Lego Star Wars 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én meg még annyit se segítettem neked
a mentést ide kell másolni:
C:/Documents and Settings/fiókod neve/!Local Settings/!Application Data/Lucasarts/Lego Star Wars II

!=rejtett könyvtár

adios
😊

roblee
Örülök, hogy segíthettem, bár az nem volt túl sok. <#smile>
Csak a lelket próbáltam tartani benned!!! <#nyes>

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

adios
Saját megad által készített emberkét úgy tudsz berakni,hogy a kantinban a bárpult mellett van 2 henger amiben külön-külön össze tudod állítani a saját embereidet.Amikor kész vagy ezeket a Free Play modban tudod használni ott ahol akarod.

yeeeeeeeeeeee<#idiota><#idiota>
Sikerült szétlõnöm azt a vackot.
Nem tom Nálatok hogy sikerült, de én elõször leszedtem a pajzsot a bal oldaliról, felmentem az ágyúhoz és ugy kb. a 10. lövésre szétrobbant<#nyes>---> ezután szedtem le a pajzsot a másikról a C3PO-val és lõttem szét
Én most olyan boldog vagyok...<#bohoc>
De, hogy továbbra is zaklassalak benneteket, lenne két kérdésem:
-Hogyan tudok berakni saját, általam fabrikált, emberkét??
-Hova kellene bemásolni a sima Lego Star Wars mentésfájlát, hogy azt a játék lássa is..
Elõre is köszönöm
----------
És szeretném megköszönni mindazoknak, akik arra ösztönöztek, hogy ne adjam fel:
robllee-nak, lacibacsi-nak, adios-nak és C7-nek.
Nagyon köszönöm<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
C7!!!
Köszi szépen az oldalcímet...<#worship>
-----
Ha Te 3-mat találtál, akkor én nagyon béna vagyok<#wilting><#fejvakaras><#falbav>
lacibacsi!

azt én is próbáltam, csak ha fél méterrel közelebb vok a kelletténél, mire mellé lövök (meg kell fordulni)addigra megint sokat kõ menni

amúgy azon a honlapon, fatetu, én 3 féle fixet találtam

lacibacsi!!!
Sztem is egyszerû játék és én se használok trainert csak gondoltam megkérdezem; le se töltöttem
Csak tudod az a fránya valami amit még mindig nem tudok szétlõni..

adios!!!
Sztem ez vicces, mert pont azon a részen nem tudok továbbmenni, és igy már tudom hogy veszed azt fel.
Szét kell lõni a jobb oldlali forgó "tornyot" és ott le tudsz menni<#vigyor2>
Remélem jóra gondoltam; sok szerencsét
amikor az egyik céltáblát lelövöd, menj le, a céltábla helyénél le lehet esni

adios
Hali!
Az lenne a problémám hogy minikiteket keresek,de van egy olyan amit egyszerûen nem tudok megszerezni.Jabba hajójának tetején van a padló alatt, a két ágyú ágyú között.Sehogy sem tudok oda lejutni,nem találom az oda vezetõ utat.Segítségeteket elõre is THX.

lacibacsi
Ezzel elõször én is kínlódtam, de rájöttem a trükkre.
Mindegy melyikkel kezded. Ha nem akarja lelõni, akkor messzebb kell meni tõle a lépegetõvel - jó kis cammogós tempóban - és máris simán kilövi mindet.

fatetu:
ez egy olyan egyszerû és könnyû játék, hogy semmi értelme trainert, meg ilyeneket használni.
A 6 éves kisfiam is végigvitte már, ráadásul sokkal gyorsabban mint én és egy-két extrém feladat kivételével még az én segítségem sem kellett neki.

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

C7!!!
Ez a "végigjátszás" honlap ez melyik.
Nem vágom, pedig érdekelne.
Elõre is köszönöm
nekem is volt ilyen, de nem ott, hanem a 6/3. pályán a végén ha nem az alacsonyakkal kezdtem, hanem egy alacsonyabban lévõ maradt utoljára, nem bírta becélozni a lépegetõ

Csak könyörgöm mondja azt valaki, hogy Õ is simán leszedte a jobb oldalit, és a bal oldali megy nehezen.
Azon az oldalon, amit roblee mondott, azon találtam trainer-t meg unlocker-t, meg mittomén. Az jó ?
És nagyon öszönöm mindenkinek az eddigi segítséget is<#worship><#worship><#worship>
Adios köszönöm segítséged már nem tudtam mit kezdjek a játékkal! még egyszer kössz
a végigjátszás honlapján még video is van róla, a menüben megtalálod a Strategy Videos nál

Serpa
berakna vki egy képet arról a toronyról, ami szorja pénzt?

nekem elsõ lövésre mellette talált el vmit, másodikra meg a céltáblát

adios
Oksa igazad van.

roblee
Keress hozzá egy fix-et. Ha jól tudom a www.gameburnworld.com-on találsz, ami kijavítja ezt a hibát.

lacibacsi
Na jó. Kár ezen vitatkozni. A lényeg, hogy simán ki lehet lõni. Ha nem megy, akkor gyakorolni kell még az ifjú padawan-nak...

adios
az oszlopot célozza be nem a táblát.Ha az oszlop sarkát találja el ha pl éppen elfordult a céltábla akkor nem a céltáblát,hanem az oszlopot találja el.Tapasztalatból mondom.

lacibacsi
Olyan nincs. Ha arra felé lõ, akkor magától becélozza a céltáblát.

adios
próbáld meg a win2k exe-t indítani

Hali kéne egy kis segítség. 1/1 pályán amikor Leila beledobja artuba a lemezt az utána következõ résznél amikor bemennék az ajtón kidob a játék a windowsba. ratyi verzió van meg nem tom mi ez kérlek segítsetek. elõre is köszi : Kromka
lacibacsi!!!!, és adios!!!!!!!
Igen, odatoltam a dobozokat---> burkolat le..., és ezek után lövöm
De akkor azt nem értem. hogy a másikat miért sikerül elsõre felrobbantani, pedig nem is célzok sehova, csak lövök és bummmmmmm
<#violent>
De ki fogom bróbálni ezt a "céltáblás" dolgot<#worship>
adios
De az is lehet hogy nem a céltáblát találja el,hanem a többi részét az oszlopnak és akkor nem csoda hogy nem robban fel.

lacibacsi
A "céltábla" körül lévõ burkolatot lerobbantottad már?
Oda kell tolni hozzá jobbról és balról is egy-egy ládát és akkor válik kilõhetõvé.
Ha ezt megcsináltad akkor mûködnie kell.

adios
De ezt úgy csinálod hogy pont a céltáblát lövöd?
Mert a forgó oszlop csak akkor robban fel ha a céltáblát találod el.

Hát sokáig próbálkoztam és még újra fel is telepítettem, de semmi.
De azért valami még zavar:
A Jobb oldali forgó akármit, ha lövöm, akkor azt a barna tetejét célozza be és lövi szét---> majd felrobban az egész
De a bal oldalinak nem a tetejét, hanem az oldalát(kicsit leljebb) lövi.
Sztem az lehet a gond, hogy valami teljesen más dolgot céloz be és nem azt az akármit.
Ha valaki tud errõl valamit, akkor legyen szíves szóljon
Elõr eis köszönöm<#worship>
adios
Megoldódott

adios
Hali!
A kérdesem a következõ:Free Play modban miért van az hogy egyetlen karakterrel sem tudok beszállni se ágyúba,se jármûbe.Ez miért van?
A válaszotokat elõre is THX

Köszi mindent<#worship>
Még próbálkozom..... sokáig<#nyes>
roblee
Lehetséges, nem tudom. Én is majdnem feladtam, mert nekem sem sikerült, ahogy írtam. Sajnos mást nem tudok mondani. Fel a fejjel!!!<#wink>

Hmmm..
Újra itt vagyok<#lookaround>
Na az a lényeg, hogy nem sikerült<#rinya>
Ha beleülök az ágyúba akkor akkor a jobb oldali forgó az egy lövésre lerobban a helyérõl, a bal oldali viszont nem.
Képtelenség sztem, hogy ne robanjon le, ha már annyit bele lõ az ember, mint amennyit én<#nyes>
Már vagy 15-ször újratöltöttem az R2-val, de még mindig semmi.
Gondolom nálad(illetve nálatok) ez nem így van és egy, max 2 lövésre lerobban.
Kezdem azt hinni, hogy nálam hibás a játék<#wow1><#nemtudom>
Hát hallod az vagyok<#vigyor4><#nevetes1>
És nagyon szépen köszönöm a segítségedet, már megyek is és megpróbálom.
Odadörgölök annak a "forgó akárminek"<#violent>
Mégegyszer köszi<#integet2>
roblee
Csak az ágyúval lehet szétlõni. Ha lemerül újra kell tölteni, ha jól emlékszem. Hajrá! Nagy játék az biztos, fõleg ha SW fan vagy. <#smile>

roblee!!!
Köszi a választ ki fogom megin próbálni<#violent>
Na de azzal az ágyúval kell lõni, vagy csak sima kézi vacakkal?
roblee
Peidg annak tényleg fel kell robbannia. Én is sokat próbálkoztam vele, de sikerült. Nekem az volt a bajom, hogy nem tudtam eltalálni. Csak próbálkozz és sikerrrel jársz. <#nyes>

Sziasztok,

Elõször irok ide, de szeretném a segítségeteket kérni, mert már nagyon el vagyok keseredve<#confused>
ELnézést kérek, ha ez a kérdés már volt, de nincs isõm végigolvasni mind a 13 oldalt<#wow1>
A kérdés:
Na, most a VI. epizódban járok, azon a pályán amikor már kiszabaditottuk Han Solo-t és utána kivisznek minket a sivatagba, hogy beledobjanak abba "gödörbe".Hát szépen megyek is a pályán, semmi gond, örül a fejem<#nyes>
De, amikor felérek annak a fõhajónak, vagy minek a tetejére, ott nem tudok mit csinálni. Van két nagy darab piros valami, amik ott forognak. Az egyiket fel tudom robbantani de amásik az Istenért sem akar felrobbani(márpedig sztem fel kell hogy robbanjon). Már mindent átnéztem a pályán, de semmi.
Kösnyörgök segítsetek egy a játékban elakadt szerencsétlennek <#zavart2><#zavart2>
(pedig még sohasem történt ilyen velem a Lego SW-ben, mindig sikerült mindent megoldanom)
lacibacsi
Na erre mondtam én, hogy akkor már minek szórja? Mire megvan a 99 kocka, akkor már legfeljebb egy-két szorzó (esetleg karakter) hiányozhat... Az meg két perc alatt megvan, ha már áll a torony.

majd lesz egy torony, 99 aranykocka után, az állandóan szórja a zsozsót

És hogyan lehet sok pénzt szerezni?
A HOTHON én úgy csináltam meg hogy kikaptam free play módban az önmegsemmisítést és szétrobbantottam C-3po val!

Amúgy nagyon kemények a játékban az AT-ST-k és az AT-AT-k<#violent>
azzal a lövõvel kell, amit összeraksz. ha azzal se megy nemtom

Helló valaki megmondaná hogy mért nem tudom szétlõni a hoth-on a pajzsgenerátort ami védi az 1000-éves sólyomot?
Iceman MC
kössz

http://www.myspace.com/icemanmckillah

ja bocs, nem figyeltem. az eleje fele ha felmész, jobbra valahol lesz olyan, hogy egy szürke rácsféleség, mögötte 3 fekete növény. a növények sötéterõzésével kitöröd a rácsot, és R2-vel elrepülsz szembe. ott lesz egy pálya, rajta lesz egy kék doboz, ha azt felrobbantod, összeraksz majd belõle egy traktort, menj vele egy kört a pályán, és ott terem