1520
A folytatás
  • Devid91
    köszi, végre sikerült megtalálnom. A Mos Eisley Spacreportban hola piros kocka?
  • Andrejka
    hogy ulockolhatom a jabbás küldit?
  • Vlala #758
    Ahogy írja, az Emperor (Darth Sidious, a Kancellár, Vader mestere) ugrás-ugrás támadás kombóját kell használni.

Lacibacsi: Nem jó felé indulsz, azt megkerülve tudod elkapni. Rögtön az elején, amikor helyszínt váltanál, nézz jobbra, egy szakadék mögött látsz egy ezüstös falat, egy fejvadász ki tudja robbantani bombával. Oda átrepülsz (R2 vagy Fett), ott lesz némi nyalánkság, és a kérdéses minikitet is innen tudod majd elérni.
  • kutyafulu
    Hi! Lenne egy problémám én a V/5 pályán járok és van egy minikit amikor a propellert kell összerakni de sehogy sem érem el a végigjátszás azt írja hogy a Emperors super jump-ot kell használni kivel és hogy kell használni please help!
  • xido
    +s
  • xido
    ha tudnál betenni képet,hogy lássuk melyik terület ez pontosan....ez a buckalakós pálya a wateland,igaz?
  • Mr Spock
    Vagy Boba Fettel R2D2 helyett, mert Boba Fett többet tud repülni, plusz ha csak a szeléről ugrasz el és utána kapcoslod be a rakétát még lehet is egy kis pluszt kihozni belőle. Vagy pedig uralkodóval a super jump kombináció. ugrás ugrás támadás karakterváltó gomb és akkor a karakter megugrik felfelé és odairányíthatod esés közben ahova akarod. Magyarán a szokásos földbe csapós fénykard támadás-t csinálni és gyorsan megnyomni a karakterváltó gombot.
  • lacibacsi
    Sziasztok!

Az IV/2 pályán (még az eleje felé) van egy minikit a szakadék mentén balra fent egy platón.
    Az a gond, hogy lentről nem tudok felugrani egyik nagyugró karakterrel sem, körbemenve (a taszken tábor felől) pedig artuval egyszerűen nem tudok átrepülni oda. Pedig valószínű, hogy artu lesz a megoldás, de mi a trükkje? Már lassan hülyét kapok, mert a IV részből már csak ez a minikit hiányzik!

Help!

Kösz!
  • Mr Spock
    Már tárgyaltuk itt pár hsz-szel ezelőtt, de egyébként sötét erővel fekete tujákat kell kirobbantani egy helyen, ott mögötte szakadék van, átrepülsz traktort összerakod egy versenypályaszerűségen és végigmész vele és ott lesz!
  • Mr Spock
    Nem Boba Fettes sisak kell, hanem sima fejvadásszal odaállsz és integetsz!
  • Devid91
    Hm gergő, a sisakhoz asszem naon visszfele kell menni, azt én is utáltam. A Rancoros pálya pedig az után következik. Na de az én kérdésemre tudjátok a válszt?
  • szokegergely
    Sziasztok!A 6/1 es pályán elakadtam.Ott, ahol Han Solo t kell leszedni a falról.Boba fetes sisak kéne de nem találom a sisak adagolóját.A rohamosztagos meg van.Kinyitom a tikos szobát ,felveszem az alkatrészt,de nem tudom hogyan tovább!Hogyan lehet le jutni a Rancorhoz?Az a fém ajtó a padlón nem akar felrobbanni!Aki tudja hogy mit kell csinálni légysz irja már le nekem,nem szeretném még egyszer a semmiért megcsinálni addig apályát(már 6 odjára csináltam meg)Köszi
  • Vlala #748
    az elejére szögletes zárójelek közé beírod, hogy spoiler, utána pedig azt, hogy /spoiler.

• Devid91
    Hy valaki nem tudja, hogy a Dagoban hol van a piros okcka?
  • mardal
    Hy.Azon a pályán mikor az uralkodóval vagyok ott a jobb oldali kis szobaszerűségben hogy lehet a minikitet felszedni?Lefele mutatja hogy ott van de ott ha beleesek meghalok és se erővel se fejvadász bombával nem tudtam semmit kezdni.
  • Serpa
    be kell robbantani a barlang bejáratot (piros labdaszerű golyóval)
  • Master Rick
    Hi! hogyan lehet a hoth battle pályát megcsinálni??? összevissza lövöldözök de semmit sem halad előre a pályán. Lécci segítsetek!!!
  • Mr Spock
    Gyááá! Erre sosem jöttem volna rá! És a végigjátszás is csak annyit ír, hogy a control panelt erővel nyomjam meg! Köszii!
  • C7
    nagyon köszönöm, spoilert hogy lehet használni?
  • scorpeeon
    végig is vittem PSP-n :D kirra :) mint az 1.
  • Vlala #740
    Hol mondjátok Ti a minikitet arrafelé?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amely a kör közepén van? Húzd meg a bal oldali kart, kinyílik a kör közepe, daruval dobj bele a lyukba egy stormtroopert. Kijön némi kockaanyag, építhetsz magadnak belőle minikitet. Kicsit gonosz megoldás, de ez van.
  • Mr Spock
    Nekem sem jön össze az a minikit! Először arra gondoltam, hogy a daruval kell kiemelni, de nem megy le oda. Egyébként az nem is lenne baj, hogy meghal a karakter ha előtte ráesik a minikitre. De én nem is látom ott a minikitet.
  • Mr Spock
    De egyébként egy hozzászólással előtted írtam le! Nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne olvasni!
  • C7
    olvass vissza egy kicsit, de amúgy az X-szárnyú mögött van szorosan
  • C7
    nem vok vmi jó angolból
  • C7
    azon a pályán, mikor Vader meg Luke harcolnak a Bespinen, a fagyasztó kamrában hol van a minkit? kierőztem az izét, de ha leesek, meghalok
  • C7
    köszi
  • mardal
    Nem vagyok perfekt angolból ígynem tudom megfejteni hol van a piros kocka.Nem hiszem hogy nehéz volna elmondani hogy merre találom.
  • Mr Spock
    Alól? Nem alatta van. Nehezen lehet észrevenni, úgyhogy járd szépen lassan körbe a gépet teljesen közel hozzá! Meg ugrálj és akkor tuti beleakadsz! :-)
  • Andrejka
    valaki nem tudja hogy a felhőváros csapdájában hogy szedem ki a kockát az x-wing alól
  • Vlala #730
    Ha van egy torpedód, akkor belehúzza a gépet a kis gonosz.
  • xido
    minikitek és piros kockák helyei:)
  • xido
    http://mycheats.com/view/superguide/19055/lego_star_wars_ii__the_original_trilogy/ps2
  • mardal
    Hy.Tud nekem valaki segíteni abban hogy az V/5ös pályán hol van a piros kocka?
  • C7
    utána meg is halnak? vagy csak húzza? űrhajós pályán is működik?
  • C7
    köszi. én enm találtam kirobbantót, egyketrecféle fal van az elején, mögötte 3 sötét erős növény, az egyikkel kirobbantottam a falat, és repültem R2-vel
  • C7
    olvass vissza, #703, de már ezelőtt is írták százszor
  • Mr Spock
    Egyébként ez a #716-osra ment volna, de már egyébként is tárgytalan. :-)
  • Mr Spock
    Ha el tudod hajítani odáig a gránátot, akkor nem kell odarepülni csak utána, ha meg nem tudod, akkor előtte repülsz oda!
  • herczeg
    hali4 mexereztem a gémet mer az első is tetszett, d evan egy kis gond. az első pályán mitán odaadom r2-nek a lemezt, kinyitom vele az ajtót bemegyek és hibaüzenettel kilép... ha visszamegyek egy másik pályarészre, akkor is