1520
A folytatás
-
#520 Nagyon szépen köszönöm kedves pyotr
-
#519 ...
-
neptum #518 nekem a játék azt csinálja és engedi hogy naponta csak 1 pályát csinálhatok meg de már ezis haladás :) -
#517 Valaki segítsen, még annyi hogy körülöttem víz van. -
#516 töltsd le innen! -
Vlala #515 MEg lehet venni, azt hiszem, egymillió petákért az Extras menüpontban. -
#514 Hi!
Azt akarom kérdezni hogy elindítom a LEGO STAR WARS 2 WIN2K.exe fájlt és azt írja h nem találja a binkw32.dll fájlt és h mit csináljak vele????? TY -
Dodo55 #513 Kódról nem tudok, de én szereztem egy olyan piros lego kockát(asszem power brick a hivatalos neve), ami sérthetelenséget ad. Mostmár 1000000-ért meg tudom venni, de még nincs annyim. -
mardal #512 Hy.Szerintetek a 2ben is van olyan kód hogy sérthetetlen?A free playben jól jönne mert amúgy nehéz összegyűjten iaz összes pénzt. -
#511 Igen!Köszönöm szépen! -
#510 Dagoba bolygó elején vagyok, átlendültem a kötéllel, de utána nem tudok semmerre menni, van egy konzol amit R2D2 tud használni, de nem tudok vele odamenni. Mit kell csinálni? -
#509 Ne pont alája állj, kicsit messzebb.
-
#508 win2k -val indítsd. -
xido #507 szerintem a hoth csata első felvonásnál akadtál el...úgyhogy robbanótöltet felvesz,elvonszol a hátul levő barlangig,berobbant és továbbmegy:) -
#506 Hali, az miért van hogy felraktam a játékot megcarackeltem és elindul, haveromnál ugyan ezt megcsináljuk és nálla ahogy elindulna a játék ujraindul a gépe! Szerintetek az miért van? -
Lord Zax #505 Sziasztok. Énis elakadtam ugyanitt, hoth/2-es ahol az 5 doboz van. Betoltam a 4-dobozt a helyére 2 venti müködik, kiskocsval aláállok, de a sárga robot az istennek se esik rá a kocsira pedig ott állok alatta de átesik a kocsin. Itt mi a megolás? -
Mattheus66 #504 És mégis hol akadtál el benne? :D -
Dodo55 #503 Végigvittem Story módban, most Free Play-ben kezdtem el csinálgatni.
Az első pályán megpróbáltam free playben megtalálni az összes minikitet, de csak 8-at találtam. A maradék kettő hol van?
Nincs valami leírás, amiben le van írva, hogy hogyan lehet a minikiteket, és a piros lego kockákat megszerezni? -
Sam87 #502 de melyik ajtón -
dukey42 #501 köszi a választ xido! :) -
#500 Hello az 5. résznél az 1. pályán eleakadtam!Valaki segítsen mit kell csinálni! -
Andrejka #499 azért nem tudtam mert nálam bug volt és a szenzor a pajzs mögött volt -
Cactus Johnny #498 Megvan! Bug volt, és nem maradt rajta a droid. Pálya restart megoldotta. Azért köszi a helpet. -
xido #497 gépágyú összerak,pajzs szélén lévő szenzor kilő -
xido #496 kiskocsi összerak,venti mellé áll..c3po rápottyan,elvisz az ajtóhoz,átdob a kiskocsi billenős hátuljával -
#495 kiszállni a gépből és be menni az ajtón
-
Sam87 #494 hy mit kell csin. a IV/4.kületésnél???
ott hogy kilőttük az ürből a gépeket????
Koszi!!
-
Cactus Johnny #493 Nyomom én, de mindig lecsúszik a kis mocskos. :P Az se jó, ha előbb nyomom, az se ha később, mert akkor meg lecsúszik és átmegy a másik ventihez. -
Andrejka #492 lövést ke nyomni -
Cactus Johnny #491 Hali!
Valaki megmondaná, hogy a Hoth második pályán mit kell csinálni? Ott vagyok, ahol az 5 doboz van. Gondolom C3PO-t úgy kéne fellőni a járművel az ajtóhoz (ventik pörögnek), de az istennek sem akar elrepülni, pedig ráugrik a platóra. Lécci segítsetek!
Köszi! -
Neoncsoves #490 haverral kipörgettük 5 óra alatt... De nagyon fain volt :D Elbaromkodtunk. Haver jött volna R2-vel én meg Luke-al lelöktem a szakadékba xDDDD -
Andrejka #489 valaki nemtudja hogy a hoth2. pályáján a hangárban hogy lőjem szét az energiapajzsot? -
Vlala #488 Pont az a poén benne, hogy ketten megyünk... bár a billzetet nem sikerült maradéktalanul kettéosztani, valahogy egyikünk mindig belenyúl a másikba. -
#487 szerintem sem nehéz a dolog....
egyébként minden megoldaható 1 playerrel a játék során, nekem soha nem kellett használnom még egyet pluszba.. -
xido #486 ja és de..r2-val ha oda tudtál menni,vissza is:) -
xido #485 ez se életveszélyes,csak centizős..az x wing platóról át tudsz r2-val repülni oda,ahol a trooperek álltak..ott aktiválod a híd másik felét -
dukey42 #484 én meg itt akadtam el, asszem 2rész, uccsóelőtti pálya
ott áll az x-wing, R2, és luke, íg ykezdődik a pálya, és rögtön elakadok
luke-al az x-wing egy szárnyából csinálok egy fél hidat, így R2val át lehet menni a túloldalra ahol van egy ajtónyitó, ami le van esve (gondolom majd fel kell építeni)
de ezután se R2val nem tudok visszamenni, és luke-al se tudok átugrani
valaki help?
gombás nekem is sikerült, először az alacsonyabbat kell leengedi, aztán a magasat aztán kib.. gyorsan nyomkodni a gombokat xD -
fulcrum falcon #483 sztem nem nehéz az a gombás rész -
xido #482 csak..automatán istennek se hajlandó a gép közreműködni:)...állítsd két játékosra és luke-ékkal gomba le...aztán r2-t irányítsd rá...könnyebb,ha van kontrollered és r2-t azzal irányitod,mert billentyűvel képtelen voltam megmaradni a második gombán:) -
xido #481 na ott is tojóztam egy ideig..a kiskocsival gurulj végig az 5 gombon egyszerűen