Karórák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maxtor
[/img]

maxtor

Keresk nagyon egy ilyen orat ha vki ismer vkit akinek van adja at az uzenetet.elore is nagyon koszonom

Tény jó órák vannak, de viszont soknak nem látom az árát, fõleg a casioknak. Vagy csak én nem veszem észre?

Forza Milan! Forza Ferrari!

Garcia
van egy jó oldal, szép órák vannak, én ezekközül a márkák közül választanék: http://www.timecenter.hu/

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Látom nem valami felkapott ez a fórum, de ha vki elolvassa a 185-ös hsz-t akkor válaszoljön köszi.

Sziasztok, egy sportosabb órát szeretnék venni, bõr szíjas is lehet, olyan 30E Ft-ig. Vízálló, lehet rajta stopper is. Ha vkinek lenne hasonlóval tapasztalata, vagy ajánlana vmit akkor írjon. Én a Police-okat nézegettem.

Sziasztok! Swatch órát szeretnék vásárolni, konkrétan valami ilyesmire gondoltam, rugós szíjjal. Van ötletetek, BPn merre keresgéljek? Már végigmentem jópár óraüzleten az elmúlt hetekben, sajnos nem túl sok sikerrel 😞

Elõre is thx!

sekta
Nekem ez van:1szerü automata vízálló aránylag pontos napi 2másodpercet siet.
Timex automata

♠♦♣♥

Garcia
viszont nemrég kaptam születésnapra ezt:

írja az egyik oldal:
BREIL KULT
A Breil leghatározottabb és tévedhetetlen filozófiájának kifejezése. A kompromisszumokat nem tûrõ négyzetes kivitel és a feltünõen durva befejezés megteremti és alátámasztja a leginnovatívabb és avant-garde trendeket

made by italy

Watches

Stainless Steel Bracelet

Stainless Steel Case

Chrono

Black Dial

Safety Closure

Sapphire Crystal

shipping time : 2 Business Days + UPS 2nd Day

material : Stainless Steel

main color : Dark Green

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Garcia
Nekem egy ilyen karórám van... az idõt méri analógon és digitálison is, külön be lehet állítani, van stopper, ébresztõ, hónap és nap dátum és nap rövidítés angolul... touth solar tehát fényre töltõdik... autómata világítás (csak a digitális részre)

az enyém fekete számlapos és nincsenek számok... 16 ezer volt pár éve...

Nekem mostanában a perpetual modellek tetszenek. Tudjátok mit jelent? Hogy a hónap végén nem nekem kell piszkálni, hanem magától beáll. 2100-ig elõre van programozva, imeri a szökõéveket is. Az elemre 7 évet írnak és utánna meg (állítólag) ingyen cserélik. Jó, mi?
I.C.ram
Nem szeretem a citizen designjait. Inkább Tag Heuer. Azok szépek nagyon.
Harly18
Nem tudtok olyan oldalról, ahol régi svájci órák vannak fent?

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Punker
igen, csak néha elfelejtem a dátumot utána igazítani mikor nem 31 napos 1 hónap, meg egyszer elemet kellett már cserélni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

StephenKing
Meg vagy vele elégedve?

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

StephenKing
Mostanában szeretnék órát venni olyan 70ezer körül szánok rá. Festinákat néztem ezeket a tipusokat:

Van valamilyen tapasztalatok ezzekel kapcsolatban? Vagy valam más márka hasonló árban és tipusban??

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Taranov
Do you speak Hungarian? 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Órám.
[/url][/img]

GregSB
Hehe, jó váéasztás, nekem is ugyanilyen órám van, még májusban vettem 😊

Dying Soul
Sportos, nájsz.

Dynamic
My watch:

Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. igazából nem órát, hanem óraszíjat keresek:

http://www.plastickid.dk/work/install/corporate/cor5.jpg

Valami hasonló jellegût, ami extra széles, hagyományos bujtatós csattal. Nem tudom tudtok-e segíteni, esetleg látott-e valaki vagy tud-e márkanevet. Köszönöm elõre is.

\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...

sziasztok

Egy 1999-es swatch irony órához keresek egy fém szíjat mert az enyém félig mûanyagból van és mindig eltörik.

Ha tudnátok ajanláni valami weboldalt, ahol képet vagy akár árakat is nézhetnék, az nagyon jó lenne

hoy ehh

xj700t
Sziasztok!

Tudtok mondani valamit nekem a "7s26A" óraszerkezetrõl ?

gagyi, megbízható, pontos/pontatlan stb.

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

2XP
<#alien>

úgy legyen....

Taranov
Akarod mondani az én órámat 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

2XP
Elvittem az órám egy szakihoz, de elég szûkszavú volt. Szétszedte és azt mondta jó minõség, nem lesz vele baj. Ennyi :S

2XP
Nem sajnos...

tesód nem gondolta meg magát?

azért küldtem.....

2XP
Majd lehet veszek egyet. Az óra mellé illene 😄

itt 1 maserati:

http://www.portfoliolight.hu/cikk.tdp?cCheck=1&k=1&i=1301

2XP
Igen, ezt terveztem is, hétfõn lesz rá lehetõségem.

hát ott van 1 mondat: miszerint az óra 8-10 éves, és nem volt hordva!
szerintem vidd el egy szakihoz nehogy beálljon. sok-sok állás után a kenõanyag elveszti a hatását és nem lesz a kerekeknek kenésük...

2XP
Rajta volt, de szerintem a képek ebay-rõl vannak. Viszont a leírásban említette, hogy nincs kitöltve.

pedig ha jól emlékszem a képen rajt volt nem???

2XP
Az sajnos nincs kitöltve 😞

ok rendben. a garipapiron mi van, mikor és hol vették?

2XP
Szép kidolgozású, minõségi hatást kelt, és pont olyan, amilyennek a képeken látszott (a hátoldalán még a védõfólia is rajta van). Ha érdekel majd pár nap múlva írok, hogy mennyire pontos, illetve hosszabb távon milyen kényelmes viselni.

Szia!

és milyennek tünik? Szép kidolgozású?

2XP
Megjött az óra. Nagyon szép! Örülök, hogy végül ezt választottam, jó vétel volt.

Taranov
Ez sem rossz, csak kicsit sok a mutató rajta meg a travelmaster felirat nem tetszik. Meg mondjuk én postai utánvéttel nem szívesen vennék, Somogy meg messze van. Ilyen szempontból a Gyõr-Moson-Sopron megyei Maseratis jobb helyen volt 😄

2XP
Taranov
Igen, én is pont erre gondoltam 😄

Legyen tényleg szerencséd!
A tesódat kérdezd meg légyszi, mert most csak 1 van raktáron és szerda körül lehet elviszik, de tietek az elsõbbség.
köszönöm a válaszod

2XP
Nem nem, csak egyre van pénzem. És el is döntöttem. A maseratinál maradok. Ez tetszett meg elsõre és szerintem ezzel leszek a legelégedettebb. A Trias órák nekem annyira nem jöttek be (a tesómat még megkérdezem, hogy akkor kell-e neki a carbonos), a wagnerek már jobbak, meg is nehezítette rendesen a döntést, de most már kitartok a maseratimnál 😊

Szia!

most akkor lesz egy csomó órád?
Nekem még mindig áll az ajánlatom azonos órákra 24-26.000 között.
Trias , Anderson.... ugyanaz a szerkezet van minden német órában.....és mégsem 40.000 HUF