1520
A folytatás
-
GTA #960 Tudsz adni old savet? -
Andrejka #959 kell hozzá old save és aztán grievoussal -
GTA #958 A negyedik epizódban
-
GTA #957 Segítsetek lécci.
A negyedik a Jawa-s, Tuskenes pályán hogy tudom leszedni a hegygerincről a minikitet?
-
C7 #956 amúgy a LEGO Cityért semmit se ad, a pénzt se lehet megtartani -
C7 #955 a hintánál nincs semmi. van az a ház, ami folyton elrepül, az amelletti jobb oldalán kardozzál, mert ott van még egy fa, hogy teljesen felépüljön a ház, meg a zöld állattal edd a házakat, vagy AT-ST-vel lődd -
kutyafulu #954 na már993.060 nál járok mit kell ezzel a hintával vagy mivel csinálni mindent leromboltam össze építettem mindent kiraktam a lego-t is.(a hintával kell sztem még valamit csinálni)
-
#953 Kérlek Valki Küldjön má egy 100% Save-et
Please Please!
[email protected] -
Vlala #952 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ide vezet a Mos Eisley Cantinában, kinn építhető nagy kérdőjeles ajtó (60 aranykocka kell hozzá) -
#951 ide hogy lehet eljutni? -
C7 #950 magyarul: az egyest cserélted össze a kettő összekötöttel -
C7 #949 a hármas fölé a kettő összekötöttet, aztán az egyest és még 1 hármast -
kutyafulu #948 akkor hogy kell ? -
Lyan Kyj #947 :DDDD
A 'G':) -
kutyafulu #946 Kicsit béna vok Lego városban(legoland) melyik betű nem stimmel?(LEGO)
-
C7 #945 szerintem ez megvan, de a kőlapokat rakd össze, azon is lesz egy -
Edward2 #944 Ha azt kirobbantom akkor az előző pályarészre tudok visszamenni ami a yoda házikojánál lévő tér a 3 kőkockával. -
#943 Első képen be kell robbantani hőgránáttal a fémesen fénylő bigyókat!
Egyébként hidd el, hogy nem bug! Én is már vagy ötször mondtam, hogy húú ez tuti bug aztán csak volt ott minikit! -
Vlala #942 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az 1-2-3 darabos nagyobb kockából az Erő segítségével kiírhatod a Lego feliratot. -
C7 #941 ú, bocs, keverek mindent. azonnal küldöm -
#940 hát én csak egy sima levelet kaptam csatolva nem volt semm, enyi vlot csak: -
Edward2 #939 Rakd ki a LEGO feliratot. A kis autokat jo sorrendben felvéve kék bigyulák jönnek elő at-stvel szét kell lőni mindent szinte. stb -
C7 #938 van balra egy rét, ahol kinőnek a virágok, ha rájuk mész. a körhinta csakúgy ott van, AT-ST-vel lődd a házakat! -
C7 #937 Icemannak küldtem mentést!!! -
Edward2 #936 Még annyit hogy most rendesen végig olvastam még1x a végigjátszást és amik minikitek fel vannak sorolva felvettem mindet régebben tehát ennyit erről egy kurva buggal állok szemben ezért meg nem fogom ujra nyomni a játékot.. -
kutyafulu #935 Hello!
Valaki vittem már végig legoland-ot?
pls valaki írja le hogy hogy lehet 1000000 legot összegyűjteni én 985 jutottam el.
mit kell azokkal a 1-2-3 darabos kockákkal csinálni meg a forgó hintával ??? -
Llew #934 Rájöttem. Kicsit elb...ot a program itt-ott, mert az ilyen lövős részeknél nem mindegy, hogy hova lősz, de többnyire nem te célzol. A Hoth-on is vagy negyed órán át lőttem a pajzsgenerátorokat mire szétestek. Az első részben nem voltak ilyen gondok. -
Llew #933
Az endoron bejutottam a bázisra, de ezen az ajtón nem tudok átmenni. Itt mi a teendő? A walkthrought szerint átkéne futnom, de nem nyílik ki. -
#932 Hi!
Mitől van az, hogy a story módban a gamepad be van állítva, és megy is, de ugyanezekkel a beállításokkal a freeplay-ben már teljesen mást csinál, és nem is tom átállítani. -
Edward2 #931 Teljesen értem légyszives nézd meg a képeket és mond meg melyiken kéne átmennem.
kép1itt érkezel meg a pályarészre
kép2itt balra nem lehet elmenni
kép3itt jobbra nem lehet már továbbmenni
kép4ugyanaz mint előző más szögből
kép5ebbe az irányba se lehet mögé menni
kép6itt láccik hova is kéne menni
1.Az a furcsa egyetlen végigjáccás se emlit ilyen helyet
2.a játékban minden képnél láccik a minikitet jelző nyil furcsa hogy itt csak a 6-os képen látszódik a többin nem O_o
Ez tuti valami bug lesz. -
#930 Hát ezt mondom én is! NE itt keresd, hanem menj a helyszín "mögé"! -
Edward2 #929 Kösz de bárhogy nézem itt nincs semmi és sehova se lehet menni ez a minikit egyszerüen a hátteren tulra mutatat :D -
#928 ha valakinek még mindig nem megy a telepítés az próbálja meg ezzel -
#927 ok kössz -
C7 #926 küldök holnap, most már fáradt vok megkeresni -
C7 #925 a lövőket kell megépíteni, a lézerfal generátorát kell szétlőni (a két végét) asszem 2-3 lövés egy oldal -
#924 küldene valaki az elsőhöz 100% mentést? [email protected] -
#923 már megtaláltam a módját -
#922 hi valaki megtudná nekem mondani hogy kell megölni z uralkodót mert nem tuok hozzá közel menni mert mindig megráz -
#921 kössz de magyarul kéne, nem vágom az angolt