Lego Star Wars 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello mindenki! Nekem tökéletesen ment a telepítõ a RELOADED-essel, és a játék is szépen produkál, viszont egy helyen nekem is kilépett, de ez lehet a magas grafrészeltesség beállítás miatt is...Szal kira. 😄
hello😄 szval nem tok tovább jutni😄 a 4.rész 2 pályáján ahol a buckalakok vannak van egy szakadék hogy juthathatnám át luket? obi want sikerül..
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
törölt hozzászólás
KRKSecurom_Loader_1_2
én ezzel
én ezzel
Vki tudja h a republic commando-val h lehet neten játszani? Csak az eredetivel?
A Clone nálam simán felment. Csak az említett reloaded crack hiba volt.Szerintem pillanatokon belül kiadják a javított release-t.
Akkor szedd le akkor...
de ezt még csak 2 nap múlva adják ki
Akkor passz.Fiam gépén SP2 32bit 64 bites vason,Clone verzió gond nélkül települt.
Reloaded-el crackeltem és megy.
Reloaded-el crackeltem és megy.
Na jó Vista alatt tökéletesen megy. Most bekaphatom a Vistámmal együtt mi? <#idiota>#idiota>
Ez érdekes hír volt:http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=23959
Amúgy ganítom, hogy securom drága megint alkot valamit XP alatt, hisz a Titan Questel is sok a probléma, pont a védelem miatt. Igaz a telepítés megint más...
Ez érdekes hír volt:http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=23959
Amúgy ganítom, hogy securom drága megint alkot valamit XP alatt, hisz a Titan Questel is sok a probléma, pont a védelem miatt. Igaz a telepítés megint más...
Úgy tûnik gép-függõ. Másnál sem mindenhol megy ezzel a módszerrel. SP1 vagy SP2?
remélem h nekem is mûködni fog :S
remélem h egyszer lesz egy normális változat is
Köszi a helpet! Megoldotta telepítési gondomat a reloaded veziónál.
legalábbis én a többi játéknál ezt tapasztaltam
álltalában a reloaded mûködik<#idiota>#idiota>
Akinek klónos az leszedi külön a cracket enniy -.-
Viszont én a reloaded-et szedtem le, és ugyan úgy fatal errõr mindjárt a telepítés kezdésénél... ahogy látom nem csak nekem probléma. A klonost szedjem le akkor inkább, azzal nincs baj?
Viszont én a reloaded-et szedtem le, és ugyan úgy fatal errõr mindjárt a telepítés kezdésénél... ahogy látom nem csak nekem probléma. A klonost szedjem le akkor inkább, azzal nincs baj?
A telepítés hibára:
Felmásolod a gépre az egész cd-t aztán az Defaul~1.cab-ot átnevezed pl archive.cab -ra aztan elinditod az installt. aztan hibat talal ot ramész hogy cancel na most megkérdi hogy abort install vagy cancel ekkor visszanevezed az eredeti Defaul~1.cab -ra és utana rámész hogy cancel utána az ismétre és teszi is fel a gamét...
Nem teszteltem, akinek nem ment, az próbálja ki.
Felmásolod a gépre az egész cd-t aztán az Defaul~1.cab-ot átnevezed pl archive.cab -ra aztan elinditod az installt. aztan hibat talal ot ramész hogy cancel na most megkérdi hogy abort install vagy cancel ekkor visszanevezed az eredeti Defaul~1.cab -ra és utana rámész hogy cancel utána az ismétre és teszi is fel a gamét...
Nem teszteltem, akinek nem ment, az próbálja ki.
És akinek nem Clone-os van? Vita lezárva....
Dehogynem.
A klonoshoz nincs crack 😄
A klonoshoz nincs crack 😄
Mindegyik, de a Reloaded-et a leírt módon kell indítani.
Nem a verziótól függ, hanem a cracktõl...
De akkor most melyik jó a reloaded vagy a clone?
A klonos verzóval semmi gong. Települ, fut órák óta, nem lépked ki, szóval...
kösz
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
okok! kösz
A telepített mappában van sima .exe meg egy win2k.exe is(Reloaded release mindkettõt krackelte.)A win2k.exe-t indítsd.
hy HOGY?? nem értem
Win2kexe-t inditsák az Xp tulajok. Akkor nem lép ki
ahhha...most olvastam, hogy ha azok, akiknek XP-jük van LegoStarWarsII_Win2k.exe-t indítsák el, és azzal játszanak, mert azzal nem lép ki..
most megpróbálom majd, hátha tényleg nem lép ki..
most megpróbálom majd, hátha tényleg nem lép ki..
itt dob ki, mindig:
sõt, elmentem egy másik ajtó fele, ott is kidobott...és a gáz, hogy még menteni sem lehet, mert még addig nem jutsz el...

sõt, elmentem egy másik ajtó fele, ott is kidobott...és a gáz, hogy még menteni sem lehet, mert még addig nem jutsz el...

hmmmmm....elvittem egy darabig....
viszont most érdekes, ha kimegyek egy ajtón, akkor mindig kidob ugyanott hibajelentés küldésével... szóval akkor még sem olyan jó annak sem, akinek fel tudta telepíteni... =/
viszont most érdekes, ha kimegyek egy ajtón, akkor mindig kidob ugyanott hibajelentés küldésével... szóval akkor még sem olyan jó annak sem, akinek fel tudta telepíteni... =/
nekem is sikerült a telepítés 😄
igaz, kicsit néha szenvedett a végefele, de semmi gáz nem volt...
nemtudom mitõl függ ez az egész...
igaz, kicsit néha szenvedett a végefele, de semmi gáz nem volt...
nemtudom mitõl függ ez az egész...
eddig szarakodtam vele, sikertelenül
mivel sokakat a reloded verzió is 1330-as hibával dob ki, így meg sem próbálkozok vele😞
mivel sokakat a reloded verzió is 1330-as hibával dob ki, így meg sem próbálkozok vele😞
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
megint sikerült Lucaséknak basszus😊))...és mindezt egyetlen nyamvadt cd méretû játékban,ilyen remekül optimalizált és felépített játékot...méltó párja az elõzõ résznek..egyszerûen zseniális😊)
vánádóról szedtem, ahogy skyline mondaná😛 - reloaded
MSI P4N Diamond, P4 3.0Ghz, 4gb ddrII, 7800gtx 256, win xp sp2
A játék pedig zseniális, már a 4. rész elsõ pályáján annyi rombolható cucc van, hogy nagyon kell figyelni vmit ki ne hagyj, és persze a poénok is ott vannak^^
MSI P4N Diamond, P4 3.0Ghz, 4gb ddrII, 7800gtx 256, win xp sp2
A játék pedig zseniális, már a 4. rész elsõ pályáján annyi rombolható cucc van, hogy nagyon kell figyelni vmit ki ne hagyj, és persze a poénok is ott vannak^^
Melyik verzió, és milyen géped van, pl.: windows-ja. Már ha ez számít..
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
Update #2: FELRAKTA!!! Install után a registering productnál új ablakot dobott fel kék színnel, azt kezdte tölteni, majd 'nem válaszolt' volt egy ideig, de hagytam és kész! Megyek tesztelni a játékot!😊