Lego Star Wars 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuncee
Nagyon szépen köszönöm kedves pyotr

TDU nick: HuncutTuncus

Tuncee
...

nekem a játék azt csinálja és engedi hogy naponta csak 1 pályát csinálhatok meg de már ezis haladás 😊
koppim
Valaki segítsen, még annyi hogy körülöttem víz van.

Pyotr

██

MEg lehet venni, azt hiszem, egymillió petákért az Extras menüpontban.

Tuncee
Hi!
Azt akarom kérdezni hogy elindítom a LEGO STAR WARS 2 WIN2K.exe fájlt és azt írja h nem találja a binkw32.dll fájlt és h mit csináljak vele????? TY

Kódról nem tudok, de én szereztem egy olyan piros lego kockát(asszem power brick a hivatalos neve), ami sérthetelenséget ad. Mostmár 1000000-ért meg tudom venni, de még nincs annyim.
Hy.Szerintetek a 2ben is van olyan kód hogy sérthetetlen?A free playben jól jönne mert amúgy nehéz összegyûjten iaz összes pénzt.

grande2006
Igen!Köszönöm szépen!

Notebook: Asus F5N AMD Athlon X2 1,9Ghz , 2GB RAM, GeForce 7000M, 250GB HDD || Xbox360

koppim
Dagoba bolygó elején vagyok, átlendültem a kötéllel, de utána nem tudok semmerre menni, van egy konzol amit R2D2 tud használni, de nem tudok vele odamenni. Mit kell csinálni?

koppim
Ne pont alája állj, kicsit messzebb.

koppim
win2k -val indítsd.

szerintem a hoth csata elsõ felvonásnál akadtál el...úgyhogy robbanótöltet felvesz,elvonszol a hátul levõ barlangig,berobbant és továbbmegy😊
ToCsEk
Hali, az miért van hogy felraktam a játékot megcarackeltem és elindul, haveromnál ugyan ezt megcsináljuk és nálla ahogy elindulna a játék ujraindul a gépe! Szerintetek az miért van?

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Sziasztok. Énis elakadtam ugyanitt, hoth/2-es ahol az 5 doboz van. Betoltam a 4-dobozt a helyére 2 venti müködik, kiskocsval aláállok, de a sárga robot az istennek se esik rá a kocsira pedig ott állok alatta de átesik a kocsin. Itt mi a megolás?

És mégis hol akadtál el benne? 😄
Végigvittem Story módban, most Free Play-ben kezdtem el csinálgatni.
Az elsõ pályán megpróbáltam free playben megtalálni az összes minikitet, de csak 8-at találtam. A maradék kettõ hol van?

Nincs valami leírás, amiben le van írva, hogy hogyan lehet a minikiteket, és a piros lego kockákat megszerezni?
de melyik ajtón
köszi a választ xido! 😊

http://emulehelp.uw.hu

grande2006
Hello az 5. résznél az 1. pályán eleakadtam!Valaki segítsen mit kell csinálni!

Notebook: Asus F5N AMD Athlon X2 1,9Ghz , 2GB RAM, GeForce 7000M, 250GB HDD || Xbox360

azért nem tudtam mert nálam bug volt és a szenzor a pajzs mögött volt

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

Megvan! Bug volt, és nem maradt rajta a droid. Pálya restart megoldotta. Azért köszi a helpet.
gépágyú összerak,pajzs szélén lévõ szenzor kilõ
kiskocsi összerak,venti mellé áll..c3po rápottyan,elvisz az ajtóhoz,átdob a kiskocsi billenõs hátuljával
Colton
kiszállni a gépbõl és be menni az ajtón

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

hy mit kell csin. a IV/4.kületésnél???
ott hogy kilõttük az ürbõl a gépeket????
Koszi!!
Nyomom én, de mindig lecsúszik a kis mocskos. 😛 Az se jó, ha elõbb nyomom, az se ha késõbb, mert akkor meg lecsúszik és átmegy a másik ventihez.
lövést ke nyomni

Hali!
Valaki megmondaná, hogy a Hoth második pályán mit kell csinálni? Ott vagyok, ahol az 5 doboz van. Gondolom C3PO-t úgy kéne fellõni a jármûvel az ajtóhoz (ventik pörögnek), de az istennek sem akar elrepülni, pedig ráugrik a platóra. Lécci segítsetek!
Köszi!
haverral kipörgettük 5 óra alatt... De nagyon fain volt 😄 Elbaromkodtunk. Haver jött volna R2-vel én meg Luke-al lelöktem a szakadékba xDDDD

valaki nemtudja hogy a hoth2. pályáján a hangárban hogy lõjem szét az energiapajzsot?

Pont az a poén benne, hogy ketten megyünk... bár a billzetet nem sikerült maradéktalanul kettéosztani, valahogy egyikünk mindig belenyúl a másikba.

mucsácsó
szerintem sem nehéz a dolog....
egyébként minden megoldaható 1 playerrel a játék során, nekem soha nem kellett használnom még egyet pluszba..
ja és de..r2-val ha oda tudtál menni,vissza is😊
ez se életveszélyes,csak centizõs..az x wing platóról át tudsz r2-val repülni oda,ahol a trooperek álltak..ott aktiválod a híd másik felét
én meg itt akadtam el, asszem 2rész, uccsóelõtti pálya
ott áll az x-wing, R2, és luke, íg ykezdõdik a pálya, és rögtön elakadok
luke-al az x-wing egy szárnyából csinálok egy fél hidat, így R2val át lehet menni a túloldalra ahol van egy ajtónyitó, ami le van esve (gondolom majd fel kell építeni)
de ezután se R2val nem tudok visszamenni, és luke-al se tudok átugrani
valaki help?

gombás nekem is sikerült, elõször az alacsonyabbat kell leengedi, aztán a magasat aztán kib.. gyorsan nyomkodni a gombokat xD

http://emulehelp.uw.hu

sztem nem nehéz az a gombás rész

csak..automatán istennek se hajlandó a gép közremûködni😊...állítsd két játékosra és luke-ékkal gomba le...aztán r2-t irányítsd rá...könnyebb,ha van kontrollered és r2-t azzal irányitod,mert billentyûvel képtelen voltam megmaradni a második gombán😊
na ott is tojóztam egy ideig..a kiskocsival gurulj végig az 5 gombon egyszerûen
koppim
"a halálcsillagon az alsó szintrõl elõ lehet hozni egy kis kocsit, és van 5 piros gomb a földön. mit kell csinálni? köszi!"

Menj a kocsival végig a gombokon, ha mind zöldre vált kinyílik a híd.

Voltan
Ne is mondd, én is ott szopok. Tényleg csak két playerrel lehet megoldani?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

a halálcsillagon az alsó szintrõl elõ lehet hozni egy kis kocsit, és van 5 piros gomb a földön. mit kell csinálni? köszi!
elmegy a faszomba,aki megírta a Dagobah pályán,hogy buzi R2-t csak párosan lehet felvinni a szaros gombákon...beleõszülök se tud rajtamaradni a kis szaros
mucsácsó
nah, nekem már csak az Episode VI-ból van 4 pálya, és végig is van tolva 😞
Hali!Telepítéskor nekem is kidobot a 2 hibaüzit.Letöltöttem az MSI telepítõ javítását,belepakoltam az image file-ba.Így már simán feltelepült.A crackfix-szel felülírtam mind a 2 fájlt.Gyönyörûen indul az asztali parancsikonról😊

az r2d2 konzollal fel lehet nyitni egy kis hídszakaszt ahol már át tud ugrani luke (remélem érted)

ott van egy másik rész ahol van egy r2d2 konzol oda át kell repülni r2d2-val. a többi már értelemszerû😄

adios
Még 1 kérdés.Bespinen, a Felhõvárosban vagyok,és rögtön elakadtam.Addig ok,hogy az X-szárnyú egyik szárnyát eltudom mozdítani a rámpa végére,és át is tok szállni R2-D2-vel,de ott nem tom összeszerelni a modult.Luke pedig nem tud akkorát ugrani,mert leesik.Tehát itt mi a megoldás?

megtudnád mondani h melyik az a pálya? lusta vok megnézni... XD