Lego Star Wars 2
Oldal 1 / 31Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akinek kell segítség az írjon: [email protected] címre!
Üdv! Köszönöm a nagyon sok embernek aki segített nekem... Mostantól nem kell azzal fáradozni, hogy átküldjétek a játékot, mert megvan... Köszönöm!
Üdv! Ha esetleg újrakezdenéd a játékot, akkor esetleg átküldenéd a játékot 0%-osan? Elõre is köszönöm.
ÉLJEN!<#taps>#taps><#email>#email><#taps>#taps>
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>KIJÁTSZOTTAM!!!!!!!!!!!!!<#crazya>#crazya><#taps>#taps>
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>KIJÁTSZOTTAM!!!!!!!!!!!!!<#crazya>#crazya><#taps>#taps>
Hello mindenkinek.
Ki tudna segiteni nekem a mos esley pályán nem találom a piros kockát és a menekülés felhõ város csapdájából sem találom a kockát. elöre is kössy
Ki tudna segiteni nekem a mos esley pályán nem találom a piros kockát és a menekülés felhõ város csapdájából sem találom a kockát. elöre is kössy
Szia! Én nem tudom, de van egy tanácsom😊 Nézd meg youtube-n...
Nekem tudsz segíteni?
Nekem tudsz segíteni?
Sziasztok!Valaki megtudja mondani hogy a DAGOBAH-on mikor r2d2 kinyitja a nagy kaput ott jelez a detektor de nemtom hol van a minikitt?
<#confused>#confused><#banplz>#banplz><#help>#help>
Aki tudja lécci írjon merthogy ha kérdez valamit én is segítek.(98.2%)<#email>#email><#wave>#wave><#wow1>#wow1>
<#confused>#confused><#banplz>#banplz><#help>#help>
Aki tudja lécci írjon merthogy ha kérdez valamit én is segítek.(98.2%)<#email>#email><#wave>#wave><#wow1>#wow1>
Sziasztok! Valaki küldene nekem ide egy 0%-os mentést? Nagyon kéne😊. Elõre is köszönöm!
<#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun>
LÉCCI IRJATOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bocsi de türelmetlen vagyok<#falbav>#falbav>
LÉCCI IRJATOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bocsi de türelmetlen vagyok<#falbav>#falbav>
http://www.sg.hu/kep/faces/hawaii.gifhttp://www.sg.hu/kep/faces/taps.gif
nagyon kéne LÉCCIIIIII
nagyon kéne LÉCCIIIIII
Hello mindenki!
Nekem egy éve hogy megvan a lego star wars 2 de nem sikerült kijátszanom :S 99,5% on vagyok de nem találom meg az negyedik rész(NEW HOPE) utolsó pályáján (chapter6) az extra kockát- azt a pirosat 😄 -szóval aki tudja és elmondaná nekem az ÍRJON LECCYVES a következõ e-mailra vegy ide 😄
e-mail:
[email protected]
köszönettel: benboy0
😊 😊 irjatok léccy (: (:
Nekem egy éve hogy megvan a lego star wars 2 de nem sikerült kijátszanom :S 99,5% on vagyok de nem találom meg az negyedik rész(NEW HOPE) utolsó pályáján (chapter6) az extra kockát- azt a pirosat 😄 -szóval aki tudja és elmondaná nekem az ÍRJON LECCYVES a következõ e-mailra vegy ide 😄
e-mail:
[email protected]
köszönettel: benboy0
😊 😊 irjatok léccy (: (:
<#hawaii>#hawaii><#hawaii>#hawaii>kijáccottam végre 39óra<#hawaii>#hawaii><#hawaii>#hawaii>
<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>akinek kell help írjon<#hawaii>#hawaii><#eljen>#eljen>
<#bohoc>#bohoc><#taps>#taps>
<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>akinek kell help írjon<#hawaii>#hawaii><#eljen>#eljen>
<#bohoc>#bohoc><#taps>#taps>
Üdv a Haladóknak!
..mivel én kezdõ (apuka 8-), vagyok, 8 és 6 éves fiaim gyûrik a 2. részt. (Egyébbként Nekem is tetszkik!)Meglepném valamilyen "GamePad"-del Õket, mert biz a billentyûzettel nehezen tudják egyszerre püfölni a klónokat/droidokat/miegymást. Mit javasoltok ily kicsi kezek közé?
Köszönet!
..mivel én kezdõ (apuka 8-), vagyok, 8 és 6 éves fiaim gyûrik a 2. részt. (Egyébbként Nekem is tetszkik!)Meglepném valamilyen "GamePad"-del Õket, mert biz a billentyûzettel nehezen tudják egyszerre püfölni a klónokat/droidokat/miegymást. Mit javasoltok ily kicsi kezek közé?
Köszönet!
nem, a történet nem több, nem érdemes megvenni, ha megvan külön-külön.
Sziasztok!
Félig off-topic, de nem tudom, hol máshol kérdezzem meg.
Látom, hogy kint van PC-re is a LEGO Star Wars - The Complete Saga.
Az elsõ és a második rész is megvan (eredeti CD, ez a játék megérdemli :-)), és mindkettõt végigjátszottam már 100%-ra. A Complete Saga miben több, mint az elsõ kettõ együtt? Érdemes rá beruházni...?
Félig off-topic, de nem tudom, hol máshol kérdezzem meg.
Látom, hogy kint van PC-re is a LEGO Star Wars - The Complete Saga.
Az elsõ és a második rész is megvan (eredeti CD, ez a játék megérdemli :-)), és mindkettõt végigjátszottam már 100%-ra. A Complete Saga miben több, mint az elsõ kettõ együtt? Érdemes rá beruházni...?
nem tom, most melyik ajtóra gondolsz, de 1. lõdd ki a falvon elõtti falat az ágyúkkal, 2. nyisd ki a jobb oldalt lévõ ajtót (asszem egy droid kell hozzá) 3. told ráa kockákat a helyükre 4. a kinyiló ajtókban megjelenõ nemjuteszembemicsodákra ugorj rá, majd menj a falcon mellé és ugorj le róla, akkor a falcon tetejére esel, onnantól pedig csak építsd meg a falcon tetején és alján lécõ hiányzó tészt és kész 😊
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy a V/2 (Menekülés a Hothról) pályán. Eljutottam abba a terembe ahol ott van az Ezeréves Sólyom, de elõtte van egy fal. Hogy lehet azt a falat eltüntetni? Meg a szemben lévõ ajtót kinyitni?
Heian: Arról a részrõl van szó, ahol Luke Yodával a nyakában szaladgál? Ott a három "bunkertetõt" kell felnyitni, pl. Super Jump+Attack kombóval a tetejükre ráugorva.
Üdv!
Ez Lego Star Wars 2-es fórum.
De én tuduk neked segíteni.Amikor Dooku megráz válts át a másik karakterre.
És te tudsz nekem segíteni?
Üdv Heian.
Ez Lego Star Wars 2-es fórum.
De én tuduk neked segíteni.Amikor Dooku megráz válts át a másik karakterre.
És te tudsz nekem segíteni?
Üdv Heian.
Kellene egy kis segítség. A Geonosisos pályán vagyok. Már Dookuval kell harcolni, de itt elakadtam. Szórja rá a hülye villámait, de én nem tudok vele semmit se csinálni. Hogy kell ezeket a sz*roakt kivédeni? Vagy mit kell itt csinálni? HELP!
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Üdv!
Magától elmenti a gép.Te tudsz nekem segíteni? Én is írtam egy kérdést.
Üdv:Heian<#nezze>#nezze><#banplz>#banplz><#zavart1>#zavart1>
Magától elmenti a gép.Te tudsz nekem segíteni? Én is írtam egy kérdést.
Üdv:Heian<#nezze>#nezze><#banplz>#banplz><#zavart1>#zavart1>
Üdv!
Biztos bambaságból nem találom, de hol lehet menteni a játékot? 😊
Mert kilépéskor nem ajánlja fel. A kantinban lehet? Ha igen hol?
Sziasztok! 1 kérdés: halottam valami fejvadász küldetésekrõl hogy kell megcsinálni? és hol van?
HI!
Valaki mondja meg hogy az 5/4 Dagobah-on ott amikor ott vagyok egy nagy kapunál amit R2 D2 nyit ki ott jelez a detektor ott hol a minikitt??????
Ha nem tud senki válaszolni akkor az is jó ha leírjátok Dagobah-on a 10-bõl 10-et.
AKI ÍR AZ KÉRDEZHET TÕLEM IS, MERT NEKEM CSAK EZ HIÁNYZIK!!!!!!!!!
A válaszotokat elõre is köszönöm.
ÜDV: Heian<#wilting>#wilting><#banplz>#banplz><#falbav>#falbav><#email>#email><#confused>#confused>
Valaki mondja meg hogy az 5/4 Dagobah-on ott amikor ott vagyok egy nagy kapunál amit R2 D2 nyit ki ott jelez a detektor ott hol a minikitt??????
Ha nem tud senki válaszolni akkor az is jó ha leírjátok Dagobah-on a 10-bõl 10-et.
AKI ÍR AZ KÉRDEZHET TÕLEM IS, MERT NEKEM CSAK EZ HIÁNYZIK!!!!!!!!!
ÜDV: Heian<#wilting>#wilting><#banplz>#banplz><#falbav>#falbav><#email>#email><#confused>#confused>
Hi!
Valaki mondja meg,hogy hol van a 10-bõl 10 az 5/4-es pályán Dagobah-on.
A válaszotokat elõre is köszönöm. Nekem is írhattok.
Üdv Heian
Valaki mondja meg,hogy hol van a 10-bõl 10 az 5/4-es pályán Dagobah-on.
A válaszotokat elõre is köszönöm. Nekem is írhattok.
Üdv Heian
Most már rájöttem: 😊
Hi!
Valaki megtudná mondani hogyan lehet megvenni a régi mentés használatát?
És ha kell valamit másolni megmondaná hogy honnan hová?
Valaki megtudná mondani hogyan lehet megvenni a régi mentés használatát?
És ha kell valamit másolni megmondaná hogy honnan hová?
Üdv!
Nem tudjátok hol van a 10-bõl 10 amikor az uralkodóval kell harcolni?
Nem tudjátok hol van a 10-bõl 10 amikor az uralkodóval kell harcolni?
annyi a gond hogy nem tudok bemenni a nyíláson
a válaszokat elõre is köszönöm
hol van 4rész 6. pályáján a piros kocka?
Raccon! Az IV/6 pályán a piros kocka ott a végén van, amikor megtámadjuk a halálcsillagot, és szét kell lõni az ûrhajóval azokat az ágyúkat, van egy kis nyílás, és ott ha bemész, akkor megszerezted a piros kockát. A bónusz pályákon pedig 5 vagy 6 perc alatt kell 1.000.000 pontot összegyûjtened, és akkor kapsz egy aranykockát.
HI!
Tudja e vki hogy hova lett az RTL Klubról a clon wars rajzfilm, vagy talán vége az évadnak?
Köszi!
Tudja e vki hogy hova lett az RTL Klubról a clon wars rajzfilm, vagy talán vége az évadnak?
Köszi!
Üdv!
A IV/6 pályán hol van a piros kocka?
A bónusz pályákon mit kell csinálni mert robbantgatok és semmit nem mutat.Elõre is köszönöm
A IV/6 pályán hol van a piros kocka?
A bónusz pályákon mit kell csinálni mert robbantgatok és semmit nem mutat.Elõre is köszönöm
LEGORajongo:
Ha a bombával kitörted az elsõ falat a barlangban és átmentél akkor ott menj el balra ott lesz egy másik bomba és elõtte egy kapu amin csak ellenséges repülõvel lehet átmenni. Azon kell majd.
FONTOS: Elõtte vedd meg az egyik ellenséges repülõt (TIE Fighter, TIE Bomber, TIE Fighter Darth Vader)
Ha a bombával kitörted az elsõ falat a barlangban és átmentél akkor ott menj el balra ott lesz egy másik bomba és elõtte egy kapu amin csak ellenséges repülõvel lehet átmenni. Azon kell majd.
FONTOS: Elõtte vedd meg az egyik ellenséges repülõt (TIE Fighter, TIE Bomber, TIE Fighter Darth Vader)
Sziasztok!
Hogyan kell megoldani a bónuszpályákat,és a szuper alkatrészes pályákat?
Hogyan kell megoldani a bónuszpályákat,és a szuper alkatrészes pályákat?
vki irjón má vissza pls
hol van a V/2 pálya(menekülés a hothról piros kockája?
sziasztok
Írj egy e-mail-t és válaszolok!
Helló!
A 2. képnél mindig a két embernek a fehéren világító ponton kell állnia,és ezt addig csináld míg ki nem nyílik az ajtó.
A 2. képnél mindig a két embernek a fehéren világító ponton kell állnia,és ezt addig csináld míg ki nem nyílik az ajtó.
Sziasztok!
Tud valaki segíteni nekem?
Azoknál a pályáknál amikor 3-3 aranytéglát kell összegyûjteni.
5 perc alatt hogyan lehet össze gyûjteni 10 MILLÓt?
Mit kell csinálni annál amikor újra ki kell pörgetni az egész pályát szintén aranytégláért?
A válaszokat elõre is köszönöm.
Tud valaki segíteni nekem?
Azoknál a pályáknál amikor 3-3 aranytéglát kell összegyûjteni.
5 perc alatt hogyan lehet össze gyûjteni 10 MILLÓt?
Mit kell csinálni annál amikor újra ki kell pörgetni az egész pályát szintén aranytégláért?
A válaszokat elõre is köszönöm.
csá all léci segitsetek mert sokszor a kijátszásnál jártam de mindig ujra lett rakva a gépem sokszor a virusok miat.Most tesom kezdte el a játékot.Lécives segitsetek neki mert én sem emlékszem hogy hol van a 4X piros tégla.Lécives aki tud segitsen [email protected] vagy xfire:megyeridavid vagy msn:[email protected]
Hello!
Tudna valaki segíteni megakadtam az Episode V, Chapter 2 (Escape From Echo Base). Ott amikor az energiamezõt kell eltüntetni. (nemtok beilleszteni képet mert nemengedi)<#szomoru1>#szomoru1>
Tudna valaki segíteni megakadtam az Episode V, Chapter 2 (Escape From Echo Base). Ott amikor az energiamezõt kell eltüntetni. (nemtok beilleszteni képet mert nemengedi)<#szomoru1>#szomoru1>
hello valaki segitsen itt akadtam el a Sarlac verménél
elöre is köszi
Helló! Valaki tudna adni nekem egy 100%-os mentést az ELSÕ részéhez? Merthogy az 1. résznek a fórumába beírtam, de még nem válaszoltak + lehet, hogy itt is tud valaki adni, mert hátha használta az old savet
Háát, én már rengetegszer kijátszottam hibátlanul! De nem emlékszem, sajnos. Annyi biztos hogy a 4. részben valahol!
hali ki tudja hogy hol van a 2x pontok piros téglája ?
Slash ott az a lényeg, hogy lõdd ki az egész erõ mezõt, csak aztán kellenek azok a tantanok. Mássz rá egy tantanra és a hajónál ugorj rá!
Ott csináld meg a tetején. Majd gyere le és kész! Ha már tudod akkor mind1.
Ott csináld meg a tetején. Majd gyere le és kész! Ha már tudod akkor mind1.
hello nekem egyik meghajtóba sincs olyan mappa hogy stettingsaplication
Oldal 1 / 31Következő →