1520
A folytatás
  • C7
    épít egy kis tornyot, mely állandóan szórja a pénzt
  • GTA
    Magyar végigjátszás kéne.
  • GTA
    Nekem végigjátszás kénew sürgősen. Hol találok???????

Írjátok meg.
  • Colton
    Mi Tőrténik a hogyha őszze gyüjtjük a 99 Gold Brick-et?
  • C7
    C:/Documents and Settings/fiókod neve/!Local Settings/!Application Data/Lucasarts/Lego Star Wars II

ugyanide kell tenni a régit.

! - rejtett fájlok!
  • C7
    megvan!!! megvan mind a 99 Gold Brick!!!
  • gyuri00
    a mentést hova teszi???
  • C7
    az 5. rész karakter bónuszára tud vki ajánlani nekem valami jó taktikát meg karaktert? én Boba Fettel csinálom, de nem akar menni
  • C7
    aha. nkem a IV/4. pályán volt, hogy alig bírtam pont a fehér körre állni, hogy kinyissam az ajtót
  • lacibacsi
    Na elmondom hogy oldottam meg végül (éjfélre!):

Először is már a bejutással gondom volt. Végül egy Ugnauth-tal sikerült, de csak úgy, hogy előtte ötször-hatszor vissza mentem az előző terembe és újra próbálkoztam.

Na, miután bejutottam a rács mögé (nagy nehezen), nem akart kijönni. Úgy csaltam ki, hogy aktiváltam 2. karaktert (F2) és kikapcsoltam az F1-t. Amikor elindultam a kijárat felé csak úgy porolt utánam. Ezután visszaváltottam F1-re és mehettem Vader után....

Remélem nem lesz több ilyen akadály (szerintem ez programhiba lehet, amit egyszer majd orvosolnak egy peccsel) és jöhet a finálé. Már 85%-nál tartok, nem sok van már hátra...
  • C7
    kicsit messzebbről próbálj meg kijönni. (állj távolabb a lyuktól)
  • C7
    nemtom. lehet, hogy gép gond
  • lacibacsi
    Egy kérdés azokhoz, akik már megcsinálták az V/5 pályát. Ez az ahol Vadert kell kergetni a Bespinen. Az egyik teremben van egy minikit, ami egy rács mögött van és csak kis méretű karakterrel lehet bemenni hozzá.
    Az a gondom, hogy nem sikerül bejutnom ide. Igaz, hogy eddig csak Java-val és az Ewok-kal próbáltam. A Java nem hajlandó semmire, az Ewok pedig bejutott, de nem tudott kijönni.
    Hogyan csináljam?
  • Iceman MC
    haveromtól kaptam neki ment simán
  • C7
    telán töltsd le újra. jó oldal, ahonnan 1-2 nap: torrentz.com
  • C7
    nem tuom, mi lehet a gondod
  • Iceman MC
    nekem is segítsen valaki lécci
  • C7
    egy antennát ami a végtelenségig szórja a pénzt
  • Andrejka
    a címem [email protected]
  • Andrejka
    valaki tudna küldeni nekem is 100% old savet?

(és leírná hogy hova rakjam)
  • levi1989
    ki tudja hogy mit lehet összeépíteni a 99 aranytéglából?
  • C7
    küldtem, leírtam hova másold stb...
  • C7
    küldök
  • C7
    az nem piros kocka, hanem minikit, én intercptortpróbáltam, ha ügyes vagy, sikerül vele, de a legjobb a Falcon. azzal nekem 2.-jára meglett
  • Vlala #816
    IV/6, halálcsillag körüli repülős pálya: a detektorom jelzi a piros kocka helyét, de milyen géppel lehet azt a nyolc zöld izét időre végigrepülni? /me béna...
  • GTA
    Nekem az egy kéne. Adjatok vmi címet ahonnan le tudom tölteni.
  • balvin
    c7, ha lehet nekem is küldd el a régimentést ([email protected]), vagy tedd fel valahova a neten, mert kellene:) kösz előre
  • C7
    írtuk már, a LegoStarWarsIIWin2k fájlt kell elindítani
  • gamezone
    valaki tud nekem segíteni? az első oályán egy idő után bejön egy fehér képs oszt ennyi mi a teendő??
  • C7
    megvan a LEGO City csinálva!!!Yeah!!!
  • Iceman MC
    lécci valaki segítsen nem tudom mi a gáz, amit írtatotk hogy át kell nevezni meg stb. úgy nem sikerült
  • Iceman MC

• Neoncsoves
    TÉKKER DDD
  • Taiki
    kössz! megtaláltam! (a Junk E.mail-ekhez tette, de nem tudom mért) a mentés helyét tudtam (a bátyámét másolom minden nap, de nekem az e:-n van), de kösz hogy mondtad. kipróbáltam. nagyon jó. kedvenceim: droidika, a gördülékeny megoldás; gre... tábornok. ez megihletett hogy végigvigyem a első-t is! :) de hogy szerezhetek mkönnyen pár milliót?
  • C7
    nem, menjél újra a pályákon free playben, összejön egy szellemre való, aztán azt nem veszk észre azzal lehet gyűjteni
  • levi1989
    szevasztok nem tudtok pénz kódot?
  • balvin
    istenem ha legalább 1 nyomtatóm lenne és tudnám olvasni h mi hol van:DD
  • balvin
    nincs vmi pénz-trainer ami megkönnyítené a munkámat?
  • balvin
    na nekem kész vannak a pályák, most még2x átmegyek rajtuk a minikitekért, a pontokért, meg a kockákért:S
  • C7
    és, enyém volt a 800. post!!! Yeah!