Lego Star Wars 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kösszönöm!
örök hála!<#worship>

mûködik csak elveszett a mentésem 😞
de legalább mûködik...
TrashLáda
Küldtem mailt

Sziasztok! most van egy nagyobb problémám is... 😞
az a baj hogy ha elindítom akkor kéri azt hogy telepítsem ujra mert
hiányzik a " d3dx9_30.dll " fájl örök hála annak aki elküldi nekem!
ui.:nem tudom ujrainstalálni mer nem az enyém a cd azóta meg már nincs is meg 😞
e-mail:[email protected]
köszz
Bocs hogy nem ítram csak régen voltam fönt az oldalon. Azon a páylán még én sem találtam de megpróbálom holnapra megkeresni.

nekem nem tudnál segíteni? (lejjeb)
Szia!

Ott az adott idõn belül össze kell gyûjteni asszem 1 millió studot
és akkor kapsz ilyen gold bricket(ami nálam szürke mert rossz a videókártya 😊 )
Sziasztok!

Azt nem tudom hogy mit kell csinálni azokon a páylákon amiknek az a neve hogy Minikit és free player. Ott az összeépített ajtóknál. bemegyek elkezdem a játékot és nme tudom hogy mit kell csinálni, gondolom az arányokat kelll ott fölül megváltoztatni de hogyan?

Segítségeteket elõre is köszönöm
gyongyosi5

Sziasztok!
Nem találom a power bricket a 4/6-os "rebell attack" pályán.
(nem volt benne az angol végigjátszásban sem)
légyszíves segítsetek
köszi
TrashLáda
Nincs mit. A "repülõ" házra gondolsz? Azzal semmit, csak a amikor
"elrepül" akkor ott van egy fém cucc amit felrobbantasz és összeraksz belõle egy kocsit, és összeszeded vele a kék érméket. Egyébként lõj szét, robbants föl, erõzz ki MINDENT amit csak lehet. Ja és a jármûveket is használd mert van egy csomó kék érme amit csak akkor látsz ha valamilyen jármûben/tauntaun-on stb. ülsz. A két nminikitet majd még megpróbálom leírni.

Köszi! Sikerült!
A kis kocsit már számtalanszor összeraktam, csak sosem mentem el vele olyan sokáig.
Közben a fejvadászos küldiket is megcsináltam már, úgyhogy csak a két minikit kell...
Meg még egy dolog. A LEGOLAND-es pályán van egy házikó, ami "szétmegy" ha közeledem felé. Azzal mit kell csinálni?
TrashLáda
bocs, ez a 2. kép

TrashLáda
Szia
Secret Plans: Ezen az ajtón bemész

utána a folyosón kétszer balra kanyarodsz azt hiszem, de ugy is megtalálod ezt a fém valamit:

Felrobbantod és összeraksz belõle egy kis kocsit, felmész arra az emelõ féleséghez, (ami a te képeden látszik) és elõjön a minikit.

Hát, nem sikerült elsõre... :-(

Helló!
Ha már ilyen kedvesen felajánlottad, élnék a lehetõséggel :-)
Ha sikerült belinkelni, akkor az alábbi helyeken nem lelem a minikiteket. A detektor jelez, de hiába ugálok, ERÕlködök :-), semmi :-(

Kérlek, ha tudsz, segíts!
TrashLáda
Ja és a lényeg: ez a kocka ami az V/5-ön van, ez pont a minikit detector <#vigyor0>

TrashLáda
Üdv.
Végigjátszás
Sajnos angol nyelvû, esetleg ha képet feltöltenél akkor tudok a minikitekben segíteni <#wink> . Arra emlékszek hogy az V/5-ön (Could City Trap) a piros kocka rögtön a kezdésnél, az X-wing hajtómûve mögött van (ugrálsz egy kicsit és felveszi).

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Szeretnék egy 100%-os mentést készíteni, de 91,3%-nál elakadtam. Hiányzik még 4 minikit és 2 piros kocka.
* IV / 1 Secret Plans - 1 minikit
* IV / 3 Mos Eisley Spaceport - kocka
* V / 2 Escape From Echo Base - 1 minikit
* V / 4 Dagobah - 1 minikit
* V / 5 Could City Trap - 1 minikit, piros kocka
Nem tudom már megmondani, hogy melyik minikit-ek vannak meg; nincs valami leírás arról, hogy melyik minikit merre van?
A LEGO Star Wars 2-ben létezik minikit detektor?

Továbbá elakadtam egy kicsit a Jabba-s pályákon. Rögtön a másodikon, ahol - azt hiszem - Obi Wan-t kellene megkeresni. Mászkálok a fejvadászommal, de mindenhol olyan ajtók vannak, amit csak robottal lehetne kinyitni. Itt meg ugye nem tudok karaktert váltani. Hogy lehet ezt megoldani...?
Kösz de nem megy felépítem mind a kettõ lézerágyut lövöm azegyiket utána a másikat de nem sikerül hol kell lõni?
Beni 21

Építsd fel a két ágyút és adj a lézerfal két oldalának!
Sziasztok!

Segítsetek kérlek!

A LSW II.ben megvan a 100%, megvan az oldsave, megvan a 4.000.000.000., de a karakter készítõben tök kevés az alkatrész...arról nem is beszélve, hogy a színük más a tartályban és a pályán.

mindenhol azt írják, hogy az összes fegyver, test, sisak és fej felhasználható, de nekem 5-6 van csak belõllük... megõrülök!

LÉGYSZI SEGÍTSEN VALAKI!!!!

Elõre is köszi!
Helló mindenko!

Én ergykis segítséget kérnék valakitõl mert a v/2 pálya végén nem tudom hogyan kell az ezeréves sólyomhoz jutni?
Én már próbálkoztam mindennel de sehogyse sikerült.
Hello mindenki...
Én elakadtam a IV. epizód 5. részénél ott ahol egy elzárt szobában vivnak Obivan és Véder...Nem tom mit kell csináljak ott tartok hogy állok egy nagy energiapajzzsal elzárt lyuk mellett amiben valami repülõ eszköz van ha jól látom, és elõtte a földön 5 kis kocka égõ amire ha rálépek akkor átvált zöldre de olyan gyorsan ki is kapcsol hogy mire végigszaladnék az egészen addigra az elõzõek kikapcsolnak...gondolom valamit nem jól csinálok de nem tom mi a teendõ:

http://www.sg.hu/forumkepek/2008_02/lsw2kep.jpg
shevsenko7
má nem kell...már csak a bonusz pályákat kell megcsinálnom vagyis csak két arany téglát kell megszerezni....

Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért

shevsenko7
hello!

azt szeretném kérdezni hogy hol van a piros tégla a IV.5 Pályáján és a V.5 Pályáján!!!!!!THX ELörre!!!!!

Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért

Akinek végigjátszás kell, az a www.szinjatszas.extra.hu/egyeb/lsw.htm -en megtalálja, infókkal egygütt <#wink>
tudna valaki segíteni! elakadtam a 6 epizód 4 pályán, amikor bementem a bunkerbe jobbra-balra van egy terem ahol meghúztam néhány kart, robbant is kettõt valami, de nem nyílt ki az egyenesen vezetõ út!
shevsenko7
akkor jáccál 2playeres modba mást én se tok ajánlani!!!!XD

Nem csinál semmit ártu,le se tojja a fejem,Luke-al az elsö kis bizbazt levittem teljesen de megse mozdul.

Kedves PLata!

vidd le az elsõ olyan kis izét addig hogy R2D2 (ártu) felmenjen rá aztán a másikat hogy arra is rá tudjon menni. Utánna ahol a kapcsoló van oda kel vele menni és kinyitni az ajtót.

Ennyi
Hali

valaki eltudná mondani honnan lehet letõlteni a játékot
egy honlapot vagy linket kérnék szépen valkitõl

köszi elõre is aki tud segíteni plz segítsen

Skynlyne
Segítsetek itt mit kell csinálni?Nem jutok tovább.
Dagobah

Van,1milió 100 ezerbe kerül.ben kenobi(ghost) a neve.Csalást nem ismerek a játékhoz.

shevsenko7
hello!

azt szeretném kérdezni hogy örökélet kód van???mert én sehol nem találok

shevsenko7
jó most már tudom

shevsenko7
hello

lenne egy kérdésem!!Az hogy játszok az elsö pályával és miután leila oda adja a CD-t R2-D2nak akkor kikapcsol!!!!!nos miért???,

Kösz már be is kapcsoltam párat.De a rakétát hogy tudok löni?Lötem boba fettel összevissza de nemjött össze.

a power brick-et(extrát),hogy megveszed és és belépsz a menübe...pl.:beállítások...itt an olyan , hogy extraés ott aktiváld be...
És az extrákat hogy tudom használni?Mint például a fejvadász rakétát?
extra

http://i254.photobucket.com/albums/hh113/Plata_02/endor.jpg

Na remélem ez jó.

Francba.tudnám mi a f-ért nem lehet képfeltöltésröl képet feltenni.

Na megint kéne help.VI/3 küldinél,itt mit kell csinálni?

És kellene még help a IV/4 küldinél,a hercegnö megmentésénél.Ezt hogy tudom megszerezni?

Közben sikerült,végig is vittem a 4-edik részt,a bónuszpályán mitkell csinélni?

http://img90.imageshack.us/img90/6748/omgdi8.jpg

Na itt nemtudok tovább jutni.4-edik rész hercegnö kiszabadítása.Hiába állok a kamera elé nem nyilik az ajtó.
[img=http://img90.imageshack.us/img90/6748/omgdi8.jpg

azt kölön tudod kikeresni..:cheatland, cheat kodex...vagy netrõl keresel.

játékban nincs
Nade KÓD-ot honnan veszek?Mertr próbálgattam ma is de nemsikerült több találat,játékban van valahol elrejtve?