Lego Star Wars 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az kérlekszépen egy KÓD panel ahová tudsz 6 karakternyi kódot beírni...
Ja,mégvalami,a kantinban van a menüben egy password menü,ott 6 kocka.oda mitkell beirni?Én mindenféle marhaságot beirtam és egyszer kiírta hogy Ewok,miez?

Húú srácok köszi,nemisgondoltam hogy ilyen gyorsan segítetek.

42 óra alatt a 100%-os mentés... ha kérdés van akkor vegyetek fel MSN-re mert nem mindig jövök fel...MSN: [email protected]
azt hiszem arra gondoltál ahol az a sok szék van...ott állj szemben az ajtóval és feljebb bal oldalt lesz egy sakktábla féleséget. menj a doboz mögé is lökd az ajtó felé ahol a sakktáblán és kiolvad...utána lesz az amit az elõbb mondtam... remélem sikerül

a rohamosztágos...fordulj a forgó szem felé és nyomj SPECIAL (amivel elrakod a fegyvert) gombot és jónak kéne lenni. néha ezért rontom el én is...
Plata: engedd le neki R2D2-vel a malacokat és elkapja õket...odamegy egy olyan dobozhoz azt lõdd meg, utána odamegy a másikhoz azt is és a harmadiknál pedig az ajtóhoz.engedéjezi lehúzni a kart.húzd meg és ráesik. az 5/2-es az amikor egy szobában vagy benn és ott vannak olyan mocskok vagy amikor ágyúval lõnek rád és vannak.ott menj el jobbra szedd szétt a dobozokat menj be rakd össze a gáz-kocsit told el középen a kart és szemben kirobbantja a falat. ott lesz C3PO.rakd össze az ágyút lõdd szétt a szemben lévõ ajtót és nyisd ki C3PO-val.asszem így lesz.az utolsót nem tudom...
máá megvan a power brick
Sziasztok,hogy kell megölni jabba palotájában a rancort?
És 5.2-esen az elején elakadtam,felolvasztottam az elsö jeget az ajóról végigmentem a folyosón de itt megint jégbefagyott ajtó,és nemtalálok semmit amivek kiolvaszthatnám.
Na és van még az hogy amikor megyek megmenteni a hercegnöt a halál csillagon bejutok egy szobába ahol sok katona van egy nagy monitor meg sok számítógép,mindegiknél ül birodalmi,van egy ajtó amin csak rohamosztagos mehet be,a számítógépeket szétlöttem mire a nagy képernyön sok rohamosztagos látszódik elmosódva,a rohamosztagos ajtón nemtudok bemenni pedig van rajtam rohamosztagos ruha is meg sisak is.

szeva!

hol lehet megtalálni az EXTRA kockát a 4/6-os pályán? valaki mondja meg lécci...Kösz
zoombie
Tom01:
Hát akkor lõdd a másikkal!:D Azt mindenképp kilõni kell.

...Nincs jó és rossz. Minden csak nézõpont kérdése...

Erre gondoltam fel is építettem a két lézerágyut de az egyikkel nem tudom löni a rácsot mert ott van valami tégla (vagy nem tom mi amit jedi erõvel lehet mozgatni) és amiatt nem tom lõni a kaput.
Nagyon köszi az infot:D
köszönöm az infot!:)
zoombie
newhenry34:
Köszi, de már töröltem a játékot, így elveszett a mentésem. Fel sem ajánlotta, hogy megõrizhetem, ha akarom. Majd elkezdem újra valamikor.:)
Nem saját mentést meg nem akarok használni.

zoombie
mimosa12:
Ha átmentál a rácsos barlangon, akkor van ott két nagy lépegetõ. Mindkettõ lábait addig kell körbe-körbe tekergetni a hajód kötelével, míg el nem esnek. Aztán olyan robbanó golyót kell nekikhúzni, hogy felrobbanjanak. De gyorsan, mert hamar felállnak újra. Mikor a másodikat is felrobbantottad, akkor még a mögötte lévõ falat is fel kell és csak úgy tudsz tovább menni.

Andrew20:
Újra végig kell játszni a játékot Free Play módban, minden részt. Meg ha összeszedtél mindent a páylákon, akkor nyílnak meg bónusz pályák is, asszem' 3-4 darab. Jó, mert Free play módban 4-10 karaktert kapsz, akiket használhatsz, így sok olyan helyre bejutsz, ahová normálban nem.

Sziasztok!

Végigjátszottam a 6. epizódig de utánna mivan? kiírta hogy 50.9%-ot teljesítettem tehát van még utána.
De mit kell csinálni? Aki tud segítsen légyszi!

Köszi
sziasztok!
segítséget kérek az 5. epizód 1. pályáján már kilõttem a rácsos barlangot, és a következõ részben mit kell csinálni? valaki írja le nekem<#help><#confused> érthetõen pls!olvastam már pár megoldást, de csak a rács robbanásáig irták. és utána? sürgõs lenne!
az email címem [email protected]
elõre is köszi!
Hy!

Sajnos a játék nekem már nincs fent, szerintem a mappájában kell lennie, mert dokumentumokban nincs, és még a rejtett Local files\application data mappában sincs.
zoombie
Hali!
Nekem az lenne a problémám, hogy most helyfelszabadítás végett le kell törölnöm a játékot, de nem akarom elveszteni a mentésemet. De sajnos nem találom sehol a játék mappájában a save fájlt. Ha valaki tudja, hogy hol találom, vagy hogy melyik az azt kérem írja meg!<#confused>

Tom01!
Ha minden igaz, akkor az a Han és Leila menekülése a Hotról. Ott az ajtó elött a párkányon van két felépíthetõ lézerágyú (vagy nem tudom hogy nevezzem). Azt felépíted, (ha szétlõted õket, ha nem nem) és aztán az ajtót lövöd. Aztán a droidot a kisautóval feldobod a párkányra, és mész tovább. Bár ez elött már kellett ilyet, úgyhogy nem tudom errõl beszélsz-e.<#circling>

Sziasztok tudna nekem segíteni valaki az 5/2 pályán elakadtam ott ahol van 5 láda és 4 juk nem tudom szétlõni a rácsot
Sziasztok.Tudna valaki a Lego Star Wars 1&2 höz 100% mentést?(a ketõhöz ne a http://www.bellaonline.com/gaming/w/lego2/ és ahttp://files.filefront.com/Lego+Star+Wars+2+Save+File/;5542897;/fileinfo.html )kösszii!!!

Khandiszno@<#eljen><#worship><#circling>freemail.hu

Isten mondá:\'\'Legyen világosság\'\' Chuck Norris mondá:\'\'Mond hogy kérem\'\'

Hellosztok, ott akadtam el, hogy Han Solo-t kell kiszabadítani és a fejvadász emberkével lehet kiolvasztani, de nem találom csak a katona ill. a mokus sisakot amivel meg nem engedi. Tudna valaki segíteni? :S
Mi nem megy? Nem találod, crc-s, nem lehet összerakni vagy nem lehet feltelepíteni?

nem tom letölteni de már legaláb 2éve próbálkozom!!
hogy kell letölteni????????????
AHA!!!
Sikrült túljutni?

Köszönöm,Köszönöm,Köszönöm,Köszönöm,Köszönöm,Köszönöm,Köszönöm,Köszönöm,Köszönöm,Köszönöm,Köszönöm,Köszönöm,Köszönöm,Köszönöm,Köszönöm,Köszönöm,Köszönöm,Köszönöm,Köszönöm,Köszönöm,Köszönöm,Köszönöm,Köszönöm,Köszönöm,Köszönöm,Köszönöm,Köszönöm,Köszönöm,Köszönöm,Köszönöm,Köszönöm,Köszönöm,Köszönöm,Köszönöm,Köszönöm,Köszönöm,Köszönöm,Köszönöm,Köszönöm!!!!!!!!
Te vagy az isten! Százezerszeres hurrá jasternek!Hipp-hippp!Hurrá! Hipp-hipp!Hurrá!Hipp-hipp!Hurrá! Hurrá!Hipp-hipp!Hurrá! Hurrá!Hipp-hipp!Hurrá!....
Ha minden igaz, elküldtem a mentést amit kértél.

Kösz a "segítséget"
Lécci segítsetek!
1.000.000 legoért megveheted Wuhertõl a kantinban.

Sziasztok! nem tudom hogy hogyan kell megszerezni a detektort? már majdnem minden minikitet megszereztem csak egy pár van vissza ezért kellene a detektor. légyszes segítsetek! a válaszokat elõre is köszönöm.<#conf><#taps><#csodalk><#email>
Tudom hogy türelmetlen vagyok, de már június 1-én beszereztem a game-et és még aznap eljutottam idáig.3 Hónapja várok.
Lécci már, bem szeretnék 100%osat berakni, mert elvenné az élvezetet. Csak a V/2 utánig kell. Cím #1333
Nem nehéz odáig megcsinálni, legfeljebb 5 óra, ha nagyon lassúak vagyunk.A tesómmal csináltuk és nagyon jól szórakoztunk, és szeretném végigjátszani és még utána is szórakozni Free Playben.<#help><#help><#help><#help><#help><#help>
Szerintem a gép nem szinpatizál a játékkal, mert az átvezetõk akadoznak. Pedig jó gépem van.Szóval Kérlek segítsetek!
Könyörgök küldjön valaki egy mentést a V/2 utánról, mert nem tudom megcsinálni!tudom, h a végén a hajó melletti generátorokat kéne szétlõni, nekem is ez volt az elsõ ötletem, de utána csak lövöm, lövöm, lövöm, lövöm, lövöm, lövöm, lövöm, lövöm, lövöm, lövöm és nem történik semmi. Már mindenféle helyzetbõl lõttem, természetesen a bazi ágyúkkal.Egyszer éppen szórakozásból összevissza lövöldöztem, és sikerült kilõnöm az egyiket, de utána 3 órán keresztül(komolyan) csak lõttem a másikat.Már napok óta szenvedek.Nem zavar, ha csak a pályák vannak megcsinálva, és mani sincs, csak lécci küldjetek mentés a V/2 utánról.E-mail: [email protected] MSN:[email protected]
Menj elõre baloldalon lesz 3-4 kicsi szemetes. Obi-Vannal vedd le a tetejüket és rakj össze belõlük egy ajtót. A mögött lesz.

Összeraktad azt a nagy LEGO feliratot a kockákból?

Hi!
Lenne egy gondom az IV/3 mas pályán nem találom a piros cheat-kockát le tudnátok írni plz hogy merre lehet.
THX
C:\Documents and Settings\neved\Local Settings\Application Data\Lucasarts\LEGO Star Wars II\savegame_0

Csumisztok!!!
Hoan kell berakni a 100%-os save-et?
Lécci vki segítsen me naon fontos.
Elõre is köcce. <#pias><#pias><#pias>
Sziasztok! Nem találom meg a Lego city-be az egymillio legot. 995.040 a vége. Tud segiteni valaki?
Az ám de még mien nagy<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>
Akkor valami bug lehet.

Fél óráig lõttem az eggyiket!
És SEMMI!<#violent>
én is azt csináltam
Ne a pajzsot lõdd, az hasztalan, inkább a két szélén célozd a pajzsgenerátorokat.

Addig én is megcsináltam amíg összerakom a lézer ágyút.
De utána nem akarja szétlõni az energiapajzsot.