1520
A folytatás
  • Vlala #720
    Amikor géppel mész, maga után húzza az ellenséges gépeket. Jó poén.
  • C7
    na végre megvan a dagobahn a power brick. nem tudja vki, a tractor beam extra mit csinál?
  • C7
    angol végigjátszás #630
  • C7
    az egymilliót majd meg lehet tartani? máshol nem lehet, de 60 kockáért azért dolgoztam
  • C7
    tudom, hogy hülye vok, de azért megkérdezem: R2-vel a sziklafalhoz kell repülni, vagy a sziklafal robbatása után? (DAGOBAH)
  • Mr Spock
    60-nál kapu eg lego városba, 99-nél meg beállsz egy szellemmel a kint összerakható valami alá és megtöm pénzzel! Ha jól olvastam.
  • Mr Spock
    1 milliót kell összeszedni! Nekem sem sikerült még annyi!
  • C7
    a szellemeket már próbáltátok? nekem Anakin van és nagyon teccik. nem lesz többet gondom, hogy zavarnak erőzés közben
  • C7
    elhiszem, hogy gyerekeknek készült, de az elsőnél nehezebb, de abba belegondoltál, hogy az emberek többsége nem vmi sok mindenre jön rá magától? én is gyenge vagyok ebben, sok Marvel játékot segítség+minden nélkül vittem ki fullosra
  • C7
    köszönöm
  • C7
    100%, nekem is jó
  • Mr Spock
    Azért belegondoltatok már abba, hogy gyerekeknek készült a játék? Egyébként a Dagobah-n egy külön részen van a pálya és a traktor! Be kell robbantani egy sziklafalat. Vagy Sötét erővel elmozdítani. R2D2-val kell átrepülni oda!
  • Serpa
    azok a kis legokockák, amiből 99et össze kell szedni, az mire lesz jó?
  • Master Rick
    Bocs hogy így akadéskoskodom de megyek el és dühömben uninstalláltam és most nincs túl sok időm felrakni
  • Master Rick
    Nincs fenn semmilyen kodek packom
    Ha a Win2k fájlt indítom el akkor tutkó mükszik???
    vagy ha nincs Leia akkor ezt csinálja????
  • C7
    bocs, jobboldali
  • C7
    2 kart kell meghúzni egy ajtó kinyitásához. a legutolsó baloldali ajtó mögött lesz Leia
  • C7
    a LegoStarWarsIIWin2k.exe fájlt kell elindítani
  • DanRyu
    Uninstalláld a gépedről a codeceket és sztem jó lesz, nekem a GTA San Andreasnál csinálta ezt mikor fent volt az Ace Mega Codec Packom!!!
  • Master Rick
    Hi nekem a játék futásával van gondom, amikor a leges-legelső pályán akarok menni akkor kilép a játékból ott ahol Leia berakja R2-ba és utána át kell menni egy másik terembe, és amikor átmegyek akkor egyszerűen kijön a hibaüzenet hogy a lsw hibát észlelt. Mi a francos fenét csináljak plz help!!!!
  • karolyherceg
    HY
    én elakadtam :S
    Az Episode 4 nál vagyok, a 4. pályán. Bentvagyunk a Halálcsillagban, Csubabka, meg két muksót(emberek!) lehet irányítani. Hárman eljutottunk egy helyre, ahol 3 ut van, balra, és jobbra egy egy lift - ezek felvisznek egy lövegtoronyba, közötte meg egy ut, balra és jobbra sok sok karral (4esével vannak rendezve, balra 2, jobbra kettö, és ebböl 3, vagy 4 van egymás után ... ) És ha a középsö uton végénél balra, és jobbra is van egy ajtó, de oda csak azzal a kis robottal lehetne bemenni, elöre meg egy lift van, ami felvisz egy lövegtoronyba ... és gözöm sincs, mi a szart csináljak ... ha segítenétek, azt megköszönném, vagy ha van vkinek végigjátszása, azt is ... DANKE
  • DanRyu
    Én a demóval akartam játszani de a játék közben ha benyomom 2x a lövés gombot egyszerűen újraindúl a winyóm, ez mitől van????
  • C7
    vki segít? a Lego Cityben mit kő csinálni? van 961000-em, és nemtok semmit se csinálni. vannak sövények a házak oldalán, egy folyton elszálló ház meg egy körhinta aminél nemtok mit csinálni
  • C7
    köszi. én nemtom hol, találtam traktort, free playben Yoda kunyhójához közel. ott az utánfutóját kellett R2-nek felrakni, hogy tovább tudjon menni, de versenypálya nincs. a walkthrough vmi 2 kis hidat ír a fatörzsekhez, nemtom hol, aztán meg vmi entrywayről, de mi az az entryway??
  • Vlala #696
    Ha jól tudom, a pálya elejénél van egy versenypálya, ott kell egy traktort összerakni, és végigmenni rajta. Ha hazaértem, utánanézek bővebben.
  • C7
    vki segítsen!
  • C7
    vki kérem mondja el részletese, a DAGOBAH-n hol a Power Brick, mert valami traktort ír a walkthrough, de ír valami dobozról, meg nemtom hol kell körbemenni, meg az a kék csíkos valamivel is van valami, szóval, össze vagyok zavarodva
  • C7
    az alacsony ajtókon csak Jawával vagy Ewokkal lehet átmenni
  • McKangi
    Thx Chappy !
  • tomibayern
    Hello!

Lenne egy kérdésem, a harmadik pályával kapcsolatban (Mos esley vagy ilyesmi).
    Amikor a lépcsőt az erővel áthelyezzük, az előtt a lépcsőn ha felmegyünk, egy torony kerül elénk, amelyen felül vannak legodarabkák, oda hogy lehet felugrani, illetve az ezzel szembeni a falon található titkos ajtón csak freeplayben lehet bemenni, s csak gránáttal lehet kitörni?
    Köszi!
  • Chappy
    azzal nekem is gondom volt, a fehér körre kell ráállnod, és ott próbálkozz
  • McKangi
    Csá ! Írja meg legyen szíves valaki hogyan lehet megcsinálni a IV/4 epizodót.Mindenkit lelöttem,emberkéket ledobáltam,és a végén eljutottam egy nagy terembe ahol kilöttem a 8 darab konzolt,mire egy képernyőn menetelő rohamosztagosok jelennek meg.Felvettem a sisakot de hiába integetek a kamerának nem nyilik ki.

Írja meg valaki legyen szíves hogyan kell kiszabadítani Leilát.
  • Chappy
    vki vett már szellemet? az tud nagyot ugrani? régi mentést nem szeretnék használni, az uralkodó nagy ugrás trükkjét meg nem értem
  • C7
    vki kérem mondja el részletese, a DAGOBAH-n hol a Power Brick, mert valami traktort ír a walkthrough, de ír valami dobozról, meg nemtom hol kell körbemenni, meg az a kék csíkos valamivel is van valami, szóval, össze vagyok zavarodva
  • C7
    na megvan. vettem detektort
  • C7
    vki segítsen! a legelső pályán nem találok egy minikitet! írja a végigjátszás, hogy valami 3po-s panelt kell széterőzni. meg van az a szoba, ami egyre szűkül, és szerintem ott van. help!
  • Chappy
    bocs, C7 lennék, csak jelszavam nemtom mi.
  • Chappy
    nemtom, én rámentem hogy General Tips, aztán félóra keresgélés után észrevettem legalul, hogy go to chapter 1 secret plans
  • xido
    lapozz tovább oldalt a menüben..végig van mindegyik epizódhoz
  • r4pt0r
    Ohh és igen, 100%