Lego Star Wars 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah akkó kár volt leírnom XD

http://gbw.arcadebox.net/dl.php?file=LegoStarWars2TheOriginalTrilogyv1.0ProperWorkingNoCDFixedexeEng.rar
Nah akko megoldás:
1. Felmásolod az egész lemez tartalmát a gépedre egy könyvtárba
2. Ezt letöltöd és kicseréled a felmásolt lemezben található LEGO STAR WARS 2.MSI-vel.
3. Feltelepíti
4. Csak a win2k-t crackeled, és annak a parancsikonját teszed ki, mert amit az asztalra rak az a másik. Azt az ikont töröld az asztalról, és tedd ki a win2k-s exet a crackeltet
5. Játszá!! 😄

Lego.Star.Wars.2.The.Original.Trilogy.Crack.Fix-RELOADED
Fresh Duke
Hy all!
Biztos sokan kérdezték, de nekem most nincs kedven visszaolvasni, szóval kérdek, és ti választoltok, ok?
Az a gondom, hogy nem megy. Setupnál kiírja, hogy nem Error, meg minden, meg hogy nem tud a Windows Insallerhez csatlakozni, meg blablabla. Mit tegyek?

A heavy cost. I pay it gladly.

valak nekem is segitene 2 problémám van 1. nagy fehérség hibaüzenetel (mindent ugy csináltam ahogy frodo monta csak egyet crackolja). 2. most azt kezte el hogy ujraindul játék közbe enek ki a jó édes kiba baja lehet
asfa
hogy ment a telepités?
mer nekem nem megy! lécci

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

segítsen valaki a hoth2pályáján vagyok és már 3negyed órája szenvedek a hangárban

hogy kell megcsinálni???

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

és már átvittem a 4. részt

igen

Andrejka látom te is a Reloadest töltöted neked ment egybõl a telepités???

tudja valaki mit kell?

asfa
nekem is ezt irja 😞((((( miez?

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Ha meg elinditom hogy telepítse a MSI valamit akkor azt irja hogy: This installation cannot be run by directly launching the MSI package. You must run setup exe.

már továbbjutottam de a hangarnál tényleg elakadtam ott mit kell csinálni?

Hello!
Én leszettem a játékot RELOADED-es formáéba de mikor telepitem kiírj hogy:Error 1330.A file that reqired connat be installed because the cabinet file G:/Defaul~1.cab has an invaled digital signatur. This may indicate that the cabinet file is corrupt. Error3 was returned by WinVerifyTrist. És utána hogy:Error:-1603 Fatal error during installation.Consult Windows installer Help (Msi.chm) or MSDN for more information.Nem tudom mi lehet ez kérlek segítsetek nagyon fontos lenne.Erre a cimre is irhattok: [email protected]
Kérlek segítsetek

a helyükre tolom õket de utána nemtudom mit csináljak

én a hoth 2-pályáján vagyok és elakadtam

mit kell csinálni azon a helyen ahol 4 doboz van?

Megvan

"Everything that happens, happens for a reason"

Amikor Leiát szabadítjuk ki akkor mit kell csinálni a hosszú folyósón,ahol Leia van bezárva.Folyamatosan jönnek az ellenségek,van egy csomó kar,de ha egyet meghúzok akkor utána 1-2 másodpercen belül kikapcsol

"Everything that happens, happens for a reason"

bnõm billen, én meg joystickon nyomom, és no problem.

Mint mondtam, akkor jelentkezik a gond, ha egyszerre két ember játszik a gépen.
A Q billenytû lenyomásától balra fog futni a Player 2 embere (nem a player 1-é), függetlenül attól, van e valami egyáltalán a Q-ra beállítva.

hát, nekem q-ra van állítva az emberválasztás, semmi gond nincs vele

Gerbill
Nekem az a kedvencem. Szerintem egyáltalán nem nehéz.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Elég szar ez a hoth pálya vmi elmebeteg találhatta ki. Kurva ideges vagyok tõle<#falbav>

na fentvan ha csak a win2k-t crackelem, nem indul...

NEOreg3
Lego Star Wars II PROPER BWClone-Unleashed

Proper Notes:

The mds of the other LEGO Star Wars II: The Original Trilogy release is
so bad that we had to proper it.
It probably will work for some,but certanly not for all.
Second proper reason is that our release does work mounted and burned.

hátha nincs ennél invalid digital signature hiba:\

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Balumann
Lol! Az elején vok még, azon a részen ahol kikell szabadítani a javaktól R2-t és 3PO -t. Felmentem annak a javajármûnek a tetejére ahol lekell húzni 2 kart hogy az a felszívó az mûködjön lent. És erre kiakartam ütni azokat a tetõn amik ott vannak, elindultam erre egyszer csak így leesett obi van, és utána eltûnt aztán meg fehér képernyõ, és hibajelentés küldése 😄

installl... minnya végez xD

mucsácsó
és?
ez a warez....
Call of Juarez-t sem adták még ki..pl...pedig már mióta van 😄
Találtam egy bugot:
Q-billentyûre ne definiáljatok semmit, mert a Q-billentyû lenyomásakor
a Player 2-õt mozgatja balra, akkor is, ha nincs semmi a Q-ra állítva.
Próbáljátok ki.
Gondoltam szólok nektek is, mert nálunk nagy zûrzavart okozott, mert öcsém nem értette, miért megy az embere (player2) mindig balra, valahányszor én lenyomom a tûz gombot(ami nálam a Q-ra volt beállítva).
Mióta nincs semmi a Q-ra állítva, megszûnt a probléma, de ha lenyomom a Q-t még mindig balra megy a player 2. Elég gázos bug.

de amúgy mind1

nem adták még ki. nézd meg ezt a linket ott számol vissza http://www.lucasarts.com/games/legostarwarsii/

most nézem kiadták XD

Gerbill
A jármûves részek sokkal élvezetessebbek mint az elsõ részben. A Hoth a legjobb, a halálcsillag a második, az aszteroidamezõ a harmadik.

köszike

Gerbill
Hoth-Lépegetõ megsemmisítés
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A lépegetõket elõször a filmbõl ismert módon el kell buktatni, majd az egyik robbanó gömböt odagörgetni, és felrobbantani vele.

Hoth 1.pálya
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elõször érdemes pontokat gyûjtögetni, utána pedig az egyik robbanó gömböt odakell vontatni a pálya északi részén található lezárt barlanghoz és fel kell robbantani a bejáratot.

a hoth-nál mit kell csinálni a 2. pályán? mert van ott kettõ nagy lépegetõ meg egy gát

Seth
nekem még mindíg nem sikerül feltelepíteni 😄 gwaaahhhaaha

PSN ID.: Beegabor

a #325-nél le ven írva menny egy kicsit lenteb

valaki segítsen a hothi csatában mit kell csinálni?

baze, Vader, Obi-wan harc, Luke jön, Obi odainteget, erre Vader is elkezd integetni<#smile>

Gerbill
Nekem kétszer is elkezdte azt a kék csíkot de mindig leállt, de én megvártam hogy befejezze, és abbahagyta és visszajött a telepítõ és semmi hiba nincs a játékban.

köszönöm mester<#worship>

Rage47
a kék csik az directx. én simán leállitattam, mert befagyott. simán megy utána a game.
öö a golyot megfogod huzod magad után és a pálya legvégén nem azon amin legos fal van és egy birodalmi hajonak kell kinyitni(remélem érted) hanem a másik végén van egy ilyen barlang szerõség és huzod a golyot és elengedeed és felroban.. kövi pálya..

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

Voltan
Na, akkor kezdem elõrõl, mert bele reseteltem. 😞(

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

aha

Voltan
Tényleg 3 gigát pakol fel? A normál install után egy kék csík ment nálam, a prog. manager pedig "Not responding"-ot írt. Resetáltam, és látom, hogy kb. 3 gigát felpakolt... Ez normális, ekkorának kell lennie?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

hát ott a hoth bolygón van de nemtom h mit kell csinálni. vmi golyót húzogattam