Lego Star Wars 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor géppel mész, maga után húzza az ellenséges gépeket. Jó poén.
na végre megvan a dagobahn a power brick. nem tudja vki, a tractor beam extra mit csinál?
angol végigjátszás #630
az egymilliót majd meg lehet tartani? máshol nem lehet, de 60 kockáért azért dolgoztam
tudom, hogy hülye vok, de azért megkérdezem: R2-vel a sziklafalhoz kell repülni, vagy a sziklafal robbatása után? (DAGOBAH)
60-nál kapu eg lego városba, 99-nél meg beállsz egy szellemmel a kint összerakható valami alá és megtöm pénzzel! Ha jól olvastam.
-muszáj-
a szellemeket már próbáltátok? nekem Anakin van és nagyon teccik. nem lesz többet gondom, hogy zavarnak erõzés közben
elhiszem, hogy gyerekeknek készült, de az elsõnél nehezebb, de abba belegondoltál, hogy az emberek többsége nem vmi sok mindenre jön rá magától? én is gyenge vagyok ebben, sok Marvel játékot segítség+minden nélkül vittem ki fullosra
köszönöm
100%, nekem is jó
Azért belegondoltatok már abba, hogy gyerekeknek készült a játék? Egyébként a Dagobah-n egy külön részen van a pálya és a traktor! Be kell robbantani egy sziklafalat. Vagy Sötét erõvel elmozdítani. R2D2-val kell átrepülni oda!
-muszáj-
Bocs hogy így akadéskoskodom de megyek el és dühömben uninstalláltam és most nincs túl sok idõm felrakni
Nincs fenn semmilyen kodek packom
Ha a Win2k fájlt indítom el akkor tutkó mükszik???
vagy ha nincs Leia akkor ezt csinálja????
Ha a Win2k fájlt indítom el akkor tutkó mükszik???
vagy ha nincs Leia akkor ezt csinálja????
bocs, jobboldali
2 kart kell meghúzni egy ajtó kinyitásához. a legutolsó baloldali ajtó mögött lesz Leia
a LegoStarWarsIIWin2k.exe fájlt kell elindítani
Uninstalláld a gépedrõl a codeceket és sztem jó lesz, nekem a GTA San Andreasnál csinálta ezt mikor fent volt az Ace Mega Codec Packom!!!
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
Hi nekem a játék futásával van gondom, amikor a leges-legelsõ pályán akarok menni akkor kilép a játékból ott ahol Leia berakja R2-ba és utána át kell menni egy másik terembe, és amikor átmegyek akkor egyszerûen kijön a hibaüzenet hogy a lsw hibát észlelt. Mi a francos fenét csináljak plz help!!!!
HY
én elakadtam :S
Az Episode 4 nál vagyok, a 4. pályán. Bentvagyunk a Halálcsillagban, Csubabka, meg két muksót(emberek!) lehet irányítani. Hárman eljutottunk egy helyre, ahol 3 ut van, balra, és jobbra egy egy lift - ezek felvisznek egy lövegtoronyba, közötte meg egy ut, balra és jobbra sok sok karral (4esével vannak rendezve, balra 2, jobbra kettö, és ebböl 3, vagy 4 van egymás után ... ) És ha a középsö uton végénél balra, és jobbra is van egy ajtó, de oda csak azzal a kis robottal lehetne bemenni, elöre meg egy lift van, ami felvisz egy lövegtoronyba ... és gözöm sincs, mi a szart csináljak ... ha segítenétek, azt megköszönném, vagy ha van vkinek végigjátszása, azt is ... DANKE
én elakadtam :S
Az Episode 4 nál vagyok, a 4. pályán. Bentvagyunk a Halálcsillagban, Csubabka, meg két muksót(emberek!) lehet irányítani. Hárman eljutottunk egy helyre, ahol 3 ut van, balra, és jobbra egy egy lift - ezek felvisznek egy lövegtoronyba, közötte meg egy ut, balra és jobbra sok sok karral (4esével vannak rendezve, balra 2, jobbra kettö, és ebböl 3, vagy 4 van egymás után ... ) És ha a középsö uton végénél balra, és jobbra is van egy ajtó, de oda csak azzal a kis robottal lehetne bemenni, elöre meg egy lift van, ami felvisz egy lövegtoronyba ... és gözöm sincs, mi a szart csináljak ... ha segítenétek, azt megköszönném, vagy ha van vkinek végigjátszása, azt is ... DANKE
Én a demóval akartam játszani de a játék közben ha benyomom 2x a lövés gombot egyszerûen újraindúl a winyóm, ez mitõl van????
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
vki segít? a Lego Cityben mit kõ csinálni? van 961000-em, és nemtok semmit se csinálni. vannak sövények a házak oldalán, egy folyton elszálló ház meg egy körhinta aminél nemtok mit csinálni
köszi. én nemtom hol, találtam traktort, free playben Yoda kunyhójához közel. ott az utánfutóját kellett R2-nek felrakni, hogy tovább tudjon menni, de versenypálya nincs. a walkthrough vmi 2 kis hidat ír a fatörzsekhez, nemtom hol, aztán meg vmi entrywayrõl, de mi az az entryway??
Ha jól tudom, a pálya elejénél van egy versenypálya, ott kell egy traktort összerakni, és végigmenni rajta. Ha hazaértem, utánanézek bõvebben.
vki segítsen!
vki kérem mondja el részletese, a DAGOBAH-n hol a Power Brick, mert valami traktort ír a walkthrough, de ír valami dobozról, meg nemtom hol kell körbemenni, meg az a kék csíkos valamivel is van valami, szóval, össze vagyok zavarodva
az alacsony ajtókon csak Jawával vagy Ewokkal lehet átmenni
Thx Chappy !
Hello!
Lenne egy kérdésem, a harmadik pályával kapcsolatban (Mos esley vagy ilyesmi).
Amikor a lépcsõt az erõvel áthelyezzük, az elõtt a lépcsõn ha felmegyünk, egy torony kerül elénk, amelyen felül vannak legodarabkák, oda hogy lehet felugrani, illetve az ezzel szembeni a falon található titkos ajtón csak freeplayben lehet bemenni, s csak gránáttal lehet kitörni?
Köszi!
Lenne egy kérdésem, a harmadik pályával kapcsolatban (Mos esley vagy ilyesmi).
Amikor a lépcsõt az erõvel áthelyezzük, az elõtt a lépcsõn ha felmegyünk, egy torony kerül elénk, amelyen felül vannak legodarabkák, oda hogy lehet felugrani, illetve az ezzel szembeni a falon található titkos ajtón csak freeplayben lehet bemenni, s csak gránáttal lehet kitörni?
Köszi!
azzal nekem is gondom volt, a fehér körre kell ráállnod, és ott próbálkozz
Csá ! Írja meg legyen szíves valaki hogyan lehet megcsinálni a IV/4 epizodót.Mindenkit lelöttem,emberkéket ledobáltam,és a végén eljutottam egy nagy terembe ahol kilöttem a 8 darab konzolt,mire egy képernyõn menetelõ rohamosztagosok jelennek meg.Felvettem a sisakot de hiába integetek a kamerának nem nyilik ki.
Írja meg valaki legyen szíves hogyan kell kiszabadítani Leilát.
Írja meg valaki legyen szíves hogyan kell kiszabadítani Leilát.
vki vett már szellemet? az tud nagyot ugrani? régi mentést nem szeretnék használni, az uralkodó nagy ugrás trükkjét meg nem értem
vki kérem mondja el részletese, a DAGOBAH-n hol a Power Brick, mert valami traktort ír a walkthrough, de ír valami dobozról, meg nemtom hol kell körbemenni, meg az a kék csíkos valamivel is van valami, szóval, össze vagyok zavarodva
na megvan. vettem detektort
vki segítsen! a legelsõ pályán nem találok egy minikitet! írja a végigjátszás, hogy valami 3po-s panelt kell széterõzni. meg van az a szoba, ami egyre szûkül, és szerintem ott van. help!
bocs, C7 lennék, csak jelszavam nemtom mi.
nemtom, én rámentem hogy General Tips, aztán félóra keresgélés után észrevettem legalul, hogy go to chapter 1 secret plans
lapozz tovább oldalt a menüben..végig van mindegyik epizódhoz
Ohh és igen, 100% <#wink>#wink>
neked melyik a kedvenced? nekem a hatodik rész végén a Finish Story, meg az utolsó pálya közben lévõ
enyém [email protected]
Lesznek még benne hasonló poénos videók, szituációk, sõt, a lego-darabokból összerakható tárgyak sem mindennapiak 😊
honnan lehet letölteni?
elsõ két pályát végigvittem.
tök örülök, h ott folytatták ahol az elsõ résznél abbahagyták.
<#eljen>#eljen>
poénos amikor Luke el kezd hadonászni a lézerkarddal 😊
tök örülök, h ott folytatták ahol az elsõ résznél abbahagyták.
<#eljen>#eljen>
poénos amikor Luke el kezd hadonászni a lézerkarddal 😊
Köszi, idõközben megtaláltam én is a sérthetelenséget. <#eljen>#eljen>
Akit érdekel: Death Star Escape pálya, rögtön a legelején, kell egy sötét jedi hozzá és a szomszédos zúzókamrában van. Csak 900.000 az ára, de csak akkor tudjátok megvenni a játéknak ebben a szakaszában, ha áthoztátok az elõzõ rész karaktereit.
Akit érdekel: Death Star Escape pálya, rögtön a legelején, kell egy sötét jedi hozzá és a szomszédos zúzókamrában van. Csak 900.000 az ára, de csak akkor tudjátok megvenni a játéknak ebben a szakaszában, ha áthoztátok az elõzõ rész karaktereit.
értem de v miér nem akkar jo lenni van msn cimed?az enyém [email protected] majd elmagyarázod ha nem jövök rá mer nem akkar jo lenni
csak a 4. részhez van walkthrough?
köszi
ott van az 5. rész. megcsináltad az ötödik oályáját, annak a végén levágták luke kezét. azután jön a hatos páyla, az lesz az. ha bemész az 5. rész ajtaján, szembe van pont a DAGOBAH, a 4. pálya. odamész, jobbra van luke meg vader párbaja (5. pálya), mellette a hatodik. érted?