1520
A folytatás
-
demetan #1120 két kérdésem lenne: 1: Hogy lehet a régi mentéseket berakni a játékba?
2: A lego városban hogy lehet 1000 000 összeszedni, mert már 990 000 megvolt??? -
C7 #1119 nemtom, fájlcserélő. inkább tölts le egy bilordot innen: bitlord.com, és nézd meg: torrentz.com vagy torrentportal.com -
GTA #1118 Hogy működik ez a bcdc++???
-
GTA #1117 A játékot honnan szerezted meg???
Ha netről töltötted le add meg kégyszi a címet. -
Szabi DEMON #1116 Igen. -
GTA #1115 Így mükszik??? -
Szabi DEMON #1114 kössz szépen. -
GTA #1113 Keress egy legostarwarswin2k.exe nevű fájlt ott ahova a játékot tetted, és ezzel indítsd el a játékot. -
Szabi DEMON #1112 Elnézést hogy ide írok de az első jték topikja szitne kihalt. Tegnap kaptam egy új gépet felraktam a Lego Star Wars és prímán futott, de ma amikro indítanám hibát észlel a A long time ago...kezdető kék felirat utána menű előtt és kilép és felajánlja a hibajelentés küldését. Azóta újratelepítettem a játékot de semmi nem változott. Mit tehetnék? -
C7 #1111 háló nem lehet -
C7 #1110 az 1-et BCDC++-ból szettem le, de amúgy mára minden 2. embernek megvan -
GTA #1109 Lehet ezzel a játékkal hálón játszani? -
GTA #1108 A lego star wars 1-et honnan tudom letölteni?
Ha lehet ne torrent oldal legyen. -
GTA #1107 Kösz a segítséget, megoldódtak a minikit problémáim, már csak össze kell szednem a maradék aranytéglákat és kész. -
C7 #1106 Yodával kell, félúton megakad, indul vissza, és gyorsan el kell kapni még1x -
#1105 Na csak sikerült valahogy...:) -
#1104 Vele se ment:S -
#1103 Yodával kell kiemelni. -
#1102 Nekem a Dagobah rendszerben lenne egy problémám, amikor ki kell emelni az X szátnyút a mocsárból. Ez persze még nem megy... De utána mit kell? Miért nem történik semmi?
-
#1101 -
GTA #1100 Kösz, Holnap délelőtt írok egy listát. -
C7 #1099 írj egy listát a plyákról és a kérdéses minikitekről és én írom mindet -
C7 #1098 ott a körülötte lévő 12 négyzeten kell gyorsan körbemenni
-
GTA #1097 A legtöbb a VI. epizódból hiányzik.
Például a VI./5 epizódban a harc az uralkodóval pályán bemegyünk egy nagy ajtón, ott egy nagy lyuk a terem közepén és ott mutatja a minikitet.
Egyébként kösz az oldal címet, de ennyire jól nem értek angolul.
-
C7 #1096 4/6: olvass vissza, 1087-es post
5/3: a jobb felső csillagromboló köözépső hajtóműve felett
a minikit melyik pályán van?
amúgy lapozz visszább, azt az oldalt már sokszor írtuk, az első, amire emlékszem a 630-as post -
GTA #1095 Segítség kéne, két játék extra téglát newm találok.
Az egyiknek a IV/6.: A lázadók támadása című fejezetben van valahol.
A másik az V. epizódban a meteor hajsza című pályán.
Hol találom őket?
Ja és még valami melyik az az oldal, amelyik leírta, hogy mit kell csinálni, hogy a minikit meglegyen, amit a falban vagy egy nagy üreg fölött mutat? -
C7 #1094 ott a falon van egy bigyusz, azt leszúrással intézd el, asszem ez az, ha nem, kéne egy kép -
#1093 Találtam egy bugot, belehet menni a dombba :D kép -
#1092 és a másikra nem tudod a választ?
-
#1091 Oh,köszi -
#1090 fagyasztó.
dobj bele egy birodalmi katonát. -
#1089 Hali!
Help kéne a Bespinen nem tudom hogy kell megszerezni 2 minikitet.Az egyik ott van ahol a karbonfagyasztó van,a másik pedig egy ajtóval odébb,ahol elég magasan vagy egy,ahova egy ventillátorral lehet feljutni,de mégsem tudok olyan magasra,hogy elérjem.
A választ előre is THX. -
C7 #1088 C:/Document and Settings/fiókod neve/!Local Settings/!Application Data/Lucasarts/Lego Star Wars II
! - rejtett mappa -
C7 #1087 a 4/6-on: a végén bal felső sarokba van egy kiálló vmi, amögött -
#1086 Gyors segítség kéne, azt szeretném megtudni hogy a legosw2 mentése hol található? PLS help! -
finci1 #1085 az episode IV - Chapter 6 Rebel Attack pályán hogy kell felszedni a Power Brick-et? -
C7 #1084 nekem 34 óra köül volt 100% -
#1083 én kb 3-4 hétig játszottam (napi 1-2óra), de úgy hogy a super storykat már nem vittem végig. -
Djemba #1082 hosszú a game? -
#1081 nem kérdeztél hülyeséget.
és ami a legfontosabb, nem mint hülye kérdeztél.