfelejtette, de ugyanúgy maradt az eredeti menürendszer.
Megnéztem a használati utasítását, és ilyen funkciókat nem ír!
Nagyon furdal a kíváncsiság, hogy mik lehettek ezek a funkciók, és hogyan lehetséges elõhozni õket, mert korábban évekig hordtam az órát, de ilyet soha nem láttam rajta.
A google cserben hagyott, fél órát keresgéltem rajta eredménytelenül.
Plz akinek van ilyen órája, és tudja mi ez válaszoljon.
Elõre is thx.
!Forza Ferrari!
Fater 94 ben vett magának egyet usa-ban, mai napig azt hordja.
Errõl van a kép is amit linkeltem.
!Forza Ferrari!
Pedig 15 ezertõl többet nem szánnék ilyesmire. :S 😄
Ajándékba szeretném, fontos volna számomra nagyon, de nem találok itthon sehol, amúgy is csak USA ban

!Forza Ferrari!
valami bõr szíjas esetleg?
de ezek is bejönnek.. 😊
!Forza Ferrari!
!Forza Ferrari!
Tudtok nekem ajánlani valamit olyan 10k körül, stopper, dátum legyen rajta, vízálló legyen ha lehet, s ez a bõrszíj is bejön.
( Tudom 10k-ért nem lehet "világmegváltót" venni, de nekem megteszi.. egy olyan is, mint amit linkeltem )
Köszi.
spam. sry
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Tanács kellene. Nem nagyon vagyok otthon az karórákban, de szeretnék egyet rendszeres hordásra. Tudom, hogy sokaknak státuszszimbólum meg vannak gyûjtõk is. Nekem szimplán egy óra kellene ami megbízható, nem gagyi, diszkrét de mégis minõségi termék legyen. Eddig csak 5-10 ezres casio-im voltak, és szeretnék már valami komolyabbat.
Amire gondolok: bõrszíj, nem digitális, nem kell túl nagy számlap (nagyon kicsi a csuklóm kb. 15 cm kerületû), nem kellenek felesleges funkciók. ár: max 50k.
Legyen hordható sokáig, ne látszódjon hamar rajta a korrodáció stb.
Tudtok ajánlani valamit?
spam. sry
http://www.binarisora.hu/
Köszönöm,
Peti
Nem igazán találtam a legmegfelelõbb fórumot de aki tud, kérem segítsen.
Melyik az a karóra, aminek a kijelzõjén ha megnyomod oldalt a gombokat az elõre leírt számok mellett lévõ kis led villan ki és úgy tudod az idõt megállapítani, hogy össze kell adni a számokat?
Pl.: az idõ 3ó 14p, akkor azt több led kijelzésével tudod leolvasni, világít a 2+1=3 óra és a 10+3+1perc , valahogy így ?
Köszönöm segítségeteket, pontos típust és márkát szeretnék kérni.
Üdv,
Peti
Talán valami: OI vagy nem tudom (o1, D1 ?)
én sehogy nem találom :-(
itt is érdeklõdtem:
http://itcafe.hu/tema/re_cect_karora_szamgombok_olcsobban/hsz_1-50.html
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
a hátoldala:
-----
Vostok & Lunokhod
-----
Vostok: Anchar

pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Szeretnék magamnak valamilyen elegáns és megbízható órát venni.
Ki is néztem egy Casio-t, méghozzá az Edifice 545-öst.
itt egy kép róla: http://www.thaiwatchshop.com/images/EF-545D-7AV_DF.jpg
Tudnátok véleményt mondani, hogy mennyire megbízható ez az óra?