1520
A folytatás
  • C7
    neked melyik a kedvenced? nekem a hatodik rész végén a Finish Story, meg az utolsó pálya közben lévő
  • C7
    enyém [email protected]
  • Vlala #678
    Lesznek még benne hasonló poénos videók, szituációk, sőt, a lego-darabokból összerakható tárgyak sem mindennapiak :)
  • Jesy
    honnan lehet letölteni?
  • Serpa
    első két pályát végigvittem.

tök örülök, h ott folytatták ahol az első résznél abbahagyták.

poénos amikor Luke el kezd hadonászni a lézerkarddal :)
  • Caine
    Köszi, időközben megtaláltam én is a sérthetelenséget.
    Akit érdekel: Death Star Escape pálya, rögtön a legelején, kell egy sötét jedi hozzá és a szomszédos zúzókamrában van. Csak 900.000 az ára, de csak akkor tudjátok megvenni a játéknak ebben a szakaszában, ha áthoztátok az előző rész karaktereit.
  • babar20
    értem de v miér nem akkar jo lenni van msn cimed?az enyém [email protected] majd elmagyarázod ha nem jövök rá mer nem akkar jo lenni
  • C7
    csak a 4. részhez van walkthrough?
  • C7
    köszi
  • C7
    ott van az 5. rész. megcsináltad az ötödik oályáját, annak a végén levágták luke kezét. azután jön a hatos páyla, az lesz az. ha bemész az 5. rész ajtaján, szembe van pont a DAGOBAH, a 4. pálya. odamész, jobbra van luke meg vader párbaja (5. pálya), mellette a hatodik. érted?
  • babar20
    hy és azt mere keresem lehet megtalálom de még is mere??választ thx
  • Andrejka
    eg kiálló tégla mögött a szellőzőnél egy picit be kell menni és felveszi
  • C7
    a 4. rész hatos pályáján (halálcsillag) hol van a vörös tégla?
  • Mr Spock
    Caine-nek és tomibayernnek is ajánlanám a #630-as postot! Egyébként ha kódozgatni akarasz, akkor azt a bárpultnál kell a code szekcióban!
  • Caine
    "Kódról nem tudok, de én szereztem egy olyan piros lego kockát(asszem power brick a hivatalos neve), ami sérthetelenséget ad. Mostmár 1000000-ért meg tudom venni, de még nincs annyim."

Melyik pályán találtad és hol?
    köszi
  • tomibayern
    Hello4

Mit érek el azzal, hogy összegyűjtöm a virágokat illetve a hátizsákokat?
    S azt szeretném még megtudni, hogy mit tudok kezdeni az 50k-ért unlockolt karakterrel. Van mellette egy kód, de játék közben ha beírom nem csinál semmit.
  • C7
    ja nem, még van egy pálya, amikor Fettet kell üldözni Landoékkal
  • C7
    nem a hatodik rész következne? ha zárva van, menj közel hozzá, kinyílik az, nyugi
  • babar20
    hy all a játék most 38.6% áll ottána mit kell csinonálnoi?az után amikor luk kezét levágték és elmentek és már a szalonba vagy??a sigitséget elöre is kösz bye
  • neptum
    valaki tud egy 100% elinditási modszer a játékhoz mert nekem nem megy ha egyet crackolok vagy 2 akoris mindent uyg csinálok ahogy leirták de nem megy álandóan nagy fehérség és hibaüzenet
  • mardal
    Hy.Nem tud valaki adni nekem egy 100%os mentést az első részből mert sajna nem találom pedig anno végigküzdöttem fullosra.
  • Colton
    Mire?
  • kovizolis
    húúúúúúúú!!! :-D rájöttem!!! megymár!!! mint az ágyba szar!s!!! :-) sikerült!!! :-) megyek játszom is véle!!! :-D mert az igazság előbb-utóbb győzelemre lel!!! :-)
  • cini28
    kösz! én si ezzel próbálkoztam csak nem tudtam hova ment:D
    ez nagyon feldobja a játékot:D
  • Mr Spock
  • Serpa
    szerencsére nem volt gond az installnál.

nyugisan kezdhetek neki.
  • kovizolis
    Sziasztok!!! Hát tudom, hogy ez már lerágott csont nállatok, de mivel a szükség nagy úr ezért kérem a segítségeteket!!! :-) Szóval letöltöttem én is mint olysokan ezt a nemes játékot, de ugyebár nem indul mert a telepítésnél kiírja, hogy érvénytelen... :-) nos hát kerestem a fórumban segítséget és találgattam is rengeteg féle és fajta megoldást, csak nem teljesen értem őket! Szóval ebben kéne a segítség, hogy én is gémezhessek már végre és ne csak a nyálam csorgassam!! :-D Volt egy olyan megoldás, hogy nevezzem át a .cab filet. Ez jól hangzik csak épp nemtudom megtenni, mert nem nevezhető át az imige-ben. Másolni meg megintcsak nemtudom, mert a .cab filenál lefagy a rendszer és még az is zavargat ám, hogy telepítés közben átlehet simán nevezni file-t??? NO hát remélem azért még valaki segít egy kezdő problémáján és megszán engem egy okos ötlettel!!! Válaszotokat előre is köszönöm!!! Üdvözlettel: Kovács Zoltán Tibor! :-D
  • r4pt0r
    #644 Kösz.

Közben rájöttem mi a megoldás a másik képnél, csak simán körbe kell szaladni mind a 12 kockán.
  • cini28
    hogyan lehet visszahozni a régi mentést? nekem megvan az 1 és fel is van rakva kijáccva de nekem nem engedi a régi mentést
  • Mr Spock
    Jar Jar Binkset előhozhatod a régi mentés segítségével. De az uralkodóval lehet nagyot ugrani, még nagyobbat is, ha ugrás-ugrás-támadás-karakterváltó gomb kombinációt nyomsz. xido a #630-asban betett egy jó linket!
  • Gerbill
    Én eddig még nem találtam. A Jedi és Sith karakterekkel lehet duplát ugrani, többet nem tudok.
  • C7
    vki nem tudja, ki a nagy ugró? egyáltalán van?
  • cini28
    azt a 2. képen lévőt én se találtam meg:(
  • neptum
    nekem nem indul el ki irja azt hogy hiányzik neki a bink32.dll visszaolvastam le töltötem és most ezt írja Az eljárás belépési pontja (_BinkCopyToBufferRect@44) nem található a DLL-ben (binkw32.dll) ez miért van pls valaki help.
  • grande2006
    a win 2000 ikonnal inditsd a gamét!
  • neptum
    http://m0003.gamecopyworld.com/games/pc_lego_star_wars_2.shtml tesék itt egy olyan cuccom ami nem kerül semmibe a játékba. :)
  • Gerbill
    Az első képen arra a rámpára egy narancssárga kisautóval kell ráálni, amit valahol még régebben raktál ösze a pálya elején, egy mellékúton.
  • r4pt0r
    Valaki nem tudja hogy hogyan szedem fel ezt a 2 mini kitet, mert már csak ez kéne.

1.
    IV/1
    Secret Plans

2.
    VI/6
    Jedi Destiny

Előre is kösz.
  • Mr Spock
    Egy tipp: szerintem, aki még teheti ne vegye meg 900.000-ért a sérthetetlenséget, mert van újratöltődő élet is 290.00-ért, és így kevesebbet kell gyűjteni a kétmilliós score 2x-hez, amivel már könnyebb pénzt szerezni akármihez! Nah meg majd ott lesz a score 4x is :-)!
  • NeBby
    má megva