Lego Star Wars 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem fullon no problemo a játékkal... 😄 telepítésnél volt az az 1 de azt is orvosoltam. Ja és csak az 1ik fájl-al crackeltem. ennyi.
sehogy😊..én is olvasgatással fejtettem meg a rohadékot😊..robbanó töltetet vonszolj a "rácsos barlanghoz",arra mész tovább
Hali.Tudtok nekem abban segíteni hogy az 5/1es pályán az elsõ kaput hogy lehet felrobbantani mert nem tudok továbbjutni sajna.

adios
Ok.Köszi

néhyány helyen észrevettem kicsit elakadhat bug miatt a játék pl: jelen helyzetbe. Megoldás:Ujrakezded a pályát... 😄
Nekem videóba kiemelte😄
adios
Hali!
A Dagobah-n hogy lehet kiemelni az X-szárnyút a mocsárból a pálya végén?se Luke-al,se Yodával nem tudom kiemelni.

nekem sehogy se mindig fehérség vagy újraindulás néha eltok meni egy kis ideig és utána jönbe ez a kettö közül valameilyk
csm
ha neked ez örömet okoz kiscsíra...

BMW 325 iX Rallye Car :)

vmvr
Nekem az utobbi idoben azzal sem indul-.- nem talál vmi filet, mi lehet a gond, mert már idegesítõ...

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

hát kérlek szépen, van olyan gép ami semmilyen apró védelmet nem bír ki. például az enyém is ilyen... nemhogy a starforce-ot, de még a SIMS 2 securumos vagy milyen, egyszerû védelmét sem bírja. nekem ahhoz is kellett crack 😄 ezért van egyébként az, hogy ilyen sokan kérdeznek egyfolytában, hogy miért nem megy ez, miért nem megy az...
belõled indultam ki..

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

csm
ennyire nem vagyok láma ember, ezzel próbáltam, ne magadból indulj ki 😛

thx

A gamehunter már késziti de nem fogják sokáig csinálni hisz csak menüt kell meg pár grafikát...http://www.gamehunter.hu/

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

nem ha beemulálod telepités utána 30KB-os mds fájlt de Asszem igy nem jó meg nincs is😄 NEKEM CRACKELL MENT Asszem nem szabad betenni a linket ahonann lelehet szedni de ennyit szabad: gamecopy:..😄

van ehez magyarosítás? (tudom hülye kérdés)

KELL CRACK?????????????????????????????????
lécci olcvassá már vissza nagyon idegesitõ amikor már 100.-ra kell LEIRNI! A LEGO STAR WARS 2 WIN2K-val inditsd a fökönyvtárbol!!

öö a golyot megfogod huzod magad után és a pálya legvégén nem azon amin legos fal van és egy birodalmi hajonak kell kinyitni(remélem érted) hanem a másik végén van egy ilyen barlang szerõség és huzod a golyot és elengedeed és felroban.. kövi pálya..

kell hozzá crack????
csm
pff, nemértem, elindul a játék, de csak beadja egy fekete képernyõt, hibát ír ki és kilép 😞

a Hoth Battle pályán.
mit kell csinálniaz V epizód elsõ pályájának legelején?
na lene még egy kérdésem van egy progi a CrackFix-be az mire jó mert a ppf filét be veszi de a lego sw filéét is de ara kantintik ogy be pechelje az már nem okés mert valami hibát írki mi lehet a baj ???????????
Jó kis game, csak az baj, hogy elég rövid!
De az utolsó pálya az nagyon teccetõs! (millenium Falcon-al kell megsemmísiteni a halálcsillagot!)
nem lesz...az😊))
Amúgy mek qva jó a játék az 1-t végigtoltam mindent összeraktam remélem ez is ilyen jó lesz😄

Nekem is sikerült az átnevezéses módszerrel a,úgy mind a kettõt leszedtem és most a clones verzióval feltelepítette remélem a játékkal nem lesz gond:S

MaverickSXT
THX megprobalom

Mr Spock
Balra lévõ kis építményre kell átmenni R2D2-val. Ott van neki egy konzol, azzal fel lehet emelni a híd másik részét.

-muszáj-

MaverickSXT
<#hehe>

Csubakkán milyen jól áll már a stormtrooper sisak!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha két egymás melletti (nem egymással szembeni!)kart gyorsan meghúzol, kinyílik közöttük az ajtó. Az egyik ajtó mögött ott van a hercegnõ, lépõkapcsolók mögött, kiszabadítod, a többi jön magától. (A folyosó végén ne felejts el felmenni a lifttel, és lelõni 10 gépet, kapsz egy csomó pénzt)

hellosztok valaki tudna segíteni elakadtam a 4 epizód rescue lejla pályán amikor sok kar van végig egy folyósón ott mit kell csinálni?

MaverickSXT
5 dik palya 5 dik reszere tud vki megoldast?mert ott alok az x-wing nel es sehova nem tok menni,a ket rohamosztagost kilovom a hajo szarnyat leszedem es megallt a tudomany

vmvr
nagyon jó játék, de a második pályán mikor ott vagyok annál a java jármûnél, ott mit kell csinálni?

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

fúúú...a vadászokkal repülés valami fantasztikusra sikeredett...az elsõ Halálcsillagon meg a Hoth-on is..azok a csavarok,kitérú manõverek..teccik😊)

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

20 perc És felrakom A linket a crackFixet.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

nekem te montad mégse megy mindig ugyan az
zsakosfrodo2
Sztem nem lámáztam senkit, az meg hogy TE gondolod azt, hogy láma vki ezért, az magánügy... És milyen érdekes, ha nekem megy így, akkor másnak is mennie kellene. Tudok hozni embert, akinek én mondtam el hogyan indítsa el és ment neki ^^.

nekem is se megy vagy újraindul ez a sz*r vagy nagy fehérség hibaüzenetel pedig a demo tök simán ment de ezt azota csinálja minden játéknál mi óta ujralet rakva a windos 😞( meg most rohat ideg vagyok 😞😞
nekem egyik modszerel se ment remélem ezel már megy ás kösz sztem nem kapsz büntetést mert ez nem warez hanem torrent vagy már ki tudgya azért kösz a segítséget
cini28
ez kellett de utánna rájöttemXD különben köszi a segítséget

ja, és az elsõre kell rögtön menni. itt még amúgy szét se néztem... ez nem reggelõs oldal, lehet szedni rögtön
hát meglehet, hogy vkinek így se megy... nem biztos, hogy az illetõ láma.. na de mindegy, én elhiszem annak aki azt mondja, hogy nem megy.. ezért itt a crack. csak ne kapjak vmi büntetést warezolás miatt! csak segíteni akarok
Balumann
ha a LegoStarWarsII_Win2k.exe -vel indítod a játékot akkor is kilép?

zsakosfrodo2
Ha nincs meg a crackfix, kkor leírom 3-jára, hogy a win2k.exe-t írd csak felül, és azzal indítsd a játékot. Aztán menni fog minden pálya. 😄

cini28
Valaki írja már le hogy hogyan vitte végig az elsõ pályát mert nekem is a végén fehér képernyõ és hibajelentés