1520
A folytatás
-
#600 telepítés hibára:
Felmásolod a gépre az egész cd-t aztán az Defaul~1.cab-ot átnevezed pl archive.cab -ra aztan elinditod az installt. aztan hibat talal ot ramész hogy cancel na most megkérdi hogy abort install vagy cancel ekkor visszanevezed az eredeti Defaul~1.cab -ra és utana rámész hogy cancel utána az ismétre és teszi is fel a gamét...
-
#599 Sikerült, kösz, korábban is lőtem azokat az áramellátókat csak nem eléggé. -
#598 Hi!
A játékban hogy lehet Mos Eisley Cantina-ban megcsinálni az embereket akik a pult mellett vannak??? (hogy tudjak velük jáccani) -
Curesz #597 vááá nekem is kilép az első pálya végén mikor Leia betuszkolja Artuba a cdt és kimeek azon a kapun, kilép -
adammmmmmm #596 Köszönöm a segítséget de már három különböző hejről töltöttem le de még mindig ki írja ezt a hibát:Error 13330 a file that is required cannot be installed because the cabinet file I:Defaul~1.cab has an invalid digital signature.This may indicate that the cabinet file is corrupt. Error 3 was returned by WinVerify Trust.
Pedig annyira ki szeretném próbálni. -
#595 Köszi, megpróbálom. -
#594 először lődd ki az áramellátó paneleket, ezt akkor, amikor kinyílik a zsilip.Amikor ez megvan a főreaktor körüli pajzsot lődd szét aztán felszedheted azt a rózsaszín gömböt és beküldheted a pajzstól immár nem védett főreaktorba.Ezután következik a menekülés. -
#593 Nem tudom eltalálni mindig fölé megy a robbanó töltetem.
-
#592 A végén a reaktort, hogyan kell felrobbantani? -
Curesz #591 ahha ahha...csak a beállítás nem megy...mer uyge ott alul lehet választani h player1 player2 vagy disabled....hmm de sztem már rájöttem....XD -
Vlala #590 Melyik része nem megy? A gamepadet felismeri? Egyedül tudsz gamepaddel játszani? -
Curesz #589 halih, vki tudna segíteni nekem?
haverommal szeretnék játszani ketten, egyikünk billentyűvel másikunk gamepddal, de egyszerüen fingo msincs h kéne beállítani, az első részbe simán beállítottam de itt nem megy... -
Vlala #588 Érdekes, kár, hogy a régi a feledés és a formatálás homályába merült. -
#587 De a Windowsod a C: -én van.
Rejtett könyvtár.
-
#586 Noh szóval a régi karakterek berakása úgy történik, hogy az első rész mentését, az "lsw0" mappát be kell másolni a kettes mentése mellé tehát a #583as postban szereplő helyre! Aztán megvenni az extráknál a use old save-t. Még mielőtt sírna valaki, hogy de ez így nekem nem megy, aktiválni is kell az extrát! -
Dodo55 #585 Van, csak kapcsold ki a rejtett és rendszer fájlok és mappák elrejtését. -
Sam87 #584 Meg én a D. re raktam -
Sam87 #583 C:\Documents and Settings\<USER ACCOUNT NAME>
\Local Settings\Application Data\Lucasarts\LEGO Star Wars II
nincs ilyen hogy Local Settings. -
#582 Állítólag az Lego Star Wars I-ből át lehet tenni a karaktereket a mentés segítségével! Van is ilyen az extráknál: use old save! -
Vlala #581 Ez XP alatt van, a bejelentkezési névvel (amit a Start menü tetejére ír ki) azonos. -
Sam87 #580 de amugy nekunk nincs ijen
-
Sam87 #579 USER ACCOUNT NAME mi ez?? -
#578 572 ben írtam -
Sam87 #577 hova rakja az elmentést???
-
Vlala #576 Ezt hogy érted? Lehet, hogy csak nekem nem esik le... -
#575 Igen! És az egyik kocsit, amit össze lehet szerelni ott a "mellékjáratokban", azt el kell vinni oda és fel kell vele állni a rámpára! -
Andrejka #574 tudja már valaki hogy lehet az 1-ből a 2-be karikat átrakni? -
xido #573 ja a kis cseles...nem olvastam..sejtettem a végén,hogy rejtettben lesz:)
köszi:) -
#572 A readme-ben írja
C:\Documents and Settings\<USER ACCOUNT NAME>
\Local Settings\Application Data\Lucasarts\LEGO Star Wars II.
-
xido #571 keresgélem...de fogalmam sincs,hová rakja a gépen a mentéseket a játék...valaki tudja?:) -
Dodó123 #570 Sziasztok! Az a promlémám,hogy a leges legelső pályán amikor leila berakja R2D2-nek azt a lemezt, azután kimegyek az ajtón és ott KILÉP. És mindig ezt csinálja.
Valaki nem tudna segíteni????
Úgy játszanék vele!
Valaki segítsen -
#569 Köszi, nem tudom mértnem akarta eddig kinyitni 3PO a bal kapcsolót, de mostmár sikerült. -
Vlala #568 Mindkét robotra jut egy-egy kapcsoló. -
#567 Itt hogy kell aktiválni a kapu másik kapcsolóját, hogy betudjam kapcsolni?
[IMG]http://[/IMG] -
Dodó123 #566 -
Dodó123 #565 Sziasztok! Az a promlémám,h a leges legelső pályán amikr leila berakja R2D2-nek azt a lemezt, azután kimegyek az ajtón és ott KILÉP. És mindig ezt csinálja.
Valaki nem tudna segíteni????
Úgy játszanék vele!
Valaki segítsen
-
Seten #564
Valakinek van ötlete hogyan lehetne összegyűjteni az összes átvezető video-t?
Folyamatosan szétröhögöm rajtuk az agyam. :)
Próbáltam Fraps-el felvenni de csak egy demo-m van ami nem tud többet 30mp-nél.
A játék install helyéről meg nem tudom kimásolni.
-
Dodo55 #563 Hogy van ez a kocsit a rámpára?
Mert nekem eddig 8 van meg az első pályán.
Ugye arra a rámpára gondolsz, ami ott van a darunál? -
#562 Szintén sokat szarakodtam a bunkerben r2val. De vagy 100adjára sikerült! :-)
Most elkezdtem összegyűjtögetni a cuccokat az egyes pályákról. A legelső pályán nem találom a 10ediket! A könnyűket megtaláltam plusz "a kocsit a rámpára"-félére is sikerült rájönnöm. -
#561 én is végig vittem,de csak 3.-ra sikerült átrepülni.Próbáld meg a rámpa legelejéről.