Lego Star Wars 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Felemel, de nem tudok felugrani. Túl magasan van, vagy mi.
reloaded fixed crack kell, azzal simán megy... csak az a baj, hogy egy olyan oldalról szedtem le, ahova nem lehet regisztrálni... különben leírnám privátban a címét, csak hát így nincs értelme. Amúgy nagyon klafa a game xD Tele van jópofa dolgokkal... meg hát nagy élvezet "elvileg" kicsiknek való játékkal szórakozni xDDD
vmvr
nekem is ez a baj, vége lenne az elso pályának, nagy fehérség és kilép...:S

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Én leijávalé felmentem rá és nem kellet 2 karakter luke felemelte!

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

Gerbill
Ezt legelõnyösebben ketten lehetne megcsinálni.Kapcsold be mindkét karaktert és az egyikkel állj a deszkára a másikkal emeld fel, utána aki fent van azzal ugorj át a fára és már kész is van.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

törölt hozzászólás
törölt hozzászólás
Fresh Duke
ja, ezt írták, de így se megy 😞
amúgy a reloded van meg.
de leszdem máshonnan, ahol nem kell gépre másolni, és megy simán 😛

Amúgy azt nem értem, hogy akad el mindenki bárholis. Most ilyen kemény lett a játék? Az egyet egyedül lenyomtam megakadás nélkül 2 nap alatt. 😛
Vagy ha annyira kemény a játék, fel se rakom. 😛

A heavy cost. I pay it gladly.

Az utolsó 199 hozzászólás 98%-a errõl szól 😞

Sziasztok!
Valaki tudna segíteni? A Lego SW 2ben a legelsõ páján mindig kilép. Mit csínáljak, vagy még arra gondolta, hogs valami kódot küldjetek már, amivel át tudom lépni az elsõ páját.
Köszi!
A lego sw 1 is naon jó. Jó sok jedi van benne

mucsácsó
nem lenne rossz ötlet! 😉 😄DD

amúgy a game tök jó, jól el lehet vele lenni...
Episode V-öt megcsináltam énis, meg még a többibõl 2-2t.
nekem tetszik, pedig nem vagyok annyira oda a SW-ért...
heh, de a Yodával nagyon lehet ám kenni 😄
adios
Köszi.Megnézem

Balumann
megnyitod a legelsõ, .rar fájlt -> ha nicns WinRAR tömörítõd letöltöd. Megnyitod a .rar fájlt, és kicsomaglod (a többi fájl az csak annak a darabja, nem kell törõdnöd vele)
-van benne egy .bin és egy .cue fájl, kicsomagolod, majd daemon tools-al berakod virtuális meghajtóba, vagy kiíro neroval vagy akármivel lemezre. Majd a tartalmát felmásolod a gépre, többit már tudni fogod.

MerlinW
Komolyan mondom, kellene csinálni egy feketelistát minden topikban, akiknek nem segítünk ezentúl az ilyen beszólások miatt (#387)...

[merlinw.org]

Nálatok azért nem jelentkezik, mert csak az egyikõtök játszik billenytûzettel, és nem mindkettõtök. A hiba akkor jön elõ, ha mindketten billentyûvel nyomulnak.

adios
mér nem tom letölteni ezt a szükséges msi fájlt?
azt írja,hogy hibás a csomagolt fájl

a traktornak szereld le az utánfutóját, és csinálj belöle 1 hidat. R2D2 vel mennny a vizbe kattinsd el a konzolt a tuloldalon és lessz egy hid. azon át birsz menni.
adios
Sajnos nekem mindegyik rar-os formátumban van 1-47-ig,és nincs se közte se benne a fájl.Akkor hol van?

Balumann
Felmásolod agépre a cd tartalmát és ott megtalálod közte, nincs mappában.

Az 5. epizód 4. részén a dagobah bolygón mit kell csinálni amikor ad egy traktort? Ott van yoda meg luke meg r2d2.

adios
Hali!
Megvan a game de nekem is szarkszik az install.Reloaded-es verzió van,el is olvastam a tippeket de nem találom a Defaul~1.cab nevû fájlt amit át kéne nevezni.Az merre van?

Colton
Bocs, Figyelj a luke tud varászolni és mozgatni tárgyakat probáld meg mozgatni azt a barna izét

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

"Mattheus66"
A hangárban kiután kilõtted a két pajzsot, told rá a két ládát a helyére!
Utánna ülj rá az egyik jószágra, menj oda a Falconhoz, és ugorj a Falcon tetejére! Ott rakd össze a tetõn lévõ "valami"-t.
Ennyi!
Meg van a probléma meg oldása csak egysziveséget szeretnék kérni a cd-n van egy .cab file és annak a pontos nevét le írná valaki plz elõre is köszi

hy all olyan gondom lenne hogy beszereztem minden szép és jóó de telepítésnél ezeket írja ki: erro1300

én fel adom ezt a játékot álandóan újraindul a gépem de nem miért mindent ugy csinálok ahogy le irják de semmi változás
mucsácsó
nem mondott egyikõjük sem hülyeséget, de egybõl az ugatáshoz folyamodsz...
az "erõ" szó az a Luke ereje, Jedi ereje... nem a te igaz erõd 😄
kápis? 😄
Seth
csak próbáltam segíteni te igen korlátozott

PSN ID.: Beegabor

bon
Löjjed az erõtér két oldalán lévõ cuccot.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Hi all! van 1 kis gondom az V. Ep 2. részében tartok. Ott ahol Leilával és Han Soloval el kel hagyni a jeges bázist. A hangárba megtaláltam Chewbakkát és az ürhajónkat, de nemtom hogy kell elmenni vele(1 erõpajzs védi),Már rátoltam 2 dobozt 2 vacakra és adott 2 taun-taunt. Pls segítsetek! Elõre is thx
asfa
na sikerült megy rendesen köf a segitséget!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

A családtagjaiddal bazzegezz... Ha nem tetszik, ne szólj hozzá...
Seth
pedig azt kell csinálni, bazzeg még fel se tudtam rakni a játékot, de elég egyértelmûnek tûnik, ott csillog az a barna fakeret, h elnézel kicsit messzebre, ott is egymáson vannak

Örülök, hogy jól szórakozol, de ha értelmeset nem tudsz hozzászólni, akkor inkább semmit.Köszönöm.
Seth
ebbe az új reloaded-es crackfix infójában írnak olyat hogy az image fájlt is ki lehet javítani, de ne tartalmazza azokat a fájlokat. Honnan tom leszedni

For people who want to fix their image:

1. Unrar.
2. Apply the ppf-fix from /PPF/ to your image.
3. Enjoy your fixed CD image.

Colton
Probáld meg luke-al és az eröddel<#vigyor>

komi

Colton
Nekem sikerült azzal a "Win2k"-Val Probáld ki Feltétlen!

törölt hozzászólás
Igen nekem is a z elsõ pályán ugyanott ahol elõször vok artuval kilép 😞mi a gond
Tárgytalan...
törölt hozzászólás
Colton
Hello tudnátok adni tanácsot, hogy mi baj lehet az elsõ pályánál Vagy egy el mentést Nagyon kéne köszi

ja és ezzel a Craclfixel nem is kell már a CD.
mer eddig sima Fixed Exe volt most meg már NO-CD Fixed Exe!!!!
XDDD
én inkább baszakodok így, minthogy elcsessze a gémet... Minnyá áthívom havert azt kipörgetjük egy egész nap alatt mint az 1et xDDDDDDDDDDDDDDDD

Nekem igy is elég jól megy 😊 XD

😄😄 Nem baj legalább gyakoroltad a gépelést!XD
minek evvel szorakozni ha itt a crackfix?