Karórák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár nem tudom, a H&S-s eladónak csak 10 pozitív visszajezése van, míg a maseratisnak 115.
Sok szerencsét hozzá!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
alant láttam egy hasonlót, de sajnos csak kicsiben.
citizen
Mit donnernden Motoren / So schnell wie der Blitz, Dem Feinde entgegen / Im Panzer geschützt. Voraus den Kameraden / Im Kampfe ganz allein.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szívesebben vennék Tissot-t, Citizent vagy Certinát, de azoknál 90k-tól kezdõdnek azok, amelyek tetszenek, viszont 40-nél többet semmiképp sem szánnék órára.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nagy a dilemma 😞
Viszont még ez is benne van a kalapban:
Nem tudom, hogy mi legyen, ez újonnan is csak 26.500 Ft, de egy kicsit túlaranyozott.
Viszont az elsõ sem néz ki rosszul.
Nekem a második általad linkelt Maserati tetszik, gondolkozom is rajta, hogy megvegyem-e, talán kicsit túlságosan komoly lenne nekem.
Nézegettem angol oldalakon és ott 40-50e ft körül volt az ára 😞
Wagner Luna V
Hamberg & Söhne Travelmaster
amúgy szép, nekem egy casio volt 16k -ért aztán leejtettem ráültem falhozvágtam ráestem stb.. ezekután eldeformálodott a fémkapcsa és hirtelen mozdulatoknál mindik szétpattant... szal azóta nem is hordom csak vizsgákra elviszem és kirakom az asztalra, a tiltott mobilteló helyett ép jó 😊...
spam. sry
Azt nem tudom, hogy a Maserati mögött pontosan melyik cég áll. Az tény, hogy jól néz ki az óra, elegáns, jól hangzik a neve.
A szerkezete ETA 2824-2 (25 köves, f= 28800 A/h, járástartalék 40 óra)!! Ez a kíváló automata szerkezet, ugyanebben a formában megtalálható több márkás, drága órában is (pl. Breitling, TAG Heuer... stb.)!!
A másik pedig az, hogy nem tudom, hogy az órák terén milyen presztízzsel rendelkezik a Maserati.
És rögtön két ember is kínálja, bár lehet nem teljesen ugyanaz a típus:
http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=8087981
http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=8273102
Ezekrõl mi a véleményetek? Elég szépek, bár kicsit gyanús, hogy ebbõl a "ritkaságból" 2-t találtam két különbözõ embernél 😊
Apogäum #1
Apogäum #2
Kicsit talán túldíszített. Szerintetek mennyit érhet?
Tudna valaki segíteni nekem.Hol tudhatok meg egy régebbi breil karóráról valamit?? Breil chronograph V 506.
köszi!
E-mail: [email protected]
60.000Ft-ért te milyen Breitling órát kapsz? Mert az még az óra fémszíját sem fedezi😄
Beírtam a keresõbe hogy King Quartz Chronograph és kiadta ezt a képet, de megvan.
Stainless Steel Back, 5 ATM Water Resistant. REF: 2-LD0194
És középen egy 5-ös. Ezek közül egy sem segít 😞
Mas nincs az orara irva? Esetleg a hatlapjara?
Akkor már miért nem egybõl egy IWC-t ajánlotok
Egyébként már megvettem, s biza valóban egy jóval nagyobb kategóriájú márkát választottam, egy használt Omega lett a kiválasztott, 140.000Ft-ért
Omega
Omega
Valamint az óráról egy hasznos link, ha valakit érdekel:
Info