Karórák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kinéztem magamnak egy Armany órát. A problémám az ,hogy van egy hülye elképzelésem arról ,hogy egy divatmárkának nem elég megbizható az órája.
Szóval mi a véleményetek arról ,hogy 40,000 Ft-ért butaság Armani órát venni vagy az sem képvisel sokkal roszabb minõséget?
jelenleg az usában élek, és itt nem igazán lehet hozzájutni nem-luxus svájci órához. én egy Certina DS Podium Big Sizet néztem ki (ezt csak ebayrõl tudnám berendelni, malayziából, 550dollárért...), a másik meg egy Tissot PRC200, ehhez viszont meglepõen olcsón, 320 dollárért hozzá lehet jutni (515$ a Tissot honlapján). a webshop neve jomashop.com. valakinek van errõl tapasztalata? ennyi pénzért nagyon csábító, fõleg hogy most karácsonyi szezonra való tekintettel minden órából lejön 10-15% kb, szóval kb 280-90ben megállna az óra. szerintetek érdemes megrendelni?
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
azt szeretném megkérdezni, h mennyire megbízhatóak az internetes online boltok, ahol Tissot vagy Doxát árulnak.
itt van pl ez. Gyanúsan olcsó, hogyan lehetne leellenõrizni, h megbízható-e?
Esetleg ismertek olyan helyet, ahol svájci órákat érdemes venni?
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Amig megveszed super , ha meg baj van kezdõdnek a kifogások. Szerencséd
hogy jól álltak hozzá a szervizben . Utólagos értelmezés az egész.
Az ütésálló casió pld.: " a tervezésnél fokozottabban figyeltek arra, hogy
..stb." Ez azt jelenti, hogy ütésálló ? Fokozottabban ütésálló. Ez garanciális szempontból mit jelent. Semmit. Még szögelni sem lehet vele.
- G- SOHCK
- THE- G
Nekem például vannak too2late óráim szeretem is õket. De az egyik kijelzõje beázott, szerencsére még volt rá garancia ezért kicserélték, de azt nem értem miért úgy hirdetik, hogy vízálló, habár azt a választ kaptam, hogy csak cseppálló, azért az nem ugyanaz...
Még azt szeretném megkérdezni , alapvetõen mit jelez a Casionál a GW
illetve az MTG tipus jelölés.
Szerintetek a GW 3500 BD - 1A vagy az MTG 1500 - 1A a jobb választás ?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Van amibe ezenkívül barométeres idõjárásjelzõ / hõmérõ is van😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Óra vásárlásához szeretnék segitséget kérni. Vettem az Ebay-n egy
Lumonox F-117-et . Nincs egy éve , nem strapáltam , véletlenül ütöttem bele az ajtóba , menetközben. Leestek a mutatói , leszakadt a fémszij.
Ez egy nagy sz@r, nem military strapa.Szóval amit keresek, igazi ütés
és vizálló strapa , sötétben jól látható , az átlagnál nagyobb méretü.
Nem elegáns inkább robosztus , katonai stilus , minõségi tarós aksival.
Erõs, jó minõség. Örülnék ha adnátok tippeket .
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
De tényleg szép, legalábbis képekrõl. Tudom, hogy semmiképpen sem tudja nyújtani az eredetit, de kinézetre és funkcionálisan 90% ua
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Akarok venni egy órát magamnak végre, és nem tudok dönteni. Az a helyzet, hogy beleszerettem a TAG Heuer Monaco LS órába, de az cirka 1.5milla, annyi meg nem nagyon fér bele a keretbe 😄 Viszont vannak belõle szép replikák, túl jó áron 😄 errõl van valakinek tapasztalata, véleménye? A kis japók 1:1ben lemásolták a Monaco LS-t, csak a belsõ technika és épp a hátlap más, de kinézetre ugyanaz. Tudom, tudom azért nem illik replikával idejönni meg azzal járni is...végülis becsapom magam és másokat is, de annyira bejön az a forma 😊
Van egy Casio Edifice óra is ami nagyon megfogott, jó árú, gananciás stb. Mégis "igazi", meg gyári cucc.
Mit válasszak? Ez itt a kérdés.... a bizonytalan eredetû és szavatosságú replikát, vagy a megbízhatóbb Edifice-t?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
pred
(en a számlap alatt belsõ uveg részt értem,ahova a számok vannak irva)
pred
mar nagyon regota meg van...
Szerinted ha befesteném akkor jobb lenne?
Mivel festenél te?
Ha órára telefonokhoz kapható vedofoliat ragasztanák az leesne az órárol?
Van egy másik kérdésem:
Van egy Swatch oram aminek nem tetszik már a fehér része...jobban tetszene feketén. Mivel lehetne befesteni feketére,úgy h nelátszodjon?
filctoll sárgás barna fénylõre festené szerintem ....van valmi más?
Van egy STORM REMI karórám,
Aminek domború a lencséje.
Van valmi ötletetek,hogyan tudnám megvédeni a karcolásoktól?
Létezik védõ fólia órákra vagy valami más....
Egy ismerõsöm megkért, hogy az újonnan ajándákba kapott karórájának nézzek utána. Gyakorlott netezõként nem nagy szám az ilyensmi, de két óra guglizás után összesen egy lengyel ebay ajánlatot kaptam vele kapcsolatban, mást SEMMIT. Kezdtem azt hinni, hogy nem létezik, de késõbb élõben is megnéztem, és mégiscsak létezõ óráról van szó. A márkája Teutates és ha jól értettem összesen 1000 darabot készítettek belõle, legalábbis ez a szöveg járt az óra mellé. Valaki már találkozott ezzel a márkával, vagy hallott róla? Esetleg hol nézhetnék jobban utána? Ha segít, akkor megadom az ebay linket is, amin megkaptam ugyanezt az órát: http://cgi.ebay.pl/TEUTATES-AUTOMATIK-UHR-ROSE-GOLD-HERREN-ARMBANDUHR-/260808823791?pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&hash=item3cb96ad3ef Elõre is kösz a segítséget!
tetszetõs 😊
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Casio EF-309D-rõl van valakinek tapasztalata, véleménye?
Elég jól néz ki, és az ára is baráti.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
chrono24
170EUR nem penz erte...
Ha esetleg robosztusabb orat szeretnel ez 180EUR es automata szerkezet (magat a markat nem ismerem)
...de akkor mar inkabb ilyet <#hamm>#hamm>:
(cca.2800USD)
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
visszatérve a te órádra ez a pite elég meleg ez aza kategória amibõl vagy nagyon átbasznak vagy tényleg jó amit rendelsz
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Megéri használt márkás órát venni a vaterán?
Vagy vegyek inkább egy új Tissot-t?
spam. sry