1520
A folytatás
  • Tuncee
    telepítés hibára:
    Felmásolod a gépre az egész cd-t aztán az Defaul~1.cab-ot átnevezed pl archive.cab -ra aztan elinditod az installt. aztan hibat talal ot ramész hogy cancel na most megkérdi hogy abort install vagy cancel ekkor visszanevezed az eredeti Defaul~1.cab -ra és utana rámész hogy cancel utána az ismétre és teszi is fel a gamét...
  • koppim
    Sikerült, kösz, korábban is lőtem azokat az áramellátókat csak nem eléggé.
  • Tuncee
    Hi!

A játékban hogy lehet Mos Eisley Cantina-ban megcsinálni az embereket akik a pult mellett vannak??? (hogy tudjak velük jáccani)
  • Curesz
    vááá nekem is kilép az első pálya végén mikor Leia betuszkolja Artuba a cdt és kimeek azon a kapun, kilép
  • adammmmmmm
    Köszönöm a segítséget de már három különböző hejről töltöttem le de még mindig ki írja ezt a hibát:Error 13330 a file that is required cannot be installed because the cabinet file I:Defaul~1.cab has an invalid digital signature.This may indicate that the cabinet file is corrupt. Error 3 was returned by WinVerify Trust.
    Pedig annyira ki szeretném próbálni.
  • koppim
    Köszi, megpróbálom.
  • adios
    először lődd ki az áramellátó paneleket, ezt akkor, amikor kinyílik a zsilip.Amikor ez megvan a főreaktor körüli pajzsot lődd szét aztán felszedheted azt a rózsaszín gömböt és beküldheted a pajzstól immár nem védett főreaktorba.Ezután következik a menekülés.
  • koppim
    Nem tudom eltalálni mindig fölé megy a robbanó töltetem.
  • koppim
    A végén a reaktort, hogyan kell felrobbantani?
  • Curesz
    ahha ahha...csak a beállítás nem megy...mer uyge ott alul lehet választani h player1 player2 vagy disabled....hmm de sztem már rájöttem....XD
  • Vlala #590
    Melyik része nem megy? A gamepadet felismeri? Egyedül tudsz gamepaddel játszani?
  • Curesz
    halih, vki tudna segíteni nekem?
    haverommal szeretnék játszani ketten, egyikünk billentyűvel másikunk gamepddal, de egyszerüen fingo msincs h kéne beállítani, az első részbe simán beállítottam de itt nem megy...
  • Vlala #588
    Érdekes, kár, hogy a régi a feledés és a formatálás homályába merült.
  • koppim
    De a Windowsod a C: -én van.
    Rejtett könyvtár.
  • Mr Spock
    Noh szóval a régi karakterek berakása úgy történik, hogy az első rész mentését, az "lsw0" mappát be kell másolni a kettes mentése mellé tehát a #583as postban szereplő helyre! Aztán megvenni az extráknál a use old save-t. Még mielőtt sírna valaki, hogy de ez így nekem nem megy, aktiválni is kell az extrát!
  • Dodo55
    Van, csak kapcsold ki a rejtett és rendszer fájlok és mappák elrejtését.
  • Sam87
    Meg én a D. re raktam
  • Sam87
    C:\Documents and Settings\<USER ACCOUNT NAME>
    \Local Settings\Application Data\Lucasarts\LEGO Star Wars II
    nincs ilyen hogy Local Settings.
  • Mr Spock
    Állítólag az Lego Star Wars I-ből át lehet tenni a karaktereket a mentés segítségével! Van is ilyen az extráknál: use old save!
  • Vlala #581
    Ez XP alatt van, a bejelentkezési névvel (amit a Start menü tetejére ír ki) azonos.
  • Sam87
    de amugy nekunk nincs ijen
  • Sam87
    USER ACCOUNT NAME mi ez??
  • koppim
    572 ben írtam
  • Sam87
    hova rakja az elmentést???
  • Vlala #576
    Ezt hogy érted? Lehet, hogy csak nekem nem esik le...
  • Mr Spock
    Igen! És az egyik kocsit, amit össze lehet szerelni ott a "mellékjáratokban", azt el kell vinni oda és fel kell vele állni a rámpára!
  • Andrejka
    tudja már valaki hogy lehet az 1-ből a 2-be karikat átrakni?
  • xido
    ja a kis cseles...nem olvastam..sejtettem a végén,hogy rejtettben lesz:)
    köszi:)
  • koppim
    A readme-ben írja

C:\Documents and Settings\<USER ACCOUNT NAME>
    \Local Settings\Application Data\Lucasarts\LEGO Star Wars II.

• xido
    keresgélem...de fogalmam sincs,hová rakja a gépen a mentéseket a játék...valaki tudja?:)
  • Dodó123
    Sziasztok! Az a promlémám,hogy a leges legelső pályán amikor leila berakja R2D2-nek azt a lemezt, azután kimegyek az ajtón és ott KILÉP. És mindig ezt csinálja.
    Valaki nem tudna segíteni????
    Úgy játszanék vele!
    Valaki segítsen
  • koppim
    Köszi, nem tudom mértnem akarta eddig kinyitni 3PO a bal kapcsolót, de mostmár sikerült.
  • Vlala #568
    Mindkét robotra jut egy-egy kapcsoló.
  • koppim
    Itt hogy kell aktiválni a kapu másik kapcsolóját, hogy betudjam kapcsolni?

[IMG]http://[/IMG]
  • Dodó123
  • Dodó123
    Sziasztok! Az a promlémám,h a leges legelső pályán amikr leila berakja R2D2-nek azt a lemezt, azután kimegyek az ajtón és ott KILÉP. És mindig ezt csinálja.
    Valaki nem tudna segíteni????
    Úgy játszanék vele!
    Valaki segítsen
  • Seten

Valakinek van ötlete hogyan lehetne összegyűjteni az összes átvezető video-t?
    Folyamatosan szétröhögöm rajtuk az agyam. :)
    Próbáltam Fraps-el felvenni de csak egy demo-m van ami nem tud többet 30mp-nél.
    A játék install helyéről meg nem tudom kimásolni.

• Dodo55
    Hogy van ez a kocsit a rámpára?
    Mert nekem eddig 8 van meg az első pályán.
    Ugye arra a rámpára gondolsz, ami ott van a darunál?
  • Mr Spock
    Szintén sokat szarakodtam a bunkerben r2val. De vagy 100adjára sikerült! :-)
    Most elkezdtem összegyűjtögetni a cuccokat az egyes pályákról. A legelső pályán nem találom a 10ediket! A könnyűket megtaláltam plusz "a kocsit a rámpára"-félére is sikerült rájönnöm.
  • adios
    én is végig vittem,de csak 3.-ra sikerült átrepülni.Próbáld meg a rámpa legelejéről.