690
Karórák
-
#170 Hehe, jó váéasztás, nekem is ugyanilyen órám van, még májusban vettem :) -
#169 Sportos, nájsz. -
#168 My watch:
-
Jóska Kapitány #167 Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. igazából nem órát, hanem óraszíjat keresek:
http://www.plastickid.dk/work/install/corporate/cor5.jpg
Valami hasonló jellegűt, ami extra széles, hagyományos bujtatós csattal. Nem tudom tudtok-e segíteni, esetleg látott-e valaki vagy tud-e márkanevet. Köszönöm előre is. -
WOLF3x6 #166 sziasztok
Egy 1999-es swatch irony órához keresek egy fém szíjat mert az enyém félig műanyagból van és mindig eltörik.
Ha tudnátok ajanláni valami weboldalt, ahol képet vagy akár árakat is nézhetnék, az nagyon jó lenne -
#165 Sziasztok!
Tudtok mondani valamit nekem a "7s26A" óraszerkezetről ?
gagyi, megbízható, pontos/pontatlan stb.
-
#164 -
adrian131 #163 úgy legyen.... -
#162 Akarod mondani az én órámat :) -
#161 Elvittem az órám egy szakihoz, de elég szűkszavú volt. Szétszedte és azt mondta jó minőség, nem lesz vele baj. Ennyi :S -
#160 Nem sajnos... -
adrian131 #159 tesód nem gondolta meg magát? -
adrian131 #158 azért küldtem..... -
#157 Majd lehet veszek egyet. Az óra mellé illene :D -
adrian131 #156 itt 1 maserati:
http://www.portfoliolight.hu/cikk.tdp?cCheck=1&k=1&i=1301 -
#155 Igen, ezt terveztem is, hétfőn lesz rá lehetőségem. -
adrian131 #154 hát ott van 1 mondat: miszerint az óra 8-10 éves, és nem volt hordva!
szerintem vidd el egy szakihoz nehogy beálljon. sok-sok állás után a kenőanyag elveszti a hatását és nem lesz a kerekeknek kenésük... -
#153 Rajta volt, de szerintem a képek ebay-ről vannak. Viszont a leírásban említette, hogy nincs kitöltve. -
adrian131 #152 pedig ha jól emlékszem a képen rajt volt nem??? -
#151 Az sajnos nincs kitöltve :( -
adrian131 #150 ok rendben. a garipapiron mi van, mikor és hol vették? -
#149 Szép kidolgozású, minőségi hatást kelt, és pont olyan, amilyennek a képeken látszott (a hátoldalán még a védőfólia is rajta van). Ha érdekel majd pár nap múlva írok, hogy mennyire pontos, illetve hosszabb távon milyen kényelmes viselni. -
adrian131 #148 Szia!
és milyennek tünik? Szép kidolgozású? -
#147 Megjött az óra. Nagyon szép! Örülök, hogy végül ezt választottam, jó vétel volt. -
#146 Ez sem rossz, csak kicsit sok a mutató rajta meg a travelmaster felirat nem tetszik. Meg mondjuk én postai utánvéttel nem szívesen vennék, Somogy meg messze van. Ilyen szempontból a Győr-Moson-Sopron megyei Maseratis jobb helyen volt :D -
#145 Akit érdekel vigyel el a Hamberg & Söhnét 40e-ért, ha már így lealkudtam :D
50e Ft alatt még ebay-en sem láttam :) -
#144 Igen, én is pont erre gondoltam :D -
adrian131 #143 Legyen tényleg szerencséd!
A tesódat kérdezd meg légyszi, mert most csak 1 van raktáron és szerda körül lehet elviszik, de tietek az elsőbbség.
köszönöm a válaszod -
#142 Nem nem, csak egyre van pénzem. És el is döntöttem. A maseratinál maradok. Ez tetszett meg elsőre és szerintem ezzel leszek a legelégedettebb. A Trias órák nekem annyira nem jöttek be (a tesómat még megkérdezem, hogy akkor kell-e neki a carbonos), a wagnerek már jobbak, meg is nehezítette rendesen a döntést, de most már kitartok a maseratimnál :) -
adrian131 #141 Szia!
most akkor lesz egy csomó órád?
Nekem még mindig áll az ajánlatom azonos órákra 24-26.000 között.
Trias , Anderson.... ugyanaz a szerkezet van minden német órában.....és mégsem 40.000 HUF -
#140 Meg is tenném, ha lenne pénzem :) De akkor megtartanám mindkettőt :D -
#139 vedd meg mindkettőt, max eladod a maseratit Taranovnak :D -
#138 Hát ilyen nincs. A Hamberg & Söhne Travelmaster árára tettem egy 40e ft-os ajánlatot (neten a legolcsóbb ár is 50e volt érte), mondván úgysem fogja elfogadni. Mivel nem nagyon jött válasz, a maserati mellett döntöttem. Erre ma írta, hogy áll az alku! Most pont ott tartok, ahol 2 napja, és nem tudok dönteni. Mindkettő annyira tetszik :(
Bár nem tudom, a H&S-s eladónak csak 10 pozitív visszajezése van, míg a maseratisnak 115. -
#137 Annyira végülis nem vagyok mérges, mire tegnap hazaértem, 17:30-ra, már lejárt az aukció, szóval nem miattad maradtam le róla :)
Sok szerencsét hozzá! -
#136 Most lehet hogy Taranov mérges lesz rám, de megvettem a Maserati órát (pontosabban elindítottam az adásvételt) :) Remélem jó üzletet csináltam... -
#135 Lehet hogy lámma vagyok, de mi az a lünetta? Illetve mit jelennt hogy egy óra mondjuk 25 köves? -
#134 nekem gyakorlatilag ugyanez van, bár a képen levő 100m-ig vízálló és drágább, de az "egyszerübb" (50m) változat olyan 35e körül mozog.
alant láttam egy hasonlót, de sajnos csak kicsiben.
citizen -
#133 Aztán meg elviszed és szomorú leszek :D -
#132 Beszélj már rá vagy beszélj már le róla :D -
#131 Nekem a számlap és a szíj színe nagyon tetszik, az aranyozás viszont nem különösebben :)