Lego Star Wars 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hy és azt mere keresem lehet megtalálom de még is mere??választ thx
eg kiálló tégla mögött a szellõzõnél egy picit be kell menni és felveszi
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
a 4. rész hatos pályáján (halálcsillag) hol van a vörös tégla?
Caine-nek és tomibayernnek is ajánlanám a #630-as postot! Egyébként ha kódozgatni akarasz, akkor azt a bárpultnál kell a code szekcióban!
-muszáj-
"Kódról nem tudok, de én szereztem egy olyan piros lego kockát(asszem power brick a hivatalos neve), ami sérthetelenséget ad. Mostmár 1000000-ért meg tudom venni, de még nincs annyim."
Melyik pályán találtad és hol?
köszi
Melyik pályán találtad és hol?
köszi
Hello4
Mit érek el azzal, hogy összegyûjtöm a virágokat illetve a hátizsákokat?
S azt szeretném még megtudni, hogy mit tudok kezdeni az 50k-ért unlockolt karakterrel. Van mellette egy kód, de játék közben ha beírom nem csinál semmit.
Mit érek el azzal, hogy összegyûjtöm a virágokat illetve a hátizsákokat?
S azt szeretném még megtudni, hogy mit tudok kezdeni az 50k-ért unlockolt karakterrel. Van mellette egy kód, de játék közben ha beírom nem csinál semmit.
ja nem, még van egy pálya, amikor Fettet kell üldözni Landoékkal
nem a hatodik rész következne? ha zárva van, menj közel hozzá, kinyílik az, nyugi
hy all a játék most 38.6% áll ottána mit kell csinonálnoi?az után amikor luk kezét levágték és elmentek és már a szalonba vagy??a sigitséget elöre is kösz bye
valaki tud egy 100% elinditási modszer a játékhoz mert nekem nem megy ha egyet crackolok vagy 2 akoris mindent uyg csinálok ahogy leirták de nem megy álandóan nagy fehérség és hibaüzenet
Hy.Nem tud valaki adni nekem egy 100%os mentést az elsõ részbõl mert sajna nem találom pedig anno végigküzdöttem fullosra.
húúúúúúúú!!! :-D rájöttem!!! megymár!!! mint az ágyba szar!s!!! :-) sikerült!!! :-) megyek játszom is véle!!! :-D mert az igazság elõbb-utóbb gyõzelemre lel!!! :-)
Sziasztok!!! Hát tudom, hogy ez már lerágott csont nállatok, de mivel a szükség nagy úr ezért kérem a segítségeteket!!! :-) Szóval letöltöttem én is mint olysokan ezt a nemes játékot, de ugyebár nem indul mert a telepítésnél kiírja, hogy érvénytelen... :-) nos hát kerestem a fórumban segítséget és találgattam is rengeteg féle és fajta megoldást, csak nem teljesen értem õket! Szóval ebben kéne a segítség, hogy én is gémezhessek már végre és ne csak a nyálam csorgassam!! :-D Volt egy olyan megoldás, hogy nevezzem át a .cab filet. Ez jól hangzik csak épp nemtudom megtenni, mert nem nevezhetõ át az imige-ben. Másolni meg megintcsak nemtudom, mert a .cab filenál lefagy a rendszer és még az is zavargat ám, hogy telepítés közben átlehet simán nevezni file-t??? NO hát remélem azért még valaki segít egy kezdõ problémáján és megszán engem egy okos ötlettel!!! Válaszotokat elõre is köszönöm!!! Üdvözlettel: Kovács Zoltán Tibor! :-D
#644 Kösz.
Közben rájöttem mi a megoldás a másik képnél, csak simán körbe kell szaladni mind a 12 kockán.
Közben rájöttem mi a megoldás a másik képnél, csak simán körbe kell szaladni mind a 12 kockán.
hogyan lehet visszahozni a régi mentést? nekem megvan az 1 és fel is van rakva kijáccva de nekem nem engedi a régi mentést
Jar Jar Binkset elõhozhatod a régi mentés segítségével. De az uralkodóval lehet nagyot ugrani, még nagyobbat is, ha ugrás-ugrás-támadás-karakterváltó gomb kombinációt nyomsz. xido a #630-asban betett egy jó linket!
-muszáj-
Én eddig még nem találtam. A Jedi és Sith karakterekkel lehet duplát ugrani, többet nem tudok.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
vki nem tudja, ki a nagy ugró? egyáltalán van?
nekem nem indul el ki irja azt hogy hiányzik neki a bink32.dll visszaolvastam le töltötem és most ezt írja Az eljárás belépési pontja (_BinkCopyToBufferRect@44) nem található a DLL-ben (binkw32.dll) ez miért van pls valaki help.
a win 2000 ikonnal inditsd a gamét!
Notebook: Asus F5N AMD Athlon X2 1,9Ghz , 2GB RAM, GeForce 7000M, 250GB HDD || Xbox360
http://m0003.gamecopyworld.com/games/pc_lego_star_wars_2.shtml tesék itt egy olyan cuccom ami nem kerül semmibe a játékba. 😊
Az elsõ képen arra a rámpára egy narancssárga kisautóval kell ráálni, amit valahol még régebben raktál ösze a pálya elején, egy mellékúton.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Valaki nem tudja hogy hogyan szedem fel ezt a 2 mini kitet, mert már csak ez kéne.
1.
IV/1
Secret Plans
2.
VI/6
Jedi Destiny
Elõre is kösz.
1.
IV/1
Secret Plans
2.
VI/6
Jedi Destiny
Elõre is kösz.
Egy tipp: szerintem, aki még teheti ne vegye meg 900.000-ért a sérthetetlenséget, mert van újratöltõdõ élet is 290.00-ért, és így kevesebbet kell gyûjteni a kétmilliós score 2x-hez, amivel már könnyebb pénzt szerezni akármihez! Nah meg majd ott lesz a score 4x is :-)!
-muszáj-
má megva
Starcraft2 e-mail: [email protected]
hy! nem tuggya vki h hol vannak a mentések? me kaptam új gépet és nem akarom elrõ kezdeni ( me ezen gamelek)! szal h hol van ahonnan át tom hozni ? <#confused>#confused> plezz help
Starcraft2 e-mail: [email protected]
lol. Hát én kerestem mindenhol és itt volt. ááááá <#wow1>#wow1>
Az X-Wing jobb szárnya mögött.
Hy.Azokkal a kiskocsikkal amit minden pályán össz lehet rakni mit kell csinálni?
mi végig vittük a játékot!
Ha belmi kéne a [email protected] és a [email protected] irhattok!
Ja és magyarositást is szerezhetek a www.gamehunter.hu ról!
By Anakin, Obi-Wan
Ha belmi kéne a [email protected] és a [email protected] irhattok!
Ja és magyarositást is szerezhetek a www.gamehunter.hu ról!
By Anakin, Obi-Wan
kösz szépen
Valaki segítene mert az 5.epizódnál a Hoth csatánál mit kell csinélni?
Elõre is köszi.
Lego Star Wars 2
Elõre is köszi.
Lego Star Wars 2
gameboyon nagyon szánalmas... én az egyet probáltam ki, de annél csak nem csinálták jobbra, szal sztem törölheted is😊 a 10 pixelbõl levõ ember suhint a kis kék botjával és eltûnik a 6pixeles😄
viszont...most tartok ott,hogy freeplay mindenbõl...és mivel én is néha idegbajt kapok,mi hol van..íme egy oldal,amit találtam...
walktrough
magáért beszél,hogy csináld meg a pályákat és hol találod meg a minikiteket meg a vörös téglákat...
walktrough
magáért beszél,hogy csináld meg a pályákat és hol találod meg a minikiteket meg a vörös téglákat...
nekem meg gba-n is..illetve emulátoron,de még azzal nem nyomtam<#circling>#circling>
nekem pc-n is,de pspn nyomom<#awink>#awink>
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
A Hoth battle (vagyis az V.rész 1.) pályán mi a feladat?
nekem psp-n van meg 😛PPPPPPPPP
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
amúgy: Ezzel inditsd a gamet: LegoStarWarsII_Win2k.exe
ha 1 icipicit vissza olvasol már meg is oldódik a problémád 😄
megvan a játék, a legelsõ pályán, amikor Leia belerakja R2-be a lemezt, és megyek tovább, R2-vel kinyitom az ajtót, amikor bemegyek, mindig hibát ír ki. mi lehet a gond?
megvan csak lama voltam sry😊
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.