1520
A folytatás
-
locilajos #920 sziasztok segitsetek légyszi nem tudok továbbjutni arrol a pályárol ahol a hansolo járgánya egy piros lézerrel el van zárva,már betolatam azt a két ládát meg megtaláltam a két dögöt,de nem tudom mit kell tovább csinálni.itt vannak a földön valami lámpák is,és ha ráállok világit. de megakadtam. köszi -
#919 tessék -
#918 nem írná le valaki melyik pályán, hol találhatóak a piros kockák -
#917 Tegnap elmentem a Dagobah-ra...
Az a bizonyos minikit úgy érhető el, hogy szabad játékban szépen elmész R2-val jobbra körben, át a vizen. Ott lesz egy ajtó, amit fejvadásszal tudsz kirobbantani és amögött van. -
C7 #916 igen, az lesz a duplázó -
Vlala #915 Megnézem, köszi! Ha jól tudom, az engedélyezné a duplázót... már csak az az egy hiányzik. -
nonstop noob #914 énezt már kipörtgettem naguzon konnzu -
C7 #913 a végén a z utolsó teremben jobb sarokban (fent) van egy kiálló vmi, amögött van -
Vlala #912 Még mindig a IV/6-os pályával, a halálcsillaggal szenvedek, a detector összevissza mutatja a piros kockát. (vagy nem is azt mutatja?)
Azon a pályán hogy lehet megszerezni? (Tudom, visszaolvasás, egyebek...) -
C7 #911 nekem vagy 38-39 óra, öcsémnek 28:D -
Edward2 #910 Főleg ha van egy minikit amit nem lehet felvenni... mellesleg nekem az 1 minikiten kivül olyan 22ora játékidőt ir. Ebben benne van már az a 4-5 tökölés a pályán amikor kerestem hol lehet ez a szar minikit... -
#909 Igaza van C7-nek! Tessék egyedül végigjátszani!
Nekem is megvan a 100%.
C7! Te mennyi idő alatt nyomtad végig?
Nekem durván 44 óra alatt sikerült, de fogalmam sincs, hogy ez most jó időnek számít-e vagy sem... -
C7 #908 de az 1-ből nagyon szívesen -
C7 #907 a 2-ből? én inkább nem adok, szerezd meg magadnak! -
Mugen01 #906 Hi All!
Pls valaki küldjön egy 100%-os Savet!!!
E-mail:[email protected]
-
#905 Olvass már vissza egy kicsit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
fapuma #904 segítsetek...nem akarja felinstallálni:( -
#903 nincs hozzá magyarnyelvű végigjátszás, van 1-2 minikit amit nem találok -
fapuma #902 nekem is ez a hibám az installnál...error 1330...meg miegymás..mit lehet ezzel kezdeni?? -
Bagoly81 #901 nade az enyém 0% nál, most leszedtem egy másik verziot azt feltuttam instalálni. -
C7 #900 aha. haveromnak is ez van, 90%-nál. nem bírja a gépe, és a tied se -
Bagoly81 #899 hello nemtudom feltelepiteni az alábbi hiba miatt : hiba1hiba2
segitsetek pliz -
#898 . -
Edward2 #897 Vicces mert amit felsorol felvettem mindet szerintem.
3. Using a lightsaber double jump attack, break open each of the three hatches at the beginning section of the level for the Minikit to appear.
erről a részről van szó elméletileg a pálya ezen részén csak 1 minikit van azt felvettem régebben. A többit amit ir megint csak felvettem. 9/10-et ir. Szerintem ez valami bug lesz sajnos... -
Vlala #896 Erre én is rájöhettem volna. Már visszamentem a pályán, és kerestem valamit, amit be kell középre dobni... -
C7 #895 ne tudom, más nézetből könnyebb lenne, talán R2-vel kell odarepülni. amúgy végigjátszás -
Edward2 #894 Adok egy képet is hátha igy egyszerübb
-
Edward2 #893 Szia!
A megoldás hogy körbe kell rajtuk sétálni ha jobban megfigyeled egy nagyon halványat modosul a szinük majd a lyuk fölött megjelenik a minikit.
Ha már itt tartunk nekem is van 1 amit nem tok megszerezni sehogyse légyszi segiccs.
V/4 Dagobah pályán amikor yoda kiképez mutat egy nyil valahova a fák mögé egyszerüen semmi elképzelésem nincs hova mutathat ez. Nagyjábol akkor mutat rendesen amikor a gombáknál vagyok amikkel story playben fel kell juttatni R2-D2t. Kösz a választ ez az 1 kéne 100%hoz... -
#892 Nem tudja vki hogy honnan lehet 100%-os save-t leszedni? -
#891 Hali!
Azt kérdezném hogy a VI. rész első pályáján mikor Han Solo a falban van onnan hova kell menni vagy mit kell ott csinálni? mert semerre sem tudok menni -
#890 Ennyi????
Estére kipróbálom!
Köszi!
(Pedig köröztem ott mint a farkát kergető kutya, de ezek szerint nem jól csináltam???) -
C7 #889 Dodó123: majd küldök
lacibacsi: Menj körbe a lyuk körüli kockákon, és a lyuk felett lesz a minikit -
Dodó123 #888 VALAKI küldjön már nekem egy 100%-os old save-t??
És leírná hogy hova kell tenni...
ERRE az e-mail címre küldjétek : [email protected]
Előre is köszi!!
-
Dodó123 #887 miért nem? -
Thanatos #886 nem. -
Dodó123 #885 Sziasztok!
VALAKI tusna küldeni nekem egy 100%-os old save-t??
És leírná hogy hova kell tenni...
ERRE az e-mail címre küldjétek : [email protected] -
#884 Na most olxan történt h telepitette a varázyló utána bejött eg masik ablak az is telepitett de az megállt akor azt befejztettem vele amajd directx et rakta es a hjatek elindult:P -
#883 Sziasztok!
A VI/5 pályán van egy minikit amit sehogy sem sikerül megszereznem. (Már csak ez hiányzik a 180-ból)
Egy ajtó mögötti szobában vagyok. A szobában van egy 4x4 egység nagyságú négyzet, körben valami rácsos fedéllel (12 db), a közepén pedig egy 2x2 egység nagyságú lyukkal. Ide mutat lefelé a minikit jelző. Ha beleugrok, meghalok. A rácsokat nem tudom elpusztítani semmivel. Más segédeszközt nem látok a környéken. Hogyan lehet megszerezni mégis?
Valaki segítsen légyszi! Már csak ez hiányzik, meg két szuper történet és én is 100% leszek :) -
#882 Köszi Colton Sikerült!!! Let's PLAY' -
#881 Nekem vmi fatal errort ir installkor azzal mit kezdetek?