Lego Star Wars 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lödd ki Luke-al a 4 cuccost ami generálja azt a pajzsot

ColdFire
3. pályán mit kell csinálni?
(amikor a lépegetõvel tolom 8) )

Van egy kapu, ami megfogja r2d2t meg a másik köcsögöt, szval nem engedi át a robotokat, de nekem õk is kénének😊
pls help

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Balumann
Kéne írni FAQ-t. Majd megpróbálok egyet írni, csak nem nagyon tom hogy a telepítésen, védelmén, meg a kilépésen kívül mit tudok még írni <#pardon1>

hy tud vlaki segíteni a hoth 2 pályán vok de sehogy se tudok tovább menni hiába lövöm a pajzs áramforrását nem történik semmi. elõre is kössz
te is rossz exével inditottad mint én
Ezzel inditsd: LegoStarWarsII_Win2k.exe

joshua
Szevasztok! Nekem is az lenne a bajom hogy a legelsõ pályán amikor R2D2-ba berakja a lemezt Leia akkor kilép az ajtónál. Vki segítsen lécci!

Nem tudjátok megmondani, hogy mért nem müxik a trainer? kiírja h van sok 9-es bõl álló pénzem 😄, de ha meg akarok venni valamit akkor nem veszi meg,és ki adja azt a hangot mint amikor nincs rá elég pénz. Mit csináljak? Elõre is THX!
Risu Führer
szevasztok.lehet hülye vagyok de nekem mg mindig hibár ír ki.átnevezem a fájlt elindítom hiba rányomok a mégsére.kiírja hogy biztosan le akarja állítani a telepítést???ekkor átnevezem a defaltra újra és rányomok a nemre.aztán ismét és újra egy hibaüzenet és nem telepíti.valaki help plz!!!

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

igenigen közbe rájöttem...azrét köszi

GeneralsHungary
rossz exe-vel indítottad.

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

iszonyat idegesítõ...és 5letem sincs h miért lép ki:S

az zsíros de senki nem tudja h mér lép ki nálam az elsõ pálya végén???

GeneralsHungary
Üdvözletem! Elkészült a játék magyarítása. Jó játékot, az erõ legyen veletek!

http://www.gamehunter.hu

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

#246 ez a cikk vagy micsoda száma a 4-esben asszem
De hülye vagyok.CSak vissza kellet volna olvasnom.De azért köszi a segítséget Ezt elötte még nem találtam.
sziasztok nekem is ugyan az a baj a jatekkal mint a adammmmmmm nak mar en is ketelkedek benne hogy valaha elinditom
Tuncee
És az enyémre?

TDU nick: HuncutTuncus

Tuncee
Nemtom

vki az én problémámra tud vmi megoldást? (#597)

Tuncee
Hi!

A játékban hogy lehet Mos Eisley Cantina-ban megcsinálni az embereket akik a pult mellett vannak??? (hogy tudjak velük jáccani)

Tuncee
telepítés hibára:
Felmásolod a gépre az egész cd-t aztán az Defaul~1.cab-ot átnevezed pl archive.cab -ra aztan elinditod az installt. aztan hibat talal ot ramész hogy cancel na most megkérdi hogy abort install vagy cancel ekkor visszanevezed az eredeti Defaul~1.cab -ra és utana rámész hogy cancel utána az ismétre és teszi is fel a gamét...

koppim
Sikerült, kösz, korábban is lõtem azokat az áramellátókat csak nem eléggé.

Tuncee
Hi!

A játékban hogy lehet Mos Eisley Cantina-ban megcsinálni az embereket akik a pult mellett vannak??? (hogy tudjak velük jáccani)

vááá nekem is kilép az elsõ pálya végén mikor Leia betuszkolja Artuba a cdt és kimeek azon a kapun, kilép

Köszönöm a segítséget de már három különbözõ hejrõl töltöttem le de még mindig ki írja ezt a hibát:Error 13330 a file that is required cannot be installed because the cabinet file I😄efaul~1.cab has an invalid digital signature.This may indicate that the cabinet file is corrupt. Error 3 was returned by WinVerify Trust.
Pedig annyira ki szeretném próbálni.<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#csodalk><#csodalk><#help>
koppim
Köszi, megpróbálom.

adios
elõször lõdd ki az áramellátó paneleket, ezt akkor, amikor kinyílik a zsilip.Amikor ez megvan a fõreaktor körüli pajzsot lõdd szét aztán felszedheted azt a rózsaszín gömböt és beküldheted a pajzstól immár nem védett fõreaktorba.Ezután következik a menekülés.

koppim
Nem tudom eltalálni mindig fölé megy a robbanó töltetem.

koppim
A végén a reaktort, hogyan kell felrobbantani?

ahha ahha...csak a beállítás nem megy...mer uyge ott alul lehet választani h player1 player2 vagy disabled....hmm de sztem már rájöttem....XD

Melyik része nem megy? A gamepadet felismeri? Egyedül tudsz gamepaddel játszani?

halih, vki tudna segíteni nekem?
haverommal szeretnék játszani ketten, egyikünk billentyûvel másikunk gamepddal, de egyszerüen fingo msincs h kéne beállítani, az elsõ részbe simán beállítottam de itt nem megy...

Érdekes, kár, hogy a régi a feledés és a formatálás homályába merült.

koppim
De a Windowsod a C: -én van.
Rejtett könyvtár.

Mr Spock
Noh szóval a régi karakterek berakása úgy történik, hogy az elsõ rész mentését, az "lsw0" mappát be kell másolni a kettes mentése mellé tehát a #583as postban szereplõ helyre! Aztán megvenni az extráknál a use old save-t. Még mielõtt sírna valaki, hogy de ez így nekem nem megy, aktiválni is kell az extrát!

-muszáj-

Van, csak kapcsold ki a rejtett és rendszer fájlok és mappák elrejtését.
Meg én a D. re raktam
C:\Documents and Settings\<USER ACCOUNT NAME>
\Local Settings\Application Data\Lucasarts\LEGO Star Wars II
nincs ilyen hogy Local Settings.
Mr Spock
Állítólag az Lego Star Wars I-bõl át lehet tenni a karaktereket a mentés segítségével! Van is ilyen az extráknál: use old save!

-muszáj-

Ez XP alatt van, a bejelentkezési névvel (amit a Start menü tetejére ír ki) azonos.

de amugy nekunk nincs ijen
USER ACCOUNT NAME mi ez??
koppim
572 ben írtam

hova rakja az elmentést???
Ezt hogy érted? Lehet, hogy csak nekem nem esik le...

Mr Spock
Igen! És az egyik kocsit, amit össze lehet szerelni ott a "mellékjáratokban", azt el kell vinni oda és fel kell vele állni a rámpára!

-muszáj-

tudja már valaki hogy lehet az 1-bõl a 2-be karikat átrakni?

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

ja a kis cseles...nem olvastam..sejtettem a végén,hogy rejtettben lesz😊
köszi😊
koppim
A readme-ben írja

C:\Documents and Settings\<USER ACCOUNT NAME>
\Local Settings\Application Data\Lucasarts\LEGO Star Wars II.

keresgélem...de fogalmam sincs,hová rakja a gépen a mentéseket a játék...valaki tudja?😊