Karórák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Keresk nagyon egy ilyen orat ha vki ismer vkit akinek van adja at az uzenetet.elore is nagyon koszonom
Forza Milan! Forza Ferrari!
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
Elõre is thx!
♠♦♣♥
írja az egyik oldal:
BREIL KULT
A Breil leghatározottabb és tévedhetetlen filozófiájának kifejezése. A kompromisszumokat nem tûrõ négyzetes kivitel és a feltünõen durva befejezés megteremti és alátámasztja a leginnovatívabb és avant-garde trendeket
made by italy
Watches
Stainless Steel Bracelet
Stainless Steel Case
Chrono
Black Dial
Safety Closure
Sapphire Crystal
shipping time : 2 Business Days + UPS 2nd Day
material : Stainless Steel
main color : Dark Green
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
az enyém fekete számlapos és nincsenek számok... 16 ezer volt pár éve...
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Van valamilyen tapasztalatok ezzekel kapcsolatban? Vagy valam más márka hasonló árban és tipusban??
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
[/url][/img]
http://www.plastickid.dk/work/install/corporate/cor5.jpg
Valami hasonló jellegût, ami extra széles, hagyományos bujtatós csattal. Nem tudom tudtok-e segíteni, esetleg látott-e valaki vagy tud-e márkanevet. Köszönöm elõre is.
\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...
Egy 1999-es swatch irony órához keresek egy fém szíjat mert az enyém félig mûanyagból van és mindig eltörik.
Ha tudnátok ajanláni valami weboldalt, ahol képet vagy akár árakat is nézhetnék, az nagyon jó lenne
hoy ehh
Tudtok mondani valamit nekem a "7s26A" óraszerkezetrõl ?
gagyi, megbízható, pontos/pontatlan stb.
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
http://www.portfoliolight.hu/cikk.tdp?cCheck=1&k=1&i=1301
szerintem vidd el egy szakihoz nehogy beálljon. sok-sok állás után a kenõanyag elveszti a hatását és nem lesz a kerekeknek kenésük...
és milyennek tünik? Szép kidolgozású?
50e Ft alatt még ebay-en sem láttam 😊
A tesódat kérdezd meg légyszi, mert most csak 1 van raktáron és szerda körül lehet elviszik, de tietek az elsõbbség.
köszönöm a válaszod
most akkor lesz egy csomó órád?
Nekem még mindig áll az ajánlatom azonos órákra 24-26.000 között.
Trias , Anderson.... ugyanaz a szerkezet van minden német órában.....és mégsem 40.000 HUF