1520
A folytatás
  • Vlala #880
    igen, és együttesen is fel lehet használni ezeket. Pl. a 10x, 8x és 6x együttesen 480-szoros kombinációt ad.
  • Serpa
    x6, x8, x10??

olyan mint a double score zone?
  • C7
    én reggel megcsináltam 100%-ra, a x6, x8, x10 együtt kb. 30 perc volt
  • Serpa
    köszi, közben megtaláltam a végigjátszást.
  • C7
    azt az ezüst motort robbantsd fe egy fejvadász bombával, és ott be tudsz majd menni
  • Serpa
    rács alól, h tudnám megszerezni a minikitet?
    probáltam a rács alatt menni, de nem tok oda jutni.

• C7
    nem. pénzt se vesztesz
  • scorpeeon
    tehát ha meghalsz, kezdheted előlről? Kedveske...
  • Mr Spock
    Mert semmi különbség nincs csak azért! Viszont egyben kell lehúzni az egészet mindenféle extrák nélkül!
  • r4pt0r
    Nekem mind3 Super Story elsőnek sikerült igaz az utolsó csak 4 percen múlott. :D
  • r4pt0r
    A Jabba ajtó akkor nyílik ki amikor mindegyik Bounty Huntert megveszitek (azokat amelyek tudnak bombát dobni).
  • scorpeeon
    mi ez 1általán? nem is értem. egyszer próbáltam, de nem láttam a különbséget pár perc játék után...
  • Christian
    ez a super story mód nagyon nem kellett volna...
  • gamezone
    ha valakinek van mentese külde je már el lécci mailem [email protected]
  • gamezone
    elakadtam segítség kéne az 5 -ös rész ben az 1. pályán a repülős nél mit kell csinálni??
  • Christian
    a cantinában a jabbás ajtó nekem akkor nyílt ki (a szuper sztorin kívül minden kivolt játszva maxra), mikor megvettem Boba Fettet...
  • C7
    bocs, nem jobbra, hanem balra az ajtótól
  • C7
    az ajtótol jobbra (ahol jöttél) van a falon egy vmi. azt fénykard leszúrással pusztítsd el, építsd emg a lövőt és erőzd oda, ahová a dobozt toltad, ezzel lődd szét a rácsot
  • Colton
    Naon KÖSZI!
  • Master Rick
    Hi a V/5-ös pálya elején vagyok elakadva és a problámám a következő: a gép szárnyából és a palló felnyitásával megcsináltam a hidat átmentem és bementem az első terembe ahol nem tudok tovább jutni mert az ajtónál a rácsot nem tudom szétbarmolni és a dobozt is betoltam abba a lyukba de nem történt semmi csak folyamatosan esnek a fenti "alagútból" a rohamosztagosok. Mit kell csinálni??? Lécci segítsetek!!!
  • C7
    elküldtem
  • Mr Spock
    Mer ki beszélt itt ilyenről: Documents and Settings\név\Dokumentumok ?

C:\Documents and Settings\név\Local Settings\Application Data\Lucasarts\LEGO Star Wars II

De van egyébként a sajátgépben is kereső! :/
  • Colton
    [email protected]
  • Colton
    Mikor Külted mert nem jött meg!

Inkább küld erre:[email protected]
  • levi1989
    szevasztok nekem a Documents and Settings\név\Dokumentumok -ban nincs semmi már néztem és nincs ott a játék mentése
  • Mr Spock
    itt van
  • Devid91
    Hy ! Valaki írja le, hogy a fejvadászos küldetéseknél hol vannak a célpontok! Az összeset ha lehet. THX
  • C7
    küldtem. meg Coltonnak is
  • C7
    aha. kiszámoltam. x4 után még másfél millió, aztán 420000, aztán 80000. nem nehéz. most 4 és fél millám van
  • Llew
    Hali!

Valamelyik nap kértem tőled old save-t, csak nem adtam meg emil címet. Ide küldheted: [email protected]

• r4pt0r
    Szerezd meg az x4-et mert onnantól nagyon könnyű. Megszerzed az x4et bekapcsolod az x2vel akkor lesz x8ad. Ki mész a kinti pénz kúthoz és ott megszerzed az x6 ott. Innen már nagyon egyszerű, mert x48os pénzed lesz, aztán a x8os ami, x384, na és ezzel már a 30 milla kb. 2 perc. :D
  • Colton
    1 Ből!
  • Colton
    az egy igen légyszi!

küld a: [email protected]

Köszi!
  • C7
    attól függ. az 1ből old savet igen. 2ből nem, fáradj csak te:D amúgy már csak a x4, x6, x8, x10 hiányzik és max a game
  • Colton
    Nem tudnál adni egy save Game-t?
  • GTA
    Suliból tudok csak netezni.
    És egyébként sz!r megoldás ez, hogy fejezetenként van szétválasztva a végigjátszás
  • C7
    miért nem nézed meg magadnak? le lehet tenni a tálcára a játékot start gombbal
  • GTA
    Ha valaki már leszedte a végigjátszás összes fejezetét az lécci küldje el nekem word dokumentumot az e-mail címemre: [email protected]

Előre is kösz.
  • C7
    de itt az sg-n is van szótár, a szotar.sztaki.hu-n is az egyik legjobb van, gondolom vmenynyit tudsz angolul, szóval nem nehéz. amit nem tudsz, azt bepötyögöd a szótárba. amúgy a torony, amit a 99 kockával lehet megkapni, nem vmi sok pénzt lő ki egy alkalommal
  • C7
    azt nem tudok adni, de talán majd írok egyet, azt elküldöm. a Broken Sword 3-hoz meg a Fantastic 4-hoz is írtam