690
Karórák
  • ba32107
    Nekem a casio tetszik
  • Razgon
    Két óra között nem tudok dönteni:

Az egyik:
    Lorus

A másik:Casio EF 128

Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
  • ba32107
    Mindenképp nézd meg élőben ha tudod, mert a sajátomat is onnan rendeltem, és tök máshogy néz ki az óra, mint a képen (tehát nem jön át, hogy is néz ki igazából). Szerencsére én kellemesen csalódtam, sokkal szebb mint számítottam, de könnyen bekövetkezhet az ellenkezője is.
  • trinex
    Köszi szépen a véleményt, már csak egy helyet kell találnom ahol élőbe megtudom nézni mert eddig csak az orakereson találtam ezt a típust.
  • Unreal1942
    Ár/teljesítmény viszonylatban szerintem nem kapsz jobb órát. Nagy általánosságban az a véleményem, hogy a casio megbízható tartós óra.

• trinex
    Hellosztok!
    Kinéztem egy casio órát EF-305T-8A segítséget szeretnék kérni hogy ebben a z árkategóriában hasonló tulajdonságokkal rendelkező óra milyen másik márkában van. És ez a casio megfelelő minőségű lehet-e?
  • timexxx
    sziasztok

óravásárlás elött állok..és 2 órát néztem. az egyik egy festina, a másik egy rodania.. nos a rodania jobban néz ki. de mennyire jók ezek az órák? a rodaniat nem ismerem. valami infot adtok róla?
  • éééénZoli
    Mzi karórákkal valakinek valami tapasztalata? fontos lenne!
  • technodome
    Sziasztok.
    Én ennek az órának a megvásárlása előtt állok de előtte hozzáértő emberektől szeretnék tanácsot kérni hogy ilyen árkategóriában ez jónak számít vagy nem? (Nem arra vagyok kíváncsi hogy kinek tetszik, hanem arra hogy mennyire időálló, az üvege mennyire karcolódik a használat során stb..)
    Előre is köszi.

Casio
  • gabeszg
    Sziasztok!Engem Rado óra érdekelne... Azt hallotam, hogy jóval olcsóbb ha az ember svájcból behozza.Az érdekelne, hogy ennek van e valamien hátulütője vagy valami(mennyi vám áfa v iesmi van ezekre)válaszotokat előre is köszi!
  • éééénZoli
    "mechanikus precíziós automata óramű"
    ez mit jelent pontosan?segítsetek légyszi
  • Hassel606
    Ha már "villanyos" órát veszel, akkor legye már egy kis stílusa! :))
    Egy ilyet nekem is vehetnél! :))

Milyen az idő a szigeten?
  • HD JOHNNIE
    Lol :) Nekem most ez jön be na. Sztem jó cucc. No de ízlések és pofonok :)
  • Hassel606
    Szia Tesó!

Inkább órát vegyél, ne ilyen időmérő vackot! :)))
  • HD JOHNNIE
    Sziasztok!

Vaccillálok két típusú casio óra között:

az egyik

és a másik

Szóval van e vkinek ilyen órája a fentiek közül és mik a tapasztalatok velük? Illetve a méretekre vagyok kíváncsi, mmint hogy kényelmes e stb. Válaszokat előre is köszönöm!
  • éééénZoli
    köszönöm így már minden világos
  • RATCUSTOM
    Sziasztok!
    Most fogok venni egy Police Skyline órát! Vélemények érdekelnek, főleg ha már van valakinek!
  • Hassel606
    44*51*13-házátmérő*csat/szíjtartó közti távolság*magasság. Szóval, ha 44 mm van megadva, az a ház átmérője, korona (felhúzó/beállító) nélkül.
  • éééénZoli
    köszönöm a segítséget!
  • ba32107
    A korona az a kis bizbasz, amivel beállítod az időt.
  • éééénZoli
    köszönöm! nézegelődtem van pár csinos modell! de még mindig döntésképtelen vagyok ha úgy van akkor írok!

annyit szeretnék kérdezni hogy van ugye az átmérő korona nélkül! az mit is jelent pontosan? az órának azt az átmérjét amiben nincs bennt a ház lényegében csak úgymond a számlap? vagy pedig beletartozik a ház is?
    a police fast lane óránál láttam egy cseh oldalon 44*51*13 ( gondolom a 44 akkor a belső átmérője, az 51 a külső házzal együtt, a 13 pedig a vastagsága) bár egy német oldalon azt láttam hogy Gehäusedurchmesser: 42 mm, ami a tokátmérőt jelentené egyszerűen leforditva ha jól tudom
    valaki homályosítson fel legyen oly kedves!
  • Hassel606
    Néz szét itt, és ha esetleg tetszik valami, tudok benne segíteni. Persze nem ezeken az árakon.:))
    Órák
  • ba32107
    Azért ez mégsem mindegy, hiszen ha rosszul állítod be, akkor délben fog váltani a dátumszámláló éjfél helyett.
  • The Garrett
    1. nemtudja, utánna kell állítani ha elcsúszik
    2. talán azért, nehogy megakadjon benne valamelyik alkatrész az állítás miatt.
    3. ha nincs rajta AM/PM lap ami vált 12 óránként, akkor max onnan tudod, hogy kinézel az ablakon és ha nem valamelyik sarkvidéken laksz, akkor napszaktól függően sötét vagy világos lesz odakinn.
  • éééénZoli
    Sziasztok! óra vásárlás előtt állok!
    fekete bőrszíjas chrono-s karórát szeretnék, minél nagyobb átmérővel!
    eddig a Police - Fast Lane karórája az ami megfogott!
    http://www.oraszalon.hu/item/police/police_fastlane_ferfi_karora_pl11306js_02

De most rábukkantam egy MZI modellre:
    http://www.mzi.idomero.hu/?page=watch&op1=kep&op2=artanes_lbb
    vagy pedig sima fém színben:
    http://www.mzi.idomero.hu/?page=watch&op1=kep&op2=artanes_lsb

szóval annyit szeretnék kérdezni hogy valakinek valami tapasztalata az órákkal kapcsolatban? élőben csak a police-t láttam de azt is csak fémszíjasban! mennyire megbízható a police és mennyire az MZI?
    bocs kicsit hosszúra sikeredett
  • nightsucker
    Sziasztok segitségetek szereném kérni !http://www.vatera.hu/ed_hardy_skull_pirate_gladiator_ora_114538967.html!!ien kinézetü ora kéne nem kell hogy nagyon márkás és csicsás legen csak legyen ekkora szija és valahogy igy nézen ki:$ha tudnátok pár linket meg árat mondani
    nagyonmeg kösszöném!!!!!!
  • ba32107
    Lenne egy-két kérdésem az analóg karórákkal kapcsolatban:

1. Honnan tudja az óra, hogy melyik hónap 30, 31 napos? Gondolom gyárilag be van állítva ugye? Szökőévek, minden bele van kalkulálva?
    2. Miért nem szabad a naptárat egy bizonyos időpontban állítani? Nekem este 8-tól reggel 5-ig nem lehet. Gondolom, emiatt elcsúszik a naptár előre beállított rendszere, de pontosan hogy működik?
    3. Amikor beállítom az időt, honnan tudom, hogy ez most délelőtt, vagy délután? Tegnap beállítottam, de véletlenül délelőttre, ezért végigtekertem 12 órát. Van erre valami "módszer"?

Bocs hogy ilyen hülyeségeket kérdezek, de sose volt még analóg karórám.
  • R0sc0

nekem ilyen van, egész olcson hozzájutottam, és egvagyok vele elégedve :P
  • ba32107
    Én egy ilyet rendeltem tegnap. Kedden jön :)
  • wordsworth
    Ma ezt sikerült beszerezni :)

the one ibiza ride
  • Newyorker
    Nekem két policém is van, egy fekete, meg egy fehér (twingear) és nagyon elégedett vagyok velük
  • GhostRider1 #259
    Nekem az van már egy éve és megvagyok vele elégedve. Egyedül annyi gondom van vele hogy bőrszíjas (sárga színű), és eléggé kopik...
  • Csuhai G
    Sziasztok!
    Óravásárlás előtt állok, de előtte kíváncsi vagyok a véleményetekre. A Police karórák mennyire jók? Jól néznek ki, de sajnos nem értek hozzá. Mennyire megbízhatóak? Pontosak, strapabíróak?
  • ZilogR
    Üdv! Tud vki egy jó lelőhelyet, ahonnan a CASIO ProTrek órák hátlapjain szereplő azonosító számokat és a típusokat össze lehet rendelni (magyarul: van egy ilyen lista, h melyik hátulján milyen szám van), mert az okos CASIO úgy oldotta meg a kézikönyv letöltést, hogy ezt a számot kell bepötyögni... :P

Épp azon gondolkodom, hogy egy barométerrel szerelt karórát akarok szerezni és ehhez kellenek a kézikönyvek, de érdekel, van-e vkinek tapasztalata ilyen téren, melyik típus megbízható és pontos, esetleg más gyártók órái?!

Olcsó, jó és pontos legyen! :)
  • Lac122
    ez milyen

AI3820-57H
    smertető: - 10 BAR (WR 100) vízálló
    - Multifunkciós szerkezet
    - Napi ébresztés
    - Stopper - chronograph
    - Zónaidő
    - Naptár
    - Visszaszámláló riasztás
    - Antiallergén titánium tokozás
  • Lac122
    szerintetek ez milyen
  • Lac122
    szerintetek ez milyen [
  • kollektor
    szevasztok!
    Érdeklődöm,hogy Junghans Solar karórához ,hol lehet kapni ,vagy rendelni solar cellát (akkumulátort), tipusa : GC 920 2.4V 0.33F
    Előre is köszi a választ!
  • papivi
    Sziasztok!
    Hozzáértő embereket szeretném ha véleményt nyílvánítanának erről a karóráról! Konkrétan a rádióvezérelt működés érdekel valamint tapasztalatok az órával kapcsolatosan, hogy megéri-e ilyet venni?
    Előre is köszönöm a válaszokat
  • artu00
    sziasztok,
    amerikából vettem egy órát. a kérdés: esetleg ha valakinek van ilyen tipusú órája, pdf-ben tudna-e nekem magyar nyelvü leírást küldeni. illetve esetleg honnan tudnék szerezni magyar leírást. interneten sokat kerestem, sikertelenül. előre is köszönöm a válaszokat.
    az óra típusa: Citizen Eco-Drive Men's Skyhawk Chronograph Watch #JR3060-59F