1520
A folytatás
-
#480 "a halálcsillagon az alsó szintről elő lehet hozni egy kis kocsit, és van 5 piros gomb a földön. mit kell csinálni? köszi!"
Menj a kocsival végig a gombokon, ha mind zöldre vált kinyílik a híd. -
#479 Ne is mondd, én is ott szopok. Tényleg csak két playerrel lehet megoldani? -
troc #478 a halálcsillagon az alsó szintről elő lehet hozni egy kis kocsit, és van 5 piros gomb a földön. mit kell csinálni? köszi! -
xido #477 elmegy a faszomba,aki megírta a Dagobah pályán,hogy buzi R2-t csak párosan lehet felvinni a szaros gombákon...beleőszülök se tud rajtamaradni a kis szaros -
#476 nah, nekem már csak az Episode VI-ból van 4 pálya, és végig is van tolva :( -
ICP #475 Hali!Telepítéskor nekem is kidobot a 2 hibaüzit.Letöltöttem az MSI telepítő javítását,belepakoltam az image file-ba.Így már simán feltelepült.A crackfix-szel felülírtam mind a 2 fájlt.Gyönyörűen indul az asztali parancsikonról:) -
fulcrum falcon #474 az r2d2 konzollal fel lehet nyitni egy kis hídszakaszt ahol már át tud ugrani luke (remélem érted) -
fulcrum falcon #473 ott van egy másik rész ahol van egy r2d2 konzol oda át kell repülni r2d2-val. a többi már értelemszerű:D -
#472 Még 1 kérdés.Bespinen, a Felhővárosban vagyok,és rögtön elakadtam.Addig ok,hogy az X-szárnyú egyik szárnyát eltudom mozdítani a rámpa végére,és át is tok szállni R2-D2-vel,de ott nem tom összeszerelni a modult.Luke pedig nem tud akkorát ugrani,mert leesik.Tehát itt mi a megoldás? -
Mattheus66 #471 megtudnád mondani h melyik az a pálya? lusta vok megnézni... XD -
Mattheus66 #470 Nekem fullon no problemo a játékkal... :D telepítésnél volt az az 1 de azt is orvosoltam. Ja és csak az 1ik fájl-al crackeltem. ennyi. -
xido #469 sehogy:)..én is olvasgatással fejtettem meg a rohadékot:)..robbanó töltetet vonszolj a "rácsos barlanghoz",arra mész tovább -
mardal #468 Hali.Tudtok nekem abban segíteni hogy az 5/1es pályán az első kaput hogy lehet felrobbantani mert nem tudok továbbjutni sajna. -
#467 Ok.Köszi -
Mattheus66 #466 néhyány helyen észrevettem kicsit elakadhat bug miatt a játék pl: jelen helyzetbe. Megoldás:Ujrakezded a pályát... :D -
Mattheus66 #465 Nekem videóba kiemelte:D -
#464 Hali!
A Dagobah-n hogy lehet kiemelni az X-szárnyút a mocsárból a pálya végén?se Luke-al,se Yodával nem tudom kiemelni. -
neptum #463 nekem sehogy se mindig fehérség vagy újraindulás néha eltok meni egy kis ideig és utána jönbe ez a kettö közül valameilyk -
#462 ha neked ez örömet okoz kiscsíra... -
#461 Nekem az utobbi idoben azzal sem indul-.- nem talál vmi filet, mi lehet a gond, mert már idegesítő... -
csgj #460 hát kérlek szépen, van olyan gép ami semmilyen apró védelmet nem bír ki. például az enyém is ilyen... nemhogy a starforce-ot, de még a SIMS 2 securumos vagy milyen, egyszerű védelmét sem bírja. nekem ahhoz is kellett crack :D ezért van egyébként az, hogy ilyen sokan kérdeznek egyfolytában, hogy miért nem megy ez, miért nem megy az... -
Attlen #459 belőled indultam ki.. -
#458 ennyire nem vagyok láma ember, ezzel próbáltam, ne magadból indulj ki :P -
fulcrum falcon #457 thx -
Attlen #456 A gamehunter már késziti de nem fogják sokáig csinálni hisz csak menüt kell meg pár grafikát...http://www.gamehunter.hu/ -
Attlen #455 nem ha beemulálod telepités utána 30KB-os mds fájlt de Asszem igy nem jó meg nincs is:D NEKEM CRACKELL MENT Asszem nem szabad betenni a linket ahonann lelehet szedni de ennyit szabad: gamecopy:..:D -
fulcrum falcon #454 van ehez magyarosítás? (tudom hülye kérdés) -
Sam87 #453 KELL CRACK?????????????????????????????????
-
Attlen #452 lécci olcvassá már vissza nagyon idegesitő amikor már 100.-ra kell LEIRNI! A LEGO STAR WARS 2 WIN2K-val inditsd a fökönyvtárbol!! -
Attlen #451 öö a golyot megfogod huzod magad után és a pálya legvégén nem azon amin legos fal van és egy birodalmi hajonak kell kinyitni(remélem érted) hanem a másik végén van egy ilyen barlang szerőség és huzod a golyot és elengedeed és felroban.. kövi pálya.. -
Sam87 #450 kell hozzá crack????
-
#449 pff, nemértem, elindul a játék, de csak beadja egy fekete képernyőt, hibát ír ki és kilép :( -
tosatt #448 a Hoth Battle pályán. -
tosatt #447 mit kell csinálniaz V epizód első pályájának legelején? -
neptum #446 na lene még egy kérdésem van egy progi a CrackFix-be az mire jó mert a ppf filét be veszi de a lego sw filéét is de ara kantintik ogy be pechelje az már nem okés mert valami hibát írki mi lehet a baj ??????????? -
Songoku #445 Jó kis game, csak az baj, hogy elég rövid!
De az utolsó pálya az nagyon teccetős! (millenium Falcon-al kell megsemmísiteni a halálcsillagot!) -
xido #444 nem lesz...az:))) -
Nightcrawn #443 Amúgy mek qva jó a játék az 1-t végigtoltam mindent összeraktam remélem ez is ilyen jó lesz:D -
Nightcrawn #442 Nekem is sikerült az átnevezéses módszerrel a,úgy mind a kettőt leszedtem és most a clones verzióval feltelepítette remélem a játékkal nem lesz gond:S -
#441 THX megprobalom