1520
A folytatás
-
C7 #800 na, megvan 100%-ra már a játék?:D -
C7 #799 a fejvadász mellékjáratban valahol kiraktál egy narancssárga kocsit, a rámpára állj rá vele, és fel fogysz emelkedni. -
Devid91 #798 naccerű összeszedtem az összes piros kockát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
THX C7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja, és az utolsó minikitet a IV/1.-s pályán hol találom? Ott mutatja, ahol van az az emelődaru, de nem találom! -
C7 #797 a falat minden részen erőzd, ahol kirobban, ott húzd meg a kart, ha van. aztán az egyik kierőzött darabról fel kell ugranio egy helyre, ahonna letolsz egy dobozt, innen nem nehéz, ha ott vagy ahol gondolom, de ha képet küldenél, pontosabb lennék -
Master Rick #796 Hi még mindig el vagyok akadva a VI. 2 pályáján amikor épp bemegyek Jaba nagy hajójába és nem tudok onnan továbbmenni. Lécci segítsetek!!! -
C7 #795 amúgy a fejvadászküldetések nagyon coolak -
C7 #794 neked is küldtem -
C7 #793 küldtem mentést -
C7 #792 a legvégén a bal felső sarokban van vmi kiálló izé, amögött van -
#791 akarom mondani, valamilyen old save :) -
#790 és velem mi lesz??? kéne az old save nekem! de... ez nem ide tartozik. :) -
Devid91 #789 Na még a IV/6.hoz kellene a piros. -
Dodó123 #788 Köszi szépen :) -
C7 #787 amúgy végigjátszás -
C7 #786 ott jobb olalon lehet magadnak sisakot csinálni, fejvadászként Solo mellett van egy panel, ott kell a kamerába integetni -
Dodó123 #785 Ja az e-mail címem : [email protected] -
Dodó123 #784 Sziasztok!
Kérlek küldjetek már nekem egy VÉGIGJÁTSZÁST!!
Elakadtam a VI epizód 1 pályláján, de már írtam tegnap is!
Ha van végigjátszás akkor küldjétek már el. :)
Köszi -
C7 #783 ha vkinek kellene az Emperoros super jump használata: [spoiler]dupla ugrás, támadás és karakterváltás lehet elérni. ez nem az a karakterváltás, amivela második játékosra váltasz, hanem a free playes váltások közül a jobb oldali, amely a controller optionsben előbb van. amikor a támadást megszakítod, az a karakter, amelyikre váltottál, felrepül a magasba, és egy kicsit tudod irányítani, de tapasztalatom szerint nem kell használni, de a másik út bonyolult szokott lenni, melyet a végigjátszás sem ír. /spoiler
ja, ésa gamorrean guardnak tartsátok nyomva az erőzést :D -
C7 #782 oké, csak az extrákat meg Ben szellemét kell megvenni + a super storyk, lego city, ilyenek és full game. megvna minden minikt + power brick -
C7 #781 a v/3: az egyik csillagromboló mögött.
v/5: az x-szárnyú mögött szorosan -
#780 Old Save-et akarok!!! küldjátek el: [email protected] -
#779 Én elvileg megtaláltam volna a mentést. (mert ugye nem egynapos játék) ha megkapod majd elküldöd??? -
#778 Köszönöm! Sikerült! -
Master Rick #777 Az e-mail címem [email protected] -
Master Rick #776 Lécci küldjön valaki az e-mail címemre egy 100%os mentést a Lego Star Wars 1-ből. Én végigvittem az 1et 100%ra de mivel nem találtam a mentést ezért még akkor letöröltem a játékkal együtt. :( -
Master Rick #775 Az Emperorral ugrást megtalálod a #651 -es bejegyzésnél. -
Dodó123 #774 Sziasztok Elakadtam!
A VI epizódban a JABBA'S PALACE pályán amikor már látom han solo fagyott hulláját a falon, itt nem tudok továbbjutni! Már Luke-kal megyek és szerintem már a vége fele lehet, de nem tudom merre tovább!
Kérlek segítsetek! -
Master Rick #773 Hi el vagyok akadva VI-ik részben a 2. chapter-nél. Ott amikor bemegyek Jaba nagy hajójába akkor nem tok merre tovább menni. Lécci segítsetek!!! -
YaHooo #772 Hali!
Egyszerre ketten játszunk és átállítottam az irányítást, de bármire is állítom az aki a nyilakkal és a num padon játszik a num3 -al állandóan átváltja a másik játékost (free play-ben) egy másikra. Plz help -
#771 itt említettek az Emperor-hoz egy jó ugrás-t. HOGY KELL AZT????????? -
#770 2 gondom volt.
1. a Secret Plans-nál amikor r2 d2-nek átadom a cd-t, azután nem ment át az ajtón. és NEM! már próbáltam a win2k.exe-t futtatni, de nem. megoldásom: R2D2-vel átmenni
2. a Escape From The Echo Base pályán meg nem töri be az ajtó-n a rácsot. egyedül ment. a pajzsot nem töri át. egyedül ment
Amúgy honnan szerezhetnék be Old Save-et? PC-s et! nincs meg nekem az 1, csak a demó.
hogy lehet hogy a pályákon 'gyors', de az űrben lassú mint a csiga, vagy lassabb?
Egyenlőre ennyi. -
Devid91 #769 Azért megpróbálhatnád elmagyarzni -
Dodó123 #768 valaki segítsen nekem!
Tudnátok küldeni valami végigjátszást?
Mert eleakadtam egy helyen és nehéz elmagyarázni h hol!
Erre a címre küldjétek ha van : [email protected]
Köszi -
skaj #767 Arra szeretelek volna megkérni,(adammmmmmm) hogy légyszives küld el a játékot erre az email címre:[email protected]
Ugyanis az enyém volt jó.
-
skaj #766 Ne is figyelj az előzőre
-
skaj #765 Hali
Sziasztok adammmmmmm eltudnád küldeni erre a címre a játékot:[email protected]
Ugyanis nem jó. -
Devid91 #764 Ez az! ez is sikerült. Na most az V/3.-ban és a V/5.-ben is kellene a piros kocka. -
C7 #763 [spoiler]van egy hely, ami arra van, ott afalon a bigyuszt leszúrással szétszeded, aztán felépíted vmi helynek, ahonnan felugrasz/spoiler -
C7 #762 nemtom pontosan, nekem vmikor kinyílt, öcsém a 2 hiányzóból a 4. részben megcsinált 1-et free playen, egyzsercsak kinyílt -
C7 #761 még az elején balra az összes fazekat ki kell erőzni, az összes darabból össze lehet rakni egy ajtót, amit R2-vel kell kinyitni, ott lesz