1520
A folytatás
  • locilajos
    sziasztok segitsetek légyszi nem tudok továbbjutni arrol a pályárol ahol a hansolo járgánya egy piros lézerrel el van zárva,már betolatam azt a két ládát meg megtaláltam a két dögöt,de nem tudom mit kell tovább csinálni.itt vannak a földön valami lámpák is,és ha ráállok világit. de megakadtam. köszi
  • Serpa
    tessék
  • Iceman MC
    nem írná le valaki melyik pályán, hol találhatóak a piros kockák
  • lacibacsi
    Tegnap elmentem a Dagobah-ra...

Az a bizonyos minikit úgy érhető el, hogy szabad játékban szépen elmész R2-val jobbra körben, át a vizen. Ott lesz egy ajtó, amit fejvadásszal tudsz kirobbantani és amögött van.
  • C7
    igen, az lesz a duplázó
  • Vlala #915
    Megnézem, köszi! Ha jól tudom, az engedélyezné a duplázót... már csak az az egy hiányzik.
  • nonstop noob
    énezt már kipörtgettem naguzon konnzu
  • C7
    a végén a z utolsó teremben jobb sarokban (fent) van egy kiálló vmi, amögött van
  • Vlala #912
    Még mindig a IV/6-os pályával, a halálcsillaggal szenvedek, a detector összevissza mutatja a piros kockát. (vagy nem is azt mutatja?)
    Azon a pályán hogy lehet megszerezni? (Tudom, visszaolvasás, egyebek...)
  • C7
    nekem vagy 38-39 óra, öcsémnek 28:D
  • Edward2
    Főleg ha van egy minikit amit nem lehet felvenni... mellesleg nekem az 1 minikiten kivül olyan 22ora játékidőt ir. Ebben benne van már az a 4-5 tökölés a pályán amikor kerestem hol lehet ez a szar minikit...
  • lacibacsi
    Igaza van C7-nek! Tessék egyedül végigjátszani!
    Nekem is megvan a 100%.
    C7! Te mennyi idő alatt nyomtad végig?
    Nekem durván 44 óra alatt sikerült, de fogalmam sincs, hogy ez most jó időnek számít-e vagy sem...
  • C7
    de az 1-ből nagyon szívesen
  • C7
    a 2-ből? én inkább nem adok, szerezd meg magadnak!
  • Mugen01
    Hi All!
    Pls valaki küldjön egy 100%-os Savet!!!
    E-mail:[email protected]
  • lacibacsi
    Olvass már vissza egy kicsit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • fapuma
    segítsetek...nem akarja felinstallálni:(
  • Iceman MC
    nincs hozzá magyarnyelvű végigjátszás, van 1-2 minikit amit nem találok
  • fapuma
    nekem is ez a hibám az installnál...error 1330...meg miegymás..mit lehet ezzel kezdeni??
  • Bagoly81
    nade az enyém 0% nál, most leszedtem egy másik verziot azt feltuttam instalálni.
  • C7
    aha. haveromnak is ez van, 90%-nál. nem bírja a gépe, és a tied se
  • Bagoly81
    hello nemtudom feltelepiteni az alábbi hiba miatt : hiba1hiba2

segitsetek pliz
  • Tuncee
    .
  • Edward2
    Vicces mert amit felsorol felvettem mindet szerintem.
    3. Using a lightsaber double jump attack, break open each of the three hatches at the beginning section of the level for the Minikit to appear.
    erről a részről van szó elméletileg a pálya ezen részén csak 1 minikit van azt felvettem régebben. A többit amit ir megint csak felvettem. 9/10-et ir. Szerintem ez valami bug lesz sajnos...
  • Vlala #896
    Erre én is rájöhettem volna. Már visszamentem a pályán, és kerestem valamit, amit be kell középre dobni...
  • C7
    ne tudom, más nézetből könnyebb lenne, talán R2-vel kell odarepülni. amúgy végigjátszás
  • Edward2
    Adok egy képet is hátha igy egyszerübb

• Edward2
    Szia!
    A megoldás hogy körbe kell rajtuk sétálni ha jobban megfigyeled egy nagyon halványat modosul a szinük majd a lyuk fölött megjelenik a minikit.
    Ha már itt tartunk nekem is van 1 amit nem tok megszerezni sehogyse légyszi segiccs.
    V/4 Dagobah pályán amikor yoda kiképez mutat egy nyil valahova a fák mögé egyszerüen semmi elképzelésem nincs hova mutathat ez. Nagyjábol akkor mutat rendesen amikor a gombáknál vagyok amikkel story playben fel kell juttatni R2-D2t. Kösz a választ ez az 1 kéne 100%hoz...
  • Tuncee
    Nem tudja vki hogy honnan lehet 100%-os save-t leszedni?
  • Zzozzo
    Hali!

Azt kérdezném hogy a VI. rész első pályáján mikor Han Solo a falban van onnan hova kell menni vagy mit kell ott csinálni? mert semerre sem tudok menni
  • lacibacsi
    Ennyi????
    Estére kipróbálom!
    Köszi!
    (Pedig köröztem ott mint a farkát kergető kutya, de ezek szerint nem jól csináltam???)
  • C7
    Dodó123: majd küldök
    lacibacsi: Menj körbe a lyuk körüli kockákon, és a lyuk felett lesz a minikit
  • Dodó123
    VALAKI küldjön már nekem egy 100%-os old save-t??
    És leírná hogy hova kell tenni...
    ERRE az e-mail címre küldjétek : [email protected]
    Előre is köszi!!
  • Dodó123
    miért nem?
  • Thanatos
    nem.
  • Dodó123
    Sziasztok!
    VALAKI tusna küldeni nekem egy 100%-os old save-t??
    És leírná hogy hova kell tenni...
    ERRE az e-mail címre küldjétek : [email protected]
  • dzsuvajoe
    Na most olxan történt h telepitette a varázyló utána bejött eg masik ablak az is telepitett de az megállt akor azt befejztettem vele amajd directx et rakta es a hjatek elindult:P
  • lacibacsi
    Sziasztok!

A VI/5 pályán van egy minikit amit sehogy sem sikerül megszereznem. (Már csak ez hiányzik a 180-ból)

Egy ajtó mögötti szobában vagyok. A szobában van egy 4x4 egység nagyságú négyzet, körben valami rácsos fedéllel (12 db), a közepén pedig egy 2x2 egység nagyságú lyukkal. Ide mutat lefelé a minikit jelző. Ha beleugrok, meghalok. A rácsokat nem tudom elpusztítani semmivel. Más segédeszközt nem látok a környéken. Hogyan lehet megszerezni mégis?

Valaki segítsen légyszi! Már csak ez hiányzik, meg két szuper történet és én is 100% leszek :)
  • dzsuvajoe
    Köszi Colton Sikerült!!! Let's PLAY'
  • dzsuvajoe
    Nekem vmi fatal errort ir installkor azzal mit kezdetek?