1520
A folytatás
  • Mr Spock
    Balra lévő kis építményre kell átmenni R2D2-val. Ott van neki egy konzol, azzal fel lehet emelni a híd másik részét.
  • MaverickSXT
  • Vlala #438
    Csubakkán milyen jól áll már a stormtrooper sisak!
  • Vlala #437
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha két egymás melletti (nem egymással szembeni!)kart gyorsan meghúzol, kinyílik közöttük az ajtó. Az egyik ajtó mögött ott van a hercegnő, lépőkapcsolók mögött, kiszabadítod, a többi jön magától. (A folyosó végén ne felejts el felmenni a lifttel, és lelőni 10 gépet, kapsz egy csomó pénzt)
  • good charlotte
    hellosztok valaki tudna segíteni elakadtam a 4 epizód rescue lejla pályán amikor sok kar van végig egy folyósón ott mit kell csinálni?
  • MaverickSXT
    5 dik palya 5 dik reszere tud vki megoldast?mert ott alok az x-wing nel es sehova nem tok menni,a ket rohamosztagost kilovom a hajo szarnyat leszedem es megallt a tudomany
  • vmvr
    nagyon jó játék, de a második pályán mikor ott vagyok annál a java járműnél, ott mit kell csinálni?
  • xido
    fúúú...a vadászokkal repülés valami fantasztikusra sikeredett...az első Halálcsillagon meg a Hoth-on is..azok a csavarok,kitérú manőverek..teccik:))
  • hitch
    CRACKFIX TESSÉK
  • hitch
    20 perc És felrakom A linket a crackFixet.
  • neptum
    nekem te montad mégse megy mindig ugyan az
  • zsakosfrodo2
    Sztem nem lámáztam senkit, az meg hogy TE gondolod azt, hogy láma vki ezért, az magánügy... És milyen érdekes, ha nekem megy így, akkor másnak is mennie kellene. Tudok hozni embert, akinek én mondtam el hogyan indítsa el és ment neki ^^.
  • neptum
    nekem is se megy vagy újraindul ez a sz*r vagy nagy fehérség hibaüzenetel pedig a demo tök simán ment de ezt azota csinálja minden játéknál mi óta ujralet rakva a windos :(( meg most rohat ideg vagyok :(:(
  • neptum
    nekem egyik modszerel se ment remélem ezel már megy ás kösz sztem nem kapsz büntetést mert ez nem warez hanem torrent vagy már ki tudgya azért kösz a segítséget
  • cini28
    ez kellett de utánna rájöttemXD különben köszi a segítséget
  • csgj
    ja, és az elsőre kell rögtön menni. itt még amúgy szét se néztem... ez nem reggelős oldal, lehet szedni rögtön
  • csgj
    hát meglehet, hogy vkinek így se megy... nem biztos, hogy az illető láma.. na de mindegy, én elhiszem annak aki azt mondja, hogy nem megy.. ezért itt a crack. csak ne kapjak vmi büntetést warezolás miatt! csak segíteni akarok
  • Balumann
    ha a LegoStarWarsII_Win2k.exe -vel indítod a játékot akkor is kilép?
  • zsakosfrodo2
    Ha nincs meg a crackfix, kkor leírom 3-jára, hogy a win2k.exe-t írd csak felül, és azzal indítsd a játékot. Aztán menni fog minden pálya. :D
  • cini28
    Valaki írja már le hogy hogyan vitte végig az első pályát mert nekem is a végén fehér képernyő és hibajelentés
  • ssolitude
    Felemel, de nem tudok felugrani. Túl magasan van, vagy mi.
  • csgj
    reloaded fixed crack kell, azzal simán megy... csak az a baj, hogy egy olyan oldalról szedtem le, ahova nem lehet regisztrálni... különben leírnám privátban a címét, csak hát így nincs értelme. Amúgy nagyon klafa a game xD Tele van jópofa dolgokkal... meg hát nagy élvezet "elvileg" kicsiknek való játékkal szórakozni xDDD
  • vmvr
    nekem is ez a baj, vége lenne az elso pályának, nagy fehérség és kilép...:S
  • NEOreg3
    ez most bug, hogy Luke és Han Solo Taooine-os ruhában van? Mert így nem tudok Stormtrooper sisakot felvenni, hogy átjussak az egyik ajtón:C
  • Attlen
    Én leijávalé felmentem rá és nem kellet 2 karakter luke felemelte!
  • Gerbill
    Ezt legelőnyösebben ketten lehetne megcsinálni.Kapcsold be mindkét karaktert és az egyikkel állj a deszkára a másikkal emeld fel, utána aki fent van azzal ugorj át a fára és már kész is van.
  • ssolitude
    törölt hozzászólás
  • ssolitude
    törölt hozzászólás
  • Fresh Duke
    ja, ezt írták, de így se megy :(
    amúgy a reloded van meg.
    de leszdem máshonnan, ahol nem kell gépre másolni, és megy simán :P

Amúgy azt nem értem, hogy akad el mindenki bárholis. Most ilyen kemény lett a játék? Az egyet egyedül lenyomtam megakadás nélkül 2 nap alatt. :P
    Vagy ha annyira kemény a játék, fel se rakom. :P
  • CéZé
    Az utolsó 199 hozzászólás 98%-a erről szól :(
  • Dodó123
    Sziasztok!
    Valaki tudna segíteni? A Lego SW 2ben a legelső páján mindig kilép. Mit csínáljak, vagy még arra gondolta, hogs valami kódot küldjetek már, amivel át tudom lépni az első páját.
    Köszi!
  • fulcrum falcon
    A lego sw 1 is naon jó. Jó sok jedi van benne
  • mucsácsó
    nem lenne rossz ötlet! ;) :DDD

amúgy a game tök jó, jól el lehet vele lenni...
    Episode V-öt megcsináltam énis, meg még a többiből 2-2t.
    nekem tetszik, pedig nem vagyok annyira oda a SW-ért...
    heh, de a Yodával nagyon lehet ám kenni :D
  • adios
    Köszi.Megnézem
  • Balumann
    megnyitod a legelső, .rar fájlt -> ha nicns WinRAR tömörítőd letöltöd. Megnyitod a .rar fájlt, és kicsomaglod (a többi fájl az csak annak a darabja, nem kell törődnöd vele)
    -van benne egy .bin és egy .cue fájl, kicsomagolod, majd daemon tools-al berakod virtuális meghajtóba, vagy kiíro neroval vagy akármivel lemezre. Majd a tartalmát felmásolod a gépre, többit már tudni fogod.
  • MerlinW
    Komolyan mondom, kellene csinálni egy feketelistát minden topikban, akiknek nem segítünk ezentúl az ilyen beszólások miatt (#387)...
  • bgabor
    Nálatok azért nem jelentkezik, mert csak az egyikőtök játszik billenytűzettel, és nem mindkettőtök. A hiba akkor jön elő, ha mindketten billentyűvel nyomulnak.
  • adios
    mér nem tom letölteni ezt a szükséges msi fájlt?
    azt írja,hogy hibás a csomagolt fájl
  • Mattheus66
    a traktornak szereld le az utánfutóját, és csinálj belöle 1 hidat. R2D2 vel mennny a vizbe kattinsd el a konzolt a tuloldalon és lessz egy hid. azon át birsz menni.
  • adios
    Sajnos nekem mindegyik rar-os formátumban van 1-47-ig,és nincs se közte se benne a fájl.Akkor hol van?