Karórák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Végül két Tommy Hilfiger órát találtam, ami brutál jól állt a karomon
Az egyik óra 29.000Ft-ért:
Tommy
A másik versenyzõ 38.000Ft-ért, de ennek is fehér a számlapja akárcsak a fent belinkeltnek:
Tommy
Azt tudom, hogy a Tommy nagyon jó márka, csak hát nem éppen óramárka lenne ez egy picit zavar +az hogy amcsiban 70 dodóért megkapnám ezeket az órákat.
Ebben az árkategóriában inkább azt tanácsoljátok hogy nézzek más márkákat? Nézegettem a Citizen+Festina órákat is de nem találtam nekem tetszõt
Még ami zavart a Tommy órában, hogy sima kristályüveg a számlapja, s nem zafír- vagy ebben a kategóriában nem is találok zafir üvegezésût, s egyáltalán vészes az ha csak sima üveg?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
\"Próbálj meg úgy élni,hogy ne vegyenek észre ott,ahol vagy,de nagyon hiányozzál onnan,ahonnan eljöttél\" - Victor Hugo
nem csak használt dolgok vannak.
\"Próbálj meg úgy élni,hogy ne vegyenek észre ott,ahol vagy,de nagyon hiányozzál onnan,ahonnan eljöttél\" - Victor Hugo
Addig meg marad a jó kis aluminium Swatch Irony.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Ez a Tissot modell inkabb sportos extrem celokra van.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Ha ennyi penzt ki akarsz adni erte akkor szerintem svajcit vegyel!
Jo kis Tissot Touch 150.00-ert mar kaphato
Tissot Touch
Az enyemet learazva vettem -50%-al, igy volt 37.000 :
Certina DS PRO
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Citizenbõl amúgy lázmérõnk, meg vérnyomásmérõnk(ehhez adták ajándékba a lázmérõt) van.
Én is óra vásárlás elött vagyok, de én meg totál minimál kategóriásat keresek, a lényeg, hogy ne piaci bóvli legyen. Annyi kell, hogy ne késsen/siessen, és lehetõleg ne adja meg magát pár hónap alatt, valamint, annyira legyen vízálló, hogy ha esõben vagy kézmosáskor ráfröccsen a víz, azt túlélje, de árban lehetõleg 5 ezer körül álljon meg (hiába, ha egyszer csak annyi kell nekem, hogy az idõt láthassam rajta....). A boltokban viszont vagy a kínai piacról "importált" cuccok vannak csak ebben a kategóriában, vagy 20 felett kezdõdõ órák. Nem igaz, hogy az órák között nincs kis márkanevû, ami olcsó, de nem valami névtelen vagy hamisítvány...
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
És ez nem hülyeség. Bp-n egyik haveromról a tisztelt kisebbség lelopta a vadiúj nájki csukát. szal..
... got nothin to share with you...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
valami kristály üveg van ebben is még nemtudtam megkarcolni
meghát úgye eco-drive ez is
!Forza Ferrari!
Teljesen autómata acél tokozású vízálló mutat mindent és gyönyörû!
Nagyon sokféle tipusa van:elegáns,pilótáknak és az ûrhajósoknak fejlesztett stb.
Egyébként Svájci az ára pedig:50.000-1.500.000 ft-között van.<#confused>#confused>
Egy Canon 5D az álmom!
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Ez az óra az egyetlen fényenergiával mûködõ óra, amely a fényt nem a számlapján alakítja elektromos energiává, hanem az üvegén. Láthatatlanul.
Az óra mind mesterséges, mind természetes fénnyel tölthetõ,
de a teljes töltöttséget leggyorsabban nyáron napos idõben éri el.
A teljesen feltöltött akkumulátor 180 napig biztosítja az óra energia ellátását.
A merülõ akkumulátorra az óra figyelmeztetõ jelzést küld.
Az óra nemesacél tokozású, cseppálló kivitelü.
Az óra ajánlott eladási ára 169.900 Ft
Ez az, már csak olcsóbban kellene 😊
Itt van!
Ha az svájci lett volna, akkor azt venném, de néztem azokat is és ott ami tetszett az már nagyon drága volt sajna 😞
Together we'll fly someday...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
a maradék 1 350 000 Ft-ot inkább az egyháznak vagy a rákutatás elõrehaladásért adnám
persze én ilyen "egyszerû" ember vagyok, nem öltönyös üzletember