Karórák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy nem vágom most pontosan mire gondolsz, egy képet nyomhatnál😊
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Nagyon faszául mûködik eddig, és jóval kényelmesebb a másik órámnál a plusz súly ellenére is.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Small part to the production version, if you are selling.
Contact Sutajiotomusu Inc."
de van még jópár órám... van egy nagyon szép Rado Ceramica-m is, de az túl drága a hétköznapi hordásra szerintem...
[/img]
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Fém szíjas, céges óra.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Valaki ismeri vagy van valami tapasztalat a Berner nevû óráról? Sehol nem találok ilyet, de osztálytársamnak van, és elég jó áron tudna hozni.
Berner cégnél dolgoznak a szülei. A honlapon sem találtam semmi infót.
Remélem valaki tud segíteni.
Üdv
Falkon
Chaos Anno Domini
A világon a legolcsóbban!
Több óra vásárlása esetén jelentõs kedvezmény!
*Ingyenesszállítás
*Ajándékdoboz
*1 év garancia
*Ajándék KHS póló
www.arukozvetites.hu
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
http://www.classicwatchshop.com/images/mensedhardygladiatoreaor.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=zI9U7_-ZHPA
Nagyon hálás lennék!
üdv:Feccho
Rá nézni se mertem, de semmi karc nem keletkezett rajta. Nem kell aggódni miatta. Persze nem kell szándékosan, feszegetni a határokat 😊
!Forza Ferrari!
pred
aki ilyesmit vesz ajánlom neki bátran!
!Forza Ferrari!