Karórák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont a Citizennel ellentétben ezek kevésbé fiatalosak, de szerintem elegánsabbak.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
nekem ezek jobban tetszenek de ízlések és pofonok, jobb mintha mindenkinek ugyanaz az óra tetszene
Avanti Italia!
Emellett persze lehet, hogy festményeket gyûjt, érdeklõdik a kultúra iránt. Az órára lehet legkevésbé mondani, hogy a mûveletlen újgazdagok költenének rá általában.
Vagy te inkább a remete életmód híve vagy? 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nincs köztük, pedig annyira nem speckó és nem drága és nem egyedi 😊
Ha megnyernéd a lottót, akkor milyen autót venné pl?
Vagy házat?
Az oldalon (iwc.com) nincsenek árak, és eddig még nem írtam nekik levelet.
az orakereso.hu -n vannak egész jó áron.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
elõnye pl hogy soha nemkell szétszedni az órát!!
mármint ami nekem van
!Forza Ferrari!
Avanti Italia!
Sajnálom, hogy eggyesek így állnak a dolgokhoz, csak tudnám, akkor minek szólnak bele, hmmm...
Másrészt óra viszonylatban nem ez a drága, hanem az 5 milliós.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Nekem citizen promaster nighthawk BJ7010 08E van!!!
elég fasza kis óra!!
én nem mondok árat meg nagykerbõl lett hozva de plázákban 120 körül láttam ezt!!
ha érdekel az óráról esetleg valami akkor írj!!
!Forza Ferrari!
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Akarok venni egy Citizen karórát, már ki is néztem a Duna Plázában, de mivel 170ezer, ezért gondoltam, hogy megkérdem tõletek, hátha tudtok valami olcsóbb helyet, ahol lehet kapni ilyen kaliberû karórákat.Mivel a Duna Pláza nem az olcsóságáról híres, ezért tuti, hogy van olcsóbb hely is, fõleg BP érdekel, mert ott aztán minden van.
Ha esetleg van valami netcímetek, ahol utána lehetne nézni, annak is nagyon örülnék!
Elõre is THX a segítségért!