Lego Star Wars 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja az is megvan, mindent leromboltunk, felépítettünk, de valami még ezek szerint hiányzik
Nem túl nehéz, ami el van építve, azt le kell rombollni, ami le van rombolva, azt fel kell építeni. 😊 Miket csináltatok már meg? Nagy LEGO felirat megvan?

a lego city-t meg lehet csinálni? mert a bátyám 993ezernél én meg 966ezernél nem jutunk tovább és már kissé dühítõ a dolog - mi a megoldása?
szevasztok

valaki segítsen már nem találom az extrát a negyedik rész utólsó pályáján pedig már mindenhol kerestem.ha valaki tudja légyszi írja már le!

nesto
probléma megoldva

nesto
heló, cink de már az elsõ pályán elakadtam. ahol elõször kér sisakot (nem vagyok star wars rajongó úgyh. csak úgy mondom hogy fehér sisakot😄) pls help

szevasztok
a lego star wars 2-ben a negyedik részben az utolsó pályán a helálcsillagon nem találom az extrát pedig már mindenhol kerestem,még egy piros nyíl is mutatja hogy holvan,de az a falon túlra mutat oda meg nem tudok bemenni.ha valaki tudja hol van az extra akkor írjon!

sziasztok lehet már kérdezték de olyan gondom lenne hogy ha 800x600-nál fejjebb akarom tenni fekete kép jön be hang van hallom ahogy mozgok a menübe de kép nincs mi lehet a gond?
Az V/5 pályán bementem a R2 val az elsõ terembe, de innen sehogy nem tudok átmenni a kapun. R2 kinyitott egy ajtót, kitoltam a kockát, betettem a helyére, de semmi. PLS HELP!
painkiller25
Hy ALL! Nekem van egy olyan problémám hogy a játék leáll mihint túljutnék az elsõ pályá!!A haverom meg fel se tudja rakni!Lécci HELP!:S

Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3

adios
A hófutóval megragadod a vontatókábellel a gömböt és elviszed a másik irányba amerrõl jöttél, majd ott fel egyenesen.Ott lesz egy kapu amit a gömbbel betudsz robbantani,így tuvább mehetsz.

az V/1 pályán akadtam el - mennyi olyan robbanó gömböt kell rányomni arra a piros kapura hogy tovább engedjen? olyan mintha nem tudnám szétrobbantani soha...
valaki írja le az egészet ahogy végig kell ott menni - kösz
Azzal is próbáltam, sõt mindkettõt megpróbáltam crackelni
LPKENJI
ki kell lõni azokat az izéket amik a szélen vannak a helyiségnek oszt a közepét

Elakadtam ott ahol a amikor a halálcsillagban vok már a végén asszem az utolso pályán és nem tom mit kel csinálni,már bent vok ahol van a fõáramfejlesztõ,mit kell csinálni??
Én úgy tudom hogy nincs ehhez crack.
Hogy ne lépjen ki csak annyit kell tenned, hogy a legostarwars2-win2k.exe-t indítod el.
Esetleg valaki nem tud vmi jó cracket?

Már megoldottam,most az 5/2-es pályán akadrtam el.Nem tom mit kell csinálni amikor Han+leia-val vok!!!Ott mit kell csinálni??
Nem kell mind a négy gombot aktiválni, csak kettõt.
Mindig azt a két gombot kell aktiválni ami az ajtó jobb és bal oldalán van , ekkor kinyílik az ajtó és leia szabad

Elakadam a 4/3-as pályán,amikor Lea-t kell kiszabadítani,nem tom aktiválni a gombokat,egyszoval semmit!!! Mit tegyek?? GABE1994-Win2k-t indítsad el!!!
hy!
most szereztem meg a játékot, nagy nehezen sikerült feltelepíteni(mert természetesen nem boltaban vettetm), és ha crackkel megpróbálom beindítani, kirakja ezt a "a program hibát talált, ezért leáll" hibaüzit.Mit lehet tenni? másnál fordult már elõ ez?
adios
Ez azért lehet mert nem olvasol vissza hanem már rögtön felteszed a kérdéseidet ahelyett hogy egy kicsit kutakodnál.Azért lehet<#wow3>

+ az miért lehet h a 4/1-es pályán amikor találkozokr2-d2-vel meg C3-PO-val akkor ott amikor át akarok menni a másik helyisge,ledob a játék,és azt írja h h hibát észlelt a windows.Ez miért lehet?

Tudja vki honnan lehet letölteni hozzá 100%-os mentést??
Koon JM
egy kis segítség kéne, nem tudom az elsõ szinten a 10 olyan kis vackot megtalálni, bár, a többi szinten sem tudom, az összes szinten 9/10 van, azokból a fehér kis vackokból, és nem tudom, hogy hol van a 10., segítség méne, és ha lehetne, cheat is kéne, mert nem akarok 1.000.000-ót összeszedni a yoda szelleméért, meg az anakinéért, meg az obiért, és nem akarok 20.000.000 milkát összeszedni a 8x scor extrára, úgy hogy valami cheat kéne 😊!

http://www.wok-klan.atw.hu | World of Knights Mu-s klán a király+

igen sikerül.<#eljen><#worship><#nevetes1>
Sikerült?

nagyon köszön a segitsgedet.
C3-PO-val mûködik, ha jól emlékszem.

Hali!
elakadtam a 6/2 -es pályán ott ahol a 3 fémkaput kell felemelni és mögötte a minikit. A középsõt sehogysem tudom felhuzni mintha nem müködne a kapcsolo. please help!!!
LPKENJI
de merre kell tovább menni?a hajóhz meg nem tok visszamenni, mert mocsár van ás nem tok átugrani felette.Csak r2-d2-vel tudnék de az meg olyan h mintha szart se csináltam volna...
de azért THX

Broafka
uhh, régen játszottam vele de asszem nem arra kell menni... vagy legalábbis tovább kell menni a pályán, ha pedig mégis arra akkor próbáld meg az erõddel kiemelni a hajót a mocsárból, és asszem akor majd Yoda segít neked kiemelni (mármint vissza engeded és akkor Yoda egyedül kiemeli)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

LPKENJI
hali!
elakadtam dagobah-on. ott amikor már rendesen tom használni az eröt yoda nélkül is. nmár visszaértem a kuckójához és onnan merre? ha a hajóm felé indulok akkoe nem tok atjutni a mocsáron. vagy én cseszek el vmit v nem arra kell menni. merre kell menni?pls help
THX

Hi! Egy kis segitséget kérnék. A 4/6 fejezetben fel kell venni egy bombát és azzal lehet egy kaput kinyitni. melyik géppel lehet felvenni és hogyan? Erre szeretnék választ minél hamarabb. elõre is köszi.
Köszi már megtaláltam a megoldást!<#vigyor3><#pias>
Sziasztok!
Légszi segitsetek! Elakadtam a 4 epizod 2 pályáján ahol a szikla tetején van a minikit azt hogy lehet leszedni. Légyszi segitsetek!!!!
<#szomoru1><#schmoll2><#wink><#confused><#nemtudom><#awink>
adios
Win2k-val indítod nem a normális exe-vel.Ennyi.De olvassatok már vissza nem kell rögtön sírni.

birro
*írd

birro
úgy is olyan rendes vagy lécci íefd má le 😄😄

adios
Véletlenül nem tudnál visszaolvasni????Már csak legalább 30x volt leírva, hogy kell elindítani, hogy menjen, én is legalább 5x válaszoltam.

birro
nekem az a baj h az elsõ pálya végénél mindig hibajelentést ír ki vki tudna segíteni?<#conf><#csodalk>

Ugyebár azt te is tudod, hogy 2 embert tudsz itt irányítani na már most nyomd meg az F1 vagy F2 gombot, hogy aktiváld a másik embert és vele aktiváld a gombot.
akyyy
Mi a teendõ ha néha ugy elkezd zúgni mint az állat?:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

hopp, lefelejtettem hogy Adios említette meg...<#pias>
Nem tudom hol van az a mappa amit említettél.Hol találom? Ahova telepítettem, vagy valahova máshova? (Ja és a magyarítás nem mûködik... lefagy vele... meg amúgy nekem eredeti<#crazya> )
mike0013
hello!
Nagyon hülye kérdés, de elakadtam a IV/3. pályáján, amikor ki kell szabadítani Leia-t
a végén, csak két fele tudok menni, egyik amikor lehet lõni a hajókat, a másik, amikor feljutunk arra a helyre, hogy 2×-es bónusz van... és innen semerre nem tudok menni, a kapcsolókat meg nem tudom egyedül aktiválni, a többiek meg nem csinálnak semmit!
PLs help!

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

vixo
Thx!

adios
OPda nem kell Tie fighter.A hófutóval megragadod a vontatókábellel a gömböt és elviszed a másik irányba amerrõl jöttél, majd ott fel egyenesen.Ott lesz egy kapu amit a gömbbel betudsz robbantani,így tuvább mehetsz.

vixo
Kösz,idõközben megoldódott a probléma,még lenne egy olyan kérdésem,hogy az ötödik epizódban a hot bolygónál azon a résznél,ahol van egy kapu amin csak a tie fighter repcsik mehetnek át és vmi gömböket húzgálunk magunk után ott mit kell csinálni?
Elõre is Kösz!

Broafka
ha PS2-n játszol akkor autómatice, ha PC-n akkor asszem az is autómatice, de lehet hogy be kell állítani hogy mentsen autómatikusan, tudod ez a játék alapból PS-re íródott 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...