690
Karórák
-
0ckH4M #210 Miért, te milyen órára gondoltál? Tudásra olyan téren gondoltam, hogy van már olyan seiko óra ami napelemes, így nem kell elemet cserélni feltölti magát, és szinkronizálja magát egy atomórával automatikusan, így mindig pontos rajta az idő. -
#209 Hát nem tudom de én 80ezerért nem Doxa-t vennék az tuti. Meg hogy keveset tud miért mit vársz tőle?? -
#208 Tudatlan vagy óra téren, a naiv mást jelent :) -
0ckH4M #207 Csak azért kérdeztem, hogy nem-e tud keveset az árához képest. Meg azt hiszem elemes, de ebben nem vagyok biztos. Vagy már nincsenek elemes órák csak ilyen mozgás közben felhúzósak? Elég naív vagyok óra téren :( -
Unreal1942 #206 Sokat nem tudok hozzá tenni, de nekem is tetszik az óra :) -
0ckH4M #205 Bocsi link lemaradt:
http://oraszalon.hu/modules.php?op=modload&name=pk_kar&file=index&req=itemview&IID=3153 -
0ckH4M #204 Sziasztok!
Kinéztem magamnak egy jó kis Doxa órát, és kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy megéri-e megvenni. Netet végignéztem, de sajnos nem sok infót találtam róla. Ez egy Doxa Gmt 80 ezerért. Itt van róla egy kép:
-
Heimdall #203 Hát, eléggé. :D
Egy Rolex, az durván olyan 1.2 milliónál kezdődik, és azért egy szebb breitling Navitimer is akörül van, és akkor én inkább a Navitimert választnám. :)
Patekje meg azt hiszem Clooneynak, Al Pacinonak, Robert De Nironak, meg ilyen jelentéktelen személyeknek van a csuklóján. -
#202 Akkor a Rolex ahhoz képest még tesco gazdaságos is. -
Heimdall #201 A legdrágább azt hiszem a Patek Philippe Grand Complications am maga 87 milliójával, ami szerintem azért igencsak barokkos túlzás, sőt, nekem speciel nem is tetszik. Szerintem is igazad van Taranov, ezeknél már nekem is jobban tetszik egy Tag Heuer Link például, fehér számlappal. -
#200 Mondjuk ezek szerintem túl egyszerűek, hiába Breitlingek. Ha ilyen kategóriáról van szó, akkor egy TAG Heuer is bőven megfelel, sőt annak a sportos imázsa jobban is illik ehhez a designhoz.
Ez a 17 milliós óra, ami a címlapon van, na ez nem semmi. -
Heimdall #199 Hát... Igen. Mondjuk, annyira azért nem biztos, hogy mindenki milliárdos, aki Breitlinget hord. Ezen az oldalon találhattokChrono 24találhattok egész "barátságos" árban lévő Breitlinget. Az más tészta, hogy nem a Navitimer Heritage-okat meg a Datorákat oszotgatják 3-400ezerért, hanem az ilyen kisebb Colt meg egyéb modelleket. Azért érdemes szétnézni. -
#198 Vannak ezek a kínai másolatok, meg vannak a profi másolatok, amik mögött technika is van, ezek drágák is. Viszont nem értem, hogyha valakinek nincs pénze Breitlingre, akkor miért kell mégis azt hordania. Ez nem létkérdés, a Breitling milliárdosoknak való, aki nem az, az meg miért akar annak látszani? -
Heimdall #197 Manapsűg mindenből replikákat csinálnak. Viszont láttam olyan Breitling replicát egy oldalon, ami 1000 dolcsi volt... Mondjuk tényleg úgy nézett ki mint az eredeti, de azért akkor is.... -
#196 Jaja, azóta már én is kiderítettem, hogy ez egy kínai másolat... Mindent aukciós oldalt elborít ez a sok szemét :S -
Heimdall #195 Ez kérlek a Breitling for Bentley Motors-ának tökéletes másolata, bár lehet, inkább a 6.75 re hasonlít, most így hirtelen nem tom, de ezen a címen lesd meg Breitling for Bentley -
#194 Valaki tudna segíteni egy konkrét típust illetően?
A Casio DB-56W -ről lenne szó. A kérdésem az lenne, hogy a mikor gyártották.
Erről van szó:
-
#193 nah vegre kerem a szemetelest torolje vki -
#192 -
#191 [IMG]http://www.sg.hu/forumkepek/2007_06/aw61b3bvq[1]O.jpg[/IMG] -
#190 [IMG][img]https://media.sg.hu/forum/posts/2007_06/aw61b3bvq[1]O.jpg[/IMG][/IMG] -
#189 [IMG]http://[img]https://media.sg.hu/forum/posts/2007_06/aw61b3bvq[1]O.jpg[/IMG][/IMG]
Keresk nagyon egy ilyen orat ha vki ismer vkit akinek van adja at az uzenetet.elore is nagyon koszonom -
szitya01 #188 Tény jó órák vannak, de viszont soknak nem látom az árát, főleg a casioknak. Vagy csak én nem veszem észre? -
#187 van egy jó oldal, szép órák vannak, én ezekközül a márkák közül választanék: http://www.timecenter.hu/
-
szitya01 #186 Látom nem valami felkapott ez a fórum, de ha vki elolvassa a 185-ös hsz-t akkor válaszoljön köszi. -
szitya01 #185 Sziasztok, egy sportosabb órát szeretnék venni, bőr szíjas is lehet, olyan 30E Ft-ig. Vízálló, lehet rajta stopper is. Ha vkinek lenne hasonlóval tapasztalata, vagy ajánlana vmit akkor írjon. Én a Police-okat nézegettem. -
OPM #184 Sziasztok! Swatch órát szeretnék vásárolni, konkrétan valami ilyesmire gondoltam, rugós szíjjal. Van ötletetek, BPn merre keresgéljek? Már végigmentem jópár óraüzleten az elmúlt hetekben, sajnos nem túl sok sikerrel :(
Előre is thx! -
#183 Nekem ez van:1szerü automata vízálló aránylag pontos napi 2másodpercet siet.
Timex automata -
#182 viszont nemrég kaptam születésnapra ezt:
írja az egyik oldal:
BREIL KULT
A Breil leghatározottabb és tévedhetetlen filozófiájának kifejezése. A kompromisszumokat nem tűrő négyzetes kivitel és a feltünően durva befejezés megteremti és alátámasztja a leginnovatívabb és avant-garde trendeket
made by italy
Watches
Stainless Steel Bracelet
Stainless Steel Case
Chrono
Black Dial
Safety Closure
Sapphire Crystal
shipping time : 2 Business Days + UPS 2nd Day
material : Stainless Steel
main color : Dark Green
-
#181 Nekem egy ilyen karórám van... az időt méri analógon és digitálison is, külön be lehet állítani, van stopper, ébresztő, hónap és nap dátum és nap rövidítés angolul... touth solar tehát fényre töltődik... autómata világítás (csak a digitális részre)
az enyém fekete számlapos és nincsenek számok... 16 ezer volt pár éve... -
acc #180 Nekem mostanában a perpetual modellek tetszenek. Tudjátok mit jelent? Hogy a hónap végén nem nekem kell piszkálni, hanem magától beáll. 2100-ig előre van programozva, imeri a szökőéveket is. Az elemre 7 évet írnak és utánna meg (állítólag) ingyen cserélik. Jó, mi? -
acc #179 -
#178 Nem szeretem a citizen designjait. Inkább Tag Heuer. Azok szépek nagyon. -
#177 Nem tudtok olyan oldalról, ahol régi svájci órák vannak fent? -
#176 igen, csak néha elfelejtem a dátumot utána igazítani mikor nem 31 napos 1 hónap, meg egyszer elemet kellett már cserélni. -
#175 Meg vagy vele elégedve? -
#174 #125 -
#173 Mostanában szeretnék órát venni olyan 70ezer körül szánok rá. Festinákat néztem ezeket a tipusokat:
Van valamilyen tapasztalatok ezzekel kapcsolatban? Vagy valam más márka hasonló árban és tipusban?? -
#172 Do you speak Hungarian? :) -
Pooley #171 Órám.
[IMG][/IMG]