1520
A folytatás
  • GTA
    Tudsz adni old savet?
  • Andrejka
    kell hozzá old save és aztán grievoussal
  • GTA
    A negyedik epizódban
  • GTA
    Segítsetek lécci.
    A negyedik a Jawa-s, Tuskenes pályán hogy tudom leszedni a hegygerincről a minikitet?
  • C7
    amúgy a LEGO Cityért semmit se ad, a pénzt se lehet megtartani
  • C7
    a hintánál nincs semmi. van az a ház, ami folyton elrepül, az amelletti jobb oldalán kardozzál, mert ott van még egy fa, hogy teljesen felépüljön a ház, meg a zöld állattal edd a házakat, vagy AT-ST-vel lődd
  • kutyafulu
    na már993.060 nál járok mit kell ezzel a hintával vagy mivel csinálni mindent leromboltam össze építettem mindent kiraktam a lego-t is.(a hintával kell sztem még valamit csinálni)
  • Colton
    Kérlek Valki Küldjön má egy 100% Save-et

Please Please!

[email protected]
  • Vlala #952
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ide vezet a Mos Eisley Cantinában, kinn építhető nagy kérdőjeles ajtó (60 aranykocka kell hozzá)
  • Serpa
    ide hogy lehet eljutni?
  • C7
    magyarul: az egyest cserélted össze a kettő összekötöttel
  • C7
    a hármas fölé a kettő összekötöttet, aztán az egyest és még 1 hármast
  • kutyafulu
    akkor hogy kell ?
  • Lyan Kyj
    :DDDD

A 'G':)
  • kutyafulu
    Kicsit béna vok Lego városban(legoland) melyik betű nem stimmel?(LEGO)
  • C7
    szerintem ez megvan, de a kőlapokat rakd össze, azon is lesz egy
  • Edward2
    Ha azt kirobbantom akkor az előző pályarészre tudok visszamenni ami a yoda házikojánál lévő tér a 3 kőkockával.
  • Mr Spock
    Első képen be kell robbantani hőgránáttal a fémesen fénylő bigyókat!
    Egyébként hidd el, hogy nem bug! Én is már vagy ötször mondtam, hogy húú ez tuti bug aztán csak volt ott minikit!
  • Vlala #942
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az 1-2-3 darabos nagyobb kockából az Erő segítségével kiírhatod a Lego feliratot.
  • C7
    ú, bocs, keverek mindent. azonnal küldöm
  • Iceman MC
    hát én csak egy sima levelet kaptam csatolva nem volt semm, enyi vlot csak:
  • Edward2
    Rakd ki a LEGO feliratot. A kis autokat jo sorrendben felvéve kék bigyulák jönnek elő at-stvel szét kell lőni mindent szinte. stb
  • C7
    van balra egy rét, ahol kinőnek a virágok, ha rájuk mész. a körhinta csakúgy ott van, AT-ST-vel lődd a házakat!
  • C7
    Icemannak küldtem mentést!!!
  • Edward2
    Még annyit hogy most rendesen végig olvastam még1x a végigjátszást és amik minikitek fel vannak sorolva felvettem mindet régebben tehát ennyit erről egy kurva buggal állok szemben ezért meg nem fogom ujra nyomni a játékot..
  • kutyafulu
    Hello!
    Valaki vittem már végig legoland-ot?
    pls valaki írja le hogy hogy lehet 1000000 legot összegyűjteni én 985 jutottam el.
    mit kell azokkal a 1-2-3 darabos kockákkal csinálni meg a forgó hintával ???
  • Llew
    Rájöttem. Kicsit elb...ot a program itt-ott, mert az ilyen lövős részeknél nem mindegy, hogy hova lősz, de többnyire nem te célzol. A Hoth-on is vagy negyed órán át lőttem a pajzsgenerátorokat mire szétestek. Az első részben nem voltak ilyen gondok.
  • Llew

Az endoron bejutottam a bázisra, de ezen az ajtón nem tudok átmenni. Itt mi a teendő? A walkthrought szerint átkéne futnom, de nem nyílik ki.
  • vki
    Hi!
    Mitől van az, hogy a story módban a gamepad be van állítva, és megy is, de ugyanezekkel a beállításokkal a freeplay-ben már teljesen mást csinál, és nem is tom átállítani.
  • Edward2
    Teljesen értem légyszives nézd meg a képeket és mond meg melyiken kéne átmennem.
    kép1itt érkezel meg a pályarészre
    kép2itt balra nem lehet elmenni
    kép3itt jobbra nem lehet már továbbmenni
    kép4ugyanaz mint előző más szögből
    kép5ebbe az irányba se lehet mögé menni
    kép6itt láccik hova is kéne menni
    1.Az a furcsa egyetlen végigjáccás se emlit ilyen helyet
    2.a játékban minden képnél láccik a minikitet jelző nyil furcsa hogy itt csak a 6-os képen látszódik a többin nem O_o
    Ez tuti valami bug lesz.
  • lacibacsi
    Hát ezt mondom én is! NE itt keresd, hanem menj a helyszín "mögé"!
  • Edward2
    Kösz de bárhogy nézem itt nincs semmi és sehova se lehet menni ez a minikit egyszerüen a hátteren tulra mutatat :D
  • Iceman MC
    ha valakinek még mindig nem megy a telepítés az próbálja meg ezzel
  • Iceman MC
    ok kössz
  • C7
    küldök holnap, most már fáradt vok megkeresni
  • C7
    a lövőket kell megépíteni, a lézerfal generátorát kell szétlőni (a két végét) asszem 2-3 lövés egy oldal
  • Iceman MC
    küldene valaki az elsőhöz 100% mentést? [email protected]
  • Lord Oswal
    már megtaláltam a módját
  • Lord Oswal
    hi valaki megtudná nekem mondani hogy kell megölni z uralkodót mert nem tuok hozzá közel menni mert mindig megráz
  • Iceman MC
    kössz de magyarul kéne, nem vágom az angolt