Lego Star Wars 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Ha valakinek megvan az összes pálya mentése,kérem küldje el nekem.Köszönöm! címem:[email protected]
hello nekem olyan kérésem volna hogy ha valaki megtudja adni akkor nekem kellene az összes pályán hol lehet megtalálni a piros négyzeteket?
email címem: [email protected]

nagyon köszönöm elõre is
tudja valaki, hogy hogyan kell kódokat beírni, mert nekem nem fogad el semmit. elõre is kösz.
olyankor mikor áramot vezet beléd át kell lépni a másik karakterbe, és azzal gyorsan letámadni
hali! psp-n van meg a játék és nincs valakinek ötlete h hogy lehet kivédeni az áramot? mármint amikor sidius nagyúr küldi felénk a 220at azt hogy lehetne kivédeni?? 😊
Slash0821: Szét kéne lõni a lélzerfal mindkét oldalát de ez nekem sem ment simán.
DE ha megveszed a SELF DESTRUCT extrát akkor C-3PO-val vagy R2-val ki tudod robbantani a falat az erõ használata gombbal.
lac556: Menj fölfelé egy bombával és robbantsd fel a barlang kapuját.
helo kellen egy kis help V epizod 1 pálya amikor az elején urhajoval kell csinálni vmit mit?
Hello sziasztok....
Nem tudom hogy tudtok e segíteni nekem mert elakadtam a v.-epizód 2.ik-pályáján...
odáig jutottam hogy meg van már csubi is... kinyitottam az elsõ "garázst" rátologatom azokat a dobozokat a helyükre kinyílik a második "garázs" ott van az a két tantaun és utána...?? mit kell csinálni?? mert csináltam már minden félét... a hajónál lévõ védõmezõ egyik felét sikerült kilõnöm de a másikat nem miért?? mit csináljak??
elõre is kösz..
üdv. Slash0821
Szivesen!
Ha mondod hol akadtál el akkor segítek.😉
Szia SCTO!
Nagyon szépen köszönöm!
Amúgy megint elakadtam..xD
Most nem tudom, így hirtelen, hogy hol is😛 De ha megnéztem megint kérdezek bénákat. Még egyszer köszi!
Szia!:-)

Vedd fel a yodát a háradra ugy kell erözni és segit kiemelni.
Sziasztok!
A Dagobah pálya végén nem tudom kiemelni az x szárnyút a mocsárból. Megmozdítom erõvel, de visszaesik a vízbe. Jobb oldalon az egyik fán látok egy kart, lehet köze van ahhoz, hogy nem tudom kiemelni, de oda meg nem tudok felmenni. Valaki segítsen pls!!!
Még a sztorit nyomom, de elakadtam!!!
http://files.filefront.com/Lego+Star+Wars+2+Save+File/;5542897;/fileinfo.html
innen leszedhetitek
Helló!

Kellene egy 100%-os végigjátszás (nem fontos, de ha lehetne, az összes karival).

E-mail címem: [email protected]

Elõre is köszönöm! <#email>

Jaaaa asszem már tudom.

A pálya végén az ágyúval azt a kettó piros izét:-) amiknek pajzsa van.
Csak lõdd. Ha elfogy a lõszer tölts R2D2-vel, a másiknak nem tudom hogy kell leszedni normálisan a pajzsát, de én azt is a Self Destruct-al csináltam.😉
Bocsi nem tudom melyik helyrõl beszélsz😞

Tudnál adni pontosabb leírást is?

De azt tudom hogy a 6/2 az a Carcoon Veremes pálya.
Pontosabban a tetejerobban de az alja nem.Segítsen valaki!
Hogy kell az SW 2-be 6.episode 2.pályán szétlõni azzal az ágyúval szétlõni azt a kettõ tornyot vagy valami olyasmiket szétlöli?
Ok!

Én meg majd válaszolok rá😉
kössz , közbe rájöttem én is 😄. Azt hittem hogy oda vmi más szar kell, mert boba fet fejet mutatott az a cucc. 😄
kösz még 1 szer 😄, majd ha elakadok még akkor írok 😄 =)
Tudnék

vedd fel azt a hülye sisakot akkor ki tudod nyitni😉
Köszi Szépen ! Sikerült megcsinálni , most viszont az a tré hogy a JAba palotájából nem tudok tovább menni. Ott van a lefagyasztott Solo de csak úgy tudnám kiszabadítani, hogy ha a boba fat feloldja vagy mi a szösz.
Tudnál segíteni?
elõre is kössz 😊
Húzz le egy kart akkor a társad lehúzza a melletted lévõt és kinyílik 2 kar között egy ajtó

Az egyikben vagy a hercegnõ😉
Hello! vkinek nincs egy 100 %os magyar végigjátszása? =)
elakadtam azon a pályán amikor ki kell szabadítani a hercegnõt. Van egy hosszú folyosó amin egy csomó kar van. Azokat végig húzkodtam de azon kívül hogy onnantól nem jön egy õr se nem történt semmi. :S Kéne elvileg az R2-D2 hogy kinyisson vmit de nem találom. Vki PLZ írjon.
Kössz, Gábor
háát igen
hát úgylátom nincs értelme csinálni egy olyan oldalt ahol LEGO-s játékok volnának , kárérte...
Kell valakinek 100%-os mentés?
ezek közt nincs például a SW1-2 vagy az indiana jones-os lego
tehát fura lap az....
TrashLáda
itt van egy csomó rajongói oldal (nem csak pc-s játékok)
lego

nem tom de szerintem biztos hogy van😄
van magyar rajongói oldala valamelyik LEGOs játéknak ?
Köszönöm!<#email>
szerintem az 576-ban vagy a cdgalaxis.hu-n lehet megvenni.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Hy All:o)

Valaki segitsen Lego Star Wars 2. hol tudom megvenni a fiamnak szülinapjára.

Elõre is köszönettel.
mail. [email protected]<#worship><#worship><#worship>
nekem az a bajom, hogy egyedül játszok

és ott ahol úgy lehetne továbbjutni, hogy mindkét emberre szükség van, ha bekapcsolom a kézi irányítást a második emberre, ugye az elsõt paddal nyomom, akkor a második is manuálon marad billentyûrõl.

hogyan lehet kikapcsolni hogy csak az elsõdleges karakter irányítása maradjon nálam ?

Ok köszi nem kell!

Prccízen megoldottam😄

Ha érdekel elmondom.
Sziasztok!

Elõször írok ide és segítséget kérnék!

A Lego StarWars2-ben a V/2 pályán nem tudom a végén kilõni a lézerfalat pedig tudom hogy kéne, és sok tanácsot fogadtam meg ez ügyben: Nem mûködtek!

Ezért kérnék egy mentést a játékba de nem 100%-ost hanem csak a V/2 pálya utánig. LÉCCI SEGÍTSETEK!!!!
Hi all

Nemtudna valaki küldeni 1 100%-os mentést a Lego Star Wars 1-hez?
Mert ki akarom próbálni a régi karaktereket is a 2-ben de nekem nincs meg az 1. rész.
E-mail címem:[email protected]

elõre is kössz
Végülis nem mindenkinek egy az utolsó.
Amúgy szerintem már rá jóttél, hogy hol az utolsó minikit. Amúgy mi honnan tudnánk, hogy melyik az utolsó?😊
Vagy írjon ide!
Akinek bármi segítség kérés, kérdés vagy bármi. Az küldjön üzenetet a: [email protected]
sziasztok tudna nekem segíteni abban valaki hogy megmondaná honnan lehet letölteni a 100%-os mentést lsw 2-höz?Elõre is köszönöm .KÉRLEK SEGÍTSETEK.<#help><#help><#help>
A Harc az uralkodóval címû pályán hol az utolsó minikit
zoenma
Sziasztok! Két kérdésem lenne, és szeretném ha válaszokat is kapnák 😄

1. kérdés: A VI.Episod-ban az elsõ pályaban röktön a végén ahol Hanso van befagyva, oda a zöld kalapos azaz Boba Fett kell, de én nem találom azt a sísakot, ami rám adja, legalább is a pályába nem, kérlek, HELP, elõre is kössz!

2. kérdés: A gépemen Windows Vista rendszer van, és nem találom a documents and settings mappát, valaki segítsen, mert szeretném elrakni a mentésem, mivel nemsokára új gépet kapok, és arra is rá szeretném telepíteni a játékot, és játszani vele! Elõre is kössz a választ!

Egy átlagos fiú, aki hétfőn,Szerdán, pénteken a gép előtt teszi a fejét, a többi napon vagy az udvaron, vagy focizik társaival, álltalában kedden és csütörtökön edz, szereti a Narutot, Star Warst,

LegoStarWarsII_Win2k-val idítsad és nem fog kilépni
ÜDV MINDENKI A IV EPISODE-NÉL AZ ELSÕ AJTÓN BEMEGYEK AZTÁN ADDIG ELJUTTAM HOGY LEA BELEDOBTA A LEMEZT A ROBOTBA DE AZTÁN MINDIG KILÉP HA VALAKI MEG TUDNÁ MONDANI HOGY MIÉRT LÉP KI ÍRJA MEG A FREEMAILOMRA? [email protected].
Megkell huzni a 3om kart hogy följöjön a Millelnium falkon és a végén meg beleszálni

Ja amugy az episod 4 / 6os pályályán a legvégén jobboldalt van a sarokban a piros kocka.

sziasztok
az 5 õs pálya végén mit kell csinálni mert nem jöttem rá
kösszi