Karórák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szanics
Totti most ebbõl a sorozatból kinézett magának egy órát, reméli, hogy tényleg jó. ;-)

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Tegnap a Wendben, mivel ott sok órásbolt van, nézegettem magamnak órákat a cél az volt hogy lehetõleg 70k alatt legyen a vételára valamint téglalap alakú legyen a számlapja, s lehetõleg fémszíjas.
Végül két Tommy Hilfiger órát találtam, ami brutál jól állt a karomon
Az egyik óra 29.000Ft-ért:
Tommy
A másik versenyzõ 38.000Ft-ért, de ennek is fehér a számlapja akárcsak a fent belinkeltnek:
Tommy
Azt tudom, hogy a Tommy nagyon jó márka, csak hát nem éppen óramárka lenne ez egy picit zavar +az hogy amcsiban 70 dodóért megkapnám ezeket az órákat.
Ebben az árkategóriában inkább azt tanácsoljátok hogy nézzek más márkákat? Nézegettem a Citizen+Festina órákat is de nem találtam nekem tetszõt

Még ami zavart a Tommy órában, hogy sima kristályüveg a számlapja, s nem zafír- vagy ebben a kategóriában nem is találok zafir üvegezésût, s egyáltalán vészes az ha csak sima üveg?
Newyorker
Nekem mindenképp elegáns óra kell és nem sportos, de azért nem az az öreguras sem! 😊

Newyorker
KÖszönöm megnézem!

Dying Soul
<#idiota>

schrank
jaaa most nézem mi ez a langyi-bangyi avatar de mivel hogy nõ vagy nem szótam<#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

desigo
hanem?
én meg nem.

lina81
Örülök neki!<#smile>

\"Próbálj meg úgy élni,hogy ne vegyenek észre ott,ahol vagy,de nagyon hiányozzál onnan,ahonnan eljöttél\" - Victor Hugo

schrank
nekem meg a leggagyibb casio-m van 12 éves és egyszer lett benne cserélve elem 3-4 éve <#papakacsint>

lina81
Ilyen oldalakon nézzd meg,ha gondolod!
nem csak használt dolgok vannak.

\"Próbálj meg úgy élni,hogy ne vegyenek észre ott,ahol vagy,de nagyon hiányozzál onnan,ahonnan eljöttél\" - Victor Hugo

lina81
neken citizen órám van,már kb 6 éve ezt hordom 25ezer ft volt anno.szerintem nagyon jo orák es nekem azota egyszer se volt vele gondom,egyelemcserén kivül!<#smile>

lina81
sziasztok

desigo
Nekem is nagyon tetszenek a Citizenek.Ha majd megengedhetem magamnak akkor tuti olyat veszek.
Addig meg marad a jó kis aluminium Swatch Irony.
Davidus
kvarcjátékos óra > svájci óra

V9ykn8_TZL0

Szabi84
Nekem Festina órám van én imádom! Egyszerû és szép! 30 rongyéert vettem olaszba! Probléma nem volt vele már 4 éve megvan! Egyszer volt elemcsere igaz az 1500Ft volt de a csávesz (Festina bolt) überfaszán kicserélte párátlanította meg mittomén! Szóval meg vagyok vele elégedve jó vétel! Itthon kicsit drágább! Müanyag órát ne vegyetek, ronda! Meg én a titanium órát sem szeretem túl könnyû! Az óra az egyetlen ékszer amit felveszék (bár 30 ezer forintos nem ékszer)!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

I.C.ram
TAG Heuer is baromi jó svájci órakat gyárt, a felsõ-középkategóriából. Breitling a pilóták órája. A TAG meg az autóversenyzõké.
Dying Soul
Eddig ez a vonal határozta meg a topikot, de nem szólok bele :o

Taranov
Hát nincs. Tissotból nekem ez tetszik:

PR50
Lord

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

SigS
Ki beszelt eleganciarol? <#papakacsint>
Ez a Tissot modell inkabb sportos extrem celokra van.

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Dying Soul
Bocs, hogy beleszólok, de annak a Tissotnak köze nincs az eleganciához.

SigS
Egy fenntartasom van a Citizennel kapcsolatban: ferdeszemu gyartmany<#felkialtas>
Ha ennyi penzt ki akarsz adni erte akkor szerintem svajcit vegyel!
Jo kis Tissot Touch 150.00-ert mar kaphato
Tissot Touch
Az enyemet learazva vettem -50%-al, igy volt 37.000 :
Certina DS PRO

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Én tegnap láttam 200k-ért két darab ezüst tollat. Lol 200k ezüstért, ha arany lenne, akkor ok, de ezüstért 200k-t?
Citizenbõl amúgy lázmérõnk, meg vérnyomásmérõnk(ehhez adták ajándékba a lázmérõt) van.
Viszont, azt is vedd figyelembe, hogy a politikusoknak a politika csak mellékbiznisz, a fõvonal náluk a cégeik vezetése (ezért sem érnek rá az ország csipcsup szar gondjait megoldani, bár az ilyen dögöljön inkább meg az irodájában, ne kelljen neki még a politika is), másérszt meg hozzávehetjük,hogy oltári nagy politikusi fizut is kapnak, de ennél még nagyobb összeg a kenõpénz, amit zsebretesznek, így van mibõl ilyen órát.
Én is óra vásárlás elött vagyok, de én meg totál minimál kategóriásat keresek, a lényeg, hogy ne piaci bóvli legyen. Annyi kell, hogy ne késsen/siessen, és lehetõleg ne adja meg magát pár hónap alatt, valamint, annyira legyen vízálló, hogy ha esõben vagy kézmosáskor ráfröccsen a víz, azt túlélje, de árban lehetõleg 5 ezer körül álljon meg (hiába, ha egyszer csak annyi kell nekem, hogy az idõt láthassam rajta....). A boltokban viszont vagy a kínai piacról "importált" cuccok vannak csak ebben a kategóriában, vagy 20 felett kezdõdõ órák. Nem igaz, hogy az órák között nincs kis márkanevû, ami olcsó, de nem valami névtelen vagy hamisítvány...

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

I.C.ram
Nekem is van egy kb 1930-1940 körüli Breitlingem, bár nem hordom 😄 Ja meg van egy kb 1970-es évjáratú Breitling játékrepülõm is 😊
Laky
<#idiota>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Taranov
Ja igen, ez benne van a pakliban Magyarországon mindig.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

amíg el nem lopják ....
És ez nem hülyeség. Bp-n egyik haveromról a tisztelt kisebbség lelopta a vadiúj nájki csukát. szal..

... got nothin to share with you...

Taranov
A weboldala igényes, az órák is szépek, csak egy kicsit túlzsúfoltak. Mennyibe kerülnek körülbelül?

schrank
nem elég hogy drága ráadásul még nõi is <#puszis><#hehe>

oneal1
a pilótás is király!!
valami kristály üveg van ebben is még nemtudtam megkarcolni
meghát úgye eco-drive ez is

!Forza Ferrari!

sniper01
Én a BREITLING tipusú órát ajánlom nekem az van és imádom!
Teljesen autómata acél tokozású vízálló mutat mindent és gyönyörû!
Nagyon sokféle tipusa van:elegáns,pilótáknak és az ûrhajósoknak fejlesztett stb.
Egyébként Svájci az ára pedig:50.000-1.500.000 ft-között van.<#confused>

Egy Canon 5D az álmom!

Newyorker
Persze, et is cask egy eszköz, mint az autó, mint a telefon, mint a ... stb stb

Taranov
De az a vicc, hogy a legdrágább órák is csak az idõt mutatják, sõt, a másodpercmutató már elég snassz.

sapkafej
az én órám csak 20ezer pénz volt, de ez a szar csak az idõt mutatja vaze :|

György

NeoMaN
LOL

én maradok a mobiltelefon + képernyõkímélõ órájánál :-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Dying Soul
Én a "sima" pilótás órának is öürülnék 😄

Taranov
Szép, csak ne lenne rajta az Eco-drive felirat 😞

Newyorker
CITIZEN Eco-Drive VITRO ( BL2000-57L )

Ez az óra az egyetlen fényenergiával mûködõ óra, amely a fényt nem a számlapján alakítja elektromos energiává, hanem az üvegén. Láthatatlanul.

Az óra mind mesterséges, mind természetes fénnyel tölthetõ,
de a teljes töltöttséget leggyorsabban nyáron napos idõben éri el.
A teljesen feltöltött akkumulátor 180 napig biztosítja az óra energia ellátását.
A merülõ akkumulátorra az óra figyelmeztetõ jelzést küld.

Az óra nemesacél tokozású, cseppálló kivitelü.

Az óra ajánlott eladási ára 169.900 Ft

Ez az, már csak olcsóbban kellene 😊

Newyorker
Megvan a tipus skacok, visszaírtak wazz...
Itt van!

Newyorker
Mert amit kinéztem az az volt!
Ha az svájci lett volna, akkor azt venném, de néztem azokat is és ott ami tetszett az már nagyon drága volt sajna 😞

Newyorker
Köszönöm és igyekszem 😊

Me0w
Szerintem erdemes valami normalis oraba beruhazni... en a felesegemtol kaptam egy egyszeru atlantic modellt par eve, parszor odavagtam mar veletlenul de mar ez is olyan karcmentes uveggel keszult hogy nincs semmi nyoma a dolognak. Szep arany bevonata van, ugyan csak mikronos, de en imadom 😊 Kivanom, hogy talald meg a neked tetszo orat, es ne hallgass a hulyekre 😊

Together we'll fly someday...

Taranov
Nekem meg pont "üzletemberes" órám nincsen, még az üzletre kell a lóvé 😄

tudtam hogy az egyház szóra ugrás lesz

Taranov
Értem, amit mondasz. Ha mindenki így gondolkozna, talán jobb lenne, talán nem, de minden esetre szép gondolat.

Punker
"egyháznak" ja végülis kell nekik a lóvé az új rolex modellekre 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Newyorker
Jah, néztem és igazad van én még azért fiatal vagyok (25) és az már tényleg olyan üzletemberes és nekem még egyenlõre azom nincsen 😊

az én értékrendembe ha milliomos lennék akkor is max egy 150 ezres óra férne bele,
a maradék 1 350 000 Ft-ot inkább az egyháznak vagy a rákutatás elõrehaladásért adnám

persze én ilyen "egyszerû" ember vagyok, nem öltönyös üzletember