1520
A folytatás
-
Vlala #720 Amikor géppel mész, maga után húzza az ellenséges gépeket. Jó poén. -
C7 #719 na végre megvan a dagobahn a power brick. nem tudja vki, a tractor beam extra mit csinál? -
C7 #718 angol végigjátszás #630 -
C7 #717 az egymilliót majd meg lehet tartani? máshol nem lehet, de 60 kockáért azért dolgoztam -
C7 #716 tudom, hogy hülye vok, de azért megkérdezem: R2-vel a sziklafalhoz kell repülni, vagy a sziklafal robbatása után? (DAGOBAH) -
#715 60-nál kapu eg lego városba, 99-nél meg beállsz egy szellemmel a kint összerakható valami alá és megtöm pénzzel! Ha jól olvastam. -
#714 1 milliót kell összeszedni! Nekem sem sikerült még annyi! -
C7 #713 a szellemeket már próbáltátok? nekem Anakin van és nagyon teccik. nem lesz többet gondom, hogy zavarnak erőzés közben
-
C7 #712 elhiszem, hogy gyerekeknek készült, de az elsőnél nehezebb, de abba belegondoltál, hogy az emberek többsége nem vmi sok mindenre jön rá magától? én is gyenge vagyok ebben, sok Marvel játékot segítség+minden nélkül vittem ki fullosra -
C7 #711 köszönöm -
C7 #710 100%, nekem is jó -
#709 Azért belegondoltatok már abba, hogy gyerekeknek készült a játék? Egyébként a Dagobah-n egy külön részen van a pálya és a traktor! Be kell robbantani egy sziklafalat. Vagy Sötét erővel elmozdítani. R2D2-val kell átrepülni oda! -
#708 azok a kis legokockák, amiből 99et össze kell szedni, az mire lesz jó? -
Master Rick #707 Bocs hogy így akadéskoskodom de megyek el és dühömben uninstalláltam és most nincs túl sok időm felrakni -
Master Rick #706 Nincs fenn semmilyen kodek packom
Ha a Win2k fájlt indítom el akkor tutkó mükszik???
vagy ha nincs Leia akkor ezt csinálja???? -
C7 #705 bocs, jobboldali -
C7 #704 2 kart kell meghúzni egy ajtó kinyitásához. a legutolsó baloldali ajtó mögött lesz Leia -
C7 #703 a LegoStarWarsIIWin2k.exe fájlt kell elindítani -
#702 Uninstalláld a gépedről a codeceket és sztem jó lesz, nekem a GTA San Andreasnál csinálta ezt mikor fent volt az Ace Mega Codec Packom!!! -
Master Rick #701 Hi nekem a játék futásával van gondom, amikor a leges-legelső pályán akarok menni akkor kilép a játékból ott ahol Leia berakja R2-ba és utána át kell menni egy másik terembe, és amikor átmegyek akkor egyszerűen kijön a hibaüzenet hogy a lsw hibát észlelt. Mi a francos fenét csináljak plz help!!!!
-
#700 HY
én elakadtam :S
Az Episode 4 nál vagyok, a 4. pályán. Bentvagyunk a Halálcsillagban, Csubabka, meg két muksót(emberek!) lehet irányítani. Hárman eljutottunk egy helyre, ahol 3 ut van, balra, és jobbra egy egy lift - ezek felvisznek egy lövegtoronyba, közötte meg egy ut, balra és jobbra sok sok karral (4esével vannak rendezve, balra 2, jobbra kettö, és ebböl 3, vagy 4 van egymás után ... ) És ha a középsö uton végénél balra, és jobbra is van egy ajtó, de oda csak azzal a kis robottal lehetne bemenni, elöre meg egy lift van, ami felvisz egy lövegtoronyba ... és gözöm sincs, mi a szart csináljak ... ha segítenétek, azt megköszönném, vagy ha van vkinek végigjátszása, azt is ... DANKE -
#699 Én a demóval akartam játszani de a játék közben ha benyomom 2x a lövés gombot egyszerűen újraindúl a winyóm, ez mitől van???? -
C7 #698 vki segít? a Lego Cityben mit kő csinálni? van 961000-em, és nemtok semmit se csinálni. vannak sövények a házak oldalán, egy folyton elszálló ház meg egy körhinta aminél nemtok mit csinálni -
C7 #697 köszi. én nemtom hol, találtam traktort, free playben Yoda kunyhójához közel. ott az utánfutóját kellett R2-nek felrakni, hogy tovább tudjon menni, de versenypálya nincs. a walkthrough vmi 2 kis hidat ír a fatörzsekhez, nemtom hol, aztán meg vmi entrywayről, de mi az az entryway?? -
Vlala #696 Ha jól tudom, a pálya elejénél van egy versenypálya, ott kell egy traktort összerakni, és végigmenni rajta. Ha hazaértem, utánanézek bővebben. -
C7 #695 vki segítsen! -
C7 #694 vki kérem mondja el részletese, a DAGOBAH-n hol a Power Brick, mert valami traktort ír a walkthrough, de ír valami dobozról, meg nemtom hol kell körbemenni, meg az a kék csíkos valamivel is van valami, szóval, össze vagyok zavarodva -
C7 #693 az alacsony ajtókon csak Jawával vagy Ewokkal lehet átmenni -
McKangi #692 Thx Chappy !
-
tomibayern #691 Hello!
Lenne egy kérdésem, a harmadik pályával kapcsolatban (Mos esley vagy ilyesmi).
Amikor a lépcsőt az erővel áthelyezzük, az előtt a lépcsőn ha felmegyünk, egy torony kerül elénk, amelyen felül vannak legodarabkák, oda hogy lehet felugrani, illetve az ezzel szembeni a falon található titkos ajtón csak freeplayben lehet bemenni, s csak gránáttal lehet kitörni?
Köszi! -
Chappy #690 azzal nekem is gondom volt, a fehér körre kell ráállnod, és ott próbálkozz -
McKangi #689 Csá ! Írja meg legyen szíves valaki hogyan lehet megcsinálni a IV/4 epizodót.Mindenkit lelöttem,emberkéket ledobáltam,és a végén eljutottam egy nagy terembe ahol kilöttem a 8 darab konzolt,mire egy képernyőn menetelő rohamosztagosok jelennek meg.Felvettem a sisakot de hiába integetek a kamerának nem nyilik ki.
Írja meg valaki legyen szíves hogyan kell kiszabadítani Leilát.
-
Chappy #688 vki vett már szellemet? az tud nagyot ugrani? régi mentést nem szeretnék használni, az uralkodó nagy ugrás trükkjét meg nem értem -
C7 #687 vki kérem mondja el részletese, a DAGOBAH-n hol a Power Brick, mert valami traktort ír a walkthrough, de ír valami dobozról, meg nemtom hol kell körbemenni, meg az a kék csíkos valamivel is van valami, szóval, össze vagyok zavarodva -
C7 #686 na megvan. vettem detektort -
C7 #685 vki segítsen! a legelső pályán nem találok egy minikitet! írja a végigjátszás, hogy valami 3po-s panelt kell széterőzni. meg van az a szoba, ami egyre szűkül, és szerintem ott van. help! -
Chappy #684 bocs, C7 lennék, csak jelszavam nemtom mi. -
Chappy #683 nemtom, én rámentem hogy General Tips, aztán félóra keresgélés után észrevettem legalul, hogy go to chapter 1 secret plans -
xido #682 lapozz tovább oldalt a menüben..végig van mindegyik epizódhoz -
r4pt0r #681 Ohh és igen, 100%